Overal waar we komen

BSR TV: Huseyin Dogan na NAC-Helmond Sport (5-1)

Da Pope

NAC won vanavond met 5-1 van Helmond Sport. Die overwinning dankte de thuisploeg mede aan debutant Huseyin Dogan, die twee assists gaf.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Liveblog: NAC-Helmond Sport 76 reacties
Terug naar overzicht
14 Reacties
59    
Ivo

Je kan aan hem zien dat het een flinke klap was, twee weken geleden. Dan is hij al knap teruggekomen. Aan deze speler gaan we nog veel plezier beleven, hij speelde een hele goede eerste helft.

33    
Heksenketel

Ik heb een hele mooi 1e helft gezien! Er zit veel voetbal in het elftal. En blij met Dogan!

59    
Ivo

Je kan aan hem zien dat het een flinke klap was, twee weken geleden. Dan is hij al knap teruggekomen. Aan deze speler gaan we nog veel plezier beleven, hij speelde een hele goede eerste helft.

23    
Des NAC's

Moest nog duidelijk wennen en mist nog wat wedstrijdritme...komt goed, zin in de rest van het seizoen!

18    
Jf

Mooie combinaties gezien dankzij hem en twee assists zegt wel wat over het gunnen van een goal wat zeker zo belangrijk is. Vorig seizoen was Oss zo goed vanwege Dogan Olij en Smeets twee van hen spelen bij ons en hebben betere medespelers. Kan een mooi seizoen worden maar volgende week is een zes punten pot.

8    
The Cosmic Gate

Wat een verschil eerste en tweede helft zeg ...
Zeg niet dat het alleen aan Dogan ligt, maar hij was wel belangrijk

18    
Breda

Wat een verademing was de eerste helft en het tweede deel van de tweede helft. Eindelijk weer eens genoten van mooi voetbal. Cambuur kan zeker een lastige worden maar naar vanavond heb ik goede moed. Hup nac

26    
Tombola Breda

'ik denk dat we jongens hebben die voor elkaar willen knokken. Ik denk dat dit de basis is voor alles wat je wilt bereiken als team'. Belangrijke opmerking! Fijne speler. Meteen belangrijk.

7    
Breda-Loyal

Haalden voor zijn korte periode terug in de groepstraining een goed niveau , soms wat onwennig , maar met trainen en wedstrijdritme komt dat wel goed

-46    
jvt

Normaal breng je spelers die terugkomen pas in de loop van de wedstrijd erin. Nu na tien minuten in de tweede helft gewisseld, ook een raar moment. om dan de wedstrijd voor wissels stil te leggen. Kan wel uitgroeien tot publiekslieveling maar mist duidelijk wedstrijdritme.

7    
DunErwt

Als ik zn naam zie moet ik altijd aan die turkse gabber uit ut ginneken denken.
Volgens mij hebben hun dezelfde naam mss wel familie?

8    
lemmiwinks

@dunerwt

Geen familie,die heet Atadogan.
Wel dezelde voornaam.

7    
DunErwt

@lemmiwinks

Zat in de buurt scheelt maar 3 letters😀maar thanks en doe hem de groeten.

4    
Scheppioni

Prima gevoetbald, zeker van toegevoegde waarde mits hij fit blijft. Ook Verschueren en El allouch o.a. krijgen zeker credits, maar met alle respect voor hellemond, ik wil het eerst nog bv vrijdag tegen cambuur mee gaan maken !!!

0    
Stekkuh

@jvt

Wat voor ritme mis jij ?

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja