Overal waar we komen

BSR TV: Mounir El Allouchi na NAC-Helmond Sport (5-1)

Da Pope

Mounir El Allouchi was vanavond bepalend in de 5-1 overwinning tegen zijn oude club Helmond Sport. Met twee doelpunten beleefde hij een meer dan prettige avond.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
43 Reacties
166    
Des NAC's

Dit is keer 3 dat deze meneer zich terug knokt naar het gewenste niveau. Gelukkig leest hij nooit de comments hier

70    
Ad B uit Roosendaal

Mounir heeft een hele goede wedstrijd gespeeld.

Een belangrijke speler voor NAC.

166    
Des NAC's

Dit is keer 3 dat deze meneer zich terug knokt naar het gewenste niveau. Gelukkig leest hij nooit de comments hier

62    
Da Huge

Geen revange maar wel laten zien wat hij in huis heeft. Een echte topsporter die Mounir. Hopelijk mogen we dit seizoen weer zo van hem genieten zoals we dat 2 seizoenen geleden hebben gedaan. Een jongen uit de regio en volgens mij ook 1 met een NAC hart.

67    
Jf

Beste man van het veld en wat een klik met Dogan heerlijk om te zien.
Hij heeft een hoop rotzooi over zich heen gekregen maar antwoordt met zijn voeten. Geweldig

29    
Ivo

Mounir kreeg de ruimte en dan is het gewoon een heerlijke voetballer om in je team te hebben. Speelde een geweldige wedstrijd, een van de beste spelers op het veld.

We gaan ook nog andere wedstrijden krijgen, waarin het veel fysieker en scherper wordt, als hij daar ook boven komt drijven heeft hij goede stappen gezet. Dit is alvast een mooie opsteker, de zure nasmaak van vorig seizoen wordt stukje bij beetje weggespoeld.

24    
De staantribune

Gewoon een hele goede speler voor ons NAC, belangrijk voor mounir is dat hij een voetballer bij hem heeft staan zie nu met Dogan. Speelde met García ook hele goede wedstrijden samen. Laat die twee maar lekker samen staan!!

-52    
Kipiani

Wij veranderen onze mening over Mounir ook na vanavond niet. De twee goals en zijn redelijk spel vandaag zijn en is hem gegund.
Proficiat.
6 uit 2 prima. Maar de weg is nog lang en Cambuur is geen Helmond.
Goed weekend dit !!!

48    
Hoge Vucht

Die oprechte blijdschap na zijn doelpunten, daar wordt ik gewoon heel erg blij van!!

7    
Nr. 20

Ik ben geen El A fan in tegendeel. Maar hoe hij vandaag speelde....naar voren en dreiging.....top gespeeld!
Maar laten we even realiteit niet uit oog verliezen....waren wel 2 wedstrijden tegen zwakkere broeders KKD. Cambuur wordt echte graadmeter en als El A daar ook zo speelt als vandaag dan is hij zeer waardevol. Ik hou nog even slag om de arm...

18    
The Cosmic Gate

Wat knap van hem om zo'n wedstrijd op de mat te leggen ! En wat was de eerste helft toch fijn om te zien !
Alle respect voor Mounir !!!

-11    
Henkie

Goede wedstrijd gespeeld, maar kon me wel vinden in een reactie die ik hier las.

Goed gespeeld omdat dit zijn niveau is. In de eredivisie bekritiseerd omdat dat boven zijn niveau was. En daar is niets mis mee.

-23    
Henri

Zoals boven reeds gesteld voetbalt Mounir nu op zijn niveau. Maar ik blijf me wel verbazen dat terwijl hij zeker 3x de gelegenheid kreeg een medespelers met een steekbal weg te suren nooit verder komt dan de voeten van de eerste de beste tegenstander. Erg jammer omdat dat meteen een grote kans oplevert.

27    
Ad B uit Roosendaal

Meer dan terecht dat zijn naam gescandeerd werd.

Ik gun hem zijn 2 goals, een persoonlijk succes naast zijn uitstekend spel!!

17    
RV

Toch valt die kritiek over de gehele linie ook wel mee denk ik. Af en toe wat reacties op deze site (van de gekende namen die velen gelukkig niet serieus nemen) en vorig jaar was El Allouchi onderdeel van een rot team. Stond toen overigens ook altijd voor de camera, heeft een goed karakter.

Dit is inderdaad precies zijn niveau en dat geldt ook voor van Anholt en Verschueren. Alle drie prima gespeeld vandaag. Het doet El Allouchi vooral ook goed dat hij een iets vrijere rol had met Ivan Ilic er achter.

Volgende week een echte eerste testcase en zeker geen polonaise. Zie een team en veel mogelijkheden maar toch ook een aantal zaken waar ik echt mijn bedenkingen bij heb.

-3    
Henri

@RV
Over welke zaken heb jij je bedenkingen zoal?

-7    
Stekkuh

Gelukkig hebben alle supporters kijk op voetbal en hun sporen in de voetballerij
Verdiend .... not!!!

Denken jullie nu echt dat die spelers jullie reacties gaan lezen... not!!!

Volgende week een topper en die kunnen ze ook winnen hoor want ze zijn gretig genoeg
Maar owee als ze verliezen dan komen de reacties zie je nu bla bla bla


15    
RV

Wil je dat echt weten Henri? :)

Ik vind Olij (vooral op ballen vanaf de zijkant en corners) niet overtuigend en ben heel benieuwd hoe hij zich staande gaat houden als we straks tegen een de Graafschap met fysiek sterkere aanvallers spelen.

Ondanks zijn 2 goals is Stokkers geen echte goalgetter denk ik, gelukkig lijkt het middenveld nu ook te kunnen scoren op dit niveau dus dan kun je dat zeker compenseren. Kan een Stokkers het ook in de topduels (en brengt El Allouchi het dan ook)? Zou hij beter passen in een 4-4-2 systeem (dat denk ik van wel)? Boris snap ik wel dat die gehaald is (type spits die iets anders brengt) maar je moet er niet aan denken dat die 90 minuten mee gaat spelen.

Ilic is erg bepalend, je moet er niet aan denken dat hij weg zou vallen.

Linksback positie is kwetsbaar maar dat is bekend.

Bedenkingen en zeker niet negatief. Daarom ben ik zo benieuwd hoe NAC zich volgende week gaat houden, kan niet wachten want dat zie ik echt als de eerste testcase.

-71    
NAC... What else

Ondanks zijn 2 doelpunten heeft Mounir geen beste wedstrijd gespeeld. Laten we daar wel eerlijk over zijn. Prima overwinning natuurlijk, maar de 2e helft was niet best!!! De 1e helft lag het tempo trouwens bij vlagen ook veel te laag.

-4    
Henri

@RV
Ik denk dat we redelijk op één lijn liggen.

0    
Jan Bril

Als Mounir zo doorgaat en vooral dienend blijft spelen zonder gebaartjes dan groeit hij dit jaar samen met Arno uit tot clubicoon.

10    
Bommel

Van Anholt en El Allouchi als uitblinkers. Zegt dat iets over de kwaliteiten van de rest van het team? Noem me maar een azijnzeiker, maar zowel Dordrecht als Helmond krijgen klop van menig 3e divisieclub. Het zijn niet eens KKD waardige teams. Helmond zou met 14 punten achterstand gedegradeerd zijn vorig seizoen als dat mogelijk was. Dordrecht werd vanavond door FC Eindhoven met 5-1 gedeklasseerd. Na Cambuur en Volendam mogen we heel voorzichtig concluderen waar we echt staan. Winnen van Helmond en Dordrecht doen namelijk 16 van de 19 KKD teams. Het is wel goed voor het moraal en vertrouwen, daarom heel blij dat we het seizoen mochten openen tegen deze amateurs.

10    
B

Hij speelde zeer verdienstelijk. Alleen 1 ding neem ajb geen corners meer, die waren stuk voor stuk om te huilen......

6    
B

@bommel

Je bedoelde van Anholt die de tweede helft maar een stuk of 3 keer voorbij gelopen werd alsof hij er niet stond.

Was mijn inziens een van de zwakke broeders

13    
TvB

Mounir is gewoon een bruikbare speler in een draaiend team. Je moet van hem niet verwachten dat hij een team op sleeptouw neemt maar is een kind van de club en hij is dankbaar om bij NAC te voetballen. Goede 12e of 13e man in je selectie . De negativiteit hier verdiend hij niet!

-10    
Hgmaster

Wat een huichelaars hier allemaal...

15    
Balletje

Ik zie een NAC hart kloppen. Dat is goed om te zien.

5    
Van "taajlaand

Tsja, het kan verkeren hier.

Maar Mounir speelde i.d.d. niet onverdienstelijk gisteren, waarbij hij ook "ineens" een heul groot deel van het publiek achter zich kreeg.
Hoop voor hem en ons dat hij dit niveau komend seizoen aanhoudt.

Blij met de overwinning, genoten van de eerste helft en tevreden met de zes punten.
Ga nog niet in de hosanna stemming, want écht getest is NAC nog niet, maar natuurlijk hebben we in tegestelling tot vorig jaar al TWEE weekendjes kunnen genieten van NAC én overwinningen.

Ga zo door!

7    
Becherovka

Ik heb een grote sympathie voor Mounir. Hij neemt de tijd om voor de camera te komen en doet dat in goede of slechte tijden.

Je ziet dat KKD zijn niveau is, toch nét even dat beetje extra tijd. Een bruikbare speler en hij komt nog eens uit eigen jeugd.

-1    
Cool Hand

Volgens mij krijg je vaak juist op lager niveau minder tijd omdat het spel veel chaotischer is. Meer kick and rush ipv balbezit is heilig. Wat natuurlijk wel anders is, is de handelingssnelheid en de voetbalintelligentie van de spelers op hoger niveau.

-17    
Real Robert

@Bechereva. Waar haal je dat toch vandaan, dat deze speler uit eigen jeugd komt? Hij was volgens mij al 18 toen hij bij ons kwam.
Clubs als Helmond Sport of Dordrecht is inderdaad zij niveau. En dan nog wel met goede spelers als Dogan of Ilic naast hem.
Net als voorheen het geval was met Garcia of Angelina.
Zodra hij zelf onder druk komt gaat het mis.
Dat geldt overigens ook voor Verschueren.

0    
Mooie pot

Zeg mounir, jij stond de eerste helft steeds vrij. Was dat de bedoeling? Geweldige vraag.

14    
Becherovka

@Real Robert

Hij is vanuit Alliance naar NAC gekomen. Daarvoor heeft hij eerst bij Alliance gespeeld en nog even bij RBC. Na het faillissement van RBC terug naar Alliance om op 15/16-jarige leeftijd naar NAC te togen. Daar heeft hij nog 2 jaar in de jeugd gebald, voordat die in 2014 zijn eerste profcontract van NAC kreeg.

Hij heeft niet de volledige jeugd van NAC doorlopen. Ondanks dat mag hij, wat mij betreft, wel als jeugdspeler aangemerkt worden. Hij heeft de stap gemaakt om vanuit de A-selectie van NAC naar het eerste te komen.

Lang verhaal kort; daar haal ik het vandaan =)

-4    
DunErwt

Eens met realrobert.
KKD is el al zijn nivo, met ook nog voetballende mensen om hem heen.
En nee geen kind van de club maar inmiddels wel een echte NAC man.

5    
ome cor

Een beetje kort door de bocht om te zeggen dat de eerste divisie zijn niveau is (en de eredivisie dus niet).
Ik denk dat wanneer Mounir in de eredivisie ook uit de voeten kan mits hij in een eredivisiewaardig elftal speelt met een team wat voor de clubbelangen strijdt en niet voor persoonlijke succesjes en transferwaarde.

14    
willem 4,5

Mounir is een prima speler, maar als in zo'n baggerelftal speelt zoals vorig seizoen komt hij ook niet tot z'n recht. Ik hoop trouwens dat KIpiani voor zichzelf spreekt "wij veranderen onze mening over Mounir ook na vanavond niet", ik ook niet, ik vind Mounir een prima speler en ik hoop dat ie nog lang bij NAC blijft. Hij heeft een uitstekende mentaliteit en werkt keihard! Allen die hem elke weer verrot schelden moeten zich kapot schamen.

-2    
willem 4,5

Weer moet week zijn natuurlijk, komt door de emotie denk ik.

1    
Belgische Naccer

Speelde zoals nooit tevoren... met dreiging, drang naar voren. Hij heeft zelfs niet gewezen...een verademing. Waarom nu wel en vorig seizoen zo slecht?

Ik weet het. Hij kreeg vandaag geen enkele tegenstand. Maar desondanks een goede prestatie van Mounir. Dat mag ook eens gezegd worden.

Het team draaide prima vandaag. Het plezier spat er van af. Maar of we goed genoeg zijn om van de Graafschap, eindhoven, Excelsior, Cambuur etc te winnen? De tijd zal het leren. Maar so far so good! Hup NAC!

0    
Optimist

Hij is pas 24 dus daar zit genoeg potentie in.

Wie had hem verrot gescholden of is dat weer stemmingmakerij?

8    
Atleet

Vorig jaar had hij geen goede speler om zich en dit jaar wel dus dat is het verschil ...

Jaar daarvoor met García speelde hij zo hoor
Of hebben jullie allemaal korte termijn geheugen ? Denk het wel, komt door al dat gezuip van jullie

5    
Ernie

Speelde een prima wedstrijd! Ook Dogan speelde uitstekend. Maar de broertjes Ilic en Verschueren vond ik toch de beste op het veld. Verdediging centraal prima, maar beide backs, de achilleshiel van het elftal!

6    
Badeend

Wat een gezever hier. El Allouchi speelde gewoon een prima pot gisteren. In het elftal van vorig jaar met al die kneuzen die er niets van begrijpen, had óók Manu Garcia niet goed gespeeld (en waarschijnlijk veel staan wijzen). Zonder diepgang kun je ook geen bal diep kwijt, en gaat het dus vaak breed. Dat kun je amateurs als Rosheuvel vorig seizoen aanrekenen.

Ik denk ook dat El Allouchi in de middenmoot Eredivisie prima mee zou kunnen. En ik vond Van Anholt gisteren zeker niet best. Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik niet heb gezien wie iedere keer die crosspass gaf - die waren meer dan OK en heb ik vorig jaar geen enkele keer gezien. Als dat Van Anholt was, complimenten. Maar verdedigend zag het er erg onzeker en onkundig uit allemaal bij hem. Dan was Mashart drie klassen beter. En daar zit nog groei in!

8    
Tram

Ilic geweldig, Verschueren ook maar Mounir absoluut man of the match!

1    
Scheppioni

Zeker prima wedstrijd maar nu ook vaker dan eens in de zoveel wedstrijden, geldt ook voor Verschueren ! Gebr Ilic gaan ons zo te zien echt versterken, maar ook hier, vrijdag tegen cambuur is het meer een echte test ! Keep on going NAC !

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja