Overal waar we komen

BSR TV: Ivan Ilic na NAC-Cambuur Leeuwarden (1-0)

Da Pope

Ivan Ilic maakte vanavond zijn eerste doelpunt in dienst van NAC en besliste daarmee direct de wedstrijd tegen Cambuur Leeuwarden. De matchwinner verscheen na afloop voor onze camera.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
14 Reacties
32    
Gevleugelde Stadsrat

Wat een heerlijk ventje. Deze winnende is hem van harte gegund!

17    
NAC Vooruit!

Heerlijke goal! We gaan nog veel plezier aan Ivan beleven.

32    
Gevleugelde Stadsrat

Wat een heerlijk ventje. Deze winnende is hem van harte gegund!

5    
Henkie

Sfeer was top! Maar laten we wel zijn. 3 goals van cambuur afgekeurd en we hadden het heel lastig. Geeft toch te denken; tegen cambuur... Stokkers was wéér enorm zwak en werd dan ook terecht gewisseld.

Positief is dat ik een elftal heb gezien dat er voor knokte en de drie punten over de streep wist te trekken. Dat is ook een kwaliteit. Terecht was de overwinning m.i. echter niet.

15    
enaaceebreda

@Henkie
Niet me eens wat betreft Stokkers, was zelf verbaasd dat hij eruit was. Was niet altijd gelukkig maar wel aanspeelbaar en sterk aan de bal. Miste ik de tweede helft wel. Met dogan in de spits en die nieuwe erachter was er totaal geen rust.

8    
Joop

Een zwakke schakel in het elftal vond ik dat was Pele v Aanholt wel als een echt team gevochten

5    
Sia

Ilic je onligan!
Ilic je najbolgi!

Hup NAC!

27    
Ivo

Wat een bazen zijn Luca en Ivan. Ze trekken het hele team mee omhoog. Geweldig om te zien.

8    
GeelZwartHart

Ofcourse we have!!!

0    
FVBreda

@Henkie

Ook niet eens wat betreft Stokkers. Heeft de eerste helft vele vuile meters gelopen. Je zag dat Cambuur probeerde aan de bal te blijven om zo rustig een gaatje te zoeken en laf te winnen.

Eerste helft was zeer gezapig en dat kwam door het laffe Cambuur. NAC kon/wilde niet vroeg druk zetten. Hierdoor had Cambuur het makkelijk.

Tactische omzetting in de rust en hierbij was Stokkers de enige en juiistw wissel. Behalve als je met 3 verdedigers gaat spelen, maar je staat niet achter.

Cambuur de 2de helft niet meer gezien.

5    
Jan Bril

Beide broers zijn fantastische spelers waar we dit seizoen veel plezier aan gaan beleven. Ik denk dat Ivan zijn broer voorbij streeft.

7    
Breda

Mooi wel, als Luca op de grond ligt (heeft wel een soort mounirtje van vallen en blijven liggen) dan komt hij er aan en zegt tegen zijn oudere broer dat ie moet opstaan en gaan.

0    
Stekkuh

Heerlijke voetballer

0    
SjorsNAC

Je hebt idee dat er ervaren speler staat maar is nog hele jonge gast, die gaat het wel maken. Veeeel talent.

0    
Scheppioni

Bij fitblijvende gebroeders Ilic is NAC samen met de graafschap(waarschijnlijk meg vd Boomen nu voor el jeblic) de te kloppen ploeg !!!

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja