Overal waar we komen

BSR TV: Ruud Brood na NAC-Cambuur Leeuwarden (1-0)

Da Pope

Ruud Brood won vanavond met zijn team ook de derde competitiewedstrijd. In eigen huis werd Cambuur Leeuwarden verslagen.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
44 Reacties
124    
Da Pope (BSR)

Dat "Mühren, Mühren, je moeder is een hoer" sloeg nergens op. Alsof zijn moeder er iets aan kan doen dat hij vorig jaar zijn best niet deed.

Dat "Die bal moet naar F7" hoefde van mij ook geen vijf minuten te duren. Ontzettend spannende eindfase en dan focus je je als B-Side op zoiets kinderachtigs. Sleep je ploeg er even doorheen, denk ik dan. Maar ik zal wel van een andere generatie zijn.

33    
NAC4Ever

Heerlijke overwinning! Vond dit een 50/50 wedstrijd. Dan is erg lekker dan je hem toch wint.
Op naar 12 uit 4! (Dat we daar nog eens over mochten dromen).

63    
YB

Lekkere overwinning! 9 uit 3, chapeau!

Verder, waar zijn de tijden gebleven dat "... je moeder is een h**r" zelden of nooit in Breda te horen was. Tenzij iemand het wel héél bond had gemaakt. Vandaag komt een nikszeggende oud-spits op bezoek die er vorig jaar niks van heeft gebakken en prima een fluitconcertje verdient. Maar niet echt een reden om hem zo toe te zingen lijkt me.. Ik zit toch niet in de Kuip? Klein smetje op de avond.

36    
Ad B uit Roosendaal

Een zwaar bevochten overwinning met weer 3 punten.

Wat een inzet van het team, de complimenten.

124    
Da Pope (BSR)

Dat "Mühren, Mühren, je moeder is een hoer" sloeg nergens op. Alsof zijn moeder er iets aan kan doen dat hij vorig jaar zijn best niet deed.

Dat "Die bal moet naar F7" hoefde van mij ook geen vijf minuten te duren. Ontzettend spannende eindfase en dan focus je je als B-Side op zoiets kinderachtigs. Sleep je ploeg er even doorheen, denk ik dan. Maar ik zal wel van een andere generatie zijn.

7    
Vreven4President

@YB

Ik zei precies hetzelfde: we zitten hier niet in de Kuip. Waar is die originaliteit en ludiekheid gebleven? Uit betrouwbare bron heb ik namelijk vernomen dat zijn moeder voor NAC is en dat hij z’n vader nooit heeft gekend.

21    
RaraNAC

Je hebt deels gelijk DaPope, maar die ballenjongen was voor mij wel de man of the match!

-6    
Hup NAC

@RARANAC eens hij was de ballenjongen, muhren zo uitschelden ging ook voor mij te ver niet aan mee gedaan!

Op naar weer 3 punten bij die Volendammers

Hup nac

25    
RaraNAC

Oh, en het liedje over die moeder van Mühren was wel het dieptepunt van de avond. Om nou elke oud NACcer die niks heeft gepresteerd zo belachelijk te maken..? Denk je nou echt dat Mühren express niks heeft gepresteerd?

Sowieso elk nummer wat eindigt met hoer is niet niet des NACs.
Erg sneu en vooral niet creatief of origineel...

36    
Joop Klepzeiker

Genoten van de sfeer en de spanning. Olij prima pot, de Spaanse cv's doen hun werk. Noblejas heeft nog tijd en ritme nodig, maar brengt rust. Backs niet sterk, maar spelen voor wat ze waard zijn. Op het middenveld zijn Verschueren en I. Ilic van levensbelang. Mis je een van beiden, dan sta je de hele wedstrijd onder druk. El Allouchi en Dogan klikken prima met elkaar, al kan de rest ze nog niet altijd volgen. Zweven over het hele veld. Stokkers doet nuttig werk, maar wordt geen topscorer en aan Boussaid gaan we plezier beleven. Van Hooijdonk kan in het rijtje met Reuvers en Brusselers; gewogen en te licht bevonden. De Ilic'jes zijn buitencategorie. Harde wedstrijd, leuk om naar te kijken. Was wel een penalty overigens.

7    
Henkie

Van Anholt en stokkers waren zwak vandaag. Mashart gaat op den duur vervangen worden door Noblejas lijkt me.

Team heeft gestreden voor de overwinning. Top!

Voetballend was ik echter niet heel erg onder de indruk. Is nog wel wat werk aan de winkel voor brood.

-32    
Johan o

@ da pope.

Nu begrijp ik waar jij je bijnaam van verkregen hebt....

Moraalridder!!!

En de rest ook die nu ineens de spreekkoren gaan veroordelen .. ik weet niet hoor... hadden jullie m die 3 goals wel gegund dan!?


Die ballenjongen heeft in mijn ogen het NAC gevoel laten zien .... schijt aan alles en gaan...

37    
B

Over Muhren, hij heeft meer gelopen voor Cambuur deze pot als het halve seizoen voor NAC. Deze jongen gun ik niets. Zoals eigenlijk elke speler die niet in een NAC shirt speelt.
Het schop Muhren van vak G was zoals ik NAC ken. Iets met van galen ofzo.... totaal niets om over te zeuren of worden we in alles moraal ridders....


Wat betreft de wedstrijd was Cambuur zogenaamd beter, echter hadden zij in ee eerste helft een aantal overtredingen nodig om NAC af te stoppen. Als Blom toen consequent had gefloten was het al eerder anders gegaan.
Wat betreft de 3 afgekeurde goals was er al twee keer gefloten en een keer terecht afgekeurd. Kan hij er in liggen maar telt niet.

De energie en vechtlust van de tweede helft was hartverwarmend en verdient alle steun vanuit onze kant. Al met al genoten van de wedstrijd en zeker de sfeer!7    
Arie

Wat heb ik gemist van een bepaalde ballenjongen?

22    
@arie

Gooide de bal steeds terug de F tribune op.

Ook mij totaal ontgaan op vak G omdat we te druk waren met een zeer spannende pot.

28    
Los Pollos Hermanos

Wat een ontzettend kansloze kindercrèche is de B side geworden zeg. Voor alle 20/25 plussers, kom lekker naar F7 of ga naar vak G. De bside is echt een verzameling geworden van zuipende studentenverenigingen en giechelende meisjes die helemaal niets met voetbal hebben. Dat de ballenjongen voor de B side het hoogtepunt was, zegt echt alles. Juist op het moment dat het er echt om gaat, ga je jezelf daarmee bezighouden. Wat zielig zeg.

27    
Geel/Zwart

We zijn allemaal voor dezelfde club. Om nou hele tribunes weg te zetten als ‘kansloos’ en elkaar zo te veroordelen gaat ook wat ver. Vond zelf de spreekkoren naar Muhren ook te ver gaan. En de bal die naar F7 moet ook. Maar ach, dan doe je niet mee. Ik keek gewoon naar de spannende eindfase. Ieder z’n ding. Verder was de hele wedstrijd op diezelfde tribune een topsfeer en gaven we massaal het elftal een adrenalinestoot

-5    
Links buiten adem

Is die bal nou eindelijk al op F7?? Ballenjongen man van de wedstrijd!!!!

24    
Badeend

Mühren is een vreselijke man, een luie zak hooi die het NAC shirt nooit waardig was. Ik hoopte op een ludiek spreekkoor maar helaas - en heb het zelf ook niet kunnen verzinnen.

Heb me ook kapot geërgerd aan het kleuterige schijtlollige "die bal moet naar F7". Dat was ooit, een keer, best grappig. Nu sta je 1-0 voor in een fase waarin je concurrent continu op jouw helft voetbalt en wat doen de "supporters"? Ze gaan zichzelf vermaken met dit kinderachtige gedoe. Gelukkig hield het op een gegeven moment wel op maar Jezus wat een kleuterklas zeg.

Over de wedstrijd - zeker niet heel erg verdiend maar wél heel lekker!!

Volgende week weer originele liedjes? Ik zal er in elk geval mijn best voor doen!

2    
Johan o

@ pollos huppeldepup

Nee vroeger ...echt toen was alles beter ... kippen op t veld , sinterklaas in de hekken... de wave ... stenen en golfballen naar de keeper...

Man dit zie je nergens iets spontaan ludieks. . En je doet er niemand pijn mee...

Ach ik schei er mee uit.... is er eens wat te vieren.... zijn er altijd weer diezelfde met een sloot azijn op ..

Waar is Hans Deelen trouwens?

21    
HenkTank

Moeders uitschelden vind ik belachelijk. Dan maar moraalridder! Verder een heerlijke avond. Publiek ging goed los,!ook F7 PLUIM!

5    
HenkTank

Waar is Hans? Die is zn azijn aan het deeeeelen. Krijgt hij nu niet op natuurlijk.

-28    
Jan Bril

@da Pope
Jij bent van de redactie, jouw teksten horen thuis ‘boven de streep’ . Als je hier onenigheid tussen supporters komt bevorderen ben je echt fout bezig.

Zal best frustrerend zijn dat je hier geen bans kunt uitdelen aan de Bside bewoners die dingen roepen die jou niet aanstaan.
Ik ben ook al een jaartje ouder maar kan wel lachen om die ballenjongen die regelmatig een bal de Bside in joeg. En ik zou niet over de moeder van Muhren beginnen, maar begrijp wel dat ze die lamlul even een rekening presenteren.

Als je echt een hekel hebt aan de Bside kun je dat deel misschien beter uit de naam van dit supportersforum verwijderen.

44    
Breda

Toch ff el allouchi noemen. Bijna tijd en dan nog sprint na sprint en overal invliegen.,klasse mounir.

1    
Knacworst

Wat er ook gebeurt, vroeger was het altijd beter! Klasse mannen, lekker in het verleden blijven hangen! Zeg anders meteen je seizoenskaart op als je niet meer bij de huidige supportersgroep wilt horen!

Volgens mij zijn we allemaal nacmannen, die maar 1 ding willen... onze club zien stralen! Laten we daar ons hele kleine steentje aan bijdragen. Dat kunnen we alleen met elkaar.

Hup NAC!

9    
Atleet

Heerlijk gevochten voor de 3 punten....
In een woord GENOTEN

46    
Da Pope (BSR)

@Jan Bril

Niet mee eens. Ik ben gewoon een supporter, net als de rest hier. Dat ik ook berichtjes tik, doet daar niets aan af. Sterker nog, het feit dat ik de moeite neem deze website te onderhouden, zegt wat mij betreft juist dat ik me nogal druk maak om NAC. Ik zou het nogal vreemd vinden als ik dan opeens geen mening meer kwijt mag in de reacties.

8    
Ernie

Ontzettend blij met de drie punten. Vind het wel schokkend dat we weer geen fatsoenlijke spits hebben in onze selectie.

16    
Josdebakbanaan

Jemig wat een reacties weer hier. Je ploeg gaat 9 uit 3, wint de eerste serieuze test, maar wee je gebeente dat er ooit iets positiefs gezegd wordt hoor.

Er wordt hier altijd zo afgegeven op die jongere supporters, maar is dit wat het is om NAC-supporter te zijn na je 40e? Zijn jullie zo murw gebeukt door alle ellende dat jullie alleen nog maar zuur kunnen zijn?

Ik hoop dat ik een beetje jong van geest blijf als het voor mij zo ver is...

9    
RV

Als de spelers iedere wedstrijd in ieder geval deze mentaliteit op de mat legt dan ga je zeker in thuiswedstrijden weinig verliezen.

Er is inzet, het is frivool maar mis toch vooral wat rust in het spel. Over verschillende schijven naar de goal terwijl Cambuur in twee of drie passes voorin stond.

Ik vrees vanaf het begin van het seizoen al voor onze spitspositie en dat begint me nu toch duidelijker te worden. Ik weet dat we met wat meer bewegende spitsen spelen maar toch missen we een aanspeelpunt voorin waar Ilic, El Allouchi en Dogan constant bij kunnen aansluiten. Ik denk dan weleens had alleen Seuntjens daarbij gezet en had die garantie voor goals gekocht. En had daar een team van creatieve spelers omheen gezet.

Maar goed, het ziet er prima uit, er wordt gewerkt, we staan bovenaan en de mensen staan op de banken. De Graafschap is duidelijk voor mij nog titelfavoriet maar je ziet dan ook dat Excelsior (die ik hoog inschatte maar een vreselijke coach hebben) al snel drie punten laat liggen. Wat wil je nog meer?

8    
The Don

Zsm een spits halen aub

4    
geelzwartwit

Heerlijk dit! 3 punten en doorrrr
Next ✔️

11    
Nacorakel

Lekkere wedstrijd, NOAD gezien, huurlingen het hart voor de zaak, prima overwinning op een ploeg die ook wil voetballen, publiek er vol achter. Alles waar we voor staan.

(En randzaken heten randzaken voor een reden, boeien)

-37    
van Flieger

Postauto Linie 182 Chur - Bellinzona,

Ja brave mensen, van Flieg onthulde vorige week op deze site al de Macause Consensus voor deze wedstrijd (1-0). De trainer, die niet gelooft in statistieken volgt braaf de Aziatische richtlijnen (0-2 Dordt en 3-0 Helmond - werd 5-1 - waren ook al onthuld). Om te kunnen promoveren moet Ruud Brood het overigens beter gaan doen dan de prognoses aangeven, eerste kans Volendam uit. Afgelopen seizoen liet Ruud Brood zien dat hij de statistieken niet kan verslaan, maar je kunt dan aanvoeren dat 8 potjes een beetje een karig aantal is om dat te bewijzen. Maar goed, hij deed het niet en ook zijn opdracht om de FC Smulders waardig te laten sterven mislukte. Maar ze hadden m al beloofd dat hij mocht blijven dus was het wedstrijdje verplassen tussen Brood en VDA er eentje voor de Buehne. We hebben alleen Ruud Brood, VDA is een beginner. De arbeidsrechtelijke blunders die ons NAC beging in de gevallen Bodi en Reuvers hebben ertoe geleid dat ze volledig afgekocht moesten worden. Noem dat maar grote klasse van VDA. Net als zijn onwaarheden over GT Sports. Dan de kwaliteit van de selectie. Van de bankzitters is niemand in staat het elftal een extra impuls te geven. Alles wat op de bank zit is zwakker dan de eerste 11. Sjokkers en Dogan waren de zwaksten gisteren. Of Sjokkers werkelijk de onbetwiste doelpuntenmachine gaat worden valt sterk te betwijfelen.

Van Flieg onthulde op deze site in juli al, na een bezoek aan Oudenbosch, dat Ivan Ilic de beste is van de selectie. Daar moet je natuurlijk wel oog voor hebben.

De budgethalveerders van Aalst en co hebben nog altijd geen koper voor ons NAC. Ze willen liever vandaag dan morgen van de stukken en het gezanik afzijn. Goede resultaten van Ruud Brood kan de verlenging van hun verblijf nog wat draaglijker maken maar dat ze eruit willen is volkomen duidelijk.
Op de plank heeft van Flieg nog dat verhaal van de chauffeur van Jan Ullrich die hem tijdens de Tekekom tijd naar al die spuitartsen reed (huiskamervraag: wie was dat) en die sappige story van een Ridderkerkse uitsmijter over Ruud's Rotterdamse jaren.

Over Rotterdam gesproken, we hebben ook nog de grootste van de kleine aandeelhouders CvR rondlopen, de man die zich gisteren nog even kort meldde en van wie wordt gezegd, dat hij naast Gielen het grootste lek naar BndS is/was. Dat klopt niet kan van Flieg hier onthullen.

Ja mensen, ondanks de 9 uit 3 toch een plek gezakt op de ranglijst, en dat, brave mensen, is jammer.

3    
van Flieger

Pope - de humor is al lang verdwenen bij het grootste deel van de NAC supporters. Iedereen is om de haverklap beledigd, het hangt van rancune en kinnesinne aan elkaar. Toen die Bazoer ooit met tamtam wisselde van PSV waar hij zijn halve jeugd had gespeeld naar Ajax zongen de PSV supporters luid "Bazoer, Bazoer, je moeder is een .... PSV supportster". Dat is humor. Niet dat geneuzel over Muehren.

12    
Nonkel Frans

"Polak (destijds Sparta) Polak je moeder is voor NAC "
Blijft mooi stukske Bredase bevrijdingshumor.

Genoten gisterenavond van het spel. Ze voetballen en ze vechten weer!

2    
1 van de 2

We zijn hier allemaal supporter van Nac, mag ik hopen, maakt niet uit waar je zit en wat je doet of niet doet. Ben 53 jaar en zit op de b-side. Val elkaar niet af. Vond die ballenjongen wel geweldig, schopte die bal wel 5 keer de tribune in, zal wel niet mogen maar vond het leuk, zal wel kinderachtig zijn,so be it. Schelden op Muhren of welke oud speler die niet helemaal of helemaal niet uit de verf is gekomen, niet doen. dat vind ik pas kinderachtig. Geef oud spelers een applaus zoals bij Korte.

6    
TheBelg

De spirit zit juist, de vechtlust en de wil voor elke meter grond te knokken ook. We zien ook dat we qua individueel talent aanspraak kunnen maken op de bovenste plekjes. Maar ik mis voorlopig echt lijn in ons aanvalsspel. Ook dat is teveel op enthousiasme. Die omschakeling van knokken bij balverlies naar herkenbare aanvalspatronen en looplijnen bij balbezit moet beter. Ik hoop dat Brood ook daar de juiste man voor is.

18    
Dos

Fliegertje die mensen van rancune beticht..... Juist ja...

4    
Scheppioni

Verdedigend nog zeker wat werk aan de winkel, met name de rechtsback is een zwakkere schakel ! Hopelijk blijven we in the winning mood, maar volendam met jonk is geen makkie !!
NAC we follow !

8    
vriendjespolitiek

Kom op zeg,spel golfde mooi op en neer.Was niet altijd even mooi,maar dat is met jonge spelers.Komen soms de meest geniale akties uit en dan weer gevolgd door een onbegrijpelijke.Als Blom gewoon die pingel had gegeven,want het was een zuivere,speelde ipv de bal de enkel,was het zeker 2,.3-0 geworden.
Enige waar cambuur goed in was,provoceren shirtjes trekken en zeiken,die goals waren trouwens ook terecht afgekeurd.

2    
Pietjebel

Denk ook dat dr nog wel een spits bij mag komen

Vond de sfeer na de 1-0 super de kleine die mee was was er gewoon stil van
Voor de 1-0 was het zo maar tam

1    
Peppie&kokkie

Maak het niet groter dan het is mbt de ballenjongen en de sneue woorden over de moeder van de heer V. Heb op sommige momenten genoten van NAC , denk wel dat de beiden backs echt stappen moeten maken om in de basis te blijven. Al 2 wedstrijden geen drankje in de rust wezen( bside) halen. Niveau is echt bedroevend en traag.

3    
Brabo F1

NAC was typisch NAC; beetje chaotisch, knokken, af en toe vlotte, snelle combinaties en vleugjes techniek.
CAMBUUR stond goed en was fysiek sterker, maar de enige echte kans op 1-0 werd gekeerd door Olij op fenominale wijze na foutje vedediging/middenveld. Daarom is voor mij de Keeper de eigenlijke matchwinner.
Kritiek op Muehren is terecht. Zijn moeder beledigen vind ik te ver gaan. Niets met moraal te maken maar met fatsoen.

1    
Schrikbarend

Geen echte spits en stokkers dan...kudimbana is die geblesseerd want zat niet bij de selectie

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja