Overal waar we komen

BSR TV: Jan Paul van Hecke na Excelsior - NAC (2-2)

Masthow

De alleskunner van NAC maakte gisteren zijn eerste doelpunt voor het vlaggenschip van Breda. Met doorzettingsvermogen en een goede actie kreeg hij hem voorbij de keeper en kantelde hij de wedstrijd net op tijd om nog een punt mee te nemen uit Rotterdam. Uiteindelijk zat er zelfs nog veel meer in. We spraken de mandekker na de wedstrijd.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
14 Reacties
55    
Sanseveria

Jan Paul is hét prototype NAC speler waardoor ik de toekomst op langere termijn zonnig in zie. Degelijk, nuchter, maar ook bloedfanatiek en met een hart voor deze club.

Het wordt tijd om het veldoverwicht wat we ook weer tegen Excelsior hadden om te zetten in keiharde overwinningen en zo een vechtmachine te creëren richting playoffs!

19    
Plaatjesmaker

Fijne vent!

1    
Dratje

Tetetetetetetteteee JP JP JP.

55    
Sanseveria

Jan Paul is hét prototype NAC speler waardoor ik de toekomst op langere termijn zonnig in zie. Degelijk, nuchter, maar ook bloedfanatiek en met een hart voor deze club.

Het wordt tijd om het veldoverwicht wat we ook weer tegen Excelsior hadden om te zetten in keiharde overwinningen en zo een vechtmachine te creëren richting playoffs!

17    
Fredje

Mooi dat hij een doelpuntje mee pikt waar andere het niet lukt..

Zeer te spreken over deze jongen
Hup JP

13    
ome cor

Dit is echt een toppertje.

Ik ken de inhoud van zijn contract niet, maar NAC kennende gaat hij een keertje bij ons weg voor een bedrag waarbij de koper zich de ballen uit de broek lacht.
NAC is al blij wanneer ze voor een eigen jeugd product 25k kunnen vangen, terwijl deze jongen van veel grotere waarde voor ons kan zijn of toch zeker kan worden.

Deze jongen is 1 van de spelers waarmee je het nieuwe NAC moet opbouwen en waarmee je moet promoveren.
Prima kerel, natuurlijk nog niet 100% perfect, maar hallo...19 jaar en staat zijn mannetje op dit niveau nu al zonder al te veel problemen. Dit wordt een grote !!!

9    
Dutchbird

Hopelijk nog een jaar of vier NAC, dan kan zijn (pruts-)contract (zie ome Cor) worden opengebroken door een competente opvolger van VDA en daarna een miljoen of vijf in het laatje.

9    
JM

Van Hecke weer prima partij gespeeld.

Goal van Van Anholt was absoluut geen buitenspel, duidelijk te zien in de samenvatting van fox.

10    
Toontje

Speelde een goede en enige redelijke wedstrijdjes tot nu toe maar wordt veel te veel opgehemeld. Dat is niet goed voor zo'n jonkie. Gisteren zat hij flink mis bij de treffer van Vloet. (of veel te laat)
Moet nog heel veel leren.

10    
Liedrage

Flink mis bij de treffer van Vloet? Haye geeft op het moment dat zijn directe tegenstander uit zijn rug wegloopt zijn man over 😂

11    
Nacdictive

Toontje slaat de spijker op zijn kop: in het land der blinden is eenoog koning. Niks ten nadele van JP maar laat die jongen eerst een vaste speler worden, een constant niveau halen, stap voor stap, daarna zien we verder.

-2    
Stoep79

Hoe heet dat liedje orgineel ook alweer waar JP op toegezongen word?

0    
Vergane Glorie

De cultuur binnen NAC is niet het binnenhalen van miljoenen. Sander Fischer ging als broekie in 2008 voor noppes weg.
Daarvoor hebben we een topverdediger gehad, Nikola Budisic. Hij kon naar Ajax en Feyenoord maar verkoos NAC boven hen. Na vier jaar voor een fooi vertrokken naar FC Beringen.
Zo zal het voorlopig blijven vrees ik. Als nooit tevoren geld regeert.

4    
henk

Super raar inderdaad, dat er geen miljoenen zijn verdiend aan Sander Fischer. Andere clubs lukt het wel om miljoenen te krijgen voor spelers die voor de bank worden gehaald door matige eerste divisieclubs.

1    
Scheppioni

As Hyballa JP maar laat staan !!! JP is waar NAC voor staat !

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja