Overal waar we komen

BSR TV: Jean-Paul van Hecke: "Ik stond wel een paar keer te koken"

DeWeesJr

Jean-Paul van Hecke begon vandaag wederom in de basis tegen Go Ahead Eagles. De 19-jarige verdediger had na afloop van de wedstrijd geen goed woord over voor scheidsrechter Joey Kooij.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
11 Reacties
31    
BATI

"tis niet nodig om hier te verliezen".....

1 schot tussen de palen in 94 minuten. Ligt het dan aan de scheids?? Met alleen Dogan in de spits, die constant inzakt of aan de zijkanten te vinden is, blijft het een hoop gebrei zonder rendement.

En mensen die een incident tegen PSV als maatstaf nemen voor deze selectie sporen niet. Want dit soort wedstrijden hebben we volgens mij al zovaak gespeeld dit seizoen. Nog geen februari en de competitie is weer klaar. Hopen op een opleving in de nacompetitie!!

30    
ome cor

Topgozer die Van Hecke.
Natuurlijk is hij nog geen ervaren prof die alles al meegemaakt heeft, maar hij staat toch aardig te spelen met Riera en is zeker niet minder dan de spelers die hij, vanwege hun blessures, vervangt.

Pareltje voor de toekomst !

20    
The Cosmic Gate

Wat een top gast, en goede speler
Die Kooi is gewoon een enorme paardel*l maat dat wisten we al een hele tijd , en is niks nieuws. Zo'n kwal als leider met zo'n gemaakte arrogantie gun je gewoon een keer een verkeerde tegenover hem !
Als NAC zijnde sta je altijd al achter met dit soort figuren (Mulder incl.) Maar toch moet je toch gewoon kunnen winnen en zo'n eikel daardoor zijn dag niet gunnen (of geven)

22    
Arie

Vind het altijd knap als spelers zich inhouden tegen een scheids, vooral als deze komt met teksten als "zo kom jij hier niet praten tegen mij". Je zou em toch zo een poffert geven. Dat broekie is net zo groen als JeanPaul maar speelt wel al de gearriveerde vedette als scheids. Daar loopt het scheidsrechterskorps van over tegenwoordig.

5    
D’n opletter

@The Cosmic Gate; we verliezen niet door de scheids! We verliezen omdat we zelf;

1) zonder spits spelen
2) zelf de doelpunten niet maken
3) dom verdedigen, waardoor de scheids de kans krijgt om te fluiten

Het is tijd om geen Calimero gedrag te tonen!

7    
Arie

BATI

Het probleem is dat ze denken tegen Go Ahead met hetzelfde voetbal als tegen PSV het wel even te doen. Met als kanttekening dat er tegen PSV veel meer intensiteit was.

4    
Scheppioni

Met dank aan zo'n luiogende aanval van ons nac ! Je moet as team die kooy niet de kans geven om het te verklooien ! Van Hecke laten staan !

3    
NAC Vooruit!

Dogan in de spits is echt kansloos.

1    
Los Pollos Hermanos

v Hecke heeft ook tegenover meer gerenommeerde media uitgehaald naar die teringhond van een Joey Kooy. Natuurlijk, erg leuk en van mij mag hij ook regelrecht de singel in, maar verstandig? Niet echt.

Ik denk dat hij, of NAC in deze, nog wel iets gaat horen vanuit Zeist. Dit vinden ze niet leuk.

4    
D'N Klaagmuur

@Pollos: van mij mag van Hecke zeggen wat hij wilt. Wanneer hij daarvoor geschorst wordt so be it.

Je krijgt pas echt enge praktijken als spelers straks niks meer mogen zeggen en de scheidsrechters elke week arroganter worden omdat ze denken dat ze God zelf zijn en boven alles en iedereen verheven zijn.

Laat spelers voor de camera maar gewoon de waarheid vertellen.

0    
Los Pollos Hermanos

@ klaagmuur

Mooi verhaal. Want we zitten al zo lekker dik in de goede verdedigers, hé?

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja