Overal waar we komen

BSR TV: Willem Weijs: "Ik vond de eerste helft erg rommelig"

DeWeesJr

Willem Weijs had zijn ongeslagen status als hoofdtrainer van NAC vanmiddag kunnen verlengen. Helaas wisten zijn mannen niet te overtuigen en kreeg NAC ook nog een penalty tegen. Wij spraken de trainer na afloop van de wedstrijd.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
29 Reacties
33    
Otjes

Hi Willem, zonder spits win je niet. Dogan is een 9.5 met op het moment weinig rendement.

Als je daar geen spits voorzet wordt het nix. Onze topscorer is nog steeds SvH, halloooooo.

Er moet aanvoer komen in 16 op een spis, dat is het euvel.

Ik hoop zo op een nieuwe trainer die dit ziet. Om gek van te worden. TOM kun jij het mss influisteren, pphh

12    
D’n opletter

Wat een wisselbeleid...
Hele diepe zucht...

5    
The Cosmic Gate

Wat je vind met je naar de politie brengen .....
Je ZIET dat er gewoon een enorm gebrek aan power is vooraan .
TvA wake-up !!!!!

9    
Henri

Die Pouwels kan die ban natuurlijk nooit meer halen. Maar Riera doet het ook niet erg slim. Blijf staan en loop met hem mee naar de achterlijn wordt het waarschijnlijk gewoon een achter bal.
Verder is het natuurlijk een zwakke scheidsrechter, maar ja als een Verschueren 1 op1 op de keeper afgaat, ja dan moet hij wel gewoon scoren.

0    
Moppernac

Willem fijn dat je het stokje had overgenomen maar niet de juiste man voor vervolg.
Als je met 1-0 achterkomt te staan met nog 15min te spelen moet je alles of niks spelen en 3x in een keer wisselen.
En niet maar schijterig 1x wisselen.

21    
Fred1

Na lang dubben ga je toch overstag en heb ik me toch maar bij het groepje sponsoren richting Deventer aangesloten. ( ingegeven door de uitgangspositie na de overwinning op PSV en nergens anders om)
Maar ik heb spijt als haren op mijn kop, wat zijn we wéér genaaid zeg.
Ik denk dat Willem Weijs toch een andere wedstrijd heeft gezien dan wij.
Zéér teleurstellend wat ik heb gezien vanmiddag .
Weijs vond Azagari en V d Gaag goed spelen , met de eerste kan ik mee gaan maar die v d Gaag is toch net een ballerina hoor, geen kracht geen fut en geen geestdrift.
Ilic viel weer zwaar tegen, Verschueren mist 3 opgelegde kansen , Dogan ( je wordt er echt knettergek van ) doet helemaal niks goed en is werkelijk te lui dat hij met zijn ogen knippert, echt verschrikkelijk.
Voor zo'n verzaker staan Stokkers en van Hooijdonk dan aan de kant daar begrijp ik niks van.
Hoe kan je als trainer nu zeggen “ ik kan mijn spelers weinig verwijten “ , heb je dan heel die wedstrijd onder een stoeptegel gelegen?
Nooit maar dan ook nooit worden de problemen werkelijk benoemd en altijd is er gedraai omheen, om gek van te worden.
Waarom wordt die Dogan steeds het hand boven het hoofd gehouden, ik snap het niet.
We worden periodekampioen, Dogan komt er in en het wordt een grote chaos met wisselende prestaties, en dan gooi je er van Hooijdonk maar uit of je zet ELalouchi er maar ( tijdelijk ) uit.
Echt te belachelijk voor woorden.
Ja en sorry , ik was ff vergeten dat kritiek, hoe onderbouwd of terecht ook , niet meer gegeven mag worden en verboden is, maar ik doe het toch want we geven weer onnodig 3 punten weg.
En ja die Joey Kooij was weer zwaar KUT dat komt er dan ook nog bij pfffff, die moeten ze levenslang schorsen.

9    
Ouwe Spionkop

Het was alsof donderdag niet gebeurd was.
Ouderwets eindeloos breien vanaf Olij tot de middenlijn en dan de bal niet kwijt kunnen.
Geen buitenspelers, geen lange spits.
Veel balbezit maar je doet er niks mee en het levert niks op.
Ik heb Weijs hoog zitten maar hier slaat tie de plank volkomen mis.

16    
NAC4Ever

Het niveau moet omhoog, maar heb het idee dat we daar sinds de winterstop ook mee bezig zijn.

Lees van een aantal dat we ook nu op de play-offs (en de beker) moeten richten,maar daar ga ik niet in mee.
Als na volgende week het verschil weer 5 punten is geloven die mensen er ineens weer in.

Gewoon op jezelf richten en kijken wat je eruit kan halen. Is dat niet meer dat de play-offs, dan zorgen dat we daar klaar voor zijn. Is dat directe promotie, dan feest vieren😉
Maar ik ga niet al in januari opgeven!

3    
[email protected]©

Alles komt goed, want deze week brengt TvdA onze ongewenste spelers voor een leuke vergoeding naar andere clubs en versterkt hij het elftal met een aantal topaankopen.

33    
Otjes

Hi Willem, zonder spits win je niet. Dogan is een 9.5 met op het moment weinig rendement.

Als je daar geen spits voorzet wordt het nix. Onze topscorer is nog steeds SvH, halloooooo.

Er moet aanvoer komen in 16 op een spis, dat is het euvel.

Ik hoop zo op een nieuwe trainer die dit ziet. Om gek van te worden. TOM kun jij het mss influisteren, pphh

3    
Scheppioni

Ook dus onder Weijs ons NAC wat NAC is, je moet die kut kooy het niet kunnen laten verklooien, ons aanval van ons NAC fungeerde as een hond zonder tanden !! Willem laat het uit je hoofd om te denken dat je met deze aanvallers kans hebt tegen az, dat zal weer een 5-0 afstraffing gaan worden met deze luioogende aanvaller(s) !

0    
Rudy

TvA komt met top aankopen ? Laat me niet lachen. Ik heb gehoord dat hij tot heden geen spelers of trainer kan vinden op Marktplaats.

7    
The Cosmic Gate

We hebben spitsen op de bank, maar die staan er nog niet in .........

Stel verdomme eens een SPITS op !!!

6    
Bredafun

Deze Willem vaste positie als zijnde coach geven.
NIET verder zoeken, stop dat geld lieve in aanvallende flankspelers zodat ze onze spitsen eindelijk eens kunnen laten werken om te scoren.
Willen heeft overigens 'n positieve click met de jonkies, hij heeft nu al meer bewezen dan verwacht was!
Aanstellen als vast coach!

8    
RBL

We hebben te weinig scorend vermogen. Verdedigend staat het (zeer) aardig, maar als je zo moeilijk tot scoren komt blijft het lastig. Voetballend lijkt het iets beter te gaan onder Weijs, maar op deze manier zie ik het voorlopig niet goed komen

7    
NAC Vooruit!

Je verliest door een schwalbe, als je zelf niet scoort!

12    
D'n Klaagmuur

Inmiddels hebben we 23!! wedstrijden gespeeld in de fokkin KKD en ik kan werkelijk niet 1 wedstrijd opnoemen waarin ik 90 minuten lang een leuk voetballend, strijdend NAC heb gezien. Blijkbaar moeten we tegenwoordig al blij zijn als je 2 halve aanvallen hebt gecreëerd.

Vorige seizoenen Eerste Divisie was ook zeker niet altijd best, maar dan had je nog wel een paar potten er tussen zitten waarbij je met alle gemak over een elftal heen walste.

23 jaar nu een seizoenskaart, maar wat voetbal betreft is dit toch wel het aller, maar dan ook echt allerslechtste voetbal waar we week in week uit naar zitten te kijken.

Voor het eerst ben ik regelmatig in twijfel of ik wel zal gaan. Uiteindelijk ga je dan toch maar weer, maar het voelt inmiddels meer als een moetje dan dat je het doet omdat je er zin in hebt.

Wat een armoe dit elftal, ik word er oprecht droevig van.

0    
Wallie

Vrijdag verlies je weer. Volgend jaar nieuwe ronden nieuwe kansen.

9    
Ivo

Het was vooraf al gezegd. Van Joey Kooij kan je niet winnen.
Werkelijk iedere week raakt deze man in opspraak. Zelden meegemaakt dat de KNVB iemand zo lang laat doorgaan. Siemen Mulder zelfde verhaal.

Natuurlijk moeten we beter gaan afronden. Ik vind het veldspel beter dan bij Brood, verdedigend is het ook scherper, ook van Hecke speelt daar een belangrijke rol in. Is veel zekerder dan Rosler.

Als we nog iets van dit seizoen willen maken, hebben we scorende spelers nodig. Over een spits twijfel ik, maar vooral achter de spits (11, 10 en 7 positie) moeten we serieuze stappen zetten.
El Allouchi scoort zelden, Luka Ilic af en toe, en een echte "10" hebben we niet. Want toen Dogan achter Stokkers stond, was hij meer een 2e spits dan een aanspeelpunt.

2    
Diep Holland

Willem Weys. Waarom waarom waarom van Hooijdonk steeds maar weer opnieuw niet niet niet . En waarom wordt die vraag niet gesteld . Geef daar nou eens een geloofwaardig antwoord op. Maar dan moet je als interviewer die vraag wel stellen.

Bij NAC speelt voortdurend op de achtergrond een opmerkelijk soort geheime regie , een soort van onzichtbare spooktrainer
die - welke trainer er ook opereert - er voor zorgt dat wat de supporters wel zien, zijzelf niet mogen en willen zien.

Wanneer een nieuwe trainer NAC ‘ s blinde vlekken, wel doorbreekt, -het is een traditie daar - dan kunnen we buiten de rituelen van over 3/4 jaar weer een nieuwe.


16    
Fred1

Als je het zwart wit bekijkt ( en ik weet dat het slechts theorie is in sommige gevallen ) dan zijn er een aantal aanwijsbare redenen échte feiten die niet te weerleggen zijn waardoor je staat waar je nu staat.
- 2 x Joey Kooij en 1 x Siemen Mulder leverde een puntverlies van 9 punten op, dan is het reële verlies percentage hetzelfde als bij onze concurrenten die ook uitglijders hadden. Dan sta je gewoon op 1 punt.
- op het moment dat Dogan ingepast wordt in het team staan we nummer één en scoort onze spits, vanaf dat moment is de vrije val ingezet.
- in plaat van V Hecke direct te brengen wordt er geëxperimenteerd op zijn positie en op de linksback plaats.
- Verschueren is een tijdje als rechtsback gebruikt.
* Blijkbaar is dus het teambelang, het clubbelang ( missen van transferwaardes ) het sportieve belang en de ranglijst van ondergeschikt belang?
Als zo overduidelijk is waar de problemen zitten dan moet je dáár ook ingrijpen.
En nooit een individu laten prefereren boven het team.
NAC moet officieel protesteren tegen aanstelling van deze scheidsrechters, dat kan en hebben meer clubs met succes gedaan, en het is ook aantoonbaar.
Daarbij zou ik als ik NAC was ook melding maken van het feit dat hij spelers van NAC al provoceerde met uitlatingen tijdens de wedstrijd tegen PSV.
“ lach maar, volgens mij zien wij elkaar zondag “ was er zo eentje, dat is gewoon onacceptabel en heeft niets met sport te maken, maar spelers durven dat niet aanhangig te maken omdat ze bang zijn voor verdere consequenties en daarom hebben dit soort vreselijke mannetjes vrij spel.
Je haalt er geen verloren punten mee terug maar je voorkomt herhaling. ( wat was tegen PSV Guzubuyuk een verademing )
Gisteren gaf het corrupte gedrag van Kooij de doorslag, en dat komt omdat we zelf de meest makkelijke open kansen laten liggen, alleen van Verschueren waren dat er 3 en die Dogan miste er 4 waarvan twee niet te missen kansen.
Dat breekt je op en geeft die klootzak Kooij een vrijbrief om met een actie de wedstrijd te beslissen.
Er moet gewoon een 10 bij en Dogan moet er echt uit, het is te gek dat Stokkers en Sydney bij Willem Weijsneus niet aan bod komen.
En ik vind ook dat een interviewer best zijn mening mag geven en gewoon de vraag weg te leggen waarom de échte spitsen niet worden opgesteld.
Eigenlijk is dat zijn journalistieke plicht.
Het gewauwel en gedraai van trainers komt je de strot uit.
Het is trainers echt eigen om tegen wit zwart te zeggen en de werkelijke problemen te negeren.

0    
Theo

Wat heb je eraan dat je van PSV wint en je promotiekansen vergooit? Toch helemaal niets!

Wat een ansteurisme!

9    
Joop Sloop

Dat je verliest is best treurig. Maar dat de reacties op de berichten donderdag waren "hosanna, kampioen, weijs 4 president, Gouden greep". En nu Weijs "slap niet de juiste man etc". Dat zegt meer over de mate van emoties/opportunisme in deze reacties dan iets over de inhoud.

-1    
RB

man man... gelijk weer dat negatieve gedoe. Oké... het gaat niet zoals wij supporters het graag zien. Maar denk je nou echt dat ze dit allemaal expres doen en er zelf niet van balen? En na een korte periode van hosanna is Willem nu ineens alweer ondergeschikt? En een Go Ahead dat sinds augustus al niet meer verloren heeft? Daar wordt niet naar gekeken!
Schaam me steeds meer in het feit dat ik een trotse NAC supporter ben al dat azijn pisserij. Al verliezen ze nu alles en komen we terug in de ere door na-competitie. Mij hoor je dan niet klagen.

De beste stuurlui......

-5    
den hulk

nac hoeft zich niet druk meer te maken over spelers en trainer er komt toch een beneliga competitie dus geen ajax psv en feyenoord meer

2    
WW

De scheids kostte je gister hooguit 1 punt.
Want als je zelf niet scoort, win je niet. Dus 2 gemiste punten à conto van onszelf, en niemand anders.

De reden waarom wij zover achter staan, is omdat wij ongelooflijk genoeg & diep teleurstellend maar niet verbazingwekkend dit voor elkaar krijgen, pal na een wedstrijd tegen PSV waar iedereen weer positief was, quote uit BN/DeStem:

Go Ahead Eagles - NAC (1-0) is een wedstrijd die tot de 75ste minuut afgedaan kan worden met één zin. Een rommelpot met een hoog flipperkast en kluitjesvoetbal gehalte.

2    
Twan

Ik riep al bij de start van de competitie dat we een doelpuntenmaker nodig hebben, maar die domme,eigenwijze Van de Abele vond dat niet nodig! Erg kortzichtig allemaal!! Man, man,man, wat een koekenbakker !! Met zo'n pipo winnen we de oorlog niet: opzouten a.u.b.!!!

2    
Joop Sloop

Ha Twan. Dogan was vorig jaar topscorer, leek me aan t begin van t seizoen prima.

1    
10diego

@RB, ze doen het niet expres. Ze kunnen niet beter.

Er is maar één doel, volgens de lachende Fries. Nou dat doel haal je niet met TVA

0    
Patje

Ik vraag me af of er wel een nieuwe trainer komt, want wat duurt dat lang zeg. Alles weer op het laatste moment. Zeker.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja