Wij gaan niet opzij

BSR TV: Jethro Mashart na NAC-Lokeren (0-1)

Da Pope

Jethro Mashart maakte vanavond de negentig minuten vol in de oefenwedstrijd tegen Lokeren. De jonge linksback krijgt, door een gebrek aan concurrentie, volop de kans zich te laten zien. Wij spraken hem na afloop.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
BSR TV: Grad Damen na NAC-Lokeren (0-1) 57 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Roger Riera na NAC-Lokeren (0-1) 9 reacties
23 Reacties
0   0  
Mot van den Eleebba

Lekker je wedstijdjes bij het 2e pakken dit seizoen, niks mis mee. Wellicht in de winter naar Helmond en dan volgend seizoen 2e linksback.

Zet hem op Jetro.

0   0  
Dutchbird

Lieve aardige jongen, maar geen type 'bloed aan de paal'. Wie eigenlijk wel?

0   0  
Nacman

Verhuren op zoek naar betere speler

0   0  
Denzz

#Gezeikkk

0   0  
RV

Toch deed die jongen het helemaal niet slecht in de Eredivisie en heeft drive naar voren.

Op deze positie kun je het best proberen met Mashart als je op cruciale posities de ervaring hebt staan. Al moet er wel een concurrent bij voor deze positie. Jammer van Leigh, die had wel gepast een divisie lager.

0   0  
Breda-mike

Dutchbird jij word toch geen 2de flieger he? Onder elk bericht negatief gezeik.

0   0  
Da Huge

Manmanman, de eerste wedstrijd wordt verloren en de sfeer slaat bij sommige reageerders gelijk om. Jantje lacht, Jantje huilt. Wacht nou eerst gewoon eens af wat het straks wordt de eerste wedstrijden als het er echt om gaat. Geef die gasten een kans. Mensen staan er niet bij stil dat dit allemaal broekies zijn...

0   0  
Ox

Kan iemand tellen hoe vaak deze jongen “en ja” of “ja” zegt.
Prima gast maar voor dit jaar komt een basisplaats nog te vroeg, hopelijk komt er een ervaren linksback dat zou Mashart ook helpen in z’n ontwikkeling.

0   0  
Die ne gast

@Da Huge
Mensen staan er juist wél bij stil: deze ploeg is jong en in de ogen van sommigen te jong en (daardoor?) te lief.
Dutchbird heeft daarom wel een punt: de KKD is vaak vechtvoetbal. Als je dan hoort dat je het tegen Lokeren aflegt op fysiek, dan is dat een punt van zorg / aandacht.

0   0  
Chris W.M.

@Die ne gast

Vergeet a.u.b. niet dat NAC 2 gisteren op het veld stond. Van wat aan de aftrap stond komen er maximaal 3 in aanmerking voor een basisplaats; Bohui, Filipovic en Mashart. Met daarbij de aantekening dat Mashart alleen zal starten als er voor de start van de competitie géén nieuwe linksback gevonden is.

Met het inbrengen van Riera, Verschueren, El Allouchi en Stokkers in de tweede helft raakte het spel wat meer in evenwicht, en bleven de grootste kansen van Lokeren ontstaan door individuele fouten van met name de jonkies.

Deze wedstrijd is geen eye-opener zoals sommigen beweren, eerder een bevestiging dat op de eerder genoemde plekken er echt spelers bij moeten. De basis is redelijk sterk en ervaren genoeg, maar we zijn er nog niet.

0   0  
Da Huge

@ Die Ne Gast een punt van aandacht is zeker waar. Maar hier worden gelijk die gasten afgeserveerd. Daarom zijn deze oefenpotjes goed.
We hebben trouwens al jaren een kabouterselectie als het aankomt op fysiek :)

0   0  
Henri

Een 19 jarige vleugelverdediger die het nog niet aan kan zal het niet gaan redden. Als negentien jarige moet je er staan en mag je natuurlijk best nog eens een foutje maken die maakt Van der Ligt af en toe ook nog, als is dat niveau wel vele malen hoger.

0   0  
Italo

@ Henri; Behoorlijk statement in je eerste zin. Voor jouw beeld hierbij de stats in het seizoen van Dumfries toen hij 19 jaar oud was: 3x binnen de lijnen gestaan voor Sparta in de Eerste Divisie.

0   0  
Realist

Simpelweg niet goed genoeg helaas. Levert zonder reden ballen in bij de tegenstander. Verdedigt matig. Jammer.

0   0  
ome cor

Jong ventje, nog geen mediatraining gehad en zijn antwoorden zijn nog niet met veel inhoud, maar ik gun hem een mooie ontwikkeling in de groep als 2e linksback achter een hele goeie 1e.
Deze jongen komt er wel, maar is nu nog niet klaar om een heel seizoen eerste divisie te kunnen spelen in een team wat voor promotie gaat.

Als we net zo slecht in de backs zaten was het voor hem weer wel leerzaam en nuttig geweest om bij een laagvlieger als Helmond Sport te spelen als huurling. Zeker verdedigers krijgen bij een staartclub veel te doen.

0   0  
Dutchbird

@ome Cor
we zijn geen sociale werkplaats voor jongetjes die het misschien ooit gaan leren

0   0  
ome cor

@Dutchbird
Nee we zijn een club die elke positie dubbel bezet kan hebben met EREDIVISIE-waardige spelers, voortgekomen uit eigen jeugd of anders toch zeker de regio Breda afkomstig, allemaal met de perfecte leeftijd, juiste ervaring én transferwaarde.

Nou goed ?

0   0  
Henri

@Italo
Hier een paar andere statistieken voor jou: Daley Blind debuteerde als 18 jarige in Ajax 1 en speelde als 19 jarige een heel seizoen bij FC Groningen 1, Nathan Aké speelde op 18 jarige leeftijd al wedstrijden in Chelsea 1. Daryl Janmaat speelde als 18 jarige voor ADO en als 19 jarige een heel seizoen voor Heerenveen 1. Ad Krijnen speelde als 19 jarige een heel seizoen als NAC 1. Hoeveel wil je er nog hebben Italo. Jij kwam met één statistiek. Geloof me Italo deze jongen komt gewoon veel te kort. Niet erg, gewoon doorselecteren en uitkijken met het aanbieden van meerjarige contracten. Dat moet je alleen bij de echte talenten doen.

0   0  
Henri

De Spanjaarden zijn goede spelers. We zijn een paar weken bezig en op trainingskamp geweest. Ze leren me heel veel en praten ook veel met me. Hoe ik bijvoorbeeld moet staan en wat het beste voor me is.”
Sorry, ze leren me hoe ik moet staan...............wat leren ze bij NAC dan van de (jeugd)trainers?????

0   0  
Otjes

Er moet een stevige linksback bij. Lijkt me duidelijk, ook bij Brood hoor.

0   0  
Henri

Voor de duimpjes omlaag.
Is hoe en waar je moet staan niet een basis vereiste tijdens je opleiding naar proefvoetballer. Dat moet je niet in het laatste jaar leren. Maar bij NAC dus niet.

0   0  
SpongeBob

@dutchbird

Wat heb jij ooit in de voetballerij gepresteerd ?
Je staat al te hijgen als je de trap omhoog moet lopen
In het stadion, btw 90% van onze supporters hoor

Dan is het lekker makkelijk afzeiken hè

SpongeBob

0   0  
Pep

Iets beter dan Madese boys. Jaja

Laad alle berichten na dit bericht in