Wij gaan niet opzij

BSR TV: Grad Damen na NAC-Lokeren (0-1)

Da Pope

Grad Damen krijgt deze voorbereiding de tijd zich opnieuw te bewijzen. De middenvelder deed vanavond een groot deel van de pot tegen Lokeren mee. Wij spraken hem na de wedstrijd over zijn contract en het nieuwe team.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
NAC test oude bekende Mohammed Aminu 46 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Jethro Mashart na NAC-Lokeren (0-1) 23 reacties
57 Reacties
0   0  
Jgiw

Wie?

0   0  
Mot van den Eleebba

Kwam helaas echt veel en veel te kort vandaag.

Goeie gozer en een jongen uit de streek maar dit is helaas geen sterkhouder en leverde vandaag echt knullig de bal een aantal keer in.

Grad, bedankt voor je inzet en succes in je verdere carriere!

0   0  
F4

Lekker makkelijk. Zaterdag was hij juist een van de beteren op het veld. Hoop dat de technische leiding hem niet be- of veroordeeld op basis van één wedstrijd en reken daar ook niet op. Feit is wel dat Grad, itt de afgelopen jaar verhuurde spelers, wél ruimschoots geslaagd is in Helmond.

0   0  
Ouwe Spionkop

Ik weet niet maar hij komt wat onverschillig over en zo voetbalt hij ook.Hij doet me teveel denken aan al die types van vorig seizoen.
Ik heb het idee dat het feit dat hij schoonzoon is van Ruud Brood de enige reden is dat hij nog steeds een kans krijgt.

0   0  
Mot van den Eleebba

Wie is de blonde dame in NAC trainingspak trouwens die door het beeld heen liep?

Zij is er al iedere wedstrijd bij dit seizoen?

0   0  
Dutchbird

Dit wordt een lastige situatie voor VDA die met zijn jonkies uit Europese B teams geen betere spelers kan leveren aan Brood. Hopelijk werpt City hem nog een reddingsboei toe, want anders worden augustus en september heel zware maanden voor onze TD junior. Ik schat die kans overigens niet hoog in, want alles wat City richting Breda wil sturen is ook niet ouder dan 20. Die gaan de kar dus ook niet trekken.

0   0  
Nacman

Niks van gezien geen contact houdoe en bedankt

0   0  
Ernie

Grappig dat de Dutchbirds en fredjes na de allereerste niets zeggende nederlaag ontwaken uit hun zomerslaap. Niet inhoudelijk maar wel alles zeggend over die persoon.

0   0  
Betweter

@ BSR

Jullie inzet is echt fantastisch, maar ik stoor me toch wel aan 2 dingetjes :
1) Geluid van interviews is van een ander soort volume tussen interviewer en spelers. Dat stoort enorm.
2) Die introtune waarmee elk filmpje begint is behoorlijk irritant. Maak een mooiere tune zou ik zeggen.

Voor de rest zijn jullie GEWELDIG mannen !

0   0  
RV

We moeten op het middenveld de portemonnee trekken voor ervaring, fysiek, karakter en het vermogen om het spel te verleggen of temporiseren.

We gaan toch niet voor het zoveelste jaar op rij die fout maken? Ik wordt er zo langzamerhand gek van dat we daar niet toe in staat zijn.

Weer voor zulke belangrijke posities de competitie in gaan met een middenveld met El Allouchi, Verschueren en Damen is veel en veel te licht.

Alleen Verschueren of alleen El Allouchi die met aansturing en goede voetballers om hun heen het vuile werk opknappen is prima. Maar het middenveld is eigenlijk al te zwak als je Verschueren en El Allouchi er samen neer zet.

Gelukkig heeft men geroepen dat een linker middenvelder cruciaal is. Hopelijk stapt de TD van zijn geloof af en heeft hij gisteren gezien dat we fysiek nog met HAVO scholieren werken en er ervaring bij moet.

0   0  
jvt

Past totaal niet in het statement dat Tom afgaf om het budget te concentreren op max 25 contractspelers incl. de verhuurde spelers. Maar ja die zegt wel meer wat zoals het stilliggende databasebedrijfje van zijn vrouw waar ie nog steeds de contactpersoon van is. We moeten echt keuzes maken en daar past Grad helaas niet bij

,Waarom dan toch meetrainen bij de selectie? Nu neemt ie al twee wedstrijden een plek in voor de jongens die wel tot de kern gaan behoren. Je kent Grad toch al door en door. Waarom meespelen dan? Dit moet Brood toch niet willen. Een Azzagari kan jvt wel bekoren, in R'veer in de eerste helft nadrukkelijk aanwezig met drang naar voren. NAC zal rap afscheid moeten nemen van een aantal spelers (zoals El All, Van Anholt, Mashart, Kali, Van Hooijdonk, Van der Gaag) en zich echt moeten versterken met ervaring en body.

Al die andere KKD clubs versterken zich ook hoor. Ome Cor schreef vorig jaar na al die verloren oefenpotjes dat het niks zei. We weten allemaal hoe het afgelopen is. Deze verloren kansloze pot is wellicht een wake up call. Voor alle gloryhunters, doe die duimpjes maar omlaag. Straks wordt het "de eerst 8 wedstrijden is het om te wennen". Hebben we dat al niet eens eerder gehoord? We gaan voor het onbetwiste kampioenschap heren. Daar hoort een selectie met body, uitmuntende kwaliteit én ervaring bij, 20 / 21 spelers, meer geld is er ook niet.

0   0  
Hotseknots

Waarom ga je voor de camera staan als je een contract wil afdwingen, je kunt het alleen maar verkeerd doen.....

0   0  
Kiwiratz

@jvt je zegt een hoop zinnige dingen in je verhaal, maar doet jezelf te kort door iedereen die het niet met je eens is direct maar als gloryhunters te betitelen. Die discussie "echte supporters" gloryhunters hebben we nu toch wel gehad, dacht ik. Alsof er zo veel glory is om te hunten..... :-)

0   0  
De Maarschalk

Als echte Nac-Supporter volg ik alles en hoop ik ieder jaar (van de afgelopen 5 jaar) dat het beter gaat worden. Nou gisteren en op de dinsdagmiddagtraining heb ik echt met eigen ogen kunnen waarnemen dat de sfeer wel goed zit, maar dat het tactisch en voetbaltechnisch niet best is. Met dit team gaan we niet ver komen. Neelen, Custers, van Hecke, Mashart, kapuidi en van Hooydink komen nog tekort. Verschueren en Alliouchi kan echt niet meer. Daarnaast zal de technische staf echt de spelers op de juiste plek moeten zetten ipv een linkshalf linksbuiten en een as speler aan de buitenzijde. Positieve is dat vd Gaag, Azzagari prima meekunnen. Dat betekent dat er nog bij moeten: linksback (2x), rechtsback ( als van Aanholt weg gaat), tweede keeper, Cv, linkshalf, rechtsbuiten, rechtshalf. Werk aan de winkel.

0   0  
Sp1

Heb je manier van spelen verdedigd en zie met vlagen echt wel een voetballer die iets kan, maar als ik de mensen van gisteren hoor dan denk ik dat dit een geval is van kansen krijgen en ze niet pakken.

Dan moet NAC mans genoeg zijn en zeggen dat een vertrek aanstaande is.

Komt vast een club uit de KKD waar je wel naar een niveau kunt klimmen.

0   0  
Los muchachos del Breda

NAC heeft een geweldig publiek, maar altijd die paniek wanneer je een wedstrijd verliest (zelfs bij een oefenduel) snap ik nooit zo goed.
Mensen verwachten gelijk dat NAC met kop en schouders iedereen in de voorbereiding verslaan en dat we zo even kampioen worden, dat gaat zomaar niet gebeuren

0   0  
De gek

Iemand enig idee waarom Romeo Castelen bij elke oefenpot aanwezig is?

0   0  
Beultje

Mede NAC supporters meem nou maar een ding van mij aan als we er op jet middenveld niks fatsoenlijks bij krijgen komen we niet eens in het linker rijtje van de KKD.
Hoe kun je nou denken dat je voor het kampioenschap gaat met Verschueren..EL.A.en niet te vergeten Damen.
Want Damen zal vandaag of morgen we een contracktl tekenen.....

0   0  
Chris W.M.

Was een nuttig potje gisteren. Door te starten met eigenlijk alleen maar jonkies kun je duidelijker zien wie er boven komen drijven en wie het niveau (nog) niet hebben. Iemand die er zeker niet bovenuit stak, en eigenlijk de kar op het middenveld had moeten trekken, was Damen. Aangezien je een vervanger voor Kali zoekt, dus een basisspeler, zoek je iemand die beduidend beter is dan Iwan Ilic. Tot op heden is deze nog niet gevonden, vandaar dat Damen als tijdelijke oplossing op mocht draven. Van wat ik hoor heeft die toch wel zijn eigen glazen ingegooid gisteren, mocht hij inderdaad de hoop hebben een contract af te kunnen dwingen.

Overigens lijkt het er toch op dat Aminu Mohammed de buitenspeler van City gaat worden. Na een eerdere stage vorig seizoen bij Jong NAC gezeten en wat potjes meegespeeld, en blijkbaar zo goed bevallen dat hij het nog eens mag proberen? Kan anders niet verklaren waarom hij op dinsdag nog in Manchester traint, en gisteravond in NAC tenue (!) op de bank plaats mocht nemen....

0   0  
Die ne gast

@Beultje
Kampioen zijn we met Verschueren en El Allouchi inderdaad niet geworden, maar we zijn met hun wel gepromoveerd... En ze hebben inmiddels twee jaar meer ervaring. El Allouchi en Verschueren zijn prima spelers voor de KKD, maar ze zijn wel ‘dienende’ spelers, dus er moet nog meer creativiteit bij op het middenveld. Luka Ilic zou dat kunnen zijn, maar ik ben bang dat hij vrij blessure-gevoelig is op al die kunstgrasvelden in de KKD. Dus een (liefst ervaren) creatieve middenvelder / spelverdeler erbij op het middenveld zou geen overbodige luxe zijn. Type Schreuder zeg maar.

Doelstelling dit jaar is trouwens meedoen voor promotie. Doelstelling is niet kampioen worden...

0   0  
Buurman

Mijn mening, die er in feite geen zak toedoet, over Damen is dat hij heel goed kan ballen , een prachtige trap heeft , maar voor de ere ruim een niveau te traag is. Zowel qua sprintsnelheid als handelingssnelheid. Daarnaast speelt hij te flegmatiek en daardoor slordig. In de KKD kan Damen net mee , maar hij is zeker geen sterkhouder. Ik ga er vanuit dat ons technisch hart de juiste beslissing neemt. Dus als ze een reserve zoeken voor komend seizoen kunnen ze Damen een contractJE aanbieden meen ik.

0   0  
Sjef de gevulde koek

Gister goed op Damen gelet. En wat jammer is hij wisselt hele goede momenten af met echt hele slechte. Ik heb hem 2 keer een bal diep zien geven dat doet bv El Allouchi hem niet na. Maar gelijk daarna 2 keer zo de bal inleveren. Die jongen kan zeker wel wat maar het is elke keer net niet en die hebben we helaas teveel gezien.

0   0  
Wolfmanjack

Damen, el Al. Ik word hier behoorlijk depressief van.

0   0  
Ivo

Nu wordt het natuurlijk wel interessant. We kunnen nl. gaan zien wie de meeste invloed heeft.

Duidelijk is dat het middenveld versterking nodig heeft en dat Damen NAC niet meteen veel beter maakt. Maar Brood wil hem er om andere redenen graag bij hebben.

Gaat Brood zijn zin krijgen, en zo ja, gaan we dan weer zien dat Damen veel speeltijd krijgt, ook op andere posities?

0   0  
Arie

Mot van den Aleeba

Ik vermoed zo'n budgetslurpende inspanningsvoedingsguru-analysespecialist.

0   0  
7Hills

@Wolfmanjack

Misschien moet je verder kijken naar alleen deze 2 namen. Er staat verdorie een compleet nieuw elftal op het veld...

0   0  
Henri

@Ernie
Dutchbird als altijd zeer kritisch inzijn analyses over NAC en dat mag. Erg flauw van je om te zeggen dat hij nu na de eerste nederlaag weer boven water komt. Wijst er alleen maar op dat je veelposts mist of niet leest. En ook dat mag want dat is beter dan om een ban te vragen voor kritsche mensen zoals bij Van Flieger nu weer is gebeurd. Kritisch mag/moet, maar wel onderbouwd. Dat geldt ook over positieve posts want daar lees ik maar zelden een onderbouwing bij. En dat is juist leuk voor een goede discussie op dit forum.

0   0  
Henri

@7Hills
Het gaat over een selectie van zo'n 16-18 spelersdie er gewoon iedere wedstrijd moeten staan en niet 40 of 50% van de wedstrijd en ook niet 50% van de wedstrijden. Ze moeten er vanaf de eerst wedstrijd staan als een huis!
Maar een eerste vereiste is wel het niveau aankunnen op alle vlakken va het spelletje.

0   0  
Fred1

Beste Ernie, ik denk dat je een paar dingen niet begrijpt, allereerst was ik al eerder uit mijn winterslaap en ten tweede zegt een nederlaag mij niets.
Waar het mij om gaat zijn enkele individuen die niet passen in dit NAC die de inzichten en werkethos ontberen.
En dit zeg ik naar aanleiding van wat ik heb gezien, wat ik heb ervaren en vanuit mijn achtergrond maar vooral als supporter.
Ik onderbouw mijn meningen namelijk altijd.
En daar mag je het mee oneens zijn , maar je moet het wel bij de feiten houden, leg eens uit wat jij niet inhoudelijk daaraan vind? Rare veronderstelling.

0   0  
7Hills

@Henri

?

Is jouw reactie wel bestemd voor mij?

0   0  
denhulk

damen was toch niet bekaam voor nac wanneer treed de td op wegsturen met die vriendjespolitiek we hebben middenvelders genoeg

0   0  
Ouwe Spionkop

Wie weet trouwens wat er met Robin Schouten aan de hand is? Maakt prima indruk als rechtsback eerste oefenwedstrijden. Sindsdien niks meer van gezien?

0   0  
Dolf

Zorg nu eens vanaf de eerste wedstrijd dat er een kwalitatief elftal staat, daar horen zeker geen
El Allouchi en Damen in thuis.

0   0  
Ouwe Spionkop

Ik begrijp niet zo goed waarom die wedstrijd tegen Panatinaikos niet gratis is voor seizoenkaarthouders?
Ik ben bang dat er geen duizenden mensen bereid zijn een kaartje te kopen.
Ik weet dat je ze voor de oefenwedstrijden in de provincie normaal ook moet kopen.
Maar ik denk toch dat veel mensen niet bereid zijn een kaartje te betalen.

0   0  
signase

@Die ne gast:

Wat middenvelder betreft: naam Van den Boomen van FC Eindhoven is hier in dit verband door sommigen al eerder gedropt. Ik zeg niet dat NAC perse hem moet halen, maar zo'n type zou wel mooi zijn. Kent klappen van zweep in KKD, is relatief jong met groeipotentie en is toe aan volgende stap. We gaan het zien.

0   0  
Ivo

@Spionkop
Deze wedstrijd valt ook nog eens in de bouwvak. Kan best zijn dat er een paar duizend toeschouwers op afkomen. Maar heel druk zal het niet worden.

0   0  
Realist

Damen..... schandalig slecht gisteren. Nog erger is dat Brood ten koste van de sfeer en de prestaties zijn schoonzoontje er per se bij wil houden. Triest!

0   0  
Chris W.M.

@signase

Zou een waanzinnige aanwinst zijn. Echter denk ik wel dat hij te duur zal zijn voor NAC.

Denk dat je dan meer kans maakt op Stefano Beltrame. Heeft de afgelopen 3 seizoenen al in de KKD gespeeld, afgelopen jaar heel goed jaar bij Den Bosch gehad. Is ondertussen 26, en traint nu mee bij Juventus onder 23. Gaan kijken of hij in aanmerking komt daar te mogen blijven als dispensatie speler ( terwijl ze nog 4 andere aanvallende middenvelders rond hebben lopen) of dat hij verkocht mag worden. Heeft een aflopend contract dus zal een goedkopere optie zijn dan van den Boomen.

0   0  
Ritchey

Er lijken mij enthousiastere en in potentie betere spelers rond te lopen in Nederland dan Damen. Sorry jongen, waarschijnlijk heb je goede bedoelingen, maar soms krijgt de desinteresse en slordigheid die je uitstraalt de boventoon. En als er bij NAC iets is wat we niet meer willen zien na afgelopen seizoen.. is het dat wel! Hoop dat ze even professioneel doorpakken.

0   0  
Dutchbird

@Ernie
wel op tijd je internet abo betalen jongen, want anders blijf je verstoken van BSR en mis je het grootste deel van de reacties waarna je weer weken achter de feiten aanhobbelt met onzin.

0   0  
Belgische Naccer

Mensen zullen me wel weer negatief vinden maar, het is voor NAC echt te hopen dat Kali op zeer korte termijn verkocht wordt. Dan kun je nog 2 goede balvaste middenvelders halen. Die zijn echt heel hard nodig. Je hebt momenteel GEEN ENKEL vast aanspeelpunt op het middenveld die het spel kan verleggen.

Met het middenveld dat je nu hebt, wordt het gewoon 2e rijtje KKD. Je gaat gewoon weer overlopen en volledig afgetroefd worden op het middenveld, zoals dat vorig jaar ook was. Gelukkig staat er een iets betere verdediding en een veel betere keeper dan vorig jaar. Maar qua middenveld en voorin is er weinig tot niets veranderd. Iedere keer als ik zie dat Brood gewoon weer met Allouchi speelt, en dat hij ook gewoon alle vrije trappen "opeist" dan denk ik...

Heeft nu echt iedereen stront in zijn ogen behalve ik? Maar dat dacht ik de laatste 10 wedstrijden van vorig seizoen ook, en toen werden alle lamballen ook gewoon, week in week uit ,opgesteld. Dus waarom zou dat nu anders zijn, met dezelfde trainers op de bank? Dus, het zal inderdaad wel aan mij liggen.

Maar ga asjeblieft niet roepen dat je in 1 seizoen terug moet naar de eredivisie want dat gaat niet gebeuren met de selectie zoals hij nu is. Dat ziet een blinde nog wel. Dus actie TOM! Het kan nog. Lozen die Kali en 2 middenvelders erbij met de volgende eigenschappen: Fysiek sterk en niet van de bal te krijgen.

Vaak kom je dan toch bij de wat oudere spelers uit, want De Ligt is niet haalbaar voor NAC. Maar Seuntjes was dat wel...en die Van Damme gisteren ook. Jong talent heb je meer dan voldoende, Nu nog wat body erbij! Spelers die een tegenstander pijn doen, en 2 a 3 man continu bezighouden....in plaats van spelers die met 1 tikje door de lucht vliegen, of op 3 meter afstand met hun benen wijd gaan staan en gaan wijzen (ik noem geen namen meer....) Anders is het een kansloze missie!

Hup NAC!

0   0  
denhulk

las je kampioen wiltworden moet je wel denken aan assaidi ramselaar creatieve spelers

0   0  
Kipiani

Alleen op basis van gisterenavond:
het ziet er beroerd uit, het is gewoon heel slecht, zowel voor als na de rust.
Dit is een copy van vorig jaar, met waarschijnlijk wel fijnere en fittere gasten.
Alleen die no.2 na de rust is goed genoeg. En Azzagari heeft veel talent.

0   0  
Gerard

Stress in Zundert,!!!
VdA vanochtend week op vakantie gegaan zonder enig overleg met trainers.

0   0  
Jf

Ik vrees dat W2 in dezelfde vijver vissen aangezien Crowley verkocht is. Die gaan denk ik aan de haal met vd Boomen. Ze willen Ramselaar ook maar die is erg duur

0   0  
Sjef de gevulde koek

olij
schouten - riera - monsalve- mashart (eventueel ervaring)

Illic - Verschuren - azzagari

Filipovic - Stokkers - Bohui


Denk als we met deze 11 gaan beginnen dat er al een heel fris goed jong scherp elftal staat. Met ervaring is de as en mensen die doelpunten kunnen maken. Hopelijk zo beginnen tegen sparta zaterdag al zal Illic nog niet kunnen.

0   0  
Castle

Samen met .ou ir en vetscheuren exit alles ga je verliezen met die 3 net genoeg voor boronie alle 3

0   0  
Gampel

@die ne gast
Verschueren is (mits niet als back) zeker van waarde voor dit elftal. Niet als dragende speler maar hij kent nu hij wat ouder begint te worden wel het klappen van de zweep.
Waar je echter vandaan haalt dat dit ook zou gelden voor El Al is voor mij een groot raadsel. Hij gaat op dezelfde voet verder als vorig seizoen (en dat in oefenwedstrijden!!!) Ik ben die met z’n armpjes zwaaiende, tikkie terug, wannabee verkeersagent helemaal zat. Vorig jaar kreeg hij al de kolder in z’n kop met die idiote uitspraken in dat interview in de stem en dat zal er in de kkd echt niet minder op worden. Komend seizoen is er geen plek voor dit soort omhoog gevallen wannabees die vinden dat een terugspeelbal de eerste optie is.
Weg ermee.

0   0  
Rubenac

vd boomen is al kruik geweest, die zal toch niet terug willen?

0   0  
Dolf

@ Gampel

100% Met je eens wat betreft El Allouchi.

0   0  
H.V.M.

Uitslagen van oefenpotjes zeggen niet zoveel al moet je ze uiteraard niet allemaal verliezen!
Inmiddels moet het nu zolangzamerhand toch wel bekend zijn, dat Damen en El Al ruimschoots te kort komen.
El Al heeft het redelijk gedaan toen hij onder de paraplu van García kon schuilen.
Nu is inmiddels overduidelijk dat deze jongen ons op het middenveld niet beter gaat maken.
Als de NAC leiding serieus genomen wil worden moeten ze heel snel, vriendelijk afscheid nemen van bovengenoemde spelers.
Tevens z.s.m. van Anholt en Kali lozen.
Verder mogen we blijven hopen op goede versterkingen in alle linies.
Anders kunnen je een top drie positie vergeten.

0   0  
die ne gast

El Allouchi was voordat hij naar NAC kwam één van de beste spelers van Helmond Sport, die toen best een aardig seizoen draaide. En ook voordat Garcia kwam heeft Mounir redelijk gespeeld.
Ik zie de zwakheden van El Allouchi ook wel, maar ik stoor mij enorm aan het gemak waarmee Mounir in het rijtje Kali, Rosheuvel, Kastaneer wordt geplaatst en in elke post blijkbaar afgebrand moet worden.
El Allouchi heeft hart voor de club, heeft bewezen in de KKD mee te kunnen. Iets meer respect en waardering voor El Allouchi zou wel op zijn plaats zijn.

0   0  
Geelzwartwit

El Allouchi moest vorig seizoen van Vd Gaag tussen de linies spelen. Sommige/veel spelers hebben het al lastig genoeg om vanuit een vaste taak en positie te spelen en al helemaal als de rest van het team los zand is.

El Allouchi zal vast in de plannen van Brood voorkomen ik vermoed als backup of met een simpelere taak als vorig seizoen.

Zolang er Kali er nog is en niets nieuws op die positie zal Damen hoop mogen blijven houden. Is dat goed? Ik denk het niet. Is dat de huidige situatie? Ja dat wel.

Vlissingen 21 graden koffie en een bolus

0   0  
Fred1

Voorlopig heeft die Damen alleen maar voor onrust bij de achterban gezorgd.
Ging het tevoren over de nieuwe aankopen en het frisse gezicht van het team nu gaat het alleen nog maar over het onbegrip over een eventueel contract van dat kereltje.
De voorbereiding het vertrouwen en de status van Brood hebben best wel averij opgelopen dat kan niet anders.
Dat hij niet mee kon hebben we eind vorig seizoen gezien , na zijn zaadprestatie van gisteren had vandaag het bericht er moeten zijn “ einde stage, geen contract “ .
Verbazingwekkend dat dit niet het geval was .

0   0  
jvt

@Fred
Brood heeft een groot deel van zijn eventuele status al ruimschoots verloren bij zijn wanpresteren vorig seizoen. Keeper handhaven, El All handhaven, team niet scherp krijgen, geen oorlog met de trainer geforceerd om teamgevoel te versterken (wij tegen hem), maar klein beetje willen veranderen terwijl je onderaan stond, Gradje voorstopper tegen F'noord 2, aanvoerder handhaven... De man heeft amper meer punten dan zijn voorganger en met een gemakkelijker programma bij elkaar gesprokkeld.

Ook de voicemail van zijn nieuwe aanstelling in grafstemming en zijn softe, te nette manier van coachen geeft mij allerminst een sterke indruk. Ook van de gehele technische staf heb ik geen gevoel van onverzettelijkheid, winnaar willen zijn en over mijn lijk mentaliteit. Nee dan laat je je schoonzoon halverwege het trainingskamp toch maar aansluiten om het teambelang te versterken en dan ook nog meteen opstellen? En dan nog stellen dat je een dergelijke speler niet in je selectie hebt. Nee zo eentje wil je ook niet. Brood valt weer door de (brood)mand. Een club als NAC hoort voor het kampioenschap KKD te gaan. Dat gaan we zo niet redden. Veel te veel 13 in een dozijn spelers, junioren, lichtgewicht voetballers en wie weet is er eentje ooit een mogelijke versterking.

Als Tom nu werkelijk vakantie heeft gepakt zou jvt dat een schande vinden. Zou totaal geen bewijs van focus zijn. Is dat een voorbeeldfunctie? Of is er wat bij te klussen in deze drukke tijden voor het bedrijf van zijn vrouw? Verhaal zal wel niet waar zijn. Is wellicht slechts een dagje weggeweest.

0   0  
Fred1

Beste JVT, zit een grote kern van waarheid in waaruit je zou kunnen concluderen dat degraderen niet slecht uitkwam.
Ik blijf er bij dat er direct schoon schip gemaakt had moeten worden en er niet met dat zootje doorgegaan had moeten worden. Ik begrijp absoluut niet wat Brood na de wedstrijd tegen Excelsior heeft gedaan?
Een volkomen raadsel.
En inderdaad Damen tegen Feijenoord centraal achterin hoe verzin je het die spitsen hadden de dag van hun leven.
Daarom associeer ik spelers als Damen en Ellalouchi ook met die ellendige periode waarbij ze net zo debet waren als de rest, dat ze nu weer een kans krijgen is eigenlijk onverteerbaar en ze laten het ook nu wéér niet zien. Het gevaar bestaat ook dat ze weer anderen kunnen meetrekken in hun negativiteit en we in no time weer dezelfde problemen kunnen krijgen.
Een middenveld met die twee wordt finaal overlopen.

0   0  
@ Ernie

Ernietje is een beetje de weg kwijt. Dutchbird en Fred1 als twee van de meest onderbouwende mensen van dit forum verwijten dat ze niet inhoudelijk reageren. Ooit wel eens een zinnige post langer dan drie regels van deze nietszeggende Ernie gelezen? Haha, de grap van de dag.

Laad alle berichten na dit bericht in