Overal waar we komen

BSR TV: Jordan van der Gaag na NAC - FC Den Bosch (1-2)

DeWeesJr

Jordan van der Gaag stond vandaag wederom in de basis. De middenvelder heeft zich in de basiself geknokt maar kon vandaag geen stempel drukken op de wedstrijd. We spraken de middenvelder over de teleurstellende avond.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Liveblog: NAC - FC Den Bosch 136 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Nick Olij na NAC-FC Den Bosch (1-2) 17 reacties
Terug naar overzicht
15 Reacties
40    
Ivo

Een jongen als van der Gaag moet je brengen terwijl er 2 ervaren middenvelders omheen staan te coachen. Brood zet hem tussen Ivan Ilic (18) en Boussaid (19) in.

Zet van Anholt rechtsback en breng Verschueren terug naar het middenveld. Werkelijk iedereen ziet dat je dan meer balans in je team hebt. We hebben er zelfs een periode mee gewonnen. Wat ben je dan als trainer een eigenwijze eikel als je je te groot voelt om het terug te veranderen.

Waardeloos.

-14    
Brent

Ik heb gehoord dat er morgen een spoedoverleg met de directie en Ruud Brood is ingepland naar aanleiding van deze wedstrijd... Zou dit het einde zijn voor Ruud?

Wie zou de mogelijke opvolger dan kunnen worden?

5    
Carlo

Zucht ... bsiderats interviewt toevallig of niet een nieuweling en het antwoord op de enige “ kritische “ vraag. We hebben gewoon de kwaliteit.

Bsiderats : waarom komt dat er niet uit?
Antwoord weet ie niet...

Waarom niet de vraag waar is die kwaliteit dan? Waar is die gedachte op gebaseerd?

Waarom zoveel wisselingen? Waarom spelen spelers niet op hun eigen positie?

Zoveel tegen doelpunten en zo weinig scorend vermogen is gebrek aan kwaliteit. En dat ligt niet bepaald aan de keeper.

Zo weinig fysiek sterke spelers maar allemaal kleine beperkte jeugd spelers is uiteindelijk een bedroevend slechte samenstelling van de selectie.

-4    
Moppernac

Jordan je moet blij zijn dat je geen donkerROOD hebt gekregen.

40    
Ivo

Een jongen als van der Gaag moet je brengen terwijl er 2 ervaren middenvelders omheen staan te coachen. Brood zet hem tussen Ivan Ilic (18) en Boussaid (19) in.

Zet van Anholt rechtsback en breng Verschueren terug naar het middenveld. Werkelijk iedereen ziet dat je dan meer balans in je team hebt. We hebben er zelfs een periode mee gewonnen. Wat ben je dan als trainer een eigenwijze eikel als je je te groot voelt om het terug te veranderen.

Waardeloos.

11    
RV

Van der Gaag heeft wel die nodige rust aan de bal die nodig is.
Hij heeft wel iets vind ik.
Een van de weinige die (als hij meer wedstrijden gaat spelen) gewoon op eerste divisie niveau mee zou kunnen.
Maar natuurlijk wel om te beginnen met een paar volwassen kerels om zich heen die ook de bal van A naar B krijgen en niet als een overspannen veldmuis gaan lopen rennen, tieren, draven en kappen.

Boussaid is gewoon de stoorzender en hoort al weken niet op het middenveld. Als je hem dan zo nodig op wilt stellen gewoon lekker aan de buitenkant voor het verrasingeffect. Dan kan hij één actie maken en gelijk gevaarlijk zijn. Maar toch niet vanaf het middenveld (en zeker niet vanaf de nummer 6). Met zo'n speler kom je nooit aan voetballen toe en en bovendien kan een van der Gaag aan de sjokkende Dogan, Stokkers en El Allouchi voorin gewoon geen bal kwijt. Voorspelbaar voetbal.

9    
Benn076 (bsr)

@Carlo

Wie had je graag gehoord in plaats van Jordan? En vond je de andere interviews ook niet kritisch genoeg?

We zijn altijd op zoek naar supporters die zich willen inzetten als vrijwilliger voor BSR. En mocht je ook nog een goede interviewer zijn mag je woensdag beginnen. Stuur even een mailtje naar [email protected]bsiderats.nl

0    
Moppernac

Zijn vader staat er beter voor.

5    
Wolfmanjack

Hi hi. Komt wel goed. Iedere week hetzelfde gelul. En wue gelooft het. Niemand.

6    
Kudeta

Als Brood die El Al nog durft op te stellen vreet ik mijn seizoenskaart op
Zoooooo klaar mee

0    
Arie

Met een normale trainer speel je op het middenveld met Verschueren als stofzuiger en Van der Gaag, die echt wel kan VOETBALLEN en niet voor de verdediging moet staan, en Boussaid/Allouchi en op de flanken gasten die een keer een bal voor het doel geven. Stokkers en Sydney spelen goed samen, nie alleen of met invalbeurten van lik mn vessie.

6    
Thiestemberg (BSR)

@Carlo

We hebben van der Gaag al een aantal keer voor de camera gehad mede omdat hij zich vaak in positieve zin laat gelden op het veld. Daarnaast is hij een van de weinige die al langer dan dit seizoen onder contract staat en dus geen nieuweling. Ook vind ik het (mijn persoonlijke mening) het niet nodig om jeugdige opkomende talenten voor het blok te zetten voor de camera. Dat kan je beter doen bij types a lá van Leer.

-1    
Toontje

Ook weer eentje die denkt dat we kwaliteit hebben. Wat schatten die vierde klas amateurs zichzelf toch hoog in.
Flikker die rare Belg als eerste buiten...wat een rotzooi heeft hij bij elkaar gebracht

0    
Moppernac

[email protected]

Begin er dan al maar aan te vreten, lekker kerstmaaltijdje

5    
Gerrit

Ik ben het zo eens met @ivo!
Arno heeft op het middenveld een kwaliteit die niemand anders heeft: het is een stofzuiger!! Die man zuigt alle ballen op, houdt controle en balans! Nu heb je op het middenveld 3 aanvallend ingestelde middenvelders naast elkaar waarbij geen van die drie echt als stofzuiger fungeert en kan fungeren en Arno gewoon niet volledig zijn kwaliteit laat zien omdat hij moet mandekken. We wonnen godnondeju de eerste periode door het stofzuigen en jagen van Arno!! Dat zag iedereen! De balans is sindsdien weg op het middenveld en ik heb nu al twee keer van Brood en de spelers gehoord dat ze “Volledig overlopen werden op het middenveld”

De oplossing ligt voor je neus Brood: ARNO!

7    
Martinus

Ik ben echt bang dat Arno straks weg is. Aanbieding van een andere club waar hij wél op zijn positie wordt ingezet en waar hij niet tegen wil en dank als back moet fungeren. Behoort met Riera, Noblejas en Olij tot je beste spelers en is de ontbrekende link op het huidige middenveld.

Laad alle berichten na dit bericht in