Wij gaan niet opzij

BSR TV: Nick Olij na NAC-FC Den Bosch (1-2)

Benn076

NAC verloor vandaag met 1-2 in eigen huis van FC Den Bosch. Na afloop spraken wij een zichtbaar aangeslagen doelman Nick Olij. Hij wil vooral naar zichzelf kijken en belangrijk zijn voor het team.

Terug naar overzicht
17 Reacties
48    
Arie

Nu al speler van het jaar. De enige die nooit verzaakt.

13    
Carlo

Top gozer ! Durft wel kritisch te kijken naar zichzelf.. baalt ook van zijn teamgenoten die het momenteel niet kunnen brengen. Nu durft de interviewer wel te zeggen ook waarom sta je dan 7e plek in de juup league... hij wil bijna zelf die ballen erin schieten.

Terechte vraag en constatering.
Die vraag had ik overigens liever gesteld zien worden aan Ruud Brood.

14    
Onzenan

Dit valt Nick niet te verwijten. Ik heb met ‘m te doen. Alle veldspelers waren ondermaats: doorzichtig, traag en zonder gogme. Sommigen (ja, Arno, zeker jij) zakten door het ijs. Van anderen (ja, Sidney) is niets te verwachten. Maar de rest (ja mannen, jullie allemaal) verzaakte gewoon op een schandalige manier. We kunnen reflecteren wat we willen maar het komt er gewoon op neer dat dit het voorlopig is: soms aardig, maar meestal knullig meedoen in de subtop van de KKD. En dan nog wat: dat zinderende avondje NAC, die 12de man, die raakt zo zoek. Ik weet ‘t: het een heeft met het ander te maken. Maar hoe lang moeten we nog wachten op een beetje voetbal? Kom op directie, staf en aandeelhouders; dit kan zo niet langer.

11    
Ad B uit Roosendaal

Nick komt krachtiger over dan trainer Ruud Brood.

Hîj praat over eigen verbeterpunten, maar is sowieso een goede keeper. Mooi dat hij bij NAC keept.

Ook Ruud mag aan zijn eigen verbeterpunten werken, dat is ook nodig. Zie mijn reactie bjn zijn interview.

En....dat spelers vandaag met handschoenen aan voetballen, dat zegt genoeg over hun inzet, helaas...

Wanneer zien we nou eens een speler beter worden???

-25    
DnBeuk

Vind het echt een goede keeper voor NAC .
Maar ik irriteer m'n eigen kapot aan zijn popi jopi6 gedrag

8    
Scheppioni

Je zou maar zo'n zooitje voor je hebben, met een trainer die telkens maar poppetjes op een verkeerde plaats zet ....... ! Olij is het lichtpuntje !

9    
Tram

Nick zegt het precies goed: een verschrikkelijke kutavond en schrikbarend wat er voor hem gebeurt. Als de rest half zo goed was als hij stonden we bovenaan.

3    
Felix

Het ligt niet aan jou Nick als keeper kan je zelf helaas de ballen er niet inschieten.

Hij presteerde in ieder geval wel!

4    
F3

Ben benieuwd hoelang onze rots in de branding nog in breda te bewonderen is...

2    
Vergane Glorie

Ruud zal zijn kwaliteiten hebben maar dan als 2e trainer net als bij PSV. Tactisch is het een man met veel woorden maar weinig daden. Het ergste is eigenlijk dat hij deze selectie op de een of andere reden niet kan motiveren. Want dat er spelers bijlopen die een balletje kunnen raken is zeker waar. Maar het komt er niet uit. Het vecht niet met elkaar. Samenhang 0.
Waar gaat dit in godsnaam weer eindigen??
We zijn op de helft en zakken steeds verder weg. Snik snik. Dit is toch de fase waarin de punten gepakt moeten worden.

8    
Tico

Moet je je eens voorstellen dat we een keeper in de goal hadden staan die net zo verzaakte dan de spelers nu, dan is het leed niet te overzien. Dan stonden we stijf onderaan denk ik. Nee Nick, aan jou ligt het niet jongen. Wij mogen blij zijn met een keeper als jou. Je ziet ook dat het hem echt pijn doet. Het is te hopen dat er in de winterstop goeie zaken worden gedaan omtrent nieuwe bruikbare spelers anders is het weer kkd volgend jaar........

3    
Toontje

Dit is eigenlijk de enigste in de selectie die meekan in de KKD. De rest zijn amateurs. Praat niet over promoveren want dan is Olij misschien nog niet goed genoeg. En een nieuwe selectie.......WE HEBBEN GEEN GELD
Ook hij zegt dat er genoeg kwaliteit is...belachelijk.
Het loopt slecht sinds die rare Dogan opgesteld wordt, wat een drama is die vent.
Of hij wordt verkeerd gebruikt of benut en kan het wel...denk aan Muhren.

6    
Fred1

Het is gewoon jammer voor zo'n jongen die met zoveel ambitie naar NAC kwam en moet constateren dat hij met een stel niksnutten zijn ambities waar moet maken en een trainer die werkelijk zo blind is als een mol.

-2    
10diego

Ben ik dan de enige die vindt dat hij bij de 2e goal raar duikt?

Inderdaad: hij presteert in elk geval wel. Deze is dan ook niet door Tommie gehaald.

-3    
Joop

Ik verlang naar steijn vreven volgende wedstrijd andere spelers de kans geven opst nick olij r schouten jp v hecke r riera j noble jas a verschuren I ilic yazzagari j bohui 's v hooidonk o boussaid

5    
Jurgen

Tsja iedere week hetzelfde, die bal gaat er niet in.
Werdt een lange neus getrokken door TD en andere naar Muhren (wederopgestaan) & seuntjes samen inmiddels goed voor 25/30 doelpunten.
Zet vreven eens voor deze ploeg vanaf 1 jan.
Wekelijkse praatje van Brood lijkt op Piet Paulisma alleen gaat Paulisma van SBS naar omroep MAX. Misschien is dat hier ook nodig.

0    
Nacdictive

Het is inderdaad allemaal zeer matig: maar valt dan niemand het patroon op? Het ligt niet aan de spelers, niet (helemaal) aan de trainer, niet (helemaal) aan de TD.. de clubcultuur is gewoon door en door rot, ik zie een parallel met bv Feyenoord. Haast elke speler en trainer faalt..

Laad alle berichten na dit bericht in