Overal waar we komen

BSR TV: Jordan van der Gaag na NAC-Panathinaikos (0-0)

Da Pope

Jordan van der Gaag maakte vandaag in de wedstrijd tegen Panathinaikos een prima indruk. De middenvelder was een aantal keer belangrijk in de aanval. In de catacomben gaf hij na de wedstrijd tekst en uitleg over zijn prestatie.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
9 Reacties
2    
BART

Man of the match! Heel solide gespeeld met paar schitterende acties. EA ook sterk veel goede ballen naar voren gezien. Kudibanda heel slecht en ik snap tis zn positie niet, hij verloor veel duels en op t moment dat hij alles goed doet beslist hij te schieten inplaats van de compleet vrije stokkers in te spelen. Mashart ook prima gespeeld overigens

0    
MFP

Deze jongen en Azzagari, zou mooi zijn als zij zich dit seizoen in de basis knokken.

2    
BART

Man of the match! Heel solide gespeeld met paar schitterende acties. EA ook sterk veel goede ballen naar voren gezien. Kudibanda heel slecht en ik snap tis zn positie niet, hij verloor veel duels en op t moment dat hij alles goed doet beslist hij te schieten inplaats van de compleet vrije stokkers in te spelen. Mashart ook prima gespeeld overigens

0    
Golan

Geef hem maar wat kansen Ruud. Deze jongen kan echt wel voetballen. Daarnaast, laat iedereen aub kappen met het afzeiken met El Allouchi, die is echt goud waard dit seizoen. Wat een verademing samen met Verschuren. Strijd en passie en in de tweede helft een aantal keer prachtig tikken samen met Schouten (kwam zelfs bijna een goal uit). Met onze nieuwe Turkse 10 en wellicht nog wat andere versterkingen kan die eerste wedstrijd niet vroeg genoeg beginnen.

Olij, klasse gespeeld echt weer een paar mooie reddingen en samen met de Spaanse defensie vanavond ijzersterk. JETRO heeft me wederom vermaakt. Wat een bravoure en pit zit daarin. Die Griek wist niet wat hem overkwam. Jetro zat telkens goed in zijn nek en ook voetballend was het prima wederom samen met El Allouchi en ook van der Gaag. Zogezegd was Van der Gaag echt klasse. Nog wel wat onrustig richting de 16 maar deze jongen kan echt goed ballen. Verschuren weer de solide centrum middenvelder (pure box to box speler). Stokkers kwam niet echt lekker los maar won haast elk kopduel. Hij moet nog wat beter bediend worden maar dat komt vast goed. Boris niet meer vanaf de flanken, hij stond in de tweede helft toevallig even centraal en direct een gigantische kans met een schot dat net naast gaat (dat hij die bal breed had moeten leggen op stokker vergeven we hem even). Schouten puur Ajax talent aan de rechterkant. Voetballend vermogen en straalt echt bizar veel zelfvertrouwen uit. Heeft ook weer effect op een El Allouchi en de twee centrale Spanjaarden (Nacho kwam nog even op met een schot van 30 meter, ach ja waarom niet?). Filipovic kwam niet uit de verf in de 4-4-2 opstelling als rechter middenvelder. Hij lijkt veel moeite te hebben met het omschakelen tussen aanval en verdediging. Hangt te veel rond de middellijn. Schouten coacht hem hierop maar moet duidelijk nog wennen aan dit systeem. Verder wil je met deze gast geen ruzie. Echte Oostblok mentaliteit. Van Hooijdonk te weinig minuten gezien, zelfde geldt voor Azzagari. Man of the match voor mij Van der Gaag of anders Schouten. Ook Olij weer een dikke 8.

Wat het meest opvalt is het coachen van elkaar. Arno gaf in een interview daarnet als aan dat men voor elkaar wilt strijden. Allemaal jongens die elkaar willen helpen en nu wellicht al meer verbinding hebben met elkaar. Ik kan me goed voorstellen dat Kali als vedette liever thuis blijft. Geen plek voor zo’n gast in dit team.

Dan als laatste nog dit. Ik ben echt niet snel negatief (dat is vast terug te lezen in bovenstaande) maar die Damen, het is gewoon verdrietig voor die jongen zelf. Ik kan er echt niks van maken...

0    
De straaljager

Verrassend goed vanavond, hup NAC!

@Golan, merci voor de heldere analyse.

0    
Maarten

Goed gespeeld. Mag alleen wel werken aan spiermassa.

0    
Breda

Ik moet zeggen dat ik familie vd Gaag wel echt profs vindt en goede mensen vooral, Zijn vader zelf opgestapt, nooit met modder gegooid. Zelf boetekleed aangetrokken (terwijl het maar zeer de vraag is of een ander het beter had gedaan).
Stuurde zijn zoon naar Helmond.
Zoon gaat er gewoon voor nu bij NAC.

Heel zuiver allemaal. Is wel eens anders in het voetbal. Zou mooi zijn als ie doorbreekt.

0    
Judge M.

Man of the match inderdaad. Qua spelinzicht doet hij bij vlagen aan Frenkie de Jong denken. Samen met Ilic op rechts, Dogan op 10 en Verschueren in de punt naar achter en El Allouchi en Ilic Jr. nog achter de hand heb je een dijk van een middenveld dit seizoen!

En Damen hoop ik niet meer in een NAC shirt te zien en Sydney mag pas terugkomen zodra hij wat bijgeleerd heeft..

0    
Gvd

@golan, heel leuk hoor jongen maar die laatste zin, daar is het jou om te doen vriend. Jammer.
@judge van hetzelfde. Doe eindelijk eens gewoon en laat de trainer en zijn spelers in hun waarde.

Btw, Jordan speelde prima. Vasthouden deze lijn en hopelijk steekt deze staf eindelijk eens energie in doorontwikkeling van talent. Persoonlijk plan van aanpak, werken aan de zwakkere punten etc.
Brood verdient wat mij betreft ook een pluim, NAC speelde bijna de hele wedstrijd goed in de organisatie.

0    
Henri

Het is belangrijk voor een jonge speler dat hij na een goede wedstrijd wordt beloond door een aantal wedstrijden een kans te krijgen. Zo krijg je zelfvertrouwen. Er in en er uit is niet goed.
Het mooiste voorbeeld vind ik nog altijd Bertus Quaars. Bertus, met zijn "melkflessen", was linksbuiten in NAC 2 en kreeg van Leo Canjels de kans om zich 6 wedstrijden als linkshalf in NAC 1 te bewijzen. Hij werd die zes wedstrijden iedere keer opgesteld en indien nodig wel gewisseld. Bertus pakte door deze constructie zijn kans. Hij wist dat een slechte wedstrijd niet zijn kop zoukosten. En het vervolg is bekend. Bertus is een van de beste linkshalf spelers geworden van NAC enspeelde zelfs nog 2 seizoenen bij PSV wat in die tijd een Europese topclub was, die de UEFA cup won tegen Bastia. Bertus werd in die periode vooral bekend door een al dan niet gegeven kopstoot aan een grensrechter tijdens Feijenoord-PSV.
Moraal van het verhaal, als een speler in een goede flow zit en zijn best doet, steun hem als trainer daarin en geef hem kansen. In feite gaat het bij NAC voor een deel tussen Ilic en Van der Gaag. Ik denk dat Ilic in potentie beter is. Alleen die is volgend seizoen weer veretrokken en bij NAC willen ze toch waarde opbouwen.
Ik ben benieuwd.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja