Wij gaan niet opzij

BSR TV: JP van Hecke na NAC - FC Dordrecht (3-0)

Eddy W

Vanavond won NAC de laatste wedstrijd van 2019. Voor Van Hecke was deze wedstrijd de wedstrijd van zijn basisdebuut. Dit bekroonde hij meteen met een assist bij het doelpunt van Sydney van Hooijdonk. Wij spraken de Zeeuwse verdediger na de wedstrijd.

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
NAC loot PSV thuis 37 reacties
11 Reacties
66   1  
Sanseveria

Fijne gozer, sympathiek en nuchter, maar vooral een prima verdediger. En wat mij betreft mag zijn fanclub (die op vak I zat) voortaan altijd meekomen ?

42   5  
Buurman

Resultaten van NAC tegen Sparta Nijkerk en Dordrecht in orde. Wel slecht voetbal al is van Hecke een lichtpuntje. Tegen PSV wordt leuke thuiswedstrijd zeker met een paar versterkingen bij NAC. Fijne feestdagen en een goed en gezond 2020. ( Mooi dat Rico heeft gewonnen.)

39   4  
PatjeR

Nu al fan. In Nijkerk won ie alle (kop)duels en nu klapte hij er ook op. Durfde in beide wedstrijden vooruit te spelenen strak in te passen. Kan ook een assist en een goal maken. Mooie stabiele eigen aanwas.

66   1  
Sanseveria

Fijne gozer, sympathiek en nuchter, maar vooral een prima verdediger. En wat mij betreft mag zijn fanclub (die op vak I zat) voortaan altijd meekomen ?

14   1  
De broer van de buurman

Alles voor J-P!

4   8  
Ouwe Spionkop

Goede speler. Lekkere wedstrijd gespeeld vandaag. Ik weet niet of hij nog of hij op andere positie uit de voeten kan want met terugkomst Nacho is die plek wel vergeven.

13   1  
Harrie

Van Hecke is op de trainingen ook steeds de beste verdediger dus Nacho zal zich daar eerst moeten bewijzen. Ligt er nu al erg lang uit dus zal mij benieuwen

16   3  
ome cor

Leuke jongen, sympathiek en iemand die ons noad-gevoel vertegenwoordigd.

Jammer dat Ruud Brood na de twee Spaanse verdedigers ook Rösler en Noblejas hoger in de pikorde heeft staan.

Hij speelde bij gebrek aan alternatieven, dat is gewoon zo, al hoop ik dat JP gisteren Brood heeft overtuigd van zijn kwaliteiten.
Zo'n jongen moet niet de Bart Meijers route volgen, maar gewoon klaar gestoomd worden voor het eerste elftal of toch zeker eerste keus invaller zijn.

Hup NAC, hup JP

12   0  
Naccie1912

Speelde een sterke wedstrijd, zit veel potentie in deze jongen!

5   0  
Dirk

Na JP Brecht opnieuw een Zeeuwse JP !!

10   1  
Fredje

Deze knul is samen met olij man of the match voor mij! Allebei hebben ze ongekende noad. Misschien lukt het dit jaar nog niet maar mocht de groei van onze eigen jeugd zo doorgaan moet dat wel goedkomen.

Al met al was t wel een zaadpot

Hup nac

5   0  
JimGoose

Mooi dat zo'n jongen zich ontwikkelt en dat er daardoor iets te kiezen valt. Over Monsalve maak ik me geen zorgen, die kan ook rechtsachter spelen: dat deed hij laatste deel competitie bij Twente ook.

Laad alle berichten na dit bericht in