Wij gaan niet opzij

BSR TV: Robin Schouten na NAC - FC Dordrecht (3-0)

Eddy W

De rechtsback speelde pas voor de derde keer dit seizoen de volledige 90 minuten. De kans om zichzelf te revancheren nadat middenvelder Verschueren de beste rechtsback binnen de selectie werd genoemd door zijn trainer. Schouten vandaag liet mede met zijn doelpunt zien wat hij kan. Wij spraken de verdediger na afloop van de wedstrijd.

Bron:
B-Side Rats
7 Reacties
32   7  
Garcia

Beste rechtsback die we hebben, geef hem vertrouwen.

32   7  
Garcia

Beste rechtsback die we hebben, geef hem vertrouwen.

12   50  
Otjes

Slechtste rechtsback ever die ik in de afgelopen 20 jaar bij NAC heb gezien.

Maar veel succes gewenst...

9   2  
Ouwe Spionkop

Soeelde niet optimaal. Maar is niet makkelijk voor die jongen zonder aanspeelpunt. NAC speelt zonder echte rechtsbuiten dus hij moet improviseren.

10   2  
JN

Als je met een linkspoot op rechtsbuiten speelt, moet hij altijd opgesteld worden. Heeft de energie om er vaak overheen te klappen en verdedigers mee te trekken, zoals bij de 1-0. Met Verschueren als rechtsback weet ik niet of die goal ook zou zijn gevallen.

Verschueren rechtsback is geen gek idee als je veel moet verdedigen, zoals in de bekerwedstrijd. Maar dat zijn ook de wedstrijden dat je hem op het middenveld nodig hebt.

Lekker Schouten hier ritme op laten doen, dan gaan we komende jaren veel plezier aan hem beleven, gok ik zo.

7   2  
ome cor

We hebben met Verschueren, van Anholt en Schouten drie verschillende rechtsbacks.
Alle drie hebben ze hun kwaliteiten, maar ook alle drie hun minpunten wat een andere RB weer beter maakt.

Misschien moet Brood gewoon 1 van hen het vertrouwen geven wat reikt tot een schorsing of blessure ipv steeds te rouleren.
Dat een verdediger fouten maakt kan gebeuren, dat een jonge back moet groeien in het systeem met vaste centrale jongens naast hem (zou luxe zijn) ook een feit. Maar alles beter dan wekelijks strootje trekken wie er mag spelen.

5   0  
Ivo

Ik vermoed zo dat aangestuurd wordt op een vertrek van van Anholt. Hij speelt de laatste weken veel minder, zijn contract loopt na dit seizoen af.

NAC gaat proberen nog een kleine vergoeding voor hem te krijgen, wat positief uit kan werken voor Schouten, maar ik verwacht dat er dan ook snel een andere rechtsback komt.

9   1  
Wanny

Goeie goal maar speelde verder niet al te best.

Laad alle berichten na dit bericht in