Wij gaan niet opzij

BSR TV: Kaj de Rooij na NAC - Jong PSV (3-1)

Praatpapegaai

Kaj de Rooij begon vandaag op de bank. De jonge vleugelspeler ging door een moeizame periode. Nu komt hij vanaf de bank in het veld en maakt hij de 3-1. Wij spraken hem na de wedstrijd

Volgend bericht
Liveblog: NAC - Jong PSV 57 reacties
Terug naar overzicht
32 Reacties
118   14  
Neles

Wat een baas !!!
Eerst alle kritiek en nodig vuil over je heen krijgen.
Invallen en meteen scoren
Held

118   14  
Neles

Wat een baas !!!
Eerst alle kritiek en nodig vuil over je heen krijgen.
Invallen en meteen scoren
Held

12   134  
Jim

Wat een zaadlul.
(wel onze zaadlul).
Hup nac

47   2  
ennaojseejer

zijn doelpunt was een erg goede loopactie plus een heel subtiele voetbeweging waardoor de bal over de keeper ging

13   113  
Noad1976

Kan er verder geen flikker van. Maar goed hij heeft 1 van zijn max 5 doelpunten per jaar gemaakt.

45   7  
Moppernac

Als je scoort mag je juichen hoor!!!!!

42   12  
De staantribune

Dit interview komt net als zijn spel weer heel plichtmatig over, profvoetballer is het mooiste vak wat er is, geniet ervan. Als je zo'n goal maakt in uitverkocht huis mag je dit vieren met je supporters.( Misschien even aan Ralph vragen) Wat je zou moeten meenenen naar volgende week is keihard trainen deze week en laten zien dat je geniet van je vak. Daar horen interviews ook bij! Iets meer emotie tonen mag wel Kay....

37   2  
Tonn

Blij voor hem, wordt belangrijk in de NA Competitie 👍

66   3  
Reflektor

Volgens vele hier kan de rooij niks ....lachwekkend is dat, o wee als hij pak hem weg naar de graafschap gaat ....maak je borst maar nat , hup kaj, ik ben fan van jou .

75   1  
D

Laten we dit mannetje nou eens koesteren en toejuichen. Als hij vertrekt omdat hij hier niet de waardering krijgt die hij verdiend legt hij er zo 15 in bij z’n volgende club. Het zal niet ze eerste zijn waar dat gebeurd.. Voetballen kan hij wel, helaas is het rendement nog te laag.

44   7  
Scheppioni

Mi Reflektor eens, fan is een groot woord maar ik gun het hem zo ! Veel hoon over zich heen gekregen, deels terecht maar nogmaals heeft laten zien dat hij best op links een prima speler kan zijn, maar door een volkomen koekwaus ten gronde gebracht ! HUP NAC MET KAJ !💛🖤🍻

53   2  
PatjeR

Die jongen is heel introvert en communicatief misschien zelfs wel licht autistisch. Dat bedoel ik niet vervelend maar juist om aan te geven dat we hem niet op uitbundig juichen moeten afrekenen.

Er zit echt wel voetbal in. Steunen verdient ie en dat is beter dan weer iemand afschrijven.

9   12  
Tip

@Scheppioni. Met het eerste deel van je reactie helemaal eens. Tweede deel is , zo onderhand, vooringenomenheid. De Rooij kreeg ook vorig seizoen alle kans en had een wederzijds prima relatie met de toenmalige trainer.

Waar het nu om gaat is dat de Rooij een goeie speler is maar dat nog veel te weinig laat zien. De tactiek met vanaf de bank beginnen gaat misschien wel werken. In ieder geval gisteren goed ingevallen met een prima belangrijke goal. Belangrijk dat hij (en wij!) nu positief verder gaat(n).

11   74  
Bob

Mevrouw de rooij scoort weer een keer en iedereen moet weer positief zijn.
Het is gewoon een vreselijk dure miskoop, dat moet iedereen nu toch wel beseffen. Gewogen en te licht bevonden.

66   6  
Ome Cor

Wanneer De Rooij na alle kritiek, gescheld en afzeiken de commentaren nu heel uitbundig had staan juichen bij, zoals hij zelf ook zegt, een vrij simpele goal....dan had iedereen hem daarop afgerekend.

Nu viert hij de goal in bescheidenheid, wetend dat hij nog niet de Kaj de Rooij van Eindhoven is en dan is dat weer een probleem.

Ik denk dat deze jongen bij Eindhoven heeft laten zien heel goed te zijn, maar vooral heel goed in het spel wat Eindhoven speelde. Wanneer je hem anders gebruikt dan waar zijn kracht ligt is het misschien reëel om hetzelfde te verwachten.

@Bob
Als jij een jongen in NAC shirt die niet super speelt als mevrouw meent te moeten typeren dan heb je niet alleen te weinig respect voor De Rooij, maar identificeer je vrouwen ook als "minder".
Wat een sneu kereltje ben je dan eigenlijk.

36   0  
Enkhuizer

Kaj is wie hij is. En zo is het nu eenmaal. Dat wij allemaal uitbundige in carnavalspakken gestoken fanaten zijn wil niet zeggen dat een ander dat ook moet zijn. Blij voor m dattie scoorde, voetballen kannie gewoon

21   2  
Scheppioni

@ Tip
Je leest dit waarschijnlijk niet graag, maar vorig seizoen kwam hij op zijn top over en moest ineens voor 80% procent meeverdedigen, wat hem totaal dus zijn kracht is ontnomen, bij vlagen komt het nu terug.

6   12  
Dos

Scheppioni

Ongelooflijk, ga met iemand praten, want MS zit je nog steeds heel hoog he.
Zo hoog dat je fictie en werkelijkheid door elkaar haalt.
KDR is vorig seizoen vaak geblesseerd geweest, niets wat al begon vlak na zijn komst, dat is de reden dat hij niet goed in zijn spel kwam.
Niet alles was de schuld van MS.
Hooguit de schuld van Schollen.
Fijn weekend.

3   42  
The Cosmic Gate

Sorry hoor maar je zal hem als vriendin naast je op de bank hebben zitten ....wat een saai menneke

8   18  
Fred1

Ik geloof best dat hij kan voetballen dat gaf die loopactie en die goal wel aan.
Maar dat introverte en dat afwezige ga je er niet uitkrijgen vrees ik dus het is iemand waar je nooit op kan rekenen zeker niet in team als dit.
Er is ook niemand die hem aanstuurt of op zijn flikker geeft als hij weer staat te slapen of te laat reageert.
De omgeving waarin zo iemand speelt en de begeleiding is héél belangrijk.
Maar ik vrees dat het bij NAC niet gaat gebeuren en hij de boeken ingaat als miskoop.
Bovendien zou het me niet verbazen dat hij elders de pannen van het dak gaat spelen.
De schuld en de waarheid zal ergens in het midden liggen.

8   3  
Dun Kees

Geen zelfvertrouwen en plezier in het spelletje. Werk aan de winkel voor de trainer. Waarschijnlijk gevoelige persoonlijkheid. Ik zet echt vraagtekens of deze trainer dit wel aankan. Ook bij andere spelers is deze “kwaal” aanwezig.

8   10  
Toontje

Er zijn er hier nog steeds die volgens mij echt denken dat als we de nacompetitie halen...dat is nog lang niet zeker......een kans hebben in die nacompetitie


Nou die kans is nihil

24   1  
Gjoewie

Ik weet niet of jullie dat interview met Seuntjens hebben gelezen, maar De Rooij is een beetje het slachtoffer geworden van het 3-2-3-2 systeem. Hij staat nu aan de zijkant als aanvallende middenvelder, maar hij moet wel ineens van helemaal voor naar helemaal achter lopen en weer terug. Hij moet ineens veel meer kilometers maken dan dat hij normaal deed. Als diesel kun je dat wel volhouden, maar De Rooij is meer de jongen van de impulsieve, snelle reacties.
Nu het speelse er vanaf is, mag hij wel wat volwassener worden. Maar je ziet hem zich duidelijk ontwikkelen, alleen blijven de (goede) resultaten nog uit. Gelukkig heeft hij het scoren nog niet verleerd.

2   17  
Malle

Hij is nu weer in topvorm zeker

18   0  
Henri

Ik ben van mening dat De Rooij een kans moet krijgen naast een targetman/spits. Dus ipv Bannis, die inderdaad hoofdzakelijk voor eigen succes speelt. De Rooij is een speler die een groot % van zijn schoten ook op doel krijgt en als hij 1op1met een keeper komt ook vaak scoort. Zijn balbehandeling op de kleine ruimte is ook beter dan die van de overige spitsen. Op die positie kan De Rooij meer in een goede schietpositie komen en kan hij meer worden weggestoken zodat hij alleen op de keeper af kan gaan, net als in de laatste minuten tegen PSV. Ik vind De Rooij nog steeds de moeite om als TS veel energie in te steken en veel individueel te trainen. Laat hem maar eens aan de gang gaan met Amoah en Lurling. En als het aan mij ligt ook met Van Hooijdonk. Een goede spits beheerst alle facetten van het aanvallende spel.

10   3  
Scheppioni

@ dos
Het zit me hoog dat die loser met drie keer per week trainen, busparkeervoetbal een hoop ellende aan onze club heeft gebracht. Kaj raakte zodang geblesseerd vorig seizoen na een verdedigende tackel op ons eigen achterlijn !! Ik gun veel mensen het beste maar die pipo en onze narcist kunnen van mij de ........ krijgen !!!

5   0  
Mcguyver

Ben ook van mening dat Kaij naast of achter spits centrum meer op zijn plaats is. Zijn pass en overzicht is goed. Begint ook steeds meer te werken.

8   1  
ennaojseejer

Flikker dat belachelijk 3-2-3-2 systeem nou eens snel in de vullisbak. Iedereen kon toch gisteren zien dat die jonkies van PSV er zo doorheen konden lopen. Het had voor rust al minimaal 0-3 moeten staan, zo slecht was het. Bovendien staat een deel van de spelers nu op een plek waar ze niet renderen, omdat ze in dit systeem ingepast moeten worden!
Toedeliedokie 3-2-3-2

6   0  
Adiosdebrasd

Wanneer Kaj de Rooy wil kan hij goed voetballen. Ik zie in hem precies dezelfde speler als Mats Seuntjens, soms goed, excellent maar soms dromerig.
Wanneer Kaj ‘het licht’ gaat zien komt het goed bij NAC en kunnen we nog van hem gaan genieten. Hij kan echt wel voetballen als hij maar de ruimte krijgt.

4   1  
Badeend

Mooi, Dos die Scheppioni geschiedvervalsing verwijt. Terwijl De Rooij 1 flinke blessure heeft gehad, die hij - inderdaad - opliep bij een verdedigende actie op de eigen achterlijn. Waar hij nooit had moeten zijn in een normale wereld. Maar wél in de wereld van Maurice Steijn.

Niet alles was dat misbaksel zijn schuld, maar het niet aan de gang gaan met je duurste aankoop en die serieus proberen te laten renderen - dat was wel degelijk waar trainer en TD Steijn voor verantwoordelijk waren.

Een klein mannetje. Letterlijk én figuurlijk.

4   1  
Arie

Het grappige is dat De Rooij in de basis al weken dramatisch is en Kestens elke keer leuk inviel. Nu staat laatstgenoemde eens in de basis, bakt hij er geen reet van en valt De Rooij goed in.
Wat is de voetbalwereld toch mooi, raar en onvoorstelbaar.

9   0  
Shane uit de Keen

Kaj zegt letterlijk: geen goede wedstrijd denk ik, het lukt helemaal niet in het systeem wat we spelen. Denk dat dat de laatste wedstrijden al vaker is gebeurd.
En daar heeft Kaj gelijk in. Hij speelt niet altijd goed, dat is ook waar, maar in dit systeem rendeert hij al helemaal niet. En dat geldt voor meer spelers. Benieuwd hoe lang De Graaf eigenwijs wilt blijven.

1   0  
Dutchbird

@Dun Kees
De vraag stellen is de vraag beantwoorden. Ik denk dat je het goed ziet; deze trainer is niet bepaald het type dat spelers op mentaal gebied kan begeleiden. Daarvoor mist hij de intelligentie en empathie. Dezelfde kwaal als Steijn. Zal wel een Haagse kwaal zijn.

Laad alle berichten na dit bericht in