Wij gaan niet opzij

BSR TV: Dion Malone na NAC - Jong PSV (3-1)

Praatpapegaai

Dion Malone speelde vanavond wederom als rechtsback. De verdediging werd vaak overlopen door de aanvallers van Jong PSV. Dion was ondanks de overwinning vandaag enorm kritisch over zijn spel en dat van het team. Wij mochten hem na afloop een paar vragen stellen.

Terug naar overzicht
17 Reacties
89   2  
Wolfmanjack

Opnieuw beste speler van NAC

33   0  
Brecht

Herpakte zich goed : ging af en toe pittig de duels in en kwam goed naar voren

89   2  
Wolfmanjack

Opnieuw beste speler van NAC

36   0  
Ivo

Dion speelde een prima pot, is sowieso heel degelijk de laatste tijd. Hij deed het ook prima als back, toch typisch dat onze centrale verdedigers het op die posities beter doen dan de backs zelf.

34   5  
Noad1976

Hij zegt eigenlijk onze vleugelspelers kunnen er geen flikker van deze jongen ziet het wel beter zelfs dan zijn trainer.

26   0  
Reflektor

Beste man van het veld .

19   2  
Scheppioni

Idd MOTM ! Goh wa moet hij toch blij zijn individueel met dit seizoen ! Ga zo door Malone !💛🖤🍻

18   3  
Scheppioni

Was idd een wereld voorzet !
Eerste helft zo dramatisch was eigenlijk raar met drie verdedigers en vier middenvelders dan nog zo overlopen worden, ja agougil was er debet aan, werd ook terecht gewisseld. Die jongen kan goed voetballen maar bewegen zonder bal heeft ie blijkbaar in omschakeling bij balverlies nooit van gehoord, dat moet heel snel gaan gebeuren !! Tweede helft goed omgezet en opgepakt door de spelers en staf !💛🖤🍻

12   0  
Enkhuizer

Duidelijk verhaal v DION. Spel moet veel directer. De voorzetten moeten komen. Iets wat Seuntjens ook had gezegd na 3 matches. Toen verbeterde dit ook tijdelijk. Hopelijk wordt dit nu écht opgepakt.

19   0  
Ome Cor

Malone klinkt in een interview ook altijd heel lief, bedeesd, niet als een leider die zijn medespelers eens flink de waarheid zegt wanneer ze verzaken. Dat is misschien een manco. Niet alles los je op met een arm om de schouder en een vaderlijk gesprek.

Wel moet ik toegeven dat ik onder Steijn geen heil zag in middenvelder Malone achterin, maar dit jaar bewijst hij voor mij zeker mijn ongelijk of het gelijk van Steijn.
Malone is geen wereldtop natuurlijk, maar zeker voor dit NAC absoluut een goeie speler.

18   1  
Mc Guyver

Malone echt man van de wedstrijd samen met Olij. Multifunctioneel inzetbaar en heeft drive en conditie om meer te doen als alleen zijn tegenstander tegenhouden. Start van seizoen vondt ik minder maar hij is echt op gestaan ondanks alle kritiek welke hij over zich heen kreeg zonder maniertjes. Hopelijk kunnen anderen in het team dit ook.

20   1  
Fred1

Ook iemand waarop in dit zelfmoord systeem roofbouw wordt gepleegd.
Moet elke wedstrijd het uiterste van zijn krachten geven en ruimtes belopen die veel te groot zijn voor iemand in de herfst van zijn carrière.
Die 3 man achterop met dit waardeloze middenveld van verzakers is niet te doen.

4   3  
MickJ

Mijn stelling is ,waar de soldaten voor het
zeggen hebben is de oorlog verloren.
MAAR VAN MIJ MAG HET BIJ NAC.
MISSCHIEN KOMT HET DAN NOG EEN
BEETJE GOED.
Dus selectie MOND OPEN.

15   0  
Martinus

Als je een personificatie zoekt van NOAD dit seizoen, zoek niet verder. Malone werd door Steijn als de leider gehaald en kon dat niet brengen. Iedereen twijfelde aan zijn kwaliteiten, ik reken daar ook mezelf onder. Maar hij heeft enorme veerkracht getoond, is wekelijks één van de beste spelers op het veld, geeft 100%, ook als hij op een andere positie wordt ingezet. Zijn mentaliteit is een voorbeeld voor velen en ik ben intussen helemaal om. Ga zo door, kerel!

4   0  
ennaojseejer

@Ivo, klopt toch ook. Hij gaf 1 van de weinige goede voorzetten uit de hele wedstrijd waar Seuntjes 2-1 uit inkopte

3   2  
Barry

De verslaggever had het idee dat Malone niet goed speelde en dat was duidelijk te merken in zijn vragen aan Dion en aan de Graaf. Maar we spelen al weken klote voetbal in een klote systeem. Dan krijg je dit. Diegene die de dans steeds ontspringt is Seun. Al weken springen al zijn ballen van zijn voet. Als hij niet balvast is kun je hem beter of banken, of als 2e spits opstellen. Niet op deze positie.

5   0  
Ray

Zonder groots te spelen de meest constante speler van NAC dit seizoen samen met Olij. Misschien volgende wedsttijd Malone even toezingen om de waardering te laten blijken. Knap dat hij na al die shit die ook hij vorig seizoen over zich heen heeft gekregen zich positief terug heeft gevochten.
Aan die mentaliteit kunnen andere (De Rooij, Azzagari) een voorbeeld nemen

3   0  
Die ne gast

Poeh. Schrik er eigenlijk wel van, hoe vaak gezegd wordt dat afspraken niet worden nagekomen en dat er nog automatismen moeten ontstaan. We zijn al driekwart seizoen onderweg…
Tegen ADO thuis in september was er een week getraind op snel voorzetten geven en Malone verbaast zich er nu over dat niemand in het team ballen voor geeft. Blijkbaar gelden er elke week andere afspraken ofzo?

Laad alle berichten na dit bericht in