Overal waar we komen

BSR TV: Kennismaking met Anco Jansen

Italo

Anco Jansen is de late verrassing van NAC. De transfervrije middenvelder/aanvaller kwam na het verstrijken van de transferdeadline transfervrij over nadat zijn contract bij Emmen na goed overleg was ontbonden. We maakten vandaag kennis met de nieuwe aanwinst.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
14 Reacties
85    
Overal

Het zal wel aan mij liggen maar die jongen heeft er in z'n hele carriere nog nooit zo fit uitgezien. Hopelijk hebben we een voltreffer te pakken

12    
Jnac

ben bang dat de wedstrijd word afgelast :(

14    
Bertus

Het eerste wat het zegt is dat hij is aangekomen....
Heel veel succes Anco, dat je nog maar met veel plezier mag voetballen die jaar.

28    
Harrynak

Los van of we hem nodig hebben. Komt zeer goed over, volwassen, welbespraakt.

Laat hem maar de concurrentie aangaan.

14    
Belgische Naccer

Ik weet wel op wie zijn plek hij komt te staan! :-))

Dit zijn spelers die voorop gaan in de strijd. Die hebben we keihard nodig, want vanwege het gebrek aan strijd hebben we de laatste 4 wedstrijden 6 punten laten liggen.

Hup Anco en Hup NAC!

-12    
Ernie

Ik ook Belgische naccer, dat zal op de plek van Fiorini zijn.

55    
Een ander geluid

We hebben uiteraard altijd wat te zeuren over trainer of leiding.
Maar niemand kan toch ontkennen dat we met Jansen, Azargan en Hendriks nieuwe energie in het elftal hebben gebracht. Directe promotie is nog ver weg maar in de nacompetitie heb je met deze selectie echt wel mogelijkheden. Allermooiste scenario is dan een winnende finale tegen Willem II. Kan me nu al op zo'n sprookje verheugen🎉

9    
Scheppioni

Tussen fit en en wedstrijdfit zit nogal een verschil, 100% wedstrijd fit dan kan Anco zeker een prima speler zijn en kan de concurrentie omhoog geschroefd worden wat zeker nodig is om in de top kkd te blijven !!

-12    
Gampel

Op de parallelsite had Harry B.D een mooie uitspraak... 'je moet je schamen als je met deze selectie niet eerste wordt'.
Helaas zit de helft van het seizoen er alweer op en hebben we misstappen van de anderen nodig om dat te halen.
Maar hij heeft wel gelijk. De eerste zes wedstrijden tegen mindere goden werden omgezet in winst, wat volgde was een complete deceptie.
Deze groep mag vanaf nu niets meer verliezen, zelfs een gelijkspel is uit den boze. Met deze selectie wordt zelfs Truus uit Klazienaveen kampioen.
Voor Steijn loopt nu de teller; nog één misstap en hij mag wieberen; halen we alle punten dan zien we wel waar het schip strand.
Hup NAC...

-4    
Ollie bier halen

Succes Anco, ik heb nog wel een ouwe Saab te leen met aanhanger, dan zit je ook boven een ton. Promoveren nondeju!

-6    
Fritske d'n Olifant

Deels eens met Gampel. Vijf wedstrijden die we nu gelijk gespeeld hebben en de verliespartij tegen Dordt hadden we gewoon moeten winnen. Dan hadden we nu 13 punten meer en stonden we bovenaan. De verloren wedstrijden tegen Cambuur en Almere zijn wel duidelijk aan Corona te wijten. Maar voor de rest was dat eigenlijk geen excuus. Ik ben het er niet mee eens dat je met deze selectie eventjes afgetekend kampioen wordt. Misschien op papier, maar in de praktijk zie je dat teveel spelers hun normale niveau niet halen. Immers en Malone zijn duidelijk over the hill. Waarbij voor Immers ook nog geldt dat Corona er flink heeft in gehakt. Daarnaast is de selectie kwalitatief best smal. Als bijvoorbeeld Haye niet mee doet is dat meteen merkbaar. Dat kun je allemaal bij Steijn neerleggen als eindverantwoordelijke, maar ook weer niet helemaal. Steijn is gehaald als hoofdtrainer en niet als TD. Het is de keuze van Manders geweest om Steijn volledig de vrije hand te geven. Met de trainer Steijn wisten we wie we binnen haalden. Iemand met een verdedigende spelopvatting. Veel fysiek ook. Maar toch liepen we allemaal de polonaise afgelopen zomer. We weten helaas niet wat er was gebeurd als Manders Hyballa had laten zitten en alleen VDA buiten had gegooid. Kortom de rol van Manders, aangesteld en gesteund door de Rvc moet je niet uitvlakken. Daarbij kun je opmerken dat zowel Manders als de Rvc niet gehinderd worden door enige voetbalkennis. En die lacune wordt maar niet opgevuld. Dan raak je ook meteen de kern van het probleem waarom NAC met alle potentie die de club heeft zo laag staat en in de kkd bivakkeert. Het feit dat Anco Jansen door een zaakwaarnemer is aangeboden zegt ook al genoeg. Desalniettemin veel succes Anco! Make us proud!!

7    
Hansie

Kan bij mij al niet meer stuk. Stone Island aan bij zijn presentatie en verder een normale gast. Anco, hopelijk de nieuwe Messi van Breda💪

(Is inderdaad wat overdreven maar beter dan al dat gezeik hier van al onze NAC trainers😂)

2    
Breda F2

Hansie, zou mooi zijn. Ik heb een lurling gevoel bij Anco. Waarom weet ik niet maar het zou zo mooi voor hem en de club zijn.

Zou het dan toch gebeuren..........promotie!!

8    
Nicky

Dit soort spelers verdienen een vol NAC stadion..

Laad alle berichten na dit bericht in