Overal waar we komen

BSR TV: Voorbeschouwing Maurice Steijn op Telstar - NAC

Italo

Maurice Steijn moet zijn ploeg nu weer voor een middenmoter motiveren. Na de klinkende overwinning op Almere is het nu zaak om ook van een kleintje te winnen om zo aansluiting te houden met de bovenste plaatsen. We spraken de trainer in onze voorbeschouwing.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
BSR TV: Kennismaking met Anco Jansen 14 reacties
Volgend bericht
Telstar - NAC afgelast 45 reacties
Terug naar overzicht
27 Reacties
40    
Moppernac

Word afgelast ga ik vanuit.
Jammer na de klinkende overwinning 4-0 op Almere.

18    
Belgische Naccer

Ik neem aan dat ze in Velsen-Zuid al met 50 man (2 meter uit elkaar) met sneeuwschuivers klaar staan voor zondag!

Want er gaat maar 1 ding gebeuren, en dat is 3 punten naar BREDA!

Hup NAC!

2    
Geelzwartwit

Het kan zomaar zijn dat hendriks Azarkan en Jansen 3 van de 10 veldspelers alles bepalend gaan zijn.
Dat zou mooi zijn maar dan heb je een half jaar geleden toch wel een aardige misoeer gemaakt met de samenstelling van de selectie. Vooral om hendriks en Azarkan jonkies zijn.

Hup Nac! #dropendrover

-30    
BREDA 1965

ff wa anders..wat een afschuwelijk lelijke jas is da zeg,wordt echt tijd voor een ander merk

5    
f4ratje

ik hoop dat de weg naar boven is ingezet en dat we fris de playoffs gaan halen en promoveren. en dat er dan een mooi budget komt voor spelers en een vaste kern te maken zodat we jaren weer meekunnen in de eredivisie.... dromen....

maar het is ook typisch NAC om 0 punten naar breda te nemen na een goeie match

4    
Marco van bavel

Gaat helaas niet door

9    
Scheppioni

Mocht het doorgaan, dan is het maken of breken met ons NAC !!! Geen excuses nu meer, versterkingen zijn er plichtmatig meehobbelen moet echt uit de boze zijn dan zou er nog iets moois kunnen gebeuren .....

2    
Judge M.

Geen liesblessures meer? Mooi zo! Gas erop er dan.

COME ON NAC!

2    
Matc

Hoe ist Marco van Navel Paulisma

0    
Matc

Sorry Van Bavel bedoel ik

10    
Becherovka

Misschien ligt het aan mij en is het niet realistisch, maar na deze transferperiode verwacht ik toch promotie. Ben benieuwd welke 11 spelers er zondag starten.

Hopelijk gaat de wedstrijd door en kunnen we de inhaalrace beginnen. Hup NAC!

11    
SjorsNac

Niks aflassen, gewoon spelen. Bietje sneeuw en t hele land in rep en roer hou toch op man. Ze voorspellen altijd dat het een hel gaat worden maar uiteindelijk valt het altijd weer mee.

3    
Tante Annie

Ik hoop dat het doorgaat en dat we ook eens een paar keer op rij winnen met goed voetbal (alhoewel ik 6 x op rij al een keer flink toegejuicht heb dit seizoen)

HUP NAC

-18    
Gampel

Sorry, geplaatst onder ander onderwerp maar...

Op de parallelsite had Harry B.D een mooie uitspraak... 'je moet je schamen als je met deze selectie niet eerste wordt'.
Helaas zit de helft van het seizoen er alweer op en hebben we misstappen van de anderen nodig om dat te halen.
Maar hij heeft wel gelijk. De eerste zes wedstrijden tegen mindere goden werden omgezet in winst, wat volgde was een complete deceptie.
Deze groep mag vanaf nu niets meer verliezen, zelfs een gelijkspel is uit den boze. Met deze selectie wordt zelfs Truus uit Klazienaveen kampioen.
Voor Steijn loopt nu de teller; nog één misstap en hij mag wieberen; halen we alle punten dan zien we wel waar het schip strand.
Hup NAC...

11    
JN

Verbaas me er wel over (of eigenlijk ook weer niet) dat Steijn Venema in dit interview een spits noemt, terwijl hij eigenlijk voor de vleugel gehaald werd.

-1    
Snotje

Ff wat anders......1965 wat een slecht en lelijk bouwjaar is dat!!!

-1    
Paddy nac

Ik heb hem niet gehoord over Sydney ????

13    
Ome Cor

@ Gampel
Meningen okay, onderbouwd biedt dat ruimte tot discussie, maar Harry b.d. is een naar mannetje die in al die jaren nog nooit 1 positieve reactie heeft gepost op een NAC suportersforum.

Als je die wilt gaan quoten als zijnde de waarheid, dan kun je beter gewoon liters azijn gaan drinken en alvast met een strop om de nek of het digitale spoorboekje op je telefoonscherm mijmeren over de zin van het leven.
Zijn glas is nooit halfvol, dat glas is altijd leeg en zo droog als de Sahara.

5    
Europa leaugue

Zegt helemaal niks over Sydney !!

21    
Ernie

Ik blijf een groot fan van Maurice Steijn. Hij bouwt rustig door aan zijn ideale elftal. Trekt zich geen hol aan van al het negatieve gezeik hier. Ik denk ook niet dat hij die onzin hier leest. Alle spelers die in winterse transferperiode zijn gehaald zullen Nac sterker maken. Al zal promotie nog steeds lastig blijven, daarvoor zijn al teveel punten verspeeld. Maar het blijft voetbal natuurlijk.

6    
Atleet

Helemaal waar Ernie 👊👍

2    
JN

Klopt, Ernie. Laten we blij zijn dat iemand als Steijn zich afgelopen zomer op ons trainerskerkhof durfde te begeven. Lekker verder laten bouwen totdat we over een anderhalf jaar (of hopelijk eerder) met z’n allen op P5 of de Grote Markt kunnen staan!

4    
Geelzwartwit

Ik snap wel dat men vertrouwen in Steijn heeft maar is dat gebaseerd op de eerste seizoenshelft of de noodzakelijke versterkingen?
Waardoor je nu al helemaal de beste selectie hebt.

Nac met de huidige selectie hoeft van echt niemand meer te verliezen nu.
Als de boel nu nog niet succesvol is door spelers op niet eigen posities en of rare wissels of tactieken dan weten we genoeg hé.

NAC gaat weer meedoen om de bovenste plekken aan de selectie kan het niet liggen. Zin in de comeback.

#dropendrover

2    
Geelzwartwit

Ow en dan ben ik graag getuige van die fat lady that sings Op de de grote markt.

2    
Ron

Denk dat ze wel met deze selectie voor promotie kunnen gaan! Zal helaas wel in de nacompetitie moeten gebeuren. Zie ze niet meer op tijd en voldoende inlopen op de top2
Zijn teveel punten verschil

3    
D’n opletter

Afgelast...

0    
a

@ ome cor

Harry b.d. werd nogal eens gezien als een soort oproer kraaier, de geschiedenis heeft ons geleerd dat hij wel degelijk vaak gelijk had!! Ome Cor moet al die reacties van Harry bd nog maar eens terug lezen.
Ik ken Harry bd overigens helemaal niet.
Ome Cor laat zich graag zien als de genuanceerde intellectueel die al die domoren wel eens wil laten zien hoe je je moet uitlaten en gedragen!!
Ik moet me eigenlijk niet aan de man ergeren en beloof niet meer op hem te reageren!!

Laad alle berichten na dit bericht in