Overal waar we komen

BSR TV: Lewis Fiorini na Excelsior - NAC (0-3)

Praatpapegaai

Lewis Fiorini was goud waard vandaag. Hij speelde een prima wedstrijd en daarnaast wist hij dit te bekronen met een goal en een assist. In ons beste Engels hebben we hem maar even aan de tand gevoeld na de wedstrijd.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
18 Reacties
68    
Nonkel Frans

Voor 18 jaar doet hij het goed. Zijn start en settelen in Breda tijdens de lockdown is ook niet makkelijk. Serieuze gast. Heeft nu reeds een basis plaats. Die komt er wel!!!
ps kleine geografische correctie Praatpapegaai: we zijn hier in The Netherlands en niet in Holland. Brabant is ook goed natuurlijk 😀

33    
Kisku

Goede wedstrijd gespeeld vind ik.ook tegen volendam lekker laten staan .vond ook met immers erbij erbij dat ze weer beter gingen voetballen,ik blijf erbij dat alouchi de zwakste schakel word overlopen op het middenveld door hem

68    
Nonkel Frans

Voor 18 jaar doet hij het goed. Zijn start en settelen in Breda tijdens de lockdown is ook niet makkelijk. Serieuze gast. Heeft nu reeds een basis plaats. Die komt er wel!!!
ps kleine geografische correctie Praatpapegaai: we zijn hier in The Netherlands en niet in Holland. Brabant is ook goed natuurlijk 😀

11    
RV

Goede speler hoor en voldoende gif en drive naar voren. Ik blijf het alleen super jammer vinden dat hij Azzagari in de weg zit, ik geloof niet dat ze veel voor elkaar onderdoen en ook Azzagari is een speler die vooruit voetbalt.

Altijd eigen jeugd eerst wat mij betreft in dat soort situaties waarin spelers vergelijkbaar zijn en even ver in hun ontwikkeling.

-9    
JN

Speelde een hele goede wedstrijd, vooral in balbezit. Fijn dat ie z’n draai heeft gevonden / aan het vinden is.

@Kisku
El Allouchi bracht de eerste helft juist een aantal keer heel goed rust in de ploeg tijdens het uitverdedigen. In de tweede helft was ie een paar keer erg slordig. Op een middenveld met Haye en Fiorini was ie vandaag natuurlijk niet de beste, maar ik zou hem geen zwakke of zwakste schakel noemen. Normaliter juist een stabiele, multi-inzetbare speler.

Ik moest wel lachen om de spitsen vandaag. D’n Syd fungeerde als kapstok en kwam weinig in scoringspositie, Super Mario werkte aan z’n imago als goaltjesdief.

27    
Nr.20

Fiorini speelde goede partij! Tijd voor El Allouchi om op zijn eredivisie niveau te gaan ballen. Dan worden vrije trappen en corners weer gewoon genomen door de echte specialisten en met Immers er dan bij op middenveld winnen we ook duels en hebben we meer stootkracht naar voren. Daarnaast Haye en Rutten gewoon top! Vennema gewoon op rechts en de Rooij vanaf links en Sydney laten staan en vaste patronen erin en dan geloof ik er zelfs in!

25    
Scheppioni

Boekt goeie progressie deze Fiorini ! Kan nog van groot belang gaan worden komend half jaar voor ons NAC !!

19    
Martinus

Voor mij een beetje een tegenpool van zijn voorganger-huurlingen. Die gingen steeds minder sterk spelen gedurende het seizoen en voelden zich ook eigenlijk wat te goed voor het elftal, zo leek het althans. Deze jongen groeit duidelijk met de speeltijd die hij krijgt en begint nu ook wat rendement te tonen. Liever één zo'n gast dan drie niks-toevoegende huurlingen.

15    
Peerke

Fijn dat er met hem meer voetballend vermogen in de ploeg is gekomen, maar hoe hij 2x keer op de achterlijn voorbij gelopen wordt kan niet. Hoop dat hier met hem individueel op getraind gaat worden. Zie bij NAC vaak dat spelers steeds zelfde fouten blijven maken. Zie sommige spelers op eigen initiatief werken aan hun zwakke punten, maar hier mag best vanuit de staf op worden ingespeeld. Zo ook Schouten. Verdedigt matig en is voorin vaak onbesuisd.

10    
Ad B uit Roosendaal

Fiorini heeft uitstekend gespeeld.

Mooie goal, prachtige voorzet op De Rooij en veel goede passes. Ook een speler met heel veel loopvermogen.
Verdedigend heeft hij nog verbeterpunten.

Hij wordt steeds beter. Hij hoort definitief in het basiselftal.

21    
ome cor

Als ie z'n haar laat groeien is het net Richard Batsbak van New Kids
Maar voor NAC, met het voortzetten van zijn ontwikkeling, op deze manier, is het een echte klasbak !

Laat Immers hem maar aflossen na 70-75 minuten.

5    
Kisku

Jn multifictionele speler ik vind mounir een goede jongen maar weet niet waar ik hem.zou moeten zetten,iedere trainer zet hem erin dat komt omdat ze op een half of 3 kwart veld trainen dan doet hij het goed.maar een groot veld heeft hij geen loopvetmogen voor en geen paas of schotkracht vind hem echt in de weg lopen en zeket omdat hij iedere bal opeist daar worden zeker de jongete spelers niet beter van

4    
Scheppioni

Hahaha idd ome cor jonguhh !

5    
Reflektor

I speak english very well , not zo snel maar da komt nog wel.

4    
Arie

JN

Dat is het hele euvel van El Al, die brengt alleen maar rust in het elftal en passiviteit en duelangst en tikkie terug Jaap en dit seizoen is daar nog misplaatst vedettegedrag bijgekomen.

8    
Dutchbird

Fiorini heeft zijn draai gevonden. Die wordt niet meer uit het team gespeeld door Azzagari. Hindert niet; Azzagari moet makkelijk in staat zijn om El Allouchi naar de bank de spelen.

Mounir oogt op zich als een nuttige middenvelder, maar als je zijn rendement gaat turven dan blijkt het toch heel mager te zijn wat hij presteert. Best veel kansen in wording worden door hem om zeep geholpen door blind te gaan lopen, vrijstaande spelers over het hoofd zien, kansloze doelpogingen, te zachte schoten, te lage corners en terugspeelballen op momenten dat het hele team in de voorwaartse stand staat. Dat kan Azzagari beter.

5    
Gjoewie

JN > Grappig wat je zegt over de spitsen. Sydney deed echt zijn best gisteren, hij deed het zeker niet slecht. Hij is alleen langzaam op de eerste meters en bovendien heeft hij niet echt een korte draaicirkel met die lange benen van hem. Soms doet hij me denken aan Orlando Engelaar. Die schopte het uiteindelijk toch ook tot de Lampjes.
En ondertussen heb ik de opvolger van Bilate al gezien: Joël Zwarts! Die douwt er overigens net zo weinig in als Bilate... Maar wel een imposante voetballer. En pas 21 jaar.

1    
GJ_NAC

Goed interview,

Maar man,man,man. wat een basischool niveau Engels zeg

1    
076

Goed ventje dit. 18 jaar. Is toch een ander niveau, dat is nu al zichtbaar.

Van mij mag NAC die samenwerking wel voortzetten. Alleen max 2 spelers en ze moeten wel niveau hebben.

Laad alle berichten na dit bericht in