Wij gaan niet opzij

BSR TV: Maurice Steijn na Excelsior - NAC (0-3)

Praatpapegaai

Maurice Steijn is nog ongeslagen in 2021. Wederom werd een directe concurrent verslagen, dit keer buitenshuis op het kunstgras in Kralingen. Dat de trainer blij is mag logisch zijn, maar het was ook wel een beetje vertekend. En Hoe staat het met Sydney?

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
32 Reacties
158   16  
Beest

Steijn gewoon nog 1.5 jaar laten zitten en laten bouwen aan onze club . Over 1.5 jaar kun je eens gaan evalueren hoe het er voor staat.

Dat is hoe het bij een normale bedrijf / voetbalclub er aan toe gaat. Zeker bij een " gevallen"club .


Helaas hebben enkele schreeuwerts in de gelederen waarbij het nooit mogelijk is om personen voor een langere tijd aan het roer te laten. Met eindstand dat nac al 8 jaar dolende is.

Hup steijn hup nac. Ik hoop dat je maar lang mag blijven

38   7  
Scheppioni

Een winnend trainer haalt zijn gelijk, deze keer wat ie verteld is prima verwoord .... blij dat hij ook voor Sydney koos ! Hopelijk houdt ie hieraan nu vast en dan bilate nog maar voor het laatste kwartier eventueel !! Ene speler wel even terug op zijn plek zetten ......

158   16  
Beest

Steijn gewoon nog 1.5 jaar laten zitten en laten bouwen aan onze club . Over 1.5 jaar kun je eens gaan evalueren hoe het er voor staat.

Dat is hoe het bij een normale bedrijf / voetbalclub er aan toe gaat. Zeker bij een " gevallen"club .


Helaas hebben enkele schreeuwerts in de gelederen waarbij het nooit mogelijk is om personen voor een langere tijd aan het roer te laten. Met eindstand dat nac al 8 jaar dolende is.

Hup steijn hup nac. Ik hoop dat je maar lang mag blijven

24   4  
NAC Vooruit!

Een realistische analyse van Steijn!
Komende weken, dit doortrekken en druk op Almere houden.

Hup NAC!

21   3  
Scheppioni

Waren alle drie geen strafschop voor ons NAC maar idd wel wat kansen weggegeven maar geluk dwing je op een gegeven moment af .....

20   46  
Sjef de gevulde koek

Nu nog Rutten voor Schouten. El allouchi proberen te slijten nog en Filemon terug naar de Betuwe sturen en ik heb er weer veel vertrouwen in. Goed begin hopelijk is het nog niet te laat. Almere speelt gewoon degelijk en Cambuur word met 2 vingers in hun neus kampioen

3   11  
Sorpii

Degelijke partij, maar ik moet het toch even kwijt. Het zal eigenlijk wel des NAC’s zijn om dit jaar 3de te worden... zo die vloek is er vanaf nu uit, dus niemand hoeft het te herhalen ;-)

59   2  
Nicky

Wat een onzin om overal maar te vermelden dat het vertekend is of geluk..

Als de wedstrijden aan het begin van het seizoen waren geweest was iedereen lyrisch. Nu, is iedereen zo sceptisch als de pest.. Beste te begrijpen maar niet heel objectief..

Lees de reacties nog eens terug onder het live verslag, echt bizar. Geen enkele nuance of realisme in mijn optiek. Misschien zit ik er wel helemaal naast.

Heeft iemand de Almere de Graafschap gezien? Tenenkrommend! Net als NAC een paar weken terug.

Nu win je 2 keer tegen niet de minste, met 3-0! En dan nog spreken over geluk en mazzel en Excelsior dit en NAC zus....

Zet die bril eens af en zoek niet steeds naar de bevestiging van je eerdere gedachte. Nee het was niet goed.. Dat is het nu wel.. Zeker voor de eerste divisie.. Cambuur is vertrokken maar plek 2 is zeker mogelijk.. Beetje NOAD en positiviteit hier zou niet verkeerd zijn..

13   48  
Willem

We hebben weer een keertje gewonnen maar daar is alles mee gezegd, nog steeds weinig uitgespeelde kansen en weer veel geluk en onkunde in de verdediging we hadden er ook makkelijk 3 tegen kunnen krijgen als er geen 'blinden' bij Exelsior hadden gespeeld, maar daar lees ik weinig over. Gekukkig hebben we een goede vervanger voor Oly, maar met name Schouten bakt er niets van. Het blijft al met al een matig elftal met een paar uitschieters zoals Haye, die volgend jaar natuurlijk weg is, hij kan een hoger niveau makkelijk aan. Het gaat hem niet worden dit seizoen vrees ik.

46   52  
NAC76

Svp El Allouchi nooit meer opstellen.

Vertraagd het spel, bal achteruit, bal verlies, egoïstisch, nochelant en kleurloos.

Dank u.

81   6  
Martinus

Ik sluit me helemaal bij Beest aan.

We schreeuwen na maanden al om het vertrek van elke trainer en elke bestuurder. We leggen de spelers vaak verlammende druk op waardoor ze gewoonweg minder goed renderen. Het is geen toeval dat zo veel spelers bij NAC niet renderen. Dat kan niet enkel aan de (vaak meerdere) trainers liggen, maar is vooral een kwestie van een enorm verwachtingspatroon.

Mühren kon hier niks goed doen. Koch werd altijd als kop van jut gezien. Een grote groep hier ziet El Allouchi het liefst vandaag nog vertrekken. Steeds weer moeten spelers en trainers het veld ruimen, steeds moet alles op de schop. En tegelijk willen we dat er meer beleid komt en verwachten we dat TD's van stabiele eredivisieclubs wel even hierheen komen om orde op zaken te stellen. Omdat we NAC zijn.

Elke keuze van de trainer wordt direct in twijfel getrokken. Zonder te weten wat er in de kleedkamer gebeurt, vliegen de aannames om de oren. Zo lees ik dat Steijn een hekel heeft aan Spanjaarden en dat Steijn/Manders alleen met hun eigen vriendjes willen werken. Als Goes wordt genoemd als mogelijke TM is dat not done omdat hij in een carrière van meer dan tien jaar ook een tijdje op dezelfde plek heeft gewerkt als Manders. Dus vriendjespolitiek. Zo lang we zo overdreven blijven reageren op zaken, komen we geen steek verder. Daar is NAC niet bij geholpen.

Laten we in de spiegel kijken, we leggen mensen te snel te veel druk op. Ik zie NAC ook liever in de eredivisie en liever gisteren dan morgen. Maar we hebben zelf echt veel meer invloed dan we denken. Ik ben in elk geval blij met een man als Steijn, die zich niet gek laat maken. Die heeft meer know-how over de voetbalwereld dan voorgangers en datzelfde kun je van Manders zeggen. En beide heren kun je onmogelijk nu al beoordelen. We willen iets opbouwen, toch? Laten we dat dan ook samen doen.

15   21  
Leo

Maurice, is die Zwart niet iets voor ons?

4   7  
Nac

@Leo

Ga jij hem betalen dan?
Hij stond in de belangstelling van sc Heerenveen , maar vraagprijs veelste duur.

Je moet wel spelers noemen die betaalbaar zijn en willen komen.

Omarsson z’n contract loopt af maar zo’n speler is niet haalbaar voor Nac.

8   5  
Ernie

Op dit moment gewoon een prima trainer voor Nac. Realistisch en weet precies wat er beter moet. Weet zelf ook dat de derde plek waarschijnlijk het maximale is.
Heeft voor dit seizoen ook gezegd, als promotie dit seizoen niet lukt, dan volgend seizoen.
Gewoon rustig zijn werk laten doen!
Nu nog Stan Valckx halen en het komt goed.

20   3  
NB

NAC speelde vandaag zeer behoorlijk, natuurlijk hebben ze kansjes weggeven. Maat achterin was het bij vlagen degelijk. Malone was daarin de minste, kan geen vat krijgen op Zwarts, wat overigens een zeer behoorlijke speler is.

Fenomenema viel ook buiten de boot naar mijn mening, hij heeft in de kleine ruimte zo ontiegelijk veel ruzie met de bal...

SvH vulde de spits positie zeer goed in, was vaak sterker dan zijn directe tegenstander.

Dan nog heel even Haye...... Wat een klasbak is dat joh.

6   14  
Willem 4,5

Grappig dat er weer 'versterkingen', worden voorgesteld, wat een slap gelul, dat krijg je als er geen TD is, mis Messie in het rijtje. Het gaat goed zo hoor, prima verdediging hebben we vanmiddag gezien! Exelsior heeft meer kans gehad dan NAC, maar dat is vloeken in de kerk natuurlijk.

29   31  
ome cor

@NAC76
El Allouchi is een keiharde werker en een ervaren speler.
Toegegeven: hij is niet 90 minuten lang de beste speler, maar roepen dat hij nooit meer opgesteld mag worden ?
Dan snap je er echt geen reet van.

Ja, hij eist elke vrije bal op. Maar zie jij andere spelers die zich daar voor aanbieden ? Hoor jij over gezeik in de groep dat andere spelers dat niet pikken ?
Op een training of in gesprekken met de staf kunnen andere spelers zich laten horen, maar kennelijk zijn de afspraken zo dat Mounir alles mag pakken.

Dus wie ben jij om te roepen dat hij eruit moet als zijn team dit wel accepteert ?

13   1  
NAC4Ever

Vond het leuk om naar te kijken. Verdedigend moet het beter. Maar dat heb ik liever dan verdedigend voetballen en verliezen.

15   2  
Ad B uit Roosendaal

Steijn mag heel tevreden zijn over het resultaat, maar qua spel was het nog niet optimaal.

Wel heel professioneel gevoetbald, maar teveel duels verloren in een behoorlijk deel vaan de wedstrijd.

Goed dat Excelsior niet één van de vele kansen benutte.

19   11  
Castle

Ome cor vind dat hij wel gelijk heeft el alouchi houd echt het spel op en zoals iemand ook al zei loopt alleen te wijzen.je heb wel gelijk dat hij opdrachten krijgt voor die slappe corners en vrije trappen snap dat niet vind ik onder maats bij hem.zou hem liever ook buiten de basis zien

16   4  
Tip

Steyn is een goede trainer. En ook vorige ontslagen trainers zaten goede tussen. Daar zit het probleem niet. Roeptoeterende supporters, die hou je toch, de schuld geven is wel heel kortzichtig. Als die al de schuld zouden hebben, heb je wel een heel slap en slecht beleid. Op goed gefundeerde kritiek is niks tegen, het is zelfs een must. En dat slap en slecht beleid van de laatste jaren is uiteindelijk het probleem.
Gewoon Steyn en Manders nu ruimschoots de kans geven is het beste.

Ik vind overigens dat plaats 2 nog niet geheel uit zicht is. Almere gaat echt nog een paar keer verliezen. Dus NAC moet nu blijven winnen. Het begin is gemaakt !

5   1  
Ivo

Almere zwijnt ook al weken op rij, hoe vaak kan je in de laatste minuten scoren? Dat moet toch wel een keer misgaan?

NAC moet nog iets consistenter worden in het veldspel. Er zijn nog steeds te veel fases waarin het voetballend heel matig is. Ballen worden naar voren geramd of ingeleverd, heel onnodig. Tegenstanders die een beetje druk zetten maken het NAC nog te makkelijk lastig.

Die 1-0 was net als tegen Volendam heel belangrijk. Van richting veranderd, maar daar zeuren we niet over. De druk komt bij de tegenstander te liggen ipv bij ons, en dat maakt het verschil.

Als we nog een tikkie scherper worden in de passing en de opbouw, kunnen we ver komen.

5   2  
Scheppioni

Voor diegene die maar stan valcx blijven roepen, die zit bij vvv prima genesteld, die gaat dit nooit doen !

11   27  
NAC76

@Ome Cor,

Wat ben jij een zielig ventje zeg met je reactie en (niet voor het eerst) op deze site. Bah bah.

Ik distantieer me van je domme reactie.

19   2  
Heksenketel

NAC doet goede zaken, zowel NEC, De Graafschap en Volendam verliezen!

9   4  
Pik

Als dan het spel zo slecht is en dan toch 3de staan, kun je nagaan hoe slecht het niveau
Van de rest is

15   0  
Scarface

"Zullen we vooral nog beter moeten verdedigen. Daar hebben we in mijn optiek te veel kansen weggegeven vandaag, wat niet nodig was."

Wel Maurice, misschien kan dit bereikt worden door gewoon weer een echte verdediger als centrale verdediger op te stellen. Malone zat er vandaag meerdere malen naast en liet zich door Zwarts veel te gemakkelijk opzij zetten. Als het vizier van Zwarts en Omarsson iets scherper afgesteld had gestaan, waren we vandaag over de knie gegaan.

Voor de rest een prima pot en eindelijk weer eens iets gezien wat op voetbal leek.

10   12  
Real Robert

Al die gemiste kansen voor Excelsior kwamen voort uit het overlopen van ons middenveld.
Veel balverlies en geen breker.

En over al die vertrekkende managers en trainers bij ons: is toch echt hun eigen verantwoordelijkheid.
Zij hebben er al jaren een puihhoop van gemaakt.
Niet de supporters en sponsors!
We zullen het zien, maar ook nu hebben we weer een duo. dat geld (niet hun eigen geld). uitgeeft als water.
Met als resultaat een handvol dure miskopen ("het is een gokje") en spelers die gratis de deur uitlopen. En gewoon een kansloze 3e plaats.

Blij dat NAC gewonnen heeft!!!

7   14  
Realist

En weer lees ik de reacties dat Sydney bewezen heeft dé nummer 1 spits te zijn..
Wat een kortzichtigheid. Die jongen doet ontzettend z'n best maar kan helemaal niet voetballen. Een 100% kans en een 100% kans om iemand alleen voor de keeper te zetten werden vandaag weer knullig om zeep geholpen. Ik zeg niet dat Bilate beter is, maar die kan net als vandaag ook op de goede plek staan. Als ie de juiste ballen maar krijgt..

3   4  
Tsjonge tsjonge

Pr1ma linksbuiten voor NAC !!! SCHWARTZ of SCHWARTS nu al vastleggen!!! voor volgend seizoen!!!

0   0  
Vinnie Jones

Het opportunisme zwaait weer met haar vlaggetje. In het liveverslag werd al aangegeven dat Zwarts normaliter veel minder laat zien. Maar er zitten er hier weer een paar lekker te schreeuwen.

2   0  
Belgische Naccer

Heel blij dat hij met SvH in de basis begint. Zoals het hoort. Dat scheelt al een hoop.

Haye en Fiorini op het middenveld scheelt ook alles.

Alleen Allouchi wordt door deze trainer veel te belangrijk gemaakt. Ik zie hem graag vervangen worden door een middenvelder die wel balvast is en meeverdedigd. Dus ik zou echt niet rouwig zijn als hij vertrekt. Dat zal NAC alleen maar beter maken.

Verder dienen alle vrije trappen door SvH genomen te worden. Dat is een specialist, net zoals zijn vader. En dat moet je uitbuiten. Ook de penalties trouwens.

3   0  
Braze

Gewonnen, fijn maar..
NAC speelde voor de rust ongeveer 20 minuten spel dat je mag verwachten, ook na de rust zo,n korte periode. Excelsior had veruit het beste spel maar miste kans op kans.
Bij NAC vielen de doelpunten erg gelukkig, daar kunnen we blij mee zijn.
De aansluiting vanuit het middenveld was weer zeer matig, de spitsen werden niet aangespeeld , vandaar dat b.v. Sidney geen echte scoringskansen kreeg.
Als Sidney bij Excelsior had gestaan had hij er wel 3 gemaakt, die speelden wel kansen uit.
Toch blij met het verbeterde spel van ons NAC, nu doorgaan.

Laad alle berichten na dit bericht in