Overal waar we komen

BSR TV: Lex Immers na Helmond Sport - NAC (0-2)

Italo

Lex Immers maakte tegen Helmond Sport zijn debuut voor NAC. De Hagenees speelde geen geweldige wedstrijd, toch bleef NAC vrij gemakkelijk op de been in Helmond. Immers verscheen na afloop bij ons voor de camera.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Liveblog: Helmond Sport - NAC 146 reacties
Terug naar overzicht
22 Reacties
108    
Uit je Naaht

@BSR

Kunnen jullie homofobe woordkeuzes in reacties weg-editen? De voetbalwereld loopt niet over van de homo-acceptatie en dat is een schande. Reageerder in kwestie kan het "niet zo bedoelen" (of wel, dat kan natuurlijk ook), maar het helpt de strijd voor tegen homofobie zeker niet.

Overigens mag Lex zelf weten of hij een knotje draagt. Who fucking cares?

De editie van de Cor Potcast over homoseksualiteit in het voetbal is overigens een regelrechte aanrader. Kwam vorige week online. Hierzo, speciaal voor Ome Cor: https://art19.com/shows/de-cor-potcast/episodes/ac919dbc-e24b-40e9-831d-6647743f5a36

33    
Ad B uit Roosendaal

Verdedigend goed en zonder voorhoede uiteindelijk verdiend gewonnen.

20    
Nacman

Beter spel komt nog wel winnen is belangrijk nu

40    
Barbapapa

Hij was zoekende vandaag en begrijpelijk is pas een week bij de club. Zijn beste acties waren verdedigend. Had gehoopt dat hij als dirigent op middenveld zou acteren met zijn rust.

Maar die rol pakte Haye vandaag echt heel erg goed.

23    
Tante Annie

De puzzelstukjes zijn nog niet op de plek gevallen, maar ik heb toch het gevoel dat hij nog erg van waarde kan zijn voor ons goeie ouwe NAC

108    
Uit je Naaht

@BSR

Kunnen jullie homofobe woordkeuzes in reacties weg-editen? De voetbalwereld loopt niet over van de homo-acceptatie en dat is een schande. Reageerder in kwestie kan het "niet zo bedoelen" (of wel, dat kan natuurlijk ook), maar het helpt de strijd voor tegen homofobie zeker niet.

Overigens mag Lex zelf weten of hij een knotje draagt. Who fucking cares?

De editie van de Cor Potcast over homoseksualiteit in het voetbal is overigens een regelrechte aanrader. Kwam vorige week online. Hierzo, speciaal voor Ome Cor: https://art19.com/shows/de-cor-potcast/episodes/ac919dbc-e24b-40e9-831d-6647743f5a36

36    
Dun Naccer

Ik word echt blij als ik hem hoor spreken. Je zag aan alles dat met zijn ervaring NAC de wedstrijd kon omdraaien, rust aan de bal, weinig kansen weggegeven en veel inzicht. Malone en Haye ook ijzersterk. Stop met dat Ado achtergrond bashen en kijk eens waar het pijnpunt ligt. Voorin bij Dogan(geen bal kwam aan), Stokkers (zo zwak), Allouchi (Teveel balverlies) en Bohui (mug) Als dat verbetert worden we kampioen.

9    
Nicky

Ik vind ut best een lekkeruh gozuh... Die mag best nog ff blijvuh..

17    
Kudeta

Zijn beste woorden, voetbal is zo simpel gewoon naar de goeie kleur spelen
Blij met Lex

27    
Sanseveria

Wat een fijn interview met goede vragen aan een speler die je echt de pis niet lauw maakt. Hij geeft eerlijk aan dat hij echt even in moest komen, maar Lex straalt rust uit in het veld die een team goed kan gebruiken.

-33    
Sprang-Capelle

Immers viel me ronduit tegen. Vrees het ergste, hij kan het niet meer belopen. Haye prima pot. Maar NAC zal toch echt heel wat beter moeten gaan spelen willen we minimaal 2e worden. Moet er niet aan denken dat we dat niet worden.

Spel is niet promotiewaardig.

42    
Ad

Sorry als Immers het niet meer kan belopen dan snap ik het niet meer. Die gast stond overal op het veld. Denk mogelijk wel de beste conditie en inzet heeft van alle spelers op het veld. Gaan we nog veel plezier aan beleven.

11    
Scheppioni

Lexy kan nog veel beter maar voetbalt wel met zijn koppie en dat is zeker belangrijk, dit was voorgaande jaren nog wel eens een euvel ! Zakelijk 0-2 zoals Lex bedoeld, is het allerbelangrijkste ! Lekker geslapen, liever wat vies winnen dan mooi verliezen, zeker dit seizoen !!

5    
Ivo

Lex speelde als controleur, maakte veel vuile meters, maar zijn passing vond ik af en toe nog matig. Bij Malone ook trouwens. Die moeten echt nog wat wedstrijdritme opdoen.

-17    
steven73

Wat was deze man slecht zeg. liep continu weg als hij een duel aan moest gaan of had verloren. Kijk maar terug naar de wedstrijd hij gaat ervan uit dat zijn ploeggenoten het wel oppakken. Dat zegt hij zelfs in het interview.
leek wel een amateur die voor t eerst meedoet. Kunnen we zijn contract nog Cancelen. Heel de tijd liep hij weg van zijn. verantwoording en maar die lange bal geven. Had de hoop dat hij kon voetballen maar nee hoor, lange ballen geven... dit word de miskoop van het jaar .

3    
Kiko

Zoals hij zelf ook aangeeft was Lex in het begin wat zoekende. Toen hij doorhad dat hij zijn man moest volgen, werd Helmond eigenlijk niet meer gevaarlijk. Met Haye naast hem als absolute uitblinker heb ik veel vertrouwen in dit middenveld. Vooral als Malone weer door kan schuiven en Lex dus ook. Waar ik me wel zorgen om maak is onze aanval. Dogan en Stokkers... dat is treurig. Misschien omdat ze niet op hun plek staan (Dogan) of geen aanvoer krijgen (Stokkers), maar ik mis hier ook wel wat beleving. El Allouchi is weer die twijfelaar en Bohui nog te voorzichtig. Hopelijk kunnen onze middenvelders de kar gaan trekken. En kan Kai worden gehaald. Met Sidney in de basis moet het toch goed gaan komen, lijkt me...

-1    
Ivo

Rosler was er niet waardoor Malone ontbrak op het middenveld.

Volgende week kan Malone weer doorschuiven en dan kan Lex ook doorschuiven naar voren, en meer als aanvallend breekijzer proberen iets te forceren. Dus Immers op de "10" positie in plaats van El Allouchi. Die zou dan op rechts kunnen in plaats van Bohui die echt helemaal niks laat zien.

Of Steijn kiest voor Venema op de flanken, daar is hij ook voor gehaald, dus ik zou zeggen, breng hem er maar in.


4    
Kiko

Klopt Ivo, Venema direct in de basis. Die was ik nog even vergeten..

0    
Normaal

3 punten, en verder nog heel veel werk aan de winkel. Met dit verdedigende Steijn-voetbal haal je in de KKD wel punten

1    
Maarten

Immers was ook slecht. Maar Stikkers en Bohui zijn in mijn ogen echt klaar. Ik geef Dogan nog een kans in de vrije rol maar ik word steeds meer pessimistisch omtrent Dogan. EL Al was weer vanouds geen diepgang, te laag tempo en foutieve passes.

6    
Fred1

Immers is rustig en past bijna elke bal naar de juiste kleur shirt .
Dat is al meegenomen.
Daar heb je wel wat aan komende tijd.
Eigenlijk staat de verdediging en het middenveld wel goed.
Haye is gewoon top.
ELalouchi doet weinig fout maar mist nog steeds diepgang , ik ben een ontzettende fan van de bal direct spelen , dat schept kansen en brengt veel snelheid in het spel.
De bal het werk laten doen.
Het lukt haast nooit om lange combinaties op te zetten, we veroveren de bal maar leveren hem té vaak weer direct in.
Voorin is het een drama, ik heb Dogan gisteren werkelijk niks goed zie doen ( buiten die penalty ) , corners zijn zó hard dat ze aan de andere kant het stadion uitvliegen , voorzetten hetzelfde gedoe, Stokkers is net een prima Donna , mannelijk voetbal is hem vreemd, hij is niet in de combinatie aan te spelen en mist explosiviteit , dat wordt niks, Bohui zelfde laken n pak , komt in heel het spel niet voor en het is allemaal net niet.
Dat Venema niet vanaf de aftrap speelde verbaasde me nog het meeste , zo'n speler haal je niet voor de bank , zeker als er 3 van die knuppels voorin staan.
Ik zou Sydney en Venema wel eens een tijdje samen voorin willen zien staan, en dan niet meteen na twee wedstrijden weer exit , maar echt n kans geven.
Bij dit team past 4-4-2 het beste zéker als de Rooij er nog niet is . ( of niet komt )
En Malone moet uiteraard snel weer op het middenveld er bij.
Kortom de drie voorin moeten sowieso vervangen worden.

1    
Sneer

Na een weekje zal het uiteraard niet ingespeeld zijn. Kan alleen maar beter worden. Ik vind het alleen wel vreemd dat Immers aangeeft dat hij na 10 minuten door had dat er niet in zone wordt verdedigd, maar op de man. Dit zou toch al tijdens een training of wedstrijdbespreking duidelijk moeten zijn?

3    
Sia

Als je hier met droge ogen durft te beweren dat Immers en Malone een slechte wedstrijd hebben gespeeld dan moet je gewoon de wedstrijd integraal nog eens terug kijken. Haye, Immers, Malone en Riera brachten rust als we de bal niet hadden, iets wat ik de laatste jaren zelden heb gezien bij ons. Hulde.

Op het oog een onverdiende overwinning, ik zie dat mensen dat zeggen. Ben het er overigens niet mee eens. NAC oogde wat lui en passief maar had bijna de hele wedstrijd controle. Behoudens in de openingsfase heeft Helmond Sport niet mogen ruiken aan een doelpunt, laat staan een resultaat.

Laad alle berichten na dit bericht in