Overal waar we komen

BSR TV: Maurice Steijn na Helmond Sport - NAC (0-2)

Italo

Maurice Steijn boekte vandaag zijn tweede overwinning in de Keuken Kampioen Divisie. Ondanks het goede resultaat was de trainer nog niet altijd tevreden over de uitvoering. Na afloop van de wedstrijd verscheen hij bij ons voor de camera.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
20 Reacties
31    
Sir smokalot

Resultaat is heilig
Die uitvoering gaat wel komen
Als je zulke slecht uitgevoerde matchen ook al wint dan zit er nogal wat rek in

28    
Marco van bavel

duidelijke taal. Ben toch benieuwd wie er nog gaan en komen. Ik heb er vertrouwen in

31    
Sir smokalot

Resultaat is heilig
Die uitvoering gaat wel komen
Als je zulke slecht uitgevoerde matchen ook al wint dan zit er nogal wat rek in

21    
Complottheorist

En dan nu de punten:
Olij.... NIEMAND BOEIT DIE PUNTEN NA AFLOOP

16    
Breda

Oprechte open en eerlijk trainer.
Alleen gegenpressung is niet zijn ding, dat is duidelijk.

26    
Kisku

Wat is de voorhoede slecht zeg,dogan,stokkers en bodhui wat zijn die slecht

8    
Sprang-Capelle

Heb ADO een aantal malen onder hem zien spelen. Het spel was vaak niet om aan te zien. De punten zijn binnen, maar wil je promoveren dan zal er toch echt uit een heel ander vaatje getapt moeten worden, anders gaan we nog heel wat punten verspelen.

Het spel moet vlotter en dwingender, laat me geen zand in de ogen strooien door het uitermate makkelijke programma.

9    
Scheppioni

Winnen is het doel ! Zet zo door Maurice ...... winnen voelt gvd lekker, we moeten weg hier uit de kkd.
Vies winnen, achterin staat het goed, helmond had wel het betere en frissere van het spel maar geen grote kansen .....prima ! Met lelijke wedstrijden winnen werden we derde in de eredivisie vergeet dat niet ! Hup NAC met Steijntje !

17    
Wanny

@ Sprang-Capelle

Het spel bij NAC was doorgaans ook niet om aan te zien de afgelopen 10 jaar en dan werden er ook nog eens geen punten gepakt. Dan toch liever slecht spel maar wel met punten de komende tijd, zodat we weer terug kunnen keren in de eredivisie.

11    
Ivo

De vraag die ik nog mistte: waarom speelde Bohui en niet Venema? Bohui was 2 wedstrijden (tegen mindere ploegen) totaal onzichtbaar. Venema heeft snelheid, drang naar voren, brengt gevaar.

Het valt mij ook op dat El Allouchi een Dogan vaker opzoekt dan een Bohui of Stokkers. Hoeveel 100% kansen heeft Stokkers gehad gisteren? Ik denk 0.

-10    
Toontje

Zolang er geen buitenspeler bijkomt......

Stokkers......v. Hooijdonk....Venema

Nooit meer Dogan (was vorig jaar al niks nu helemaal waardeloos) en misschien ook geen Bohui meer (hoewel laatste 10 minuten voor de wissel kwam hij wat los)

3    
Leonardo

@IVO dat viel mij ook al erg op ja. Het leek bijna dat ze samen op een panna veldje aan t voetballen waren. En dat terwijl vaak andere spelers er beter voor staat.

2    
Wanny

@ Ivo

Die bal in de eerste helft die El AL op Immers speelde en toen doorschoot naar de tweede bal. Die roste Stokkers het stadion uit. Was geen gemakkelijke kans, maar een goeie spits in vorm prikt hem tussen de palen.

0    
KLaver6

Kunnen het team, de manier van spelen maar ook de individuele spelers niet teveel afrekenen op het huidige spel: 4 á 5 spelers stonden niet op hun eigenlijke positie en daarnaast moeten de automatismen nog ingesleten worden. Daar is tijd en daar zijn wedstrijden voor nodig. We mogen daarom gelukkig zijn met de aanloop naar de echt moeilijke tegenstanders. Ik houd er wel vertrouwen in. Er staat tov vorig jaar een beter team met veel meer ervaring. Die oudere gasten weten ook wel dat het beter moet en zal gaan naar mate de competitie vordert.

6    
Linie

Dogan speelde echt waardeloos, maar sluit me toch ook aan bij de woorden van Kwakman op Fox na afloop... linksbuiten is gewoon niet zijn positie.

Als je kijkt naar de type spelers die we hebben snap ik het krampachtig vasthouden aan 4-3-3 niet zo goed.

2    
nacorakel

Is dit de analyse van de trainer? Niet in de problemen geweest, slordig aan de bal en geen gebruik gemaakt van de ruimte die er lag? En dat Helmond in een winning mood zat omdat ze één keer gewonnen hebben.

Heeft de trainer ook gezien dat we uit bij Helmond grotendeels met twee verdedigende middenvelders speelden; Haye én Immers? Dat beide buitenspelers geen bal voor krijgen? En dat El Al het veldspel alleen maar vertraagt als je op zoek bent naar ruimte?

Met 0-2 naar huis door een discutabele penalty en een slecht ingeschoten afketser, is zegeningen tellen en niet net doen alsof het een logische uitslag is.

2    
Theoden King

@Nacorakel:
Ik ben het geheel eens met je analyse. Het spel was laf, slordig en zonder overtuiging. We zijn met veel mazzel aan de drie punten gekomen. Helmondspor had minimaal een gelijkspel verdiend.

Maar o, o, wat is het toch verschrikkelijk om in de kkd te spelen.
Het lijkt wel of het niveau elk jaar bedroevender wordt. Ik heb gisteren wederom niet naar voetbal zitten kijken, maar naar 22 blinde paarden die achter een bal aanrennen.

3    
Hans

Als je met 4 verdedigers speelt en 5 middenvelders
Ga je weinig weggeven maar scoren word ook een opgave
Deze divisie moet je doelpunten kopen

Hoop echt dat er een type lars veldwijk
Bij komt

3    
Dutchbird

Stokkers heeft geen idee waar de keeper staat en hoe groot het doel is, Dogan zou voor de tegenstander onvoorspelbaar moeten zijn maar was dat voor zijn temgenoten, El Allouchi was geen schim van vorige week. Geen van drie NOAD en dan kun je voetballen tot je een ons weegt maar dan komen er geen doelpunten. Venema en Sidney brachten meer gif maar zijn de bal nog te snel kwijt. Net als Bohui.

2    
Badeend

Dat Dogan geen linksbuiten is, is duidelijk. Maar wat is dan precies wél zijn positie? En bestaat die positie binnen 4-3-3? Ik denk het niet. Met buitenspelers die de bal voor gaan geven, moet je Dogan niet als centrumspits gebruiken, dat is echt klinkklare onzin.

Maar het is allemaal zo gemakkelijk: als er kritiek komt op het rigide vasthouden aan 4-3-3 omdat je daar simpelweg niet de geschikte spelers voor hebt (géén enkele buitenspeler en geen geschikte afmaker), dan komt het KULargument dat je "4-3-3 ook op een heel andere manier in kunt vullen met nuance aanpassingen etc" (dan krijg je dus El Allouchi of Dogan op linksbuiten). Maar als dat dan zo gedaan wordt, is het ineens weer niet de "natuurlijke positie" van Dogan/El Allouchi/vul maar in.

Mijn god. Zo ken ik er nog wel een paar.

De opmerking van Steijn dat Helmond Sport "in de winning mood is", is van hetzelfde onzinniveau als de opmerking over Adilehou - "een sterke, Afrikaanse verdediger, en ik heb vaker met dergelijke spelers gewerkt en dat ging toen goed, dus hopelijk nu ook".

Tenenkrommend.

En nu ik het daar toch over heb: waarom speelde Adilehou eigenlijk niet? Heb ik iets gemist? Vorige week vrijdag was het nog Maurice Steijn die zelf zei dat Adilehou in de basis zou staan.

-1    
Jandorstig

@hans

Vorig jaar speelde we misschien aanvallender, maar toen werd het gelijk, wat is dan beter? Een team opbouwen doe je van achteruit. Gooi eerst de buitenspelers eruit, zet daar er 2 weg met meer diepgang en het word al gelijk een stuk aanvallender.

Laad alle berichten na dit bericht in