Wij gaan niet opzij

BSR TV: Mario Bilate na NAC - Go Ahead Eagles (0-1)

Praatpapegaai

NAC heeft zichzelf een slechte dienst bewezen door te verliezen van Go Ahead Eagles. NAC heeft ook geen enkele aanspraak gemaakt om maar iets van een resultaat te halen. We spraken daarom Mario Bilate over hoe frustrerend deze wedstrijd moet zijn geweest voorin de aanval.

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Liveblog: NAC - Go Ahead Eagles 415 reacties
26 Reacties
54   6  
JNAC06

T enige positieve van vandaag is dat malone geschorst is

36   2  
Tram

Tsja, hoe frustrerend denk je dat het voor ons in. Tegen de kinderen van jAjax dolgetikt en vandaag na 20 min liefst 24% balbezit... Bedankt voor een fijne tweede paasdag. In vier dagen het seizoen definitief verkloot.

44   21  
Henri

Steijn verreweg de slechtste trainer die ik de laatste decennia bij NAC heb meegemaakt.

8   1  
Geelzwartwit

Ik heb gewoon te doen met hem!

Op het moment dat we bij onszelf te raden moeten gaan als je kans op promotie hebt dan weten we hoe laat het is

54   6  
JNAC06

T enige positieve van vandaag is dat malone geschorst is

62   22  
Dos

Ontslag van Steijn is het laatste wat NAC moet doen. Rustig blijven, wonden likken, leren van de fouten (geldt zeker ook voor Steijn) en doorgaan. Al is het alleen maar omdat Ton Lokhoff net is begonnen.
Al die afkoopsommen de afgelopen jaren heeft NAC niets gebracht, alleen een nog dieper dal.
Steijn is echt hoofdverantwoordelijk voor deze malaise op het veld, maakt onbegrijpelijke keuzes, maar laten we het nu eens op een andere boeg gooien. Geen trainer die meer in NAC wil stappen, Steijn durfde het aan.
Steijn heeft ook naar mijn mening slecht gepresteerd als trainer tot nu toe, maar dat is geen reden om hem voor vanalles en nogwat uit te maken zoals velen hier doen.
Come on NAC!

29   5  
Ere

Ik ben echt sprakeloos wat ik gezien heb! Bilate valt niets te verwijten, krijgt alleen maar schijt ballen. Er zit 0,0 opbouw in van achteruit 0 goede ballen gehad. Voorzetten van Maatsen belanden op de parkeerplaats! Wat is die gozer slecht zeg, Malone die er geen reet van bakt!
Wat een kansloze vertoning van een heel matig elftal!

13   7  
Signase

@Dos:

Leren van fouten... Mooi thema. Maar Steijn leert niet. Hij moet *iedere* wedstrijd bijsturen, omdat zijn beginopstelling niet werkt. Hij blijft in interviews maar wijzen naar omstandigheden en naar anderen. Het ligt nooit aan hemzelf. Ik ben ook niet van spelers zomaar ontslaan. Maar jezus shit, dit is het slechtste NAC in jaren. En dat terwijl we dachten dat we de dip toch al achter de rug hadden.

7   2  
Dos

Signase

Nee eens dat dit het slechtste NAC in jaren is, denk alleen dat een ontslag niks oplost.
Zeker nu ik het gevoel heb dat we in Lokhoff een goeie stabiele vent hebben kan hij onder zijn vleugels verbeteren en leren van de fouten die ook hij maakt.
Stabiliteit en rust is wat NAC nodig heeft, juist nu.

7   12  
Viking

Ik ben geen fan van Bilate.maar werkt hard.
Tis geen goalgetter daarom.moet van Hooydonk in de Spits. De topscoorder!

Probleem is voor de spitsen dus ook Bilate dat we voetballend niet tot kansen komen. Dat probleem ligt bij de trainer die geen duidelijke speelstijl heeft. Al het gehele seizoen niks van speelstijl te zien.

Als ik zie als Olij de bal heeft en hij niet weet bij wie hij de bal moet inleveren en zelfs ook niemand de bal vraagt vind ik erg zorgelijk. Vaak dus lange bal dus mag Bilate het uitzoeken.

Dit ligt puur bij de trainer. Hoe slecht spelersmateriaal je ook heb. Een speelstijl kan je altijd inbrengen.

13   0  
Arie

Mario kun je niks verwijten vandaag. Staat op een eiland, krijgt schijtballen, speelt met te veel behoudende watjes om zich heen.
Het gros van die schijtbakken van Steijn kan er gewoon echt geen klote van en staat sowieso haaks op alles wat NAC is.

7   0  
Arie

Plus wat hij op het einde zegt is raak. Het is geen collectief. En dat kun je alleen de trainer aanrekenen.

4   1  
Signase

@DOS:

"Stabiliteit en rust is wat NAC nodig heeft, juist nu."

Helemaal met je eens. De paradox is alleen, dat rust mede-afhankelijk is van goede resultaten en perspectief. Beide ontbreken onder Steijn. En met perspectief bedoel ik dan vooral het armetierige veldspel waar helemaal geen verbetering in zit. Daar is Steijn hoofdverantwoordelijk voor.

9   1  
N1912

@Dos

Persoonlijk denk ik dat letterlijk iedere trainer met een trainersdiploma op zak beter presteert met dit spelersmateriaal. Want laten we wel eerlijk zijn, de ongelooflijke bagger waar we al het hele seizoen naar mogen gluren is 100% de hand van Steijn. Alle gebruikte excuses ten spijt, en dat zijn er nogal wat, zijn dat de harde feiten. We spelen verdomme bijna het slechtste positiespel van het hele betaalde voetbal.

Loopt er momenteel bij NAC niemand intern rond die het a la Willem Weijs tot het einde van het seizoen kan overnemen? Iedere dag dat Steijn langer aan het roer staat is er een teveel. En ja, dat gaat NAC geld kosten. Maar het is helaas niet anders. Dat hebben ze bij NAC volkomen aan zichzelf te danken.

5   0  
Rat uit Rijen

Helemaal eens met een aantal van de reageerders hierboven. Met deze selectie hoor je gewoon mee te doen om t kampioenschap. T feit dat t niet lukt is op de conto vd trainer. Die ontslaan heeft ook geen zin. Ik hoop dat Ton invloed genoeg heeft om er nog iets van te maken! Of dat dit seizoen nog lukt zal me benieuwen...

3   19  
Ibio

Bilate was echt heel slecht vandaag, kan geen bal vasthouden.

9   1  
Jaanus

Slechtste trainer ooit, slechtste elftal ooit, dan gaan jullie nog niet lang genoeg naar NAC.

Ik hoef trouwens nog niet eens zover terug te gaan, van Ruud Brood dacht ik altijd dat hij bij een heel andere wedstrijd aanwezig was geweest dan ik.
Dat heb ik bij Steijn niet.

Of trainers die over een ‘proces’ beginnen... daar zakte m’n broek ook al een paar keer van af. Ook allemaal nog niet zo lang geleden ...

10   0  
Moppernac

NAC heeft tot nu toe tegen de top 8 al 11 wedstrijden gespeeld en daarvan zijn 11 puntjes gehaald van de 33.
Nu komen daar nog 3 wedstrijden bij( uit naar Roda,NEC en Cambuur) en zoals NAC nu speelt komen daar 0 punten bij.
Dus top8 word 14 gespeeld en 11 punten van de 42 punten.
NAC hoort dus nog een jaartje thuis in de KKD om zonder een roze bril heen te kijken.

2   14  
Nacman

Amateur voetballer niet geschikt voor NAC

17   0  
Martinus

@Sommigen hierboven; Als je niet wilt zien dat Bilate NIET het probleem in dit elftal is, dan weet ik het niet meer. Werkt zich het snot voor de ogen, is veel meer balvast dan zijn concurrent (die met dezelfde aanvoer dus ook nul goals scoort) en is één van de weinigen die positief op het veld staat. Wat mij betreft na Olij de tweede die je blind mag noteren op het wedstrijdformulier.

1   1  
PatjeR

Hij legt precies de vinger op de zere plek! Namelijk allereerst maar eens een bal naar de goede kleur liggen spelen, en gewoon eens wat energie en pit erin gooien in plaats van dat statische nietszeggende achteruit voetbal en rondtikken dat je nu ziet. Steijn moet dat eens toegeven en er wat aan gaan doen!

7   0  
Oosterhout

Twee weken geleden was bilate nog de held ... en nu gaan we weer zeiken, ga de maar staan geen een voorzet , ela die eigen succes zoekt , Janssen die niks goed deed , maatsen maria geen een goede voorzet , fiorini die verzuipt .

Bilate is een spits die aanvoer moet hebben

Maar we hebben geen kwaliteit niks , flankspelers komen hun man niet voorbij , gaan altijd na binnen lopen blind . Immers zocht bilate nog en dat mis je nu .
Malone heeft geen een bal vooruit gespeeld nul !!!
Hendriks staat te slapen bij de goal , moet alles corrigeren met een sliding op het randje .
Haye waar die vandaag was weer ik niet maar niks lukte .

Enige lichtpunten zijn onze keeper en onze vriend uit Benin .

Elke keer die hoop elke keer die tegenslag , waar ligt het aan ? Aan Steijn ? Nee er is gewoon geen kwaliteit
De rooy echr hoe die vandaag invalt ... loot gewoon te lachen springt heel tijd omhoog als een mietje moest je nu echt korte gratis weg doen die was een slag beter als deze man

0   0  
Vrouwke

Bilate valt niet veel te verwijten stond op een eiland. Er zit absoluut geen enkele lijn in het spel. En met het spel dat ze spelen heb je immers nodig en die ontbreekt al een paar wedstrijden. Hoelang gaat dat nog duren?
Maar wat je Steijn niet kunt verwijten is dat ze de bal nog niet 3x naar dezelfde kleur kunnen spelen. Je ziet hem ook moedeloos langs de kant. Dit mag je toch wel verwachten van een profvoetballer. Die maatsen kan er echt helemaal niks van. Geen bal aannemen, geen bal kaatsen. Zo kom je niet tot een aanval. Maar allebei je backs zijn weeeer geblesseerd.

1   1  
Mul

Lekker feesten na de winst op de graafschap terwijl je nog niks bereikt hebt.. onvolwassen ploeg hebben we ondanks de gemiddelde leeftijd. Je zou meer mogen verwachten als supporter

0   0  
joop

ER IS NU EINDELIJK GOED NIEUWS HOPELIJK WORDT MALONE VOOR 1 WEDSTRIJD GESCHORT EN ZIET STEIJN DAT HIJ DE KOMENDE WEDSTRIJDEN NIET MEER OP HOEF TE STELLEN ROSLER GRIJPT JE KANS

2   0  
scheppioni

Kon helaas de kar niet trekken .....

2   0  
scheppioni

Ja Joop en een week later wordt ie door onze mallote trainer weer aan de kant geschoven !?

Laad alle berichten na dit bericht in