Wij gaan niet opzij

BSR TV: Maurice Steijn na NAC - Go Ahead Eagles (0-1)

Praatpapegaai

Maurice Steijn mag in één lang weekend de aspiraties om naar boven te kijken terug in de koelkast schuiven. NAC had werkelijk niets in te brengen tegen Go Ahead Eagles vandaag waardoor NAC weer verder op afstand komt op de tweede plaats. De tijd begint te dringen en er zijn nog maar zes wedstrijden over. We spraken de trainer na de wedstrijd.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
95 Reacties
282   29  
H.V.M.

#dit is niet mijn NAC en niet mijn trainer.

Zolang MS trainer blijft wil ik volledige compensatie.
Helaas,maar het is niet anders.
Ik vind MS een aimabele vent, maar als trainer voor onze mooie club ongeschikt.
Sorry Maurice maar dit gaat niet meer goedkomen.

94   18  
Bert

Steijn schreeuwt dat wij NAC-supporters de laatste 10 jaar geen Barcelona hebben gezien?!
Bedoelt hij Barca uit Breda of zo?!
Onder Vreven en Hyballa werd er én goed én mooi gevoetbald!
Die trainden namelijk ook op techniek, op opbouwen en op aanvallen.
Steijn breekt alles af, het voetbal en het geld.

RvC zijn angsthazen...

100   7  
Voorwaarts

"Het ligt aan de inzet van de spelers"

Bullshit, die 11 gasten hebben al een heel seizoen geen idee wat ze moeten doen.

282   29  
H.V.M.

#dit is niet mijn NAC en niet mijn trainer.

Zolang MS trainer blijft wil ik volledige compensatie.
Helaas,maar het is niet anders.
Ik vind MS een aimabele vent, maar als trainer voor onze mooie club ongeschikt.
Sorry Maurice maar dit gaat niet meer goedkomen.

55   17  
Wanny

Onder Vreven en Hyballa werd er ook niet mooi gevoetbald. Je moet wel eerlijk blijven.

Onder die 2 was er echter wel sprake van veel inzet, waarmee er punten gepakt konden worden. Dat had dit elftal ook een tijdje, maar de laatste weken is dat helemaal weg.

72   13  
Nacman

Steijntje spullen in leveren en wegwezen

26   8  
NAC4Ever

Na De Graafschap dacht ik dat we volledig mee gingen doen.
Nu lijkt het klaar en lijkt de blik op de play-offs te kunnen. Al weet je het nooit in het voetbal. De hoop kan terug komen door de wedstrijden die De Graafschap, Almere en Go Ahead nog tegen elkaar spelen. Maar dan zal je zelf weer moeten winnen. Dat begint bij beter voetballen.

Op dit moment moeten we het wedstrijd voor wedstrijd blijven bekijken. Het belangrijkste blijft dat we aan het einde van het seizoen een plek in de Eredivisie moeten hebben. Dat kan nog steeds. In 2017 kwam de promotie vorm ook pas de laatste 1,5 wedstrijd van de competitie.
Maar op de huidige manier gaan wij niet promoveren.

4   15  
Kipiani

Bedankt John. Of bedoel je dat de afbreker ook opbouwt ???
Ik had dat zeker niet van jou verwacht ? Wat is er toch aan de hand met jou ? Zo stijlloos ?
Overigens: wat niet goed is, is niet goed ! En nul punten zijn nul punten.
John ?

49   1  
Italo (BSR)

Het is een repeterend verhaal. Qua spel, maar ook het stuk coaching en aansturing in het veld dat kennelijk ontbreekt. Na ruim 30 wedstrijden stug blijven volhouden en proberen, kun je nu denk ik niets anders dan de conclusie trekken dat er wezenlijk iets moet veranderen. Dit kan de speelstijl zijn, de formatie, manier van trainen.. you name it.

Op deze manier gaat het seizoen met heel veel chagrijn en als een nachtkaars uit.

33   8  
Wanny

Steijn komt eigenlijk prima over in dit interview, maar daar kopen we niks voor.

24   25  
De generaal

Houdt de eer aangezeild en donder op, sukkel!

35   8  
Pao

Jullie zijn wel lief voor hem!

21   26  
Maarten

bek houden en oprotten

50   7  
Ouwe spionkop

Met alle respect dit interview had veel scherper gemoeten.
Waarom geen vragen over waarom zo verdedigend en dat je zonder aanvallen en alleen afwachten nooit gaat promoveren?
Daar willen we antwoord op Maurice.

54   1  
Bart

Leg mij eens uit Steijn hoe het kan dat er niemand coacht behalve olij maar Malone wel je aanvoerder is?

38   4  
Oldie

Onder Maurice Steijn wordt er te weinig trainingsarbeid geleverd. Dat zie je terug in de wedstrijden. Je speelt immers zoals je traint.
Hooguit één training per dag is niet meer van deze tijd. Daar boek je geen succes meer mee. Maurice is een trainer van de oude stempel en bedient zich nauwelijks van moderne trainingsmethoden. Onze club betaalt daar thans de tol voor.

45   21  
Viking

Zoals ik al bijna heel het seizoen nu roep het is en wordt niks met Steijn op alle gebied. Buiten dat hij het voetbal kapot maakt. Maakt hij ook spelers kapot en ons kapitaal..
De positieve lijn qua liquidatie etc is keihard omgebogen in een groot probleem.
Veel uitgegeven , weinig waarde nog op het veld.

Even onze zogenaamde topspeler El Al hierbij zie je vooral de laatste wedstrijden wat weinig hij creërt en ontiegelijk veel balverlies lijdt. Hij houdt het spel op vertraagd en houd geen positie. Uiteraard staart iedereen zich blind op zijn fraaie doelpunten.. Maar deze speler kunnen we missen. Dissonant met vervelende trekjes

We hebben no nonsens spelers in de basis nodig. Waarom Rosler afgeserveerd? Gewoon 4 verdedigers 3 mids en 3 spitsen. Positie houden en vanuit daaruit werken en je verantwoordelijkheid oppakken. Dan kan je duidelijker de vinger op de zere plek leggen.

Het was beschamend!

34   21  
TpT

Steijn eruit gaat niets oplossen. Dat heeft het ontslag van andere trainers ook niet gedaan. Dat gezegd hebbende, had ik vandaag wel voor eerst dit seizoen de gedachte dat dit echt niet zo kan en de enige die je verantwoordelijk kunt houden is Steijn. We hebben een prima selectie, na Cambuur gewoon echt de beste in de competitie. In het spel zie ik daar niets van terug. Geen kans gecreëerd. De keuzes en spelopvatting van de trainer zijn daar bepalend in. Al dat gewissel achterin bijvoorbeeld. Nog niet zolang geleden stond het als een huis. Dat is gewoon afgebroken. Kansen creëren gebeurd ook niet meer. Op individuele klasse van Mounir, Immers, Bilate hebben we nog wat goals gemaakt, maar dat is geen basis voor een goed team.

Lokhoff wacht ik wat mij betreft een pittige taak. Steijn eruit heeft geen zin, maar Ton moet hem wel aan zijn verstand brengen dat het echt anders moet. Vandaag zat ik zo vurig te hopen op een Azzagari bijvoorbeeld. Rosler die compleet wordt afgeserveerd terwijl Malone het echt niet beter doet en blijkbaar onomstreden is. Sydney is ook afgeserveerd. Maatsen, Jansen & Azarkan brengen gewoon helemaal niets sinds ze gekomen zijn en nog maken zij zoveel minuten.

49   3  
Gilze

Maurice zou met zn tactiek prima aarden bij de lagere eredivisie clubs. Terugzakken en gokken op een counter. Maar, beste Maurice, NAC zou het Ajax, danwel PSV van de KKD moeten zijn. Aanvallen, gas er op , afdwingen. Maar nee, jij laat ze zelfs tegen Dordrecht inzakken en gok je op de counter. Ik had meer van je verwacht maar je krijgt het totaal niet aan de praat. Of je nu weg moet, dat lijkt me ook nutteloos, ik hoop wel dat Ton je volgend seizoen overruled in zowel speelstijl als speelintentie.

33   5  
Dbare

#ditisnietmijnnac!!
Meer heb ik niet meer te melden eigenlijk

37   5  
Karel

0 % kans dat deze trainer ons NAC op de rails gaat krijgen! Dus bestuur: " Neem je verantwoordelijkheid"!

33   1  
Krenk

Er is voetbaltechnisch zoveel niet in orde, en dat na 32 wedstrijden. Olij is de enige die zich ontwikkeld en continue een goed niveau haalt. Haye zakt weg en kan de ploeg niet dragen, terwijl dit verreweg je beste speler is. Hij speelt de laatste wedstrijden te ver terug, haast tussen de centrale verdedigers in. Malone is genoeg over gezegd, die is centraal achterin te kwetsbaar en op het middenveld niet van toegevoegde waarde door het gebrek aan handelingssnelheid. Hierdoor krijg je geen opbouw van achteruit en dus alleen maar de lange ballen die we vandaag hebben gezien.

Fiorini doet het oké maar is een loper en geen ‘10’. De jongens die in de winter zijn gehaald voldoen nog niet bijna, behalve Hendriks. Knap wat die jongen nu al laat zien. Janssen is gewoon niet fit, Azarkan is een leuke voetballer voor in de zaal en Maatsen...dat is haast lachwekkend.

Er zit bij het hele elftal geen idee achter. Niet in balbezit en niet bij balbezit tegenstander. Daarnaast is het eltal niet fit genoeg. Een halve wedstrijd volle bak is teveel gevraagd. Daarom dat Steijn ze teruguit laat lopen met dit afbraakvoetbal tot gevolg. Dit deed hij ook bij VVV.

Kan hier nog wel ff doorgaan maar laat ik dat maar niet doen. De focus moet nu op de playoffs, zorgen dat alles dan wel klopt.

46   1  
Signase

"De spelers hebben geen inzet."
Maurice, jij bent trainer, je zorgt maar dat ze inzet hebben.

"NAC is geen Barcelona." (quote van eerder)
Nee, inderdaad. Maar NAC is ook geen Bal op het Dak 7, toch speelt het elftal al het hele seizoen als een bierelftal. Om dat nog even te bevestigen, heb je godverdomme Manco Jansen gehaald. Chapeau voor je TD-vaardigheden.

"De spelers willen counter- en reactievoetbal spelen." (quote van eerder)
Zelfde verhaal, Maurice: jij bent trainer, jij bepaalt. Ga lekker keihard trainen en laat ze met druk naar voren spelen. Net zoals Cambuur, net zoals andere teams in het linkerrijtje van de KKD. Als je je spelers niet zover krijgt dat ze dat voor je doen, als je niets over je spelersgroep te zeggen hebt, moet je gewoon weg, zo simpel is het.

Ik weet het: een trainerswissel lost niets op. Dat hebben we in het verleden geleerd. Maar in deze trainer zit he-le-maal NIETS wat met NAC te maken heeft. Hyballa mocht zich dan als een rare kwibus gedragen, ik mis zijn filosofie en zijn aanpak. En nee, ook onder hem speelde het team echt niet altijd geweldig, maar ik tenminste wel NAC op het veld staan.

44   1  
El Rocho

Kan iemand Steijn uitleggen dat hij verantwoordelijk is voor het spel en inzet van zijn spelers.

25   8  
Scheppioni

Ja ik weet het, ik zou weg zijn, dat ben ik ook, maar als je steijn nou hoort dan ben je nog een grotere idioot as ik al dacht !! Nick was de enigste die nog aanstuurde en zich eigen liet tonen ??? Waarom laat je gvd dan elke keer je onomstreden aanvoerder staan !??? Hoe krijg je logischer wijs scheve gezichten in de ploeg !? Wat een maf ! Houdoe !

19   0  
Ad B uit Roosendaal

Helaas speelt NAC het gehele seizoen al zwak. Eigenlijk opmerkelijk dat NAC zo hoog staat. In vele wedstrijden was de tegenstander beter dan ons NAC, helaas. Ook de inzet is in vele wedstrijden matig.

Jammer genoeg is Steijn er niet in geslaagd om met een goede selectie goed voetbal op de mat te leggen. Een zeer uitgebreid leger met ervaren spelers, maar geen goed aanvallend voetbal. Bilate, een goede speler, moet toch wel gigantisch balen. Hij wordt zelden goed aangespeeld.

Ook vandaag zag je de scherpte en de succesvolle druk naar voren van Go Ahead Eagles, een klasse beter dan NAC.

Het is iet anders, vermoedelijk weer een verloren seizoen.

13   1  
Ron n

Deze trainer geeft weer dezelfde riedel! Leverd geen resultaten op voor winnend voetbal met de manier zoals hij verteld! Dat e spelers de taken niet goed zouden uitvoeren ligt toch echt aan de trainer! Tevens weten de spelers onderhand niet meer wat ze moeten doen door de vele positie wisselingen! Dat maakt eenelftal en spelers stuurloos! Dus de trainer maakt de fouten vooraf en ook tijdens de wedstrijd zie of hoor je hem niet echt coachen!
Totaal gezien dus onvoldoende gehaald! Of een andere trainer dit nog kan oplossen betwijfel ik, maar nog een seizoen op deze manier lijkt mij niet de juiste oplossing! Hopelijk zien de bestuurders vannacht dit ook in!

18   5  
Nmw

Steijn Kan echt niet meer. Deze man lijkt geen idee te hebben wat hij aan het doen is. Aub Ton verlos ons uit ons lijden. Amen

14   60  
Nac

Wat een gezeur allemaal weer!

JA HET WAS SLECHT.

Je bent toch niet voor nac, omdat ze goed spelen?

Het lukte vandaag gewoon helemaal
niet

16   6  
NAC!!!

Voor wie dacht dat we na de graafschap meededen had een plaat voor hun hoofd. Ik voorspelde al eerder dat we nog zware weken gaan hebben. We zakken nog verder weg! Het spel is kut en de trainer is een drama alsook verschillende aankopen van hem. De portemonnee is leeg door een pummel die zich trainer noemt, echter maakt hij nog geen speler beter.


We worden nog eens voor lul gezet, jaargang 14 al?

Er is en blijft heel veel werk binnen onze club, en deze trainer kan beter zijn mond houden! Komt niets zinnigs uit

18   10  
Ben

@ NAC

Ja, gewoon zo lekker doorkloten tot de 3e divisie!

Malloot!

19   4  
nb

Ik luister niet eens meer, gewoon omdat ik die vent niet kan luchten of zien.

30   10  
Erik

Gewoon 100 % compensatie eisen of..... het ontslag van M.S. en we praten nergens meer over!

De supporters zijn nu aan het woord!

LATEN WE NU MET ZIJN ALLEN BALLEN TONEN!.

DE CLUB: DAT ZIJ WIJ!!!!!

8   1  
Dun Diëe

Vraag me af of er meer aan de hand is: de spelers hebben de trainer laten vallen als een baksteen. Ik zie dan niks van de trainingen, maar er even vanuit gaande dat het op de trainingen wel allemaal goed gaat.

11   4  
Tip

We hadden deze wedstrijd 51 procent balbezit. De eerste 25 minuten echter nog geen 30 procent. Dus we zijn heel veel aan de bal gekomen. En dat heeft drie schoten op goal opgeleverd. Het is echt bar en boos. Deze ploeg kan het spel totaal niet maken. Er zit geen enkel systeem in. Dit komt echt niet meer goed. Laatste redding is dat TL zich met het elftal gaat bemoeien. Hoe men dat gaat verkopen maakt me geen zier uit. En Steijn dus niet ontslaan , gaat bergen geld kosten. Mijn advies is seizoenkaart pas te verlengen en keuze voor compensatie pas te maken als Manders uit heeft gelegd wat er gaat gebeuren. We hebben een machtig pressie middel. Ik vind het zwaar kloten dat het zo moet. NAC heeft niks meer te maken met een leuke en toffe hobby wat het wel zou moeten zijn. Voor de volledigheid ; ik respecteer als mensen er anders over denken.

54   2  
Ouwe spionkop

Van Lokhoff is bekend dat hij voetbal predikt met druk naar voor op de helft naar de tegenstander.
Steijn speelt precies andersom.
Ik voorzie nu al een botsing.

9   2  
Rob

Natuurlijk hoopten we op meer toen we op 2 punten van plaats 2 stonden. Maar dat vieren door de spelers en staf alsof de promotie al binnen is schrikbarend. De resultaten van de laatste 2 wedstrijden zijn (helaas) niet meer dan logisch omdat er het hele seizoen op toeval word gespeeld en daarmee is de kans op winst net zo groot als verlies.

Op naar het volgende seizoen kkd

11   8  
Hupstein

Oh wat was het hosanna met Manders!!!Vanavond vi kijken en derksen en consorten komen terug op hun woorden van een wedstrijd of 30 geleden.....Manders helpt elke club de afgrond in zie de Haagse lotgenoot!!
Grof gegokt en nog groffer verloren!!

15   9  
Harley

Dit is niet mijn Nac. Geen haar op mijn hoofd dat er aan denkt om van compensatie af te zien

22   1  
ere

Het is heel simpel als je Maatsen opstelt heb je er weinig verstand van! Die heel in 3 wedstrijden 0 keer een bal goed aangenomen, 0 keer de bal naar de zelfde kleur gespeeld en 100 keer aan de verkeerde kant staan dekken!

9   1  
Pannelap

In één weekend, binnen 3 dagen.... verkloot je de kans op plek 2 en daarmee de promotie ambitie. Hoe krijg je het voor elkaar!?

Met dit zielige zooitje broodvoetballers en een onbekwame trainer.... heb je in de play offs niks te zoeken.

Uithuilen en volgend jaar maar weer, jaja weer een poging. Hup NAC!

17   2  
Gampel

@TPT
Normaal is het ontslaan van een trainer een debiele ingreep. Meestal ligt het aan de kwaliteit van de spelers en wil je toch nog iets forceren. Dat is hier zeker niet het geval. Steijn werkt met een prima selectie (die hij ook nog eens grotendeels zelf heeft mogen samenstellen).
Met dit materiaal en met dit budget had je samen met Cambuur onbedreigd bovenaan moeten staan. Steijn krijgt dat niet voor elkaar. Als trainer voor dit NAC heel slecht maar iemand heeft bedacht dat een 3-jarig contract gepast was.
Ofwel, je bent je hele compensatie alweer kwijt om deze prutser van een trainer op tijd de deur te wijzen.

34   4  
N1912

Aan diverse supporters hierboven, een trainerswissel levert wel degelijk WEL iets op. Waar komt die mythe toch vandaan dat een trainerswissel bij voorbaat kansloos is? Alleen vorig seizoen al kregen we een herboren NAC te zien toen eerst Weijs en daarna Hyballa het overnam van Ruud Brood.

Hoofdreden dat we al een heel seizoen naar deze ongelooflijke bagger kijken is 100% Maurice Steijn. Sterker nog, ik ben ervan overtuigd dat vrijwel iedere trainer met een trainersdiploma op zak meer uit dit spelersmateriaal weet te halen. We spelen verdomme bijna het slechtste positiespel van het hele betaalde voetbal...

Voor mij is het al een hele poos overduidelijk dat NAC en Steijn een belachelijk slecht huwelijk is. Ik verwijt Manders dat hij een ‘topsportklimaat’ heeft gecreëerd waarin Steijn zonder enige vorm van kritiek of tegenspraak al het hele seizoen zijn vrije gang kan gaan. Een kapitale blunder die alleen enigszins goedgemaakt kan worden door Steijn per direct de deur te wijzen.

15   6  
Freek

Graafschap wint weer eens na een maand droogte....

Hey? Seuntjens totaal niet gespeeld! Echte eredivisie-speler hoor....

Goed dat Steijn geen TD meer is, zodat hij niet meer spelers als Malone, Maria, Moise, Jansen en Seuntjens aan ons Nac kan verbinden!

Geen bevriende makelaars-acties meer...
Hup Ton!

8   0  
Braze

Na 32 wedstrijden, het binnenhalen van nieuwe spelers bij de winterstop, staat er nog steeds een elftal dat als los zand aan elkaar hangt.Er is geen behoorlijk veldspel, de middenlinie en de buitenspelers kunnen de spits niet bedienen, de verdediging gaat soms nog wel omdat we constant met 11 spelers op eigen helft staan We laten de bal liever aan de tegenstander om uit de counter toe te slaan(Steyn) helaas komen er nauwelijks counters en als er zoiets komt wordt hij erg slecht uitgespeeld.
Ik heb 3 vragen: Heeft de TD (Steyn) een waardeloze selectie samengesteld? Kan de trainer zijn elftal geen vaste patronen en veldspel etc. bijbrengen?
Verdommen de spelers te doen wat hun opgedragen wordt door trainer Steyn?

8   1  
RV

Dat was altijd zo mooi hè, dan hadden de spelers er een puinhoop van gemaakt en ging Vreven echt voor zijn spelers staan. Hand in eigen boezem, eigen fout. Dat hoeft echt niet altijd hoor maar het siert de mens en haalt het maximale uit een aantal spelers. Dessers fleurde er helemaal door op, werd keihard aangepakt door Vreven en schoot ons aar promotie.

Steijn blijft er tussenin sukkelen. Speelt het liefst teruggetrokken omdat de selectie dat zelf heeft aangegeven maar tegelijkertijd kan het merendeel die opvatting niet uitvoeren. Het andere deel is echt heel heel slecht en verdient ondertussen een behoorlijk salaris (Malone voorop).

Man, er is veel werk te verzetten en ik kan op dit moment ook de vinger niet op de zere plek leggen. Ja dat er heel weinig is gedaan met heel veel geld dat kan ik wel zien. Maar de selectie om volledig pressie te spelen hebben we ook niet met bange poepenschijters als de Rooij in de frontlinie.

3   6  
NuFfNie

We zijn 1 ding vergeten. Er is eerder gezegd dat we dit jaar niet persé hoeven te promoveren. Maar dan moet het volgend seizoen echt gaan gebeuren. Dus heb je een heel jaar kunnen werken aan een goede basis.

Dit is dus de basis voor volgend seizoen.

Zo Ton, als dit het toekomstige NAC voetbal is, hoe ga je evt contracten verlengen, of andere spelers binnen halen?
Ik zou het wel weten, maar als buitenstaander vind ik niet dat ik aan poten moet zagen.

13   26  
Moppernac

Maurice lulltje Steijn jij bent als 2. Druppels Mark Rutten.
Afgelopen week wilde Mark Rutten na de zoveelste Fout op fout op fout niet zelf zijn ontslag nemen.
Nee zei Rutten en ik zal er KEIHARD aan gaan werken om mijn VERTROUWEN TERUG TE WINNEN.

MAURICE STEIJN JIJ KUNT JOUW VERTROUWEN BIJ NAC NIET MEER TERUG WINNEN!!!!!!!!!!!
Het zou beter zijn voor jou zelf en de club dat je nu opstapt, zodat we met frisse moet na de NACOMPETITIE kunnen toe werken.
DUS NEEM DE EER AAN JEZELF EN DOE NIET ZOALS MARK RUTTEN!!!!!!!!!

10   1  
fanneke

Ideeloos, inspiratieloos, inzetronde, doelloos! Wat is er loos met dit NAC.
Willen ze niet promoveren?

2   2  
fanneke

Inzetloos bedoel ik

16   5  
Bart

Ik gaf mezelf een paar uurtjes vrij af van deze ellende in de veronderstelling dat Zo na 19:00 u het goede nieuws wel zou zijn medegedeeld. Maar tot mijn verbazing nog helemaal niets gehoord vanuit de club over het ontslag v Steyn.

18   8  
Klaas

Zolang Steijn trainer is, eisen mijn NAC maten en ik 100% compensatie. Het is klaar Maurice...

5   3  
Nonkel Frans

#lokhoff #lokhoff komt er maar in.
Steijntje behoeft enige inter en supervisie.

18   1  
The Cosmic Gate

Waarom kon de tactische omzetting bij DGS wel enz toen hij niet op de bank zat ? Het lijkt voetballend echt nergens op, en vooral pijnlijk om te zien dat er 0 plezier, 0 vooruitgang, 0 wil om te winnen, het is allemaal plichtmatig. En wie kun / mag je dat aanrekenen -------> jawel de coach.
Nee Maurice ik had echt een hoge pet van je op,maar ik zie mijn NAC verder en verder afglijden . Je hebt kans op kans gehad en keer op keer is het gewoon K*T voetbal zonder ook maar een idee .

Spelers als een Haye die by-far de beste van de KKD was is zichzelf helemaal kwijt, je stelt keer op keer de verkeerde mensen op de verkeerde plekken op, en laat bijvoorbeeld een Malone fout op fout maken en telkens het handje boven zijn hoofd .
Voorval is oorlog, voetbal is vermaak, voetbal is voor de supporters ! En he-le-maal NIKS van dit laat je zien!

Wat zal er vandaag gebeuren binnen NAC ? 2 keer volledig vd mat gespeeld door Kowet , 2 keer kansloos verloren van ze (beker al helemaal)
Waar-de-loos, triest, schan-da-lig, KUT andere woorden heb ik er niet voor.

SCHAAM JE KAPOT !!

17   3  
Fan uit Zevenbergen

Krijg het idee dat de spelers ook allemaal helemaal klaar zijn met Steijn

Elke wedstrijd andere opstelling maak je ook geen echt Team van ! .

12   10  
Wil

Weg met die man. 9 maanden bezig en kan er geen klotte van. Al dat dom gelul van ontslag levert niks op. Weg met die minkukel!

8   16  
Marco van bavel

Vorige week kreeg ik nog allemaal duimjes omlaag en nu wil iedereen van stein af. Ik zeg succes Ton lokhoff met het zoeken van een nieuwe trainer

14   1  
Joop

Eigen schuld malone Maria janssen we komen snelheid tekort en deze 3spelers horen er niet in maar het lijkt wel of hij de spelers opstelt die hij heeft gehaald hopelijk zegt ton lokhof iets en komt mashart en rossler m0in de ploeg ps Sidney goed ingevallen

7   1  
Geelzwartwit

Morgen melden bij Ton.
Ton is nu de baas. Het trainer/td spelen is een grote mislukking geworden. Vanaf morgen doen wat de baas zegt. Al is alleen maar om tien keer beter voorbereid op het volgende seizoen te zijn.

Met mazzel doe je het met die koerswijziging nog goed in de resteren wedstrijden ook.

21   1  
Joop

En nu misje een riera verkeerde mensen weggestuurd er zit totaal geen voetbal in 75 procent van de spelers heeft te weinig conditie alleen opleuken en bilate en goed invallende Sidney hebben een voldoende gehaald jammer

16   6  
NuFfNie

Nee, Maurice moet je niet ontslaan. Je moet hem volgend jaar een jeugd elftal geven. Onder 13 of 15. Daar kan hij NAC het minste kwaad doen en het kost je geen afkoopsom. Maar wel met een clausule dat hij gratis de deur mag uit lopen.

6   2  
Bart

De Graafschap thuis heeft ons zand in de ogen gestrooid en de spelers hadden het idee dat ze er al waren.
Met niks doen en met 50% inzet haal je geen punten.
Je moet knokken voor elke meter.
Ze kunnen het spel niet lezen en ze trappen werkelijk in elke schijnbeweging er stáát niets.
Haye vind ik zo verschrikkelijk het voorbeeld van iemand die geen spelvreugde heeft en er volledig met de pet naar gooit.
Bijvoorbeeld Ado staat onderaan dat zegt veel en die konden zelfs Malone, Haye en Immers niet meer gebruiken, Immers heeft zich wel waargemaakt maar van de andere twee snap ik nu volkomen wat de denkwijze van ADO was.
Snap ook waarom ze destijds Steijn ontsloegen, Steijn is een aaneenschakeling van foute beslissingen en mag 100% verantwoordelijk gesteld worden voor het naderende debacle.
Ik heb echt nog nooit zulk slecht voetbal van NAC gezien , zou me niet verbazen als Helmond een periode pakt en promotie voor onze neus wegkaapt.
Steijn moet helaas gewoon weg.
En Immers moet snel terug.

3   0  
Martinus

Beste Maurice, Als je niet uit wilt gaan van eigen kracht, niet de dominante partij wil zijn, als je persé het voetbal wilt spelen dat niet bij NAC hoort.... Dan móeten de resultaten goed zijn. Je kan niet én onherkenbaar op het veld zijn én onvoldoende resultaten overleggen. Niet bij NAC, niet met ons budget en niet met deze spelersgroep. Er zijn geen excuses meer.

Ik ben wel heel erg in dubio, want ik ben geen voorstander van het wegsturen van weer een trainer. We zijn al zo'n trainerskerkhof, onze reputatie is al zeer matig op dat vlak... Dus ik blijf vooral hopen dat Steijn voor een ommekeer kan zorgen. Helaas heb ik daar weinig reden toe, ik zie de vooruitgang op het veld niet en een trainer die de aandacht afleidt van de prestaties door over de kritiek van supporters te beginnen... Dat biedt weinig hoop. Dus ik weet het niet meer. Hopelijk heeft Ton een idee.

11   2  
Robberto

Tja, wat moeten we hier nu weer van zeggen??

Ik denk dat Steijn laatst gelijk had door te stellen dat de spelers van NAC kwaliteit tekort komen. In feite is er maar één team dat het verdient om te promoveren en dat is Cambuur. Daar staat een gebalanceerd team met een redelijk goed keeper, goede verdediging, stabiel en beweeglijk middenveld en voorin mensen die een assist kunnen geven én een goal kunnen maken.

Dan kunnen we roepen dat we de duurste selectie hebben, maar wat zegt dat nu eigenlijk?? Zaakwaarnemers weten ook dat NAC voor KKD begrippen een groot spelersbudget heeft. Dus die willen het onderste uit de kan halen. Tel daarbij op dat niet alle spelers die Steijn aan het begin van het seizoen wilde halen, gekomen zijn. Ik wil niet zeggen dat al die jongens, bijvoorbeeld een Opoku, het nu goed doen. Maar Steijn had, als de kans daar was geweest, ook wat anders jongens gehaald. Dan had Immers hier misschien niet gespeeld of Adiléhou en Bilate.

Op Cambuur na is het dus grauwe middelmaat. Ook De Graafschap, Almere City en Go Ahead Eagles delen in de misère. Dat is de enige reden dat je nog steeds een kans maakt.

Waar Steijn wel op valt af te rekenen is het positiespel. Daar kan op getraind worden. Gewoon simpel de bal naar de juiste kleur spelen, liefst een aantal keer achter elkaar. Het lijkt er op dat er geen patroon in het aanvalsspel zet. Daarbij ontbeert het vaak aan een goede voorzet, een slimme steekpass of een mooie poeier op goal. Daarbij valt me op dat er dit seizoen veel blessures zijn. Zijn onze spelers wel fit genoeg? Ik kan me nog een opmerking van Hyballa herinneren die aangaf dat de meeste spelers niet fit genoeg zijn. Daar lijkt het inmiddels weer op. Als je niet fit bent, dan kun je ook niet (lang) genoeg druk vooruit zetten. En ga je achteruit hangen en moet je hopen op geen tegengoal of succesvolle counter.

Volgens mij zien we nu geen team op het veld staan. Dat kan met de vele wisselingen te maken hebben of met het feit dat Steijn vast houdt aan bijvoorbeeld een Malone. Zo'n Haye loopt toch al weken/maanden met de pest in zijn lijf rond? En nee, hij speelt zelf ook niet goed, maar in potentie is hij één van de beste spelers in dit team.

Ik hoop dat Steijn de komende weken gebruikt om een alsnog een hecht team te smeden dat fysiek tot meer in staat is en de tegenstander tot de laatste minuut op kan jagen. Hopelijk laten de concurrenten nog wat steken vallen en maken we nog een kans om te promoveren. Al vrees ik dat we in de Eredivisie helemaal niks te zoeken hebben. Zelfs met Angelino, Mari, Garcia en Ambrose hadden we het toen lastig en dat materiaal hebben we nu bij lange na niet rondlopen.

Nou, ik heb me weer rot zitten ergeren vanmiddag. Maar geef de moed nog niet op. Hup NAC!

10   2  
Noord Mokumse NAC'er

#ditisnietmijnclub

Een aanvoerder en een coach waar je 0,0 feeling mee hebt. Je club op afstand naar de klote zien gaan. Doet pijn en is ook vreemd.

Tjah, wie het weet mag het zeggen...

9   0  
HupNac!

10 jaar geen Barcelona gezien? We zijn de Messi van Breda toch zeker niet vergeten??

12   3  
Bart

Nog geen nieuws vanuit NAC?

14   0  
Hugo

Punt is niet dat er geen strijd wordt geleverd. Punt is ook niet dat Malone wederom ongenadig door dat mand viel. Punt is wel dat je start met één spits. Dat is het. Één! En vijf vleugelaanvallers op de bank. Er is nul intentie om aan te vallen. Echt niet. En dat nemen deze 11000 supporters die geld pompen in de club zonder dat ze er iets voor terug krijgen je kwalijk. Met alle goede bedoelingen die je waarschijnlijk hebt met NAC . Maar dit slaat wer-ke-lijk nergens op.

Natuurlijk. Het kan nog. 4 puntjes, met alle concurrenten ook een moeilijk programma. En anders via de NC. Maar op deze manier graaf je je eigen graf en kunnen het net zo goed schriftelijk af doen.

Het was Verschrikkelijk, abominabel slecht. NAC - onwaardig.

Op naar vrijdag.

Hup NAC . Voor altijd.

6   0  
Cees-2

Steijn, echter ook de verantwoordelijken bij NAC hebben opnieuw een enorme inschattingsfout gemaakt door dit soort voetbal te willen etaleren. Dat had men kunnen en moeten weten! Dat de trouwe, echter kritische supporters daar bij NAC niet echt van gediend zijn, zeker niet in de KKD. Dat alles komt voort uit de niet bestaande rode draad in Breda. Ik blijf volharden daarin, als dat niet klopt, vloeit dat telkens opnieuw genadeloos door. Telkens opnieuw. Steijn heeft het over het “wij” gevoel. Hoe kan je daar van spreken als men elk seizoen gigantisch veel mutaties ondergaat. Denk men dat het “wij” gevoel met een simpele knip van de vingers daar is bij elke nieuweling? Geloof je het zelf? Je krijgt amper de tijd bij NAC om een wij-gevoel te krijgen. Ook Lokhoff krijgt een muur te slechten als hij deze structuur wil veranderen.

9   1  
Ivo

Het probleem is niet een, twee of meerdere slechte wedstrijden. Het probleem is het gebrek aan ontwikkeling van team en individu.

Het teamspel en de teamspirit zijn al vanaf het begin zwak. Dit wordt ook duidelijk niet beter. Tactisch spelen we al het hele seizoen hetzelfde spelletje. NAC is voorspelbaar, tegenstanders weten hoe ze ons kunnen verslaan.

Individueel zie je weinig vooruitgang. Spelers worden niet beter, er is dit seizoen niemand echt doorgebroken, of het moeten de huurspelers Hendriks en Fiorini zijn. De routiniers zijn statisch en brengen te weinig, de jeugd zit voornamelijk op de bank.

De motivatie lijkt er niet echt ondanks dat je echt nog ergens voor kan spelen.We beginnen heel vaak zwak aan wedstrijden. Soms helpt een ingreep, meestal niet echt.

Ik zou zeggen,laat Steijn het seizoen afmaken en maak dan de balans op. Maar het ziet er niet goed uit. Nog een jaar dit voetbal laat me echt met tegenzin naar NAC kijken. Ik weet niet of ik dan een seizoenkaart neem. Zoals het nu gaat sla ik wel een jaartje over.

Ik mis het NAC gevoel helemaal.Dit is niet mijn NAC.

7   0  
Bert

Als je weet waar de problemen zitten en je doet er willens en wetens niks aan dan is dit wat je uiteindelijk krijgt.
Problemen lossen zich niet vanzelf op namelijk.
En dankzij de onkunde van meneer Steijn zijn wij er nu allemaal de dupe van geworden.

17   0  
Harry

Hoe lang laat het bestuur deze man nog aanrommelen?

6   18  
Ome Cor

Toch knap dat je met deze trainer, deze selectie en zulk slecht voetbal gewoon 4e kunt staan in de op één na hoogste afdeling van Nederland.

Clubjes als FC Den Bosch, FC Eindhoven of FC Dordrecht dromen daar al decennia lang van.

10   0  
Jf

Hoe ga je mensen motiveren als je niet consistent bent en steeds weer wisselingen doorvoert. Vandaag en vorige week start je niet met Rosler terwijl die jongen een week eerder in het elftal van de week staat.
SvH scoorde veel en moest na drie wedstrijden het velt ruimen terwijl Bilate meer krediet heeft en minder doelpunten.
Iedere week staan spelers op andere plaatsen voor spelers die niet beter zijn. Ik zou daardoor ook geen motivatie hebben. Malone aanwijzen als keyplayer terwijl hij nog geen goede wedstrijd heeft gespeeld.

Laat eigen jonge spelers spelen en vul dit aan met ervaring niet andersom.
Azzagari kan ineens niks meer, Sydney idem. Je haalt spelers die niet beter zijn dan gaat het pijn doen bij de andere spelers. De enige die iets toevoegt is Hendricks en een fitte Immers. Bilate is niet veel beter dan SvH in sommige dingen zelfs minder en Malone is niet beter als Rosler. Maria niet beter als Mashart.

Nee Steijn je hebt het verkloot en veel geld vergooit met domme investeringen. Ik had liever 8ste gestaan met jongens van de club die steeds beter worden dan 4de met ervaren voetballers die over de top zijn.

7   1  
Frank

Het lek is boven..... het lag aan de materiaalman..... er waren te weinig strepsils

11   0  
Belgische Naccer

Zoals al eerder aangegeven.

Deze trainer predikt verdedigend voetbal in een oertraag tempo en krijgt er al 36 wedstrijden geen strijd in. De NAC supporters eisen het tegenovergestelde. aanvallend voetbal, en spelen met hart en ziel.

Onder Hyballa zagen we het voetbal dat we in Breda willen zien. Maar die moest helaas het veld ruimen van Manders, zodat vriendje Steijn op zijn plekje kon gaan zitten.

Met dit belachelijke voetbal als resultaat en een batterij oude spelers, zonder waarde, die de eigen jeugd gratis de deur uit laat lopen (hooijdonk, azzagari, mashart, rosler, en niet te vergeten 3 spanjaarden die stuk voor stuk beter waren dan Malone, Maria, Immers en consorten. Het is zo triest allemaal. Er is weer heel veel geld verspild aan afkoopsommen en spelers die niets toevoegen. Dit gaat weer 2 jaar duren en nog heel veel meer geld kosten voordat dit weer is opgelost.

Maar 1 ding is zeker. Zolang Steijn er zit ga je week in week uit, naar kutvoetbal zitten te kijken en ga je nooit promoveren. Ik vrees dat het einde verhaal is voor onze Haagse vriend. Maar wat doe je met Manders dan? Dat is 2 handen op 1 buik. Ik wens Ton Lokhoff heel veel sterkte en wijsheid toe! Ik had hem heel graag samen met Hyballa gezien. Maar ja dat is verneukt.

7   0  
Fritske d'n Olifant

Zolang ik bij NAC kom, wordt er al geklaagd en gezaagd. In de tijd van Ten Cate was het allemaal te saai en speelden we veel te vaak gelijk. Onder Brandts idem dito. Dus mensen die vinden dat je als supporter maar in de polonaise moet blijven lopen en vooral geen mening moet hebben begrijp ik niet. Als supporter moet je kritisch zijn. En natuurlijk moet je de realiteit niet uit het oog verliezen. Ik hoef hier echt niet iedere week flitsend combinatievoetbal te zien. De reden waarom ik het niet meer in Steijn zie zitten is niet zozeer dat we wedstrijden verliezen. Maar het vertoonde spel biedt geen enkel perspectief. Iedere week weer dag gegoochel. Nu weer met Maatsen. Het hele team zit in een vormcrisis. Dat kan, maar er is totaal geen systeem waar NAC op terug kan vallen. Van een schijnbaar behoudende trainer als Steijn verwacht ik dat de organisatie achterin iig goed verzorgd is. Maar dat heeft hij in driekwart jaar nog niet voor elkaar gekregen. Maar Steijn heeft allen excuses. Dit seizoen kunnen we als verkoren beschouwen. Maar Steijn moet wel flink geëvalueerd worden na dit seizoen. Ik hoop dat Lokhoff daartoe in staat in.

15   2  
Jammer

@Ome Cor

Omdat de door jou genoemde clubs niet over hetzelfde budget beschikken.
Omdat er 4 Jong-elftallen in deze competitie meespelen.
Omdat we daar staan vanwege een keeper die wel zijn niveau haalt en zijn 10 medespelers behoedt voor een nog groter debacle.
Omdat het de KK-competitie is.

17   0  
Vlaai

Het begint er aardig op te lijken dat we de volgende NEC of Roda gaan worden. Ik hou mijn hart vast!!

21   1  
Piet

Met deze trainer gaan we naar de kloten!

Ingrijpen bestuur!

18   1  
MickJ

Deze trainer is de verwoester van de gehele
jeugdopleiding.
En het vreemde is RVC ,DIRECTIE ,HOOFD OPLEIDINGEN,
en nog mensen die denken er verstand van te hebben.
KIJKEN DIT GEWOON WEG.
Het is altijd nog zo,
ALS DE SOLDATEN DE MACHT KRIJGEN IS DE OORLOG VERLOREN.

12   0  
Mark en Aa

En maar weer aanpassen aan tegenstanders zonder op de speelwijze te trainen en automatismes in te slijpen. Ze doen maar wat en de spelers lopen verdwaald over het veld.

10   0  
Oosterhout076

Vlgs Steijn zijn "wij" te negatief over NAC. Maar over dit weekend kun je, en mag je niet positief zijn toch. Vanaf de begin opstelling kon je zien dat er geen aanvallende intenties waren. Slechts één echte aanvaller.... Bilate en allemaal middenvelders, die het liefst een tikkie terug spelen.
De aanval is echt de beste verdediging, maar dat schijnt MS niet te snappen. Te veel mensen achter de bal is vragen om problemen. Hij gaat het nooit meer begrijpen....

6   1  
Peer van Eersel

#ditisnietmijnclub?
Als NAC supporter weet je verdomd goed dat dit wel je club is. Al tientallen jaren is het een puinhoop, soms wat pieken, maar de dalen zijn altijd vele malen dieper. Dit is onze club, dit is typisch NAC, en dat went nooit. Het voetbal is kut! (hebben we dat niet vaker gezien?), de trainer is slecht! (Hebben we dat niet veel vaker gehoord?), we gaan naar de klote! (Hebben we dat niet vaker geschreeuwd?). Het is allemaal een grote déjà vu. #zalnooitverlorengaan

5   0  
Kisku

Geen barca gezien nee dat klopt,maar ook geen trainer die malone opstelt en ook nog op alle posities ..en 2 spelers op de vleugels mounir en anco dat zijn de langzaamste in de kk divisie ,maatsen rechtsback sorry maurice gu snapt er niks van

5   1  
Sp1

Je beste mensen zijn gehuurd of staan op doel. 4e met dit voetbal en met deze selectie is helemaal niet verkeerd. Jammer dat je elke wedstrijd naar een elftal zit te kijken waar je zwaar gefrustreerd je tv voor uit zet.

4   1  
nacfan

wanneer gaat Nac weer eens winnen het zal wel weer eens tijd worden

11   0  
Bubba

Die Steijn heeft het steeds over passie en duels...
Maar ga nu eerst eens voetballen van achteruit. Dit nac heeft dure jongens met Eredivisie-ervaring! Steijn mocht zelf als quasi TD wel meer dan 30 contractspelers vastleggen van de RvC.

Dus kom op man. Je bent al 9 maanden aan het trainen met zelf aangetrokken materiaal. Ga opbouwen, combineren, aanvallen en je had al lang tweede moeten staan.

9   1  
Roberto

Steijn heeft wel geluk, want hij mag nu tegen ploegen die nergens meer om strijden.
Jong Utrecht, MVV en Excelsior zijn belachelijk matige teams. Roda en nec zijn al geplaatst voor de play-offs, dus zullen zich sparen.

Met schandalig voetbal wordt Nac alsnog tweede. Maar Peek heeft 100% gelijk: geen beleid, geen ontwikkeling en geen basis voor de Eredivisie.

Steijn op z’n vvv’ s
Manders op z’n ado ‘s

4   0  
scheppioni

@ Roberto
Zelfs tegen die clubs die je nou noemt wint dit nac van gisteren niet !!
Vrijdag worden we zelfs door de jonkies van utreg op deze manier te kijk gezet, oh wacht home malone is er niet, wie weet ......

2   6  
RichardPraha

OK, dus als ik de meerderheid van de reacties hier zo lees moeten we nu trainer nummer 5 lozen in nog geen 3 jaar tijd?

En dan? de volgende "verlosser" aanstellen? Is die instabiliteit, onrust en ongeduld niet gewoon het probleem van NAC?

Ik hoor sommige mensen het hebben over feit dat Steijn "niet het juiste type trainer" is voor NAC, maar wat is dat "type"dan? Onze meest succesvolle trainers waren totaal verschillende types met totaal verschillende opvattingen over voetbal en tactiek. Idem dito voor onze meest succesvolle elftallen, en voor onze clubiconen.

Laat Steijn gewoon zitten a.u.b. en geen paniek beleid, mocht je onverhoopt niet promoveren dan maar volgend jaar.

1   4  
RHCP

Zo, straks de trainer weer weg en dan is het weer tijd voor de jaarlijkse fout van het opnieuw beginnen en denken dat je dan mee kan doen om de bovenste plaatsen. Weer een buslading nieuwe spelers, weer een andere trainer.

Waar een club als Cambuur een geraamte heeft wat jaarlijks slechts een klein beetje wordt aangepast, gaat straks weer de grote schoonmaak bij NAC weer beginnen en kan er weer op nul worden gestart. Of je nu prof of amateur speelt, het is belangrijk iets te kunnen bouwen, meerdere jaren, dezelfde gezichten.

De fout die supporters maken is om te denken dat je top 2 kan eindigen terwijl je al met een achterstand op de concurrentie het seizoen begint.

1   4  
Paulus

Wie moet er dan trainer worden .vertel het maar. Hier bij nac word elke trainer afgemaakt dat is het probleem. Hij heeft het prima gedaan bij vvv en denhaag maar daar kreeg hij wel de tijd .en je weet met steijn dat je een beton ploeg krijg .kijken of meneer lokhof met een paar aan kopen het voor elkaar krijgt maar die hebben we ook al een keer ontslagen

6   0  
Vergane Glorie

NAC is NAC.
En Steijn is een werknemer. Als je deze werknemer de BAAS laat zijn is dit het resultaat. Maar gezien zijn staat van dienst, soort voetbal, was het op voorhand al duidelijk dat dit niet zou gaan werken. En zeker in Breda niet. Maria, Malone en Anco J. zeker niet meer opstellen. En Mounir in dienst van het elftal spelen en niet voor zichzelf laten spelen. Enkele mooien goals maar rendement veel te laag. Er zijn er toch meer die een corner of vrije trap kunnen nemen.
We missen binnen Nac een duidelijke structuur. Al jaren. Maar zo slecht......poeh poeh. Muhren verguisd en kijk nu, Korte kwam tekort. Ja qua lengte wel maar voor de rest gewoon goed. Daar hebben ze een trainer met visie. Hier hadden we er ook een maar die moest weg.
En zeker geen jeugdteam voor Maurice anders gaat hij de jeugd ook nog verzieken.

9   0  
Richardo

Steijn gewoon oprotten ‘

Vraag is wie dan?
Nou je hoofd scout Peter Maas, die heeft het hoogst haalbare trainings papiertje op zak en mag dus het 1e van nac trainen.. hij staat bekend om zijn aanvallend voetbal met hoog druk zetten en is tacktisch zeer sterk!!
heeft zichzelf al bewezen en werd nederlands kampioen met Baronie!
En met Baronie behaalde hij de kwartfinale knvb beker( dacht ik)
Iedereen die onder hem gespeeld heeft of met hem gewerkt heeft weet wat hij kan als trainer!

1   0  
a

@ome cor

Waar slaat de reactie van U op?
Mag je als club met de naar ik gehoord heb het hoogste spelersbudget van de keukenkampioendivisie bij de eerste vijf staan? De meeste wedstrijden is NAC de onderliggende partij en werd met wat geluk gewonnen of gelijkgespeeld. De trainer was tevens ook technisch directeur en heeft heel wat spelers gehaald. Als die spelers echt goed zijn en het spel toch slecht moet het toch aan de trainer liggen.
Maar ome cor speelt hier al lang de enige weldenkende man.

Laad alle berichten na dit bericht in