Wij gaan niet opzij

BSR TV: Mario Bilate na Roda JC-NAC (3-3)

Benn076

NAC speelde vanavond met 3-3 gelijk tegen Roda JC. Daarmee laat de ploeg van trainer Maurice Steijn wederom dure punten liggen in de strijd om plek twee. Wij spraken doelpuntenmaker Mario Bilate na afloop van het duel.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
12 Reacties
75   19  
Johnny1912

Echte NAC spits vind ik. Aan hem lag het wederom niet, je ziet dat wanneer Immers erbij is hij ook vaker de bal in de ploeg kan houden omdat die snel bij hem is.

Dat hij in de basis staat en niet Sidney is dik terecht. Alleen Sidney had er vandaag wel minimaal 15 minuten eerder in gemoeten of zelfs langer!

26   9  
Moppernac

Dan kan je zelf wel 3 x scoren ,
Maar dan Sta je met 5man als verdediging opgesteld een nieuw systeem en krijg je er nog 3 rond je oren.


75   19  
Johnny1912

Echte NAC spits vind ik. Aan hem lag het wederom niet, je ziet dat wanneer Immers erbij is hij ook vaker de bal in de ploeg kan houden omdat die snel bij hem is.

Dat hij in de basis staat en niet Sidney is dik terecht. Alleen Sidney had er vandaag wel minimaal 15 minuten eerder in gemoeten of zelfs langer!

17   3  
Geelzwartwit

Altijd hardwerkend en open en eerlijk in zijn interviews. Prettige speler waar volgens mij nog veel meer inzit als er anders gespeeld wordt.

Mooi hoe hij de scheidsrechterlijke dwalingen benoemd maar ook als. Niet het allerbelangrijkste noemt.

12   5  
Arie

Goeie gast, kan niet zo best voetballen, maar verzaakt nooit en doet het beter dan ik had verwacht.
Het blijft wel een godsgeklaag hoe vernederend Steijn met de topscorer om gaat.

18   21  
Peerke

In het land der blinden is de eenoog koning. Ben benieuwd wat Bilate van zijn eigen optredens vindt. Buiten zijn goal brengt hij vrij weinig. Heeft te vaak ruzie met de bal. Deze reactie zal me op Bilate fanclubsite wel heel veel duimpjes naar beneden opleveren.

7   0  
Willem Naccerski

Voor dit seizoen kunnen we vaststellen dat de 2e plek er niet meer inzit .
Heel heel mischien promotie via de NAC ompetitie , maar ook dat denk ik dat ze niet redden .
Het zou een wonder zijn als Almere en Graafschap ook dure punten laten liggen .

11   3  
Langa

@peerke

Ik heb soms te doen met hem. In de eerste helft stond hij voor de zoveelste week op rij op een eiland. Waren er eindelijk spelers in de buurt, sprintten ze voorbij hem ipv ondersteuning te geven.
Heeft hooguit 2 kansen gehad in de laatste 5 a 6 wedstrijden. De bediening is rampzalig.
Werkt ondanks dat altijd keihard. Wint bijna elk duel voorin en legt vaak ballen goed klaar. En als hij wel goed bespeeld wordt, is hij niet van de bal te krijgen. Met twee echte vleugelaanvallers en een voetballend middenveld is hij denk ik de perfecte spits voor NAC, maar dat ontbreekt juist.

12   1  
SjorsNac

Eens met johny1912. Verder vond ik fiorini en kortsmit heel goed. Fiorini had echt een paar mooie passes, niet aannemen maar direct naar voren 1 keer raken.
Bij een aantal spelers zit er wel degelijk vuur in!
Verder is het gewoon een slechte uitslag maar toch vermakelijke pot.

El allouchi ook weer een schitterend doelpunt die kerel verdiend een mooie transfer, ben ook heel kritisch geweest maar hij doet het toch weer elke keer.

9   0  
Ivo

Ik wacht nog steeds op een 2-spitsensysteem met Sydney en Mario. Bilate staat vaak op een eiland en moet maar als een dolle achter lange ballen aanrennen.

3 goede goals, ook die van Mario was goed, maar verder ging er heel veel mis.

5   0  
Martinus

Dat spitsen op een eiland syndroom dat NAC heeft, hebben we al jaren. Al seizoenen lang is de aanvoer naar de spits matig. Nu kan Bilate zelf gelukkig goed de bal vasthouden, maar die kwaliteit is essentieel geworden in het systeem dat NAC speelt. Spitsen staan er niet meer zozeer in om te scoren en dat is waarom we aanvallend zo weinig brengen.

Waarom trainer na trainer krampachtig vast blijft houden aan dat vleugelsysteem met een spits op een eiland is me een raadsel. Zoals bij vele voorgangers echter, allesbehalve de schuld van Bilate. Dat is een prima speler, past hier sowieso veel beter dan Stokkers.

1   22  
De generaal

NAC traint nu bij Boeimeer: laat Bilate daar gaan ballen; wat een prul zeg

6   1  
Ad B uit Roosendaal

Mario is een goede spits, maar hij moet wel bediend worden.

Dat deed Schouten, waardoor Bilate fantastisch scoorde.

Laad alle berichten na dit bericht in