Wij gaan niet opzij

BSR TV: Maurice Steijn na Roda JC-NAC (3-3)

Benn076

Maurice Steijn zag vanavond een ploeg die met passie heeft gespeeld en strijd heeft geleverd. De trainer gelooft nog steeds in promotie met het team en deze speelwijze. Wij spraken hem na afloop van het duel.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Man of the match: Roda JC-NAC (3-3) 118 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Mario Bilate na Roda JC-NAC (3-3) 12 reacties
129 Reacties
180   15  
Moppernac

Terechte doelpunten of niet(waren 2 onterechte) en voor de neutrale toeschouwer een leuke pot voetbal,
Maar ik kan niet begrijpen dat je na 70 minuten niet gaat wisselen terwijl er 3 a 4 man er helemaal doorheen zitten.

We zaten er lekker in zegt Steijn en daarom wissel ik niet.

Je hebt geen klote aan dat ene punt , dus had je MOETEN wisselen na 70 minuten en ALLES OF NIKS MOETEN SPELEN.

60   31  
NuFfNie

Jammer dat hij spreektijd krijgt. Ga er niet meer naar luisteren.

118   27  
Jf

Sorry bsr maar wat een zwak interview eigenlijk een blah blah verhaal waar je lekker in meegaat. Waar is de kritische vraag en het sentiment wat dit voetbal oproept bij inmiddels de meerderheid.

180   15  
Moppernac

Terechte doelpunten of niet(waren 2 onterechte) en voor de neutrale toeschouwer een leuke pot voetbal,
Maar ik kan niet begrijpen dat je na 70 minuten niet gaat wisselen terwijl er 3 a 4 man er helemaal doorheen zitten.

We zaten er lekker in zegt Steijn en daarom wissel ik niet.

Je hebt geen klote aan dat ene punt , dus had je MOETEN wisselen na 70 minuten en ALLES OF NIKS MOETEN SPELEN.

29   23  
Arie

Die blik in zn ogen alleen al. Met die lege blik is het niet gek dat ie echt niks mee krijgt van hoe slecht het is. Wat een doopy.

55   17  
Arie

Om over die nikszeggende, meegaande vragen maar te zwijgen.

26   5  
Kees

Er was zeker passie en strijd maar de uitslag was ondanks de scheids wel terecht maar ik had wel graag wat eerder de wissel gezien en onze keeper was erg goed.

153   41  
Moppernac

BSR@

Het is echt een kut interview, toon eens ballen om vragen te durven stellen of hebben jullie soms ook al de opdracht gekregen vanuit NAC dat je niet al te kritische vragen mag stellen aan Maurice Steijn?
Dit is weer een interview waar wij als supporters niet op zitten te wachten.

40   2  
Mvg

Je hebt met je wissels totaal niet laten zien te willen winnen maurice. Je kunt zeggen wat je wilt maar eigenlijk mag je ondanks die 2 onterechte tegengoals gewoon blij zijn met een punt, ik mis bij NAC echt een beetje bravoure, we zeggen toch allemaal dat we in de eredivisie horen, dat moet je ook uitstralen in het veld

60   4  
leeuw

Met deze eigenwijze speelwijze geloven wij er al lang niet meer in Heer Steijn.
Gebrek aan lef om bepaalde spelers ernaast te zetten en mede hierdoor niet de juiste opstelling kán maken.
Onze topscoorder net zo lang knijpen en minachten dat hij straks bij zijn geliefde NAC wegloopt.
Noem mij eens de spelers die U beter heb gemaakt...........
U bent hartelijk bedankt door een van de vele zéér teleurstellende echte supporters, SCHAAM JE !!!!

85   7  
Ouwe spionkop

Sidney is niet in 85e minuut maar 90e minuut gebracht Steijn. Wat een schandaal. Voor die jongen en ook omdat we MOESTEN winnen.
Op de enige kritische vraag zie je dat hij geen antwoord heeft. Hij stamelt maar wat.
Verder komt tie zenuwachtig over. Hij voelt de bui al hangen denk ik.
Lokhoff zal niet blij zijn.

38   2  
Vergane Glorie

Gelukkig blijft Steijn er in geloven. Maar helaas Steijn, dat doe je in de kerk.
De harde realiteit is dat je van dit team geen voetballend team heb kunnen maken. En de steeds wisselende toegepaste tacktiek .... daar kan Robert van Beckhoven zelfs geen brood van bakken.
Ik zou zeggen vaarwel want dit geeft alleen maar een hoop ergernis.

27   11  
NAC4Ever

Ondanks dat het resultaat te weinig is, vond het vandaag vrij aardig. (Op het eerste half uur na).

Maar Steijn vond ik niet goed. Waarom zo laat één keer wisselen? Oke, het ging niet slecht. Maar je moet winnen, dan kunnen wissels helpen. Een wissel hoef je niet alleen toe te passen om iets te repareren. Een wissel kan ook helpen om iets te verbeteren.

Over de scheids.
Alsjeblieft KNVB, stuur hem dit seizoen niet meer naar ons.

80   13  
FCSP

Het stond goed? Je hebt ruim 20 kansen weggegeven en 3x op goal geschoten. Rot gewoon op, mafkees.

45   7  
Barbapapa

Deze avond ging het alle kanten op van schelden naar hoop en terug. Enige wat ik echt niet kan begrijpen is dat je niet wisselt. Dit straalde naar mij echt uit dat je blij was met een gelijk spel. Spelers zaten er doorheen en met 30 man moet je toch wel iemand kunnen brengen om wat te forceren?

Verder ben ik het beu dat wij ons aanpassen aan de tegenstander. We zijn gadverdamme NAC en moeten dat uitstralen. Zorgen dat teams zich aanpassen aan ons. Hierbij moeten zij maar achter ons aan hollen ipv andersom.
Begin helaas weer NAC moe te worden en schaam me voor het laffe voetbal waar we de laatste jaren toch echt bekend om staan. De kleine opleving in de periode Weijs en Hyballa is helaas als sneeuw voor de zon verdwenen.

Wat betreft het commentaar op het interview. Deze site wordt beheerd en gevuld door supporters, geen professionals. Dit soort interviews zijn dan te verwachten. Daarnaast moet de interviewer ook uit de emoties blijven. Ik vind het wel knap gedaan want zou toch wel een tegen Steijn willen schreeuwen dat hij wakker moet worden.

33   11  
Ron

Sorry BSR.... Maar wat een gepruts, dit interview.
Kijk eens hier op de site voordat er vragen gesteld gaan worden. Dan weet je een beetje wat er leeft onder de supporters. Input genoeg ! Of misschien toch eens iemand anders de boel laten interviewen ?
Geen enkele kritische vraag over het late inbrengen van VH.
Vraag dan maar niks, en laat Steijn maar links liggen en trek VH voor de camera.
Als er weer zo vreselijk kut gevoetbald wordt, als er op vele fronten van alles mis gaat, dan mag je de verantwoordelijke(n) daar best kritisch over ondervragen. Ik vond het 3 x niks.

23   70  
Johnny1912

Moppernac

En jouw reacties zijn altijd kut reactie, komt ook omdat je totaal geen verstand (van voetbal) hebt.

Beetje respect voor de heren zou wel op zn plaats zijn. Ze vragen naar Sydney, doen het vrijwillig, en staan daar niet als emotionele supporters.

11   48  
B

@Johny1912

Moppernac = Ajacied

Heeft hij al keer aangegeven dus zijn commentaar neem ik sindsdien al niet meer serieus.

33   13  
De generaal

De interviewer is al even slecht als Steijn
Bespaar ons die slappe vragen en die antwoorden van Steijn die nergens op slaan
Gewoon SL AP GELUL

23   4  
Jaap

Het voetbal niveau is bedroevend, vrijwel elke tegenstander is voetballend beter. Begrepen dat enkele belangrijke mensen helemaal klaar zijn met de praatjes van Manders / Steijn. Hebben een significant deel van JPVH transfer opbrengsten laten verdampen, zonder promotie en / of restwaarde in de selectie.. Het is, helaas wéér, tijd voor afscheid.

40   2  
henk

Roda heeft 3 keer vaker op doel geschoten dan NAC. En had ca. 20 kansen. Hoe ver van de realiteit sta je dan dat je verwacht dat mensen meegaan in die waanideeëen. Steijn blijft de voorkeur geven aan z'n vriendjes en negeert een aantal betere spelers. SvH wordt zelfs getreiterd en gekleineerd. Ondanks dat hij veruit het makkelijkste scoort van dit NAC. Steijn weigert om de beste spelers en het beste team op te stellen en krijgt er ook geen team van gesmeed. Dat gaat niet veranderen. Misschien is het tijd dat hij gewisseld word.

22   24  
Schrikbarend

Het nieuwe roda zijn wij DEGRADEREN EN NOOIT MEER TRG KOMEN...TIJD VOOR ACTIE THUIS TEGEN EXCRLSIOR AANSTAANDE VRIJDAG...

64   3  
Moppernac

B@

Ik ben al 55 jaar NAC supporter en zal dat tot mijn dood blijven, maar ik zie idd ook graag voetbal op topniveau ja, zoals hier meerdere supporters bij zijn die dat graag zien. En dat ga je op topniveau toch voor Nederlandse clubs ipv buitenlandse clubs.
En bij NAC kan dat helaas niet, maar dat wil dan niet zeggen dat NAC mijn club niet is.
Ik mopper dan wel op NAC, maar diep in mijn hart doet het wekelijks pijn als NAC niet zal promoveren naar de eredivisie.

28   6  
Bart

Wat een bagger interview en dito antwoorden.
Durf nou eens kritische vragen te stellen , verwoord nu eens wat er onder de supporters leeft.
@BSR jullie zijn net als wij supporters met dezelfde gevoelens laat dat nu eens blijken en durf kritisch naar die zelfingenomen gehaktbal te zijn.
Die scheidsrechter was een drama we zijn weer eens genaaid maar dat eerste half uur, die corners die we worden gegeven, het gebrek aan conditie, het te ruim of niet dekken , een Malone die echt niks kan en een Haye die als een drol loopt te voetballen het zijn allemaal fouten van Steijn.
Niet wisselen terwijl iedereen bijna omvalt ????
En een Fiorini die je nog steeds niet hebt leren verdedigen en over te nemen en naar de bal te kijken , het zijn de fouten van niemand anders dan Steijn.
Maar hij komt er wéér mee weg niemand die hem een kritische vraag durft stellen.

16   2  
Dbare

Hij weet het allemaal heel goed te vertellen en te analyseren met zijn goede babbel. Allemaal theoretisch gelul want het in de praktijk brengen lukt hem niet.
Ik werk zelf in de sales, en daar heb je ook veel van die mannetjes die kunnen lullen als brugman maar presteren ho maar... al zoveel van dit soort figuren door het ijs zien zakken

124   8  
Italo (BSR)

Dank voor de constructieve feedback op mijn interview ;-) Maar zonder gekheid, ik zie meerdere reacties van dezelfde strekking terug, dus wil daar wel op reageren. Ik zal proberen uit te leggen hoe ik zo’n interview aan ga.

Ook ik heb weer naar een NAC zitten kijken waar ik niet warm van wordt. Dit is ook niet het NAC zoals ik dat wil zien en dat frustreert ook mij enorm. En het is echt niet zo dat ik niet kritisch naar Maurice durf te zijn in een interview. Ik ben vooral nieuwsgierig naar zijn blik op het geheel, probeer daarom vragen zo te stellen dat Maurice zijn gedachtengang kan toelichten. Daar komt inhoudelijk meer op terug dan wanneer ik zeg “Maurice, het lijkt nergens op”. Het is vervolgens aan eenieder zelf om iets te vinden van het antwoord dat ie geeft. In dit geval heb ik geprobeerd uitleg te krijgen over zijn wijziging in systeem, zijn zoekende elftal (in de beginfase) maar ook op zijn uitleg waarom hij niet eerder ingreep/wisselde, pakte ik nog een keer extra terug omdat ik dat echt anders zag.

Uiteindelijk is dit een forum voor (en door) supporters. Jullie opmerkingen zijn dan ook echt niet aan dovenmansoren gericht en ik zal een volgende keer wederom proberen op een goede manier de brug te slaan tussen dat wat bij supporters leeft, vs. de opvattingen bij spelers en staf.

27   12  
Tip

Als BSR zit je bij zo'n interview in een spagaat. Je wil wel kritisch vragen, maar je wilt de goodwill van NAC ook niet verspelen.
Dus jullie konden maar 1 ding doen; Steijn niet interviewen. Nu zet je de supporters voor lul.

Verder onbegrijpelijk dat hij 20 a 25 minuten voor tijd niet Jansen en Sidney brengt. En eventueel ook Kaj. We spelen veel te angstig. Verder vind ik dat Sidney een klacht moet indienen bij TL. SvH speelt met zijn eigen loopbaan. Hij krijgt nu het imago dat hij een slappe lul is die alles pikt. Het wordt gewoon te gek. Een professional moet alles kunnen incasseren en dient zijn best te blijven doen maar hoeft niet alles stilzwijgend te pikken.

19   6  
Belske

Ben op het punt gekomen dat ik de wedstrijd niet heb uitgekeken. Dit heeft niets met voetbal te maken zit 0 lijn in het spel.
De chemie Steijn Nac werkt helaas niet.

18   4  
Karel

NIET GESCHIKT!

17   4  
Ron

@ Belske: Inderdaad... de chemie tussen trainer en spelers is er niet, maar er lopen ook te veel spelers rond die gewoon niet goed genoeg zijn en het niveau van een gemiddelde zaterdag 4e klasser niet ontstijgen.
Iets van 30 spelers op de loonlijst hebben, en nóg geen fatsoenlijk elftal op het veld kunnen zetten....
Ons NAC blinkt maar in 1 ding uit: Totale mismanagement. Veel te veel incompetente figuren lopen er rond binnen de club. Van spelers tot aan directie en aandeelhouders, en alles wat er tussen zit.
Ik had maar wat graag gezien hoe Hyballa het er vanaf had gebracht. Het was wel een clown, maar wel eentje die er veel passie en strijd in wist te brengen. Die man paste erg goed bij NAC, vond ik.
Maar ja..... we zullen het nooit weten.....

18   1  
M

De laatste 4 wedstrijden 7 punten verloren!!!!
Lekker om zo aan de nacompetitie te beginnen.

3   2  
Tante Annie

@m
Zeker kut, maar promotiejaar in de laatste 6 wedstrijden hebben we 8 punten van de 18 gepakt. Namelijk eerst 2x verloren, toen 2x gelijk en toen 2x gewonnen. Het kan!

3   0  
M

Tante Annie@

Dank je voor de info, is er dus toch nog hoop.
Op naar de nacompetitie dan maar, en vol nieuwe moet verder.
Want ik zie het niet meer gebeuren dat we de 2de plaats nog halen.
Al maakte dit ene punt niet zoveel uit, De graafschap moet gewoon 2x verliezen, maandag tegen een sterk J. PSV en dan nog van Almere of Cambuur en Almere morgen van Go Ahead Eagles.
Ach ik droom nu even alsof ik in de Efteling rond loop.

13   4  
BREDA 1965

Van onmacht woede frustratie,kan ik maar niet de slaap vatten,dus geef ik toch maar even een reactie.Beter dat BSR bij steijn een interview afneemt dan dat ik dat doe...want ik had hem helemaal de.........wat ik wilde zeggen kan niet door de beugel.Lucht toch op deze reactie,weltruste iedereen ..behalve steijn..pannekoek

22   6  
D’n opletter

#steijnisNIETmijntrainer

12   12  
Scheppioni

Ik was eigenlijk van plan om hier niet meer op te reageren, maar schiet ineens zwetend wakker, dizze lulkoek ging over in een NAChtmerrie ........grote vraag in de merrie bij mij was ineens, waar is Mammaloe ??

38   10  
naxioma

Wat mis ik Hyballa als trainer. Met zijn passie, zijn positieve spelopvatting, Zijn vermogen spelers en teams beter te maken. Een beetje gek soms, maar juist ook daarom uitstekend passend bij NAC.
Ik had er al bij zijn aanstelling voor gewaarschuwd. Maurice Steijn is de zoveelste trainer die niet bij NAC past, na bijvoorbeeld ook Van der Gaag en Dijkhuizen. Verdedigend afbraakvoetbal dat niet om aan te gluren is. Een team dat niet ingespeeld is en spelers die alleen maar slechter worden. Het consequent niet en niet tijdig kiezen voor de beste spelers. En iemand die een zieke atmosfeer creëert, ook omdat hij zo weinig enthousiasme uitstraalt. Steijn is nu al weer verleden tijd en dient zsm te vertrekken.Tijd voor een trainer zoals Hyballa, of beter nog... Hyballa zelf...!

65   7  
Bommel

De grote zwakte van Steijn is dat hij zich blijft verschuilen achter de kracht van de tegenstander. Hij zoekt excuses die niet gelden. Hij heeft het over Roda, DE ploeg in vorm. Laatste 7 wedstrijden heeft Roda er 2 gewonnen, hij overdrijft.

Zeker had de BSR reporter misschien wat kritischer mogen zijn in zijn vraagstelling, maar ik ga hier niet mee in commentaar op hem. Het zijn geen journalisten, maar net als ons gewoon fans die hun nek uitsteken om ons van interviews te voorzien. Commentaar daarop is part of the filty job, maar de manier waarop hier door sommigen op de persoon wordt afgegeven gaat een flinke stap tever vind ik. Ga daar zelf eens staan met een microfoon voor Steijn en een camera in je nek. Eens zien hoe groot het vuur wordt dat je aan zijn schenen legt.

Dat werk hoort de plaatselijke pers te doen, BNdeStem. Die hebben daar 4 jaar voor op school gezeten. Die zouden kunnen vragen hoe het kan dat Jurgen Streppel met veel minder materiaal en middelen een elftal heeft weten te smeden dat NAC thuis en uit van de hoek naar het kastje tikt. Vanavond 60-40 balbezit 22-8 doelpogingen 13-1 hoekschoppen. Die cijfers liegen niet. Thuis 28-72 balbezit en 9-16 doelpogingen. Zoveel doelpogingen als vanavond had Roda dit seizoen nog niet gehad. "Kon alle kanten opgaan" zegt ie dan. Natuurlijk hadden 2 goals afgekeurd moeten worden, maar als die bal 1 sec. eerder was voorgegeven had hij ook gezeten. Als je zo ontieglijk veel kansen weggeeft, heb je ook meer kans om aan te lopen tegen arbitrale dwalingen die in jouw nadeel uitpakken. Thuis tegen Eagles. "We weten dat Eagles het achterin goed heeft staan" zegt Steijn. Waarom staan wij achterin niet goed Maurice? 5 tegen 23 doelpogingen was de einstand.

Nog zo'n dooddoener:"We hebben ons 3 keer teruggevochten". Dat had weinig met terugvechten van doen Steijn. Dat komt omdat Roda open huis houdt, krijgen vaak veel doelpunten tegen. Hun achterste linie en keeper zijn hun zwakte, dus speelt Streppel zo hoog mogelijk.

Wij mogen zo enorm blij zijn met Olij en vanavond ook Kortsmit. Dat is niet de verdienste van Steijn. Dat is zijn engeltje op zijn schouder, die hem al heel vaak heeft gered.

Maurice gelooft er nog in zolang het kan. Hij kan niets anders natuurlijk, maar hij weet zelf best dat het gewoon nacompetitie wordt en je mogelijk de 1e ronde tegen Roda gelijk een probleem hebt. Thuis tegen Excelsior en MVV zullen we best de punten in huis houden. Maar NEC uit wordt een ander verhaal. Van de laatste 10 thuisduels hebben zij er 1 verloren, 2 gelijk gespeeld en 7 gewonnen. En dande laatste Cambuur uit. Geloof maar niet dat Henkie die wedstrijd cadeau gaat doen aan NAC, met zijn sympathie voor de Graafschap en wetenschap dat hij die laatste periode ook wil winnen. Vergeet het maar.

Van de wedstrijden tegen de top 8 ploegen die strijden om promotie hebben we er nu 12 van de 14 gespeeld. Daarvan hebben we er 3 gewonnen, 3 gelijk gespeelden 6 verloren. In de play-offs moeten we er 3 uit 3 winnen, waarvan minimaal 1 uit tegen Emmen, Willem II of RKC. De enige ploeg die in de buurt komt van de Eredivisie is Cambuur, maar die redden het met dit materiaal ook niet. Verschil is enorm. Ik zie geen enkele ploeg van die 3 falen thuis tegen een KKD club.

VVV kan zelfs bij degradatie alsnog een flinke som zien van die Griekse spits en zich dus zodanig versterken dat ze weer direct voor kampioenschap mee gaan doen. En ADO zal wellicht financieel geholpen worden na een overname en direct terug willen keren. Met Roda en Eagles twee clubs die weer serieus meedoen, NEC waar geldschieters met Boekhoorn weer in de weer zijn en Almere met Volendam weer als gevaarlijke outsiders. De KKD wordt er komend seizoen zeker niet zwakker op bovenin.

Maar gelukkig zijn wij en Steijn komend seizoen dan eindelijk verlost van onze enige twee eigen Bredase jongens die er toe doen. De door Steijn geneegerde Van Hooijdonk, 13 goals 2 assists in 15 duels (qua speelminuten) loopt gratis de deur uit. De door vele fans wekelijks verguisde Mounir El Allouchi ook. Tis gene Ton Lokhoff, maar heeft ondanks de vaak ongenuanceerde kritiek, nooit een kwaad woord in de mond genomen over ons NAC, alle stormen doorstaan en nooit verzaakt. Een jongen van de club, die veel meer respect en steun had verdiend. Dit seizoen 9 goals en 15 assists. Loopt gratis de deur uit. Samen zijn dus bij bijna 60%!! van de totale doelpuntenproductie dit seizoen betrokken geweest, terwijl SvH minder dan de helft gespeeld heeft.

Sta er niet van versteld dat Steijn voor komend seizoen pogingen gaat ondernemen om de 32-jarige Goossens en/of de 32-jarige Kramer en/of de 32-jarige El Khayati (allen transfervrij) naar Breda te halen voor een flink 2-jarig contract.

12   54  
Ernie

Ik zie hierboven weer een hoop reacties van mensen die duidelijk te veel gezopen hebben. En dan ga je dingen zeggen die je normaal niet zegt.
Ik vind dat Steijn hier geen onzin verhaal vertelt. Wat hij vergeet te vertellen is dat je door de scheidsrechter gewoon genaaid wordt, anders win je deze wedstrijd!

20   1  
Oldskool

Ik zou het fijn vinden als ploegen zich aanpassen aan het systeem dat NAC speelt en wij compleet schijt hebben aan tegen wie we moeten en uitgaan van eigen kracht.

Daar heb je geen 30ers voor nodig maar 1 of 2 ervaren spelers en verder een topfitte goed getrainde selectie. Een topsportklimaat waarbij de tegenstander nauwelijks belangrijk is op dit niveau.

24   0  
Viking

De enige die Nac in de wedstrijd hielp was de scheids met zijn grens. Door hun blunders wakkerde het vuurtje aan en kon NAC in de wedstrijd blijven.

Het had ook al gewoon 4-0 voor Roda kunnen staan. Zoveel kansen weggeven met een 5 mans verdediging.schandalig.
Om daaarna er niet alles aan te willen doen om met tijdige wissels een overwinning binnen te halen. Schande Steijn.
Deze trainer voetbalt niet om te winnen, maar juist om niet te verliezen.
WEGWEZEN EN SNEL.

Kotsbeu dit spel te zien en het piepelen van onze topscoorder. Elk team wisselt er op los tegen ons en laat zien dat er bij hen wel voetbal in zit. Steijn je faalt!
TON GRIJP IN!

18   2  
zwampie

ernie,
ik weet niet of je de wedstrijd gezien heb, maar als je het eerste half uur pak,moet je blij zijn dat je niet met 2 of 3-0 achter staat.
Dat de scheids en grensrechter fouten heeft gemaakt is duidelijk, maar Steijn maakt het hele seizoen al fouten, verkeerde tactiek,geen plan, verkeerde spelers op verkeerde posities en noem maar op.
Zeggen dat je Malone opstelt om die speler van roda af te stoppen, Malone heeft een draaicirkel van een tank en kan het niet meer bijbene ,hoe geloof waardig kom je dan nog over.
Zeg dan gewoon Malone speelt ,hoe slecht hij ook is en hoe weinig hij ook nog toevoegt.
We beginnen wederom zwak en het lijkt eerder dat ze de handdoek al gegooid hebben en liever hebben dat het seizoen zsm afgelopen is.

Dan moeten we de realiteit niet uit de ogen verliezen om nu alles op de scheids/grensrechter af te geven.

4   9  
Ernie

@zwampie
Wat je over het begin van de wedstrijd zegt klopt. Maar gelukkig staat er ook nog een keeper in de goal. En ik vind dat de scheidsrechter de wedstrijd wel degelijk heeft beïnvloed. Maar over de gehele wedstrijd gezien een terechte uitslag denk ik. Aan deze wedstrijd heeft het niet gelegen. Er zijn andere wedstrijden geweest waar we het wel hebben laten liggen.

7   21  
Rade

Ik geloof niet in de dooddoener “Er is geen chemie tussen spelers en trainer”.. Natuurlijk zullen Sydney, Rossler of Venema geen fan van Steijn zijn..

Maar de kern van de selectie zit volgens mij volledig op lijn met de trainer. Probleem is dat er geen chemie is tussen de achterban en de trainer. En daarom blijft ons glas meer dan half leeg

10   2  
Geelzwartwit

Zolang het allemaal nog kan kan het nog. Maar sjonge jonge wat een seizoen vol tegenstrijdigheden en zonder vastigheden. Wat een zooitje en ja dan is nog steeds het glas half vol.

Sydney kan je natuurlijk prima 25 minuten voor tijd brengen zonder daarmee een verliespot te riskeren. Totaal niet logisch dat hij niet eerder gebracht is. Ik denk dat Steijn de enige is die dat laat inbrengen begrijpt.

11   0  
Geelzwartwit

Steijn geeft iedere week aan dat hij een formatie opstelt en speelwijze hanteert die afgestemd is op hoe de tegenstander speelt.

Dan heb je nooit een vaste speelwijze
en krijg je nooit een ingespeeld team.
Iedere week aanpassen aan de tegenstander in de KKD.... Dan speel je ze nooit van de mat.

17   1  
Jemo

Ik denk dat Steijn het bewust doet en ontslagen wil worden. Anders kan je niet week in week uit met zo'n lulverhaal komen. Ik denk ook dat als de interviews leest met de spelers, dat die ook wel klaar zijn met Steijn, maar dat kan je niet zeggen. Lekker laten zitten nog een jaar en geen afkoopsom, waar hij naar zit vissen. Lekker een jaar in een stadion met publiek, waar we wel aangeven wat we hier van denken. Zonde, op papier een juiste match, in praktijk een arrogante l.l die de ploeg zonder idee laat spelen en vasthoudt aan zijn Haagse kliek. Meest zorgwekkende, GEEN EEN speler is beter geworden onder Steijn

2   2  
Lamstraal

Wie is jullie trainer wel?

2   2  
jimcp

Uiteindelijk zijn we tot dit "concept" gekomen. - ( 5-3-2 opstelling ). Bla, bla.

7   1  
Sjef de gevulde koek

Nog 5 wedstrijden en dan kunnen we ons op gaan maken voor ADO thuis!!!

5   4  
Marco van bavel

Er is maar 1 manier om er vanaf te komen en dat is een zak geld!!

14   13  
Nr. 20

@Italo jij hoeft je toch niet te verontschuldigen....wat jullie allemaal doen...chapeau. Maar de beste stuurlui staan al wal. Zeker met alle kenners hier die op internet los gaan maar als ze een speler of Steijn in echt tegen zouden komen ze een schouderklopje geven.
Ik ben geen fan van dit voetba verschrikkelijk en ik vind dat Steijn onze toekomst met Bv speler als Sydney weg jaagt maar hij heeft zijn eigen visie en werkt daar ook hard voor en wil ook promoveren. Dus waarom hele tijd dat afzeiken. We hebben andere zienswijze. En dan dat gemekker elke keer over andere trainer. Vreven was ook niet super en hyballa weten we niet eens. Zo kort zat ie er. Kortom wordt het dan beter? De supporter die hier reageren roepen al na 1 verloren wedstrijd dat het over is en dat doen ze dan bij elke verliespartij. Feit is it aint over till its over. Steun je club! Come on NAC 💪

12   2  
Rob

Ik denk dat Maurice dronken was want die heeft echt een totaal andere wedstrijd zitten kijken. Zoveel onzin; passie, strijd, Malone, stonden goed, kon alle kanten op, we blijven geloven in de 2e plaats.

Wanneer de Graafschap maandag weet te winnen, zeker geen uitgemaakte zaak, is het gat 6 punten met maar 4 wedstrijden. Dan moet de Graafschap er al 3 van verliezen willen we ze in kunnen halen. Dat gebeurt natuurlijk nooit.

28   1  
1 van de 2

Je topscorer in de 89 (!) min laten invallen zegt meer dan alles wat Steijn zegt.

16   1  
The Cosmic Gate

Wat een tactiek, wat een instelling, en wat een voetbal...

Waardeloos, niet om aan te zien, NAC onwaardig. Verschrikkelijk en enorm tegenstrijdig. Steijn doet zomaar wat, want eerst zeggen dat je het systeem niet gaan omgooien en wat doe je .... omgooien, je ziet dat het voetbal niet om aan te gluren is, wat doe je ...NIKS.
Je moet winnen, wat doe je ....5 mans handbalvereniging met 0 aanvallende intenties
De credits van Malone lijken onuitputtelijk.

Wanneer grijpt Ton in, want het hele draagvlak is verdwenen bij Steijn. En ja ik was ook een supporter die echt blij was toen hij is aangesteld, maar dit kan en mag niet meer.

15   3  
Maarten

Waarom zie ik altijd een andere pot dan Steijn? Je loopt gewoon achter de feiten aan 90 minuten lang.

Ik ga me ook niet meer pijnigen met hoop op promotie. Sterker, met dit materiaal heb je er ook niks te zoeken. Heel die haagse kliek op Haye en Immers na mag iedereen wel vertrekken. Wat een fout om Hyballa te ontslaan zeg. Een ntypische NAC-trainer met flair en lef.

Betonvoetbal, onvoldoende goede aankopen gedaan, contracten verlengd van Mashart en Schouten fronst toch mijn wenkbrouwen. Zijn dat de spelers die NAC vooruit gaan helpen?? Olij was de enige die t verdiende. Nu zitten we weer met materiaal opgescheept waarmee je de oorlog niet gaat winnen.

14   2  
Kisku

Grote bangpoeper lafste trainer ooit gezien en malone die is als balle jongen nog ongeschikt ....

9   2  
Otjes

Ik hoor de fluitconcerten al...

11   1  
Bas

Kan toch niet jongens..
Zo verdedigend spelen, eigenlijk maar 1 aanvaller, met zo’n dure selectie waarbij die Steijn 6 vleugelaanvallers op de bank houdt!!

8   1  
Samson

De statistieken zijn wederom bedroevend. 40% balbezit en 22 schoten tegen. Als je zo slecht verdedigt gaat de tegenstander altijd scoren. Het enige dat NAC redt is effectiviteit in de aanval maar het is gewoon niet genoeg.

9   1  
Fred

En dan nog 10 enorme kansen tegen krijgen....

Er zit totaal geen lijn in dit spel! Die Steijn mag een voorbeeld nemen aan de trainers van ploegen met veel minder budget, maar die wél voetbal brengen. Zoals Volendam, Roda etc....

13   2  
Wallie

Iedereen kan wel roepen dat Steijn eruit moet, maar dat gaat helaas niet gebeuren. Boezemvriend Manders gaat dat nooit doen. Misschien dat ze van As even kunnen bellen voor advies.... wat een tering hooi heb die Manders er van gemaakt.

Roda echt een klotte club, maar die supporters grepen wel in en zetten hoogstpersoonlijk de veroorzaker van de problemen het stadion uit.

10   1  
The Cosmic Gate

@Otjes: de fluitconcerten waren oorverdovend geweest, keer op keer en wedstrijd na wedstrijd.
Het is dan ook heel triest dat we nu niet "mogen" want Steijn en spelers hadden week in week uit een fluitconcert van heb ik me jou daar gehad .

15   3  
7hills_rules

De interviews beginnen steeds meer te lijken op het voetbal. Schijtbakken bah bah. Niemand die ook meer enigszins kritisch durft te zijn.

Maurice Steijn is trots man man man. Dat geloof je toch niet.

22   2  
Bubba

Steijn moet echt niet janken over de scheidsrechter!
Wij mogen huilen over het toevalsvoetbal dat hij hanteert! Roda 15 kansen, NAC 4.....
En dat met zo’n dure grote selectie die hijzelf in de zomer en de winter met een dikke portemonnee heeft gekocht!
Goed werk Manders!
Prima toezicht RvC!!

27   1  
Paul

Als het bestuur niet in gaat grijpen dan moeten we het zelf maar doen.
Gaan toch nog niet langer door lopen aanklooien met Steijn.... en volgend seizoen ook weer? Moet er niet aan denken. Echt die man is gestoord. We hadden met deze selectie nu al veilig moeten staan. En zijn persoonlijke vete tegen Sydney, dat kan je niet maken als proffesioneel trainer.

4   15  
Pim

Maar het andere toeval wil dat Graafschap verliest bij jong PSV, koploper 4e periode.
En Almere krijgt pak slaag van het goed spelende Eagles...
Dus met dramatisch voetbal wordt Nac toch tweede!

6   1  
Ron n

Ik heb de hele wedstrijd gekeken en hoorde stippel regelmatig aanwijzingen geven aan de ploeg! Steijn amper gehoord? Zag ook een slechte scheids en bij het eerste doelpunt dat er veel van nac al stilstond omdat die bal over de lijn was, maar zolang de scheidsrechter niet fluit moet je blijven voetballen! Verder weet Steijn nog steeds niet dat je eerder mag wisselen ....
Ik denk nu toch echt dat deze trainer het niet goed meer weet! Verder hoop ik dat mm en tl inzien dat hij niet bij nac past! Bij Ado ging hij niet zonder slag of stoot weg , maar die werden na zijn vertrek wel beter!

18   1  
Samson

Ik lees dat hij heeft gezegd "3 goals maken bij Roda geeft de burger moed". Ja dan is het wel tijd voor je pilletje, dan ben je wel even de weg kwijt.

15   2  
Scheppioni

Dat er hier toch nog supporters zijn die positief zijn over dit NAC onder steijn, steijn met zijn haags gezwam wil zijn eigen nog doen laten geloven en basisspelers houden hun mond maar, terwijl van hun gezichten af te lezen is (o.a.Haye, Bilate en Mounir) dat ze niet weten wat ze hier mee aanmoeten !!!??? Steijn's spelers houden hun bek dicht, verder dooft het vuur, want we worden door elk willekeurig kkd ploegje te kijk gezet !! Ik ben zeer boos, dat dit nu allemaal bij ons NAC gebeurd, ook steijn is niet groter dan de club !! En schei uit dat het arbitraal tegen zit, ja dat is zo, maar genoeg wedstrijden dat het ons mee zat en dan hoor je steijn niet !! Hij ziet een heel andere wedstrijd dan de echte NAC supporters hier !!! Wij willen geen betonblok voetbal, daar ben ik niet verliefd geworden op ons NAC, maar NOAD en borst vooruit !!!

18   4  
Vreven4President & HyballafurFuhrer

Dit kan echt niet meer. Zowel de trainer als dit interview. Juist omdat je geen journalist bent en er als supporter zit, mag je wel wat kritischer zijn.

Een paar suggesties met vragen die in ieder interview na de wedstrijd gesteld kunnen worden:

1. Beste Maurice, waarom pas jij je iedere wedstrijd aan de tegenstander aan? Je kunt na zoveel wedstrijden de conclusie trekken dat zo’n strategie je niets heeft gebracht, toch?

2. Vorige week zei je niet al teveel meer te zullen wijzigen. Vervolgens speel je vandaag ineens 5-3-2. Dat rijmt toch niet met elkaar?!

3. Waarom speel je bijna iedere wedstrijd in een andere formatie en laat je de spelers niet op de plek spelen waar ze het beste functioneren?

4. Waarom is er aan het eind van de competitie nog steeds geen enkele lijn in het aanvalsplan te ontdekken?

5. Waarom blijf je vasthouden aan Malone, terwijl iedereen ziet dat hij ondermaats functioneert?

6. Hoe kan jij verklaren dat geen enkele speler beter is geworden dit seizoen? Integendeel.

7. Hoe is het mogelijk dat we het hele seizoen worden afgetroefd op conditie en tactiek?

8. Denk jij dat dit het voetbal is waar de NAC supporter voor naar het stadion komt?

9. Vind jij je spelers op de bank niet goed genoeg om in te vallen? En kun je begrijpen dat jouw keuzes desastreuse gevolgen hebben voor het toch al belabberde groepsproces?

10. Ben jij toevallig het hele seizoen al voornemens om Dion Malone uit te huwelijken aan je dochter?

11   2  
Vreven4President & HyballafurFuhrer

Gelukkig krijgen ze nu wel lekker 3 dagen vrij om even bij te komen.

4   1  
Vreven4President & HyballafurFuhrer

Rectificatie op mijn eerste reactie. De interviewer heeft vraag 2 uit mijn lijstje gesteld. Terechte vraag.

9   0  
den hulk

wanneer word nu beslist dat stein nac moet verlaten zeker als er weer publiek bij de wedstrijden van nac mag komen

8   1  
Tinus Plotseling

Het is lastig in de spiegel kijken met een bord voor je kop.

6   1  
Avro

Stijntje vreven

5   0  
Tip

Opmaken voor de nacompetitie is wat rest. En hopen dat er van binnen uit bij NAC iets gaat veranderen, want ik vrees dat anders die nacompetitie niks wordt. Overigens NAC gisteren niet zo slecht vind ik als veel hier schrijven. Wel onbegrijpelijk dat NAC met Sidney als medespits en Anco centraal die laatste 25 minuten en eventueel Kaj op de vleugel niet ging voor de 3-4. We hebben maar een paar kansen nodig.

9   0  
Fortuna’65

Ik kon t niet aan om gisteravond ook nog de interviews te luisteren. Dus hoppa, nu dus.
Als je voor NAC bent weet je zeker dat je er meer verliest dan wint, dat er dramatische wedstrijden bij zitten, dat je zelden tot het laatste fluitsignaal weet wat de uitslag gaat zijn. Niets is zeker. Wat anders is deze keer......een patroon, geen incident, van laf voetbal. Een dalende lijn met spelers die alle goede intenties en wil om te winnen niet kunnen waarmaken door de opstelling, hoeveelheid opdrachten en coaching. Jonge spelers die verpieteren, meegaan in de malaise en dromerig verlangen naar de tijd dat men een trainer had die vertrouwen gaf en ze het gras zo af en toe liet opvreten. En een trainer die een volstrekt andere wedstrijd beleeft dan 99% van de andere toeschouwers. Ik ben niet eens boos op Steijn. Ik heb diep en diepe medelijden met deze man. Wie verlost hem?

9   0  
Willem 4,5

Ik durf me best aan de voorspelling te wagen dat dit Steijn zijn laatste seizoen is mij NAC. Ben niet zo,n voorstander van om de trainer in het lopende seizoen te ontslaan. Kijk naar Broob bij Ado en Petro bij W2. , meestal is dat zinloos., al helemaal niet met nog een paar wedstrijden te gaan. Maar het lijkt me sterk dat ie er volgend seizoen nog zit, teveel onduidelijke spelsystemen, of zeg meer géén systeem, geen drive in het elftal en en onduidelijk wisselbeleid zullen hem de das omdoen. Ik kan me niet voorstellen dat volgend seizoen, (voor 99% zeker in de kkd), hij weer voor de groep staat, Lokhof gaat zijn stempel drukken op het elftal, dat staat buiten kijf! Jammer weer een seizoen naar de Fili(stein)en, beeldspraak!

8   12  
Henkie

@Vreven4president

BSR is de interviewer. Doel is de mening verkrijgen van de geïnterviewde.

In bijna al jouw vragen presenteer je je eigen mening als zijnde de waarheid. Dat is niet de bedoeling van een interview.

"waarom pas jij je iedere wedstrijd aan de tegenstander aan?"
Is dat zo? Bepaal(t) jij/BSR of dit het geval is, of moet je dat Steijn vragen?

"Je kunt na zoveel wedstrijden de conclusie trekken dat zo’n strategie je niets heeft gebracht"
Is dat zo? Bepaal(t) jij/BSR of dit het geval is, of moet je dat Steijn vragen?

"Dat rijmt toch niet met elkaar?!"
Is dat zo? Bepaal(t) jij/BSR of dit het geval is, of moet je dat Steijn vragen?

"Waarom speel je bijna iedere wedstrijd in een andere formatie"
Is dat zo? Bepaal(t) jij/BSR of dit het geval is, of moet je dat Steijn vragen? (Volgensmij heeft Steijn juist tientallen wedstrijden op rij in nagenoeg dezelfde formatie gespeeld)

"Waarom laat je de spelers niet op de plek spelen waar ze het beste functioneren?"
Is dat zo? Bepaal(t) jij/BSR of dit het geval is, of moet je dat Steijn vragen?

"Waarom is er aan het eind van de competitie nog steeds geen enkele lijn in het aanvalsplan te ontdekken?"
Is dat zo? Bepaal(t) jij/BSR of dit het geval is, of moet je dat Steijn vragen?

"... Malone, terwijl iedereen ziet dat hij ondermaats functioneert?"
Is dat zo? Bepaal(t) jij/BSR of iedereen dit ziet? Of moet je Steijn vragen wat hij van Malone vindt?

"Hoe kan jij verklaren dat geen enkele speler beter is geworden dit seizoen? Integendeel."
Is dat zo? Bepaal(t) jij/BSR of dit het geval is, of moet je Steijn vragen hoe hij dat ziet?

"Hoe is het mogelijk dat we het hele seizoen worden afgetroefd op conditie en tactiek?"
Is dat zo? Bepaal(t) jij/BSR of dit het geval is, of moet je dat Steijn vragen?

8. Denk jij dat dit het voetbal is waar de NAC supporter voor naar het stadion komt?
Eindelijk een vraag waarin je naar de mening van Steijn vraagt en niet de geïnterviewde jouw mening opdringt!

"En kun je begrijpen dat jouw keuzes desastreuse gevolgen hebben voor het toch al belabberde groepsproces"
Is dat zo? Bepaal(t) jij/BSR of dit het geval is, of moet je dat Steijn vragen?

"Ben jij toevallig het hele seizoen al voornemens om Dion Malone uit te huwelijken aan je dochter?"
Tja, kinderachtig.

1 Goede vraag dus!

11   0  
Adriaan

Zo veel spelers,dikwijls zelf mogen halen
Steijn kan er geen TEAM van maken
Vriendjespolitiek ( Malone)
Staan er wel de juiste spelers in en worden die ook in hun kracht benut?
38   1  
Bertus

Wat heb ik me vergist, was een van de eersten die stond te juichen toen Steijn werd aangesteld al was de desillusie van het ontslag van Hyballa groter.
Inmiddels moeten we toegeven dat na Lok, Gudelj en Brood dit dus gewoon de slechtste trainer is die ons kon overkomen.
Oneerlijk, lui , gebrek aan voetbal kennis , geen empathies vermogen en onbetrouwbaar.
Nog nooit heb ik zulk slecht en fantasieloos voetbal gezien.
Voetbal zonder “ hart “ en zonder passie.
Ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen om uiting aan mijn verbazing te geven.
Verbazing omdat er niemand binnen NAC hem een halt toeroept , verbazing over de keuzes van deze trainer en het matte fantasieloze laffe spel.
Boosheid omdat eigen belang en vriendjespolitiek prefereert boven commitment , ijver, werklust en eerlijkheid.
Verbazing én boosheid omdat velen in en om de selectie niet begrijpen wat er gevraagd wordt en waar het zéker in deze fase over gaat.
Ze zijn niet te motiveren.
Gisteren 5 verdedigers en de kansen vliegen je om de oren, een Malone er tussen die louter paniek zaait en als hij de ballen niet verspeelt ze inlevert bij degene die zogenaamd niet op zou kunnen bouwen.
Superlatieven tekort over Hendriks, maar waarom, die zie je alleen nog lucht dekken, verkeerd timen en zijn rug naar de bal keren, zie derde goal.
Alleen Adilehou kan zich enigszins staande houden en de backs verzuipen.
Grootste ellende is het middenveld waar Fiorini niet doordekt idem Mounir en Haye brengt alleen nog maar meer onrust in een toch al rammelende verdediging, waar die mee bezig is dat is niet te volgen.
Lijkt wel of hij zijn verstand plotseling kwijt is.
Snap nu ook waarom ADO van hem af wilde , is geen teamspeler en komt niks vanaf .
Ondertussen verpietert een Azagari op de bank en niemand snapt er iets van.
Steijn is bezig om heel deze club ten gronde te richten en als ik het gênante interview van van As goed tussen de regels lees dan zal daar geen verandering in gaan komen tenzij het zo is dat Lokhoff en de eigenaren één front gaan vormen.
Dan nog Sydney van Hooijdonk , het is onverkoopbaar en onverteerbaar als je moet winnen dat de topscorer weer pas in de 90e minuut er in mag.
Het is niet alleen misplaatst en respectloos naar van Hooijdonk maar ook naar de achterban.
Steijn schoffeert wekelijks de supporters, de geldschieters, de club, de stad Breda en het voetbal.
Er staat maar één ding te doen, weg met die luie donder, en een stadionverbod geven.
Dit kan gewoon niet meer, je kunt vriendjespolitiek nooit laten prefereren boven de bedrijfsresultaten.
Wie stopt Steijn?

9   4  
Cool hand

Veel kritiek op de interviews. Ik lees ze nooit. Ik bezoek deze site om te kijken hoe mede Nac-supporters denken over het vertoonde spel, de aankopen, het beleid etc. Wat de spelers en trainer na een wedstrijd te vertellen hebben, boeit me niet. Daarnaast, dit is een online fanzine. Waarom zou je verwachten dat de vrijwilligers top-interviewers zijn? Laat ze lekker. Ik heb iig respect voor ze.

18   1  
Ivo

Ik weet het nu zeker: deze man leeft in een parallel universum. We zijn het eerste half uur echt helemaal scheelgetikt. We hadden op dat moment 20% balbezit en nul schoten.

Dit kan toch niet mensen?

3   0  
SjorsNac

Het is even afwachten wat Lokhoff ons gaat brengen maar begin steeds meer aan een Roda scenario te denken, volgens nij hebben we flink wat geld uitgegeven en moest het dit seizoen gebeuren. Budget zal weer lager worden en als succes uitblijft blijf je in de krochten van de kkd hangen. De club heeft wat dat betreft ook weer volle stadions nodig, omzet en de extra steun vanaf de tribune. Weet zeker dat met een vol stadion 6 punten meer hadden gehad.

9   3  
Real Robert

@Bertus. Jij verwoordt alle eigenschappen van Steijn!

Die man is gewoon op het gestoorde af, wnnneer je

alles anders wil zien dan de werkelijkheid.

Een vleesgeworden narcist.

Of provoceert hij zet zolang tot het moment, dat hij

buitengeschopt wordt?

Wellicht crowdfunding om afkoopsom buiten elkaar

te brengen? Dit gaat echt niet langer zo!

Het nieuwe seizoen komt er alweer aan!

3e jaar i n de 1e divisie en met Steijn zeker

langer!

5   2  
Pvw

Angsthaas

14   30  
Ome Cor

Steijn is kut
Iedereen uit Den Haag is kut
De aandeelhouders zijn kut
Een aantal spelers zijn kut
Dat sommigen niet spelen is kut
Spelen ze wel dan is dat weer kut
En nu zijn de vrijwilligers van BSR ook al kut ?

Alleen de alwetende aanhang, die buiten het kijken naar betaald voetbal nog nooit iets in de branche hebben gedaan, maar zichzelf wel alle kennis en enig niveau toedichten die ze professionals verwijten niet te hebben....die zijn dan weer niet kut.

En zeg je van wel dan zijn ze me een partij beledigd. Tjonge jonge wat een zootje ongeregeld zit er tussen de normale en NAC steunende fans door gemengd zeg.

14   7  
Nicky @Cor

Geef t op Cor.. Die droeftoeters met hun betweterig gedrag... Die gaan niet veranderen...

Als je al gaat afgeven op BSR die daar volledig vrijwillig naar Kerkrade rijden en voor NAC supporters ongelovelijk veel tijd steken om dit soort interviews te verzorgen ben je echt ongelovelijk lomp... Te lomp om te beseffen hoe lomp... Jezus wat is het niveau van sommige individuen hier triest..

9   14  
Dos

Ome Cor

Helemaal terecht wat je zegt.

8   3  
Oldie

@ Bertus

Ik ben het volledig met je eens. Ik had 't niet beter kunnen verwoorden. Ga inmiddels vanaf 1954 naar NAC, maar zo'n slechte trainer heeft onze club nog nooit gehad. Steijn nog liever vandaag buiten dan morgen!

9   7  
NAC Breda F.C.

De reacties van de trainer en spelers daar gelaten. Supporters van de B-siderats & NAC SHAME ON YOU! Ik vind het helemaal nergens op slaan dat de BSR wordt aangesproken op deze interviews. Ze doen het geheel vrijwillig voor jullie, in hun vrije tijd. En houd het gewoon netjes naar deze jongens die dag in dag uit nieuws en entertainment verzorgen omdat NAC daar in faalt. Wees blij dat de BSR er gewoon is.

BSR kan er toch niks aan doen dat Steijn en c.s. gewoon zelf verzaken.

Laat het interviewen aan de big boys over zoals de NOS, ESPN of BNdeStem.

12   2  
The Don

Amusant initiatief:
De bsiderats-politie onder aanvoering van Cor Manders (oom van en tevens voorbeeld supporter).

12   0  
Beeksenaccer

#BSR, supporters zitten blijkbaar niet meer te wachten op de interviews met steijn. Volgende keer dus maar tegen steijn zeggen, bedankt dat je ons altijd te woord wil staan maar de supporters zijn je excuses en slap gepraat zat. We stoppen met interviews met jou en houden het voortaan alleen bij spelers.

10   4  
NAC4Ever

Wanneer Almere en De Graafschap vandaag en maandag verliezen (en dat is mogelijk) ziet er wereld er beter uit dan 24 uur geleden.

De N en O van NOAD staan, zoals bekend, voor nooit opgeven.
Dat geldt ook voor de supporters.

2   3  
Wim

Helaas kansloos voor plek 2.
Als je gisteren intervieuw zag met de trainer van Cambuur, dan weet je dat ze de graafschap de punten gunnen als ze tegen hun spelen. En mocht die hulp nog niet genoeg zijn, dan zal Cambuur er vol in gaan tegen ons de laatste wedstrijd.

7   0  
Lamington

Godsie, er zitten echt een paar hele miezerige personen tussen die ten alle tijde supporters de les lezen en over ze heen kotsen. Dat is een uniek soort droevigheid.

Je zou maar zo zijn...

14   3  
Tip

De gasten van Bsiderats zijn prima. Ik mag ze. Goeie gasten met veel talent. Maar.... het is normaal dat de meeste supporters na de wedstrijd van gisteren vinden dat Steijn wel eens op het rooster mag. Ik vond dat ook. Je kunt dat echter van een supporterssite niet verlangen. Die hebben goodwill van de club nodig. In alle eerlijkheid vind ik het stuk van Bertus keihard maar erg eerlijk en goed. We kunnen er niet meer omheen. Het gaat onder Steijn niet lukken. Helaas. Ome Cor moeten we de humor van inzien vind ik. Hij houdt ons terecht een spiegel voor alleen .....hoeft hij er dan zelf niet in te kijken. Lekker laten ome Corren, hij hoort bij de club en de site. Mijn advies verder; blijf elkaar steunen. Waak voor rottige beledigingen naar elkaar toe. Maak 1 vuist. We zijn allemaal voor dezelfde kut club.

4   3  
Tram

Nou Maurice, ik heb helemaal niks gezien waar we op kunnen voortborduren...

Nou voorruit: een enorm geluk dat onze enige drievschoten op doel ook drie goals opleverden. Verder zijn we wederom totaal overklast.

5   2  
willem 4,5

@nac4ever .Ik bewonder jouw ongekend optimisme. Dit gaat 'm echter niet worden, zelfs tegen de jong... ploegen worden we helemaal weggetikt. NAC en promoveren is hetzelfde als zout in je koffie doen en hopen dat ie zoet smaakt.

11   1  
Bart

Ik heb ook liever dat deze vent niet meer geïnterviewd wordt, heb liever dat we de slachtoffers die hij wekelijks maakt aan het woord laten.
Dan heb je echt een beeld van wat hij aanricht.

4   4  
NAC4Ever

@WILLEM 4,5
De overwinningen en op Almere en De Graafschap hebben laten zien wat we kunnen. Ook het laatste uur gisteren heeft laten zien dat we niet zomaar op kunnen opgeven.

In april 2017 geloofde ook weinig mensen in promotie. Een maand later was het feest.

9   1  
Maarten

Je kan zeggen wat je wilt over Vreven en Hyballa maar die zijn tot t bot bevlogen met de club. Wat de buitenwacht(media) ervan vindt boeit niet. Dat zijn trainers die hebben gewoon de indentiteit wat NAC is.

Ook begin ik me steeds meer te irriteren aan die haagse kliek die eerder bij ADO ook een potje van gemaakt hebben met LEX Schoenmaker JR als klap op de vuurpijl. Wat heeft deze man ooit gescout voor ADO en NAC? Pure vriendendienst van die Manders. Jaknikkers en vriendjes om zich heen om zijn positie te beschermen.

Manders had al niet de voordeel van de twijfel bij mij, van verre zelfs en die praatjesmaker gaat even beginnen over een mogelijke nieuwe stadion. Donder op man, niks geen nieuw stadion!! Zeker niet in jouw termijn waarvan ik hoop dat het snel voorbij is.

8   13  
Henkie

Eens met Nicky en Ome Cor.

Enorm hoog droeftoetergehalte op deze website.

Maarja, algemeen bekend: klagende mensen uiten naar verhouding veel meer hun meningen op internet. Als er niets te klagen valt, waarom dan reageren? Na een winstpartij is het aantal reacties ook altijd veel minder dan wanneer punten verspeeld worden. Dan ontwaken alle droeftoeters weer.

9   2  
De generaal

Steijn is een steen om de nek van NAC

4   0  
NAC!!!

@BSR.

Top site en top werk leveren jullie echt waar, veel bewondering voor al dit!

enkel een tipje: Stop met deze man te interviewen, het is om te 🤮. Weet niet welke wedstrijden hij op de bank streamt, kansloos was de wedstrijd, en het laat wisselen is helemaal van de gekke. We promoveren echt niet met dit spel, niet rechtstreeks en niet via de nacompetitie.
Heel het jaar dezelfde onzin staat hij te verkondigen en je ziet gewoon geen enkele progressie. DRAMA STIJN!!!

Slechtste trainer in vele jaren!!

6   1  
NVT

In de Gegenpressung podcast kwam naar voren dat Manders de supportersfora na iedere wedstrijd leest en dat hij zich daar druk om maakt...

Dat kan ik niet verenigen met het feit dat hij daarna aangeeft dat ongeveer 99% van de supporters zich kan identificeren met het voetbal wat NAC speelt. Dan lees je enkel die sporadiach positieve reactie over het voetbal, niet de overgrote meerderheid.

Helaas hebben wij als supporters totaal geen invloed op deze mensen. Zowel Manders als Steijn voelen zich verheven boven ons en zullen nooit of te nimmer hun fouten toegeven. Dat ze daarmee spelers en de club kapot maken, het lijkt ze totaal niets te doen. Manders bouwt verder aan zijn luchtkastelen om de supporters zoet te houden, waar Steijn zich per week steeds meer als incapabele trainer bewijst. Het ongelijk van Steijn komt met het anti-voetbal, het steeds opnieuw opstellen van Malone, het niet beter maken van de selectie en het niet kunnen promoveren,steeds opnieuw bovendrijven. Maar de heren Manders en Steijn blijven vasthouden aan hun tunnelvisie die totaal geen aansluiting vindt bij 99% van de supporters.

Het is voor ons afwachten tot de bom barst en deze passanten NAC in de toekomst gaan verlaten. Onze enige hoop is dat dit niet te lang gaat duren en de schade beperkt blijft.

5   0  
fvf6

Als je je elftal zo aan de wedstrijd laat beginnen , met 5 verdedigers om toch maar zeker niet te verliezen , en dan pas in minuut 89 gaat winnen , kun je mij niet wijsmaken dat je wil winnen . Het enige dat NAC nodig heeft is winnen , dus ga er dan voor mijnheer Steijn en stel een zo veel mogelijk aanvallend elftal op .

1   0  
Ed

Schijtvoetbal. Ook als speler moet je dit niet willen. Starten met gif in je flikker, de wil om te winnen. Deze uitstraling is er totaal niet. Bij verdedigen iedereen een man en bij aanvallen gas erop, met een plan. Alleen er is geen plan. Lange halen naar voor. Dat is gewoon op goed geluk ballen. Terwijl je spelers hebt die redelijk creatief zijn. Zucht wat een ellende. Ik hoop dat we klaar zijn voor de na competitie, maar vrees het ergste.

3   0  
Pannelap

Bertus,.... geweldige reactie!
Pijnlijke, maar je slaat de spijker op z'n kop.

5   0  
NAC!!!

@Bertus.

Volledig met je eens.
Steijn is heel de club naar de kloten aan het helpen. Als er geen promotie komt. (En die kans is 99%, met dit voetbal)
Ben in benieuwd naar de middelen voor volgend seizoen.
Daarbij:

Eigenlijk gaat de club al meer dan 10 jaar achteruit. Wie stopt dat???

Er is in al die jaren geen visie in de club, sportief en zakelijk. Al meer dan 10 jaar staan we stil, en sommige vullen hun zakken met het “eigen beleid”..
Als er al eerder was ingegrepen speelde we al jaren ERE en kon je verder bouwen aan de club en dan kan je spreken over een stadion!
Maar, eerlijk is eerlijk, zolang de top in de club blijft zoals ze nu is gaat het niet.
Wat zou ik graag voor deze heren werken, zoveel verkeerd mogen doen en amper ingrijpen, miljoen weggegooid e.d. Het bewijs dat ze met (alle) goede wil geen voetbalclub kunnen runnen.

Een buitenlandse investeerder, Neen liever niet. Iemand met een NAC hard en die weet wat men verlangt kwa voetbalspel en de club laat groeien, ja graag!!
Gewoon dat tegenstanders in hun broek doen omwille een avondje NAC, zo graag!!
Maar dat is al jaaaaaren verdwenen, het is meer een wedstrijdje geworden in Breda, er even tussenuit zeg maar..

Al die passanten die gepasseerd zijn.. triest! Visie en passie, JAAA!!


Steijn zijn visie of plan, strijd, man toch, de schande van Breda..
Zoals ze wel eens zeggen, de grootste zit staat tussen de palen. Bij ons niet, staat aan de zijlijn te gapen!

13   2  
Belgische Naccer

Hopeloos commentaar van een kut "trainer", die het al lang niet meer weet.

Passie? Strijd? er alles aan gedaan?????

Waar dan??
Wie dan??

Noem mij 1 speler gisteren die het duel is aangegaan en zijn voet tegen de bal heeft gezet en niet op 3 meter afstand staat te kijken. Ik kan er 1 noemen en dat is Adilehou. De rest staat te kijken en doet niks. Kijk de goals maar na van Roda:

Ze mogen inspelen
Ze mogen voorzetten
Ze mogen aannemen
Ze mogen ook nog eens op goal schieten, zonder dat iemand ingrijpt.

De 3-2 van Roda is echt schrijnend vanwege het totale gebrek aan inzet en passie bij NAC. En zo waren er nog 5 opgelegde kansen die Roda gelukkig verprutst.

Het is KUT maurice. Stop nou eens met blaten.
Er is geen strijd, Er is geen passie, je doet er helemaal niet alles aan om de wedstrijd te winnen!! Vertel nou eens de waarheid!

Je speelt passief, afwachtend. En je houdt alleen maar tegen. Het team is verre van fit en als Roda alle kansen gemaakt had en NAC ook, had je met 10-3 verloren gisteren. Dat is de waarheid. Dit was ook al zo tegen Volendam en ook al zo tegen GoAhead. En over Dordrecht en Oss en al die andere onnodige verloren punten heb ik het niet eens.

Maar ten eerste de ploeg eens fit man. Of wissel eens op tijd, als de helft van je team op omvallen staat....we zaten er lekker in...???? flikker op man.

Ik eis Hyballa terug!

5   0  
GB

Ok, laten we zeggen dat we de afwachtende en passieve speelstijl begrijpen ( ook ik heb Steijn lang verdedigd) hoe kan het dan dat je team fysiek (kracht) en conditioneel ( uithoudingsvermogen) niet in staat is dit te bolwerken. Je kiest, samen met het team kennelijk, voor een speelstijl waarvoor je niet de middelen noch de intrinsieke motivatie hebt?

En als je dan een hele goede bank hebt zitten, dan laat je die zitten, want je team dat fysiek en conditioneel niet in staat is het vol te houden, zit zo goed in de wedstrijd?

Schiet mij maar lek...........


U zijt gegroet!

11   0  
Ad B uit Roosendaal

Er was maar één team wat echt voor de winst speelde en dat was Roda JC.

Een waardeloze tactiek van Steijn. Waarom 5 verdedigers? Waarom geen alles of niets het laatste kwartier?


2   15  
Ome Cor

BSR Edit: klaar nu

4   0  
Nac’er

Deze trainer past niet niet bij NAC want een echte NAC trainer is ook stiekem supporter van de Club. NAC speelt veel te defensief past niet bij de mentaliteit van onze club NOAD. Desalniettemin hoop ik dat we het nog gaan redden maar ik ben bang dat we volgend seizoen in KKD spelen.

1   2  
DunErwt

Alleen de alwetende aanhang, die buiten het kijken naar betaald voetbal nog nooit iets in de branche hebben gedaan, maar zichzelf wel alle en enig niveau toedichten die ze professionals verwijten niet te hebben....die zijn dan we

5   2  
DunErwt

BSR Edit: Klaar met gezeik op elkaar nu

8   1  
Oosterhout076

Twee verliespunten die je vooraf al aan zag komen. Als je traint en speelt om niet te verliezen win je nooit. Als je opstelling zo defensief is zul je nooit winnen. Dit wordt er week in week uit in geramd bij de spelers. ANGST om te verliezen is groter dan de DRIVE om te willen winnen. Dat Cambuur 100 doelpunten heeft gemaakt heeft met instelling en opstelling te maken, maar dat doe je dus nooit met 5 verdedigers en 4 middenvelders.

Met deze instelling is Play offs hoogst haalbare en dan heb je nog geluk. Niets in eredivisie te zoeken.

Opstelling en wisselbeleid is echt op conto van Steijn te schrijven. Samenstelling selectie en motiveren is een gezamenlijke verantwoordelijkheid maar mag ook wel eens goed naar gekeken worden. Durf eens met 4 aanvallers te spelen (4-2-4). Geen enkele tegenstander durft dan nog vooruit te voetballen. Zo haal je de druk op middenveld en achterhoede weg. Met 5 verdedigers roep je de druk op je af.

Het is allemaal niet zo moeilijk.
Maar het is wel heel kort dag.
Laten we het beste er van hopen.

5   2  
Sponsor uit Breda

RvC moet ingrijpen. Is schuld van hun wat er op het veld gebeurt, hun zijn er voor om de huisstijl te waarborgen, maar helaas een erg slappe hap die alles maar goed goedkeuren wat MS en MM voorleggen.
Het kan toch niet dat MS Lokhof heeft moeten beoordelen of Ton past bij NAC.
Dat is de wereld op zijn kop.

2   4  
Ome Cor

BSR Edit: Oke klaar nu met het gezeik op elkaar.

3   2  
DunErwt

BSR Edit: Klaar nu.

3   2  
DunErwt

@bsr

Ome cor en ik hadden een normaal gesprek. En we weten dat we het op bepaalde punten niet eens zijn. Maar dat is al een tijdje klaar hoor. Wat ik ik ook al tegen ome cor zei, no hard feelings.

2   2  
Ome Cor

Dun erwt en ik hebben wel eens slechter contact gehad.
Hier zat een verschil van mening in, geen onderlinge ruzie of gescheld tussen twee bezoekers hier.

Het is dat de Ginnekenmarkt nog geen open terrassen heeft, anders hadden Erwtje en ik er best 1 (of meer) weg kunnen tikken....zelfs zonder het met elkaar eens te zijn wat onze discussie hier betreft.

5   0  
MickJ

Waar in de verte heb ik dat gehoord ,
let op er broeit iets .
Steijn terug naar VVV.

7   0  
Bas

Vandaag bn de stem: Steijn pareert kritiek op systeem

Deze Steijn gelooft zijn eigen leugens nog...
Roda had een karrevracht aan kansen en zijn team mocht niet klagen want ook Bilate maakte een duwovertreding bij de 3-3...
Lelijkste voetbal bij ons Nac sinds decennia!
En dat met zo’n dure selectie

5   0  
Pim

Het is gewoon een puinhoop op het veld, alles loopt door elkaar! Met toeval dat de bal bij Fiorini kwam joh. Roda had toen al een handvol goals moeten maken!

Die Steijn lult uit zijn nek en laat zijn dure spelers zich steeds aanpassen aan mindere kkd’ers

1   2  
Hansie

Maar het geluk, want dat was de 3-3, houdt blijkbaar maar niet op want Almere verliest sinds maanden alles. Graafschap gaat ook niet winnen bij koploper periode

3   0  
Vreven4President & HyballaFurFurher

@ BSR afgelopen weekend namen de negatieve emoties na de zoveelste matige wedstrijd de overhand. Ik heb het interview nu voor de 3e keer bekeken en ontdek dat mijn frustratie eigenlijk niets met de interviewer te maken heeft. Technisch gezien was het eigenlijk best een goed interview. Wat is mis in het interview is de kritische noot op de keuzes die Maurice heeft gemaakt. Mijn nickname verraadt mijn voorkeuren, maar dat is puur vanwege de eerlijkheid en gedrevenheid waar deze trainers voor stonden. Zij verscholen zich niet achter allerlei smoesjes, beperkte realiteitszin en onbelangrijke bijzaken. Hoe anders is dat met deze man.

Dus interviewer, mijn excuses voor de scherpe toon van mijn reactie hierboven. Ga zo door! ...en af en toe nog wat verder.

4   0  
Cees van Gils

Al 54 jaar nac supporter en seizoenkaart houder
Het kan toch niet zo zijn dat de Heer Stijn groter is dan de club

Het doet veel pijn dit te moeten aanzien ,
En er zitten betere spelers op de tribune maar ja .... en zeer vernederend voor diverse spelers die verdedigers die scoorde tegen de graafschap de week er na weer naast
Pure onwil om met bepaalde mensen te werken en het belang van NAC komt niet op de eerste plaats bij de heer Stijn

Laad alle berichten na dit bericht in