Overal waar we komen

BSR TV: Maurice Steijn na FC Dordrecht - NAC (2-3)

DeWeesJr

Maurice Steijn was na afloop een tevreden man. NAC pakte de drie punten en liet met vlagen prima spel zien. We vroegen de trainer onder andere naar zijn wisselingen in het elftal en het optreden van Dion Malone.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
73 Reacties
175    
Das Phantom (BSR)

Zijn kijk op het spel van Malone hoor ik echt met open mond aan. Ik heb verdedigde fouten gezien, enorm slechte terugspeelballen. Prima dat je voor Malone kiest, maar beetje kritisch mag wel hoor, kom op!

79    
Bou

De wedstrijd had al na 30 minuten besloten moeten zijn. Scherpte en de echte wil om te scoren moet verbeteren. Qua wisselingen, Schouten is niet echt in goede doen de laatste tijd. Moise eruit halen omdat Malone meer ervaring heeft is gewoon keiharde bullshit. Volgens mij moet de beste gewoon spelen en dat is toch echt Moise op dit moment! Steijn geeft aan dat iedereen wel foutjes maakt, maar ik meen mij toch te herinneren dat Riera hiervoor geslachtofferd werd? Wat een bullshit zeg.

53    
Oelie

Malone is onomstreden?

175    
Das Phantom (BSR)

Zijn kijk op het spel van Malone hoor ik echt met open mond aan. Ik heb verdedigde fouten gezien, enorm slechte terugspeelballen. Prima dat je voor Malone kiest, maar beetje kritisch mag wel hoor, kom op!

51    
Nummer39

Ik weet dat de kappers al maanden dicht zijn, maar als Malone fit is en dan onomstreden, gaan mijn nekharen gewoon rechtovereind staan!
Goeiedag zeg Maurice, is de Hans Anders ook gesloten?

Je zou denken dat de beste man een klap van de molen gehad heeft. Hier luister je toch echt met open mond naar?!

Op naar volgende week!

78    
Bart

Jeetje.... Malone onomstreden...

Daar schrik ik wel een beetje van Maurice

67    
H.V.M.

Steijn is opzich geen slechte trainer maar soms lijkt hij de weg volledig kwijt te zijn.
Hoe kun je bij 2-2, waar je dus helemaal niets aan hebt, KDR wisselen en Malone laten staan?
Malone raakte geen knikker.
Dat laatste was ook van toepassing op Maria.
Het duo M & M snel op de bank zetten.
Mashart is echt niet minder en kan goed de positie van Maria innemen.

47    
Johan o

Een winnende coach heeft altijd gelijk....maar zeker niet voor wat betreft malone.

45    
Vreven4President & HyballafurFuhrer

Stop met aanpassen aan de tegenstander!!!

Dit is de zoveelste keer dat we tegen veredelde amateurs onze tactiek blijkbaar moeten afstemmen. Ga van je eigen kracht uit! We spelen niet tegen Juventus, Barca of Bayern!

Goed dat de verslaggever nu wel doorvraagt. Al geeft Maurice wel weer een laf antwoord. Ik hoop dat ie z’n trots opzij zet en de beste spelers laat spelen ipv altijd maar z’n haagse vrienden.

38    
Ome Cor

Malone is schuld aan de eerste goal van Dordrecht.
Hij is verdedigende middenvelder, GEEN verdediger !

Als je dan onomstreden bent waarom is dan bijvoorbeeld je topscorer niet onomstreden ?
Bilate scoort, geeft een assist en staat vervolgens weer kansen te verspillen met slappe ballen of te harde assist pogingen.

47    
FCSP

Och Maurice, wat moet het toch fijn zijn om in je eigen wondere wereld met oogkleppen op te leven. Ik noem dat een bord voor je kop btw.

35    
Tip

Ik denk dat Steijn van uitgaat dat de Malone van de eerste 6 wedstrijden er op een gegeven moment weer staat. Want zijn begin in Breda was best goed. Daarna is Malone enorm terug gevallen. Eindelijk is vandaag de Rooij beslissend. Top. Komt goed. We mogen best even dagdromen. Stel dat NAC promoveert , via plaats 2 of nacompetitie, en dat trieste W2 degradeert via de nacompetitie .......... dan is alles weer in 1 klap zoals het hoort. 😎

-3    
Rubenac

Blijf het een klote coach vinden.
Selectie is onsamenhangend en te groot,wissels onlogisch en malone een bepalende speler noemen?!

Zonde , want zelfs met deze onsamenhangende selectie moet je structureel beter veld spel laten zien.

19    
Ad B uit Roosendaal

Moeizaam, maar dik verdiend gewonnen.

Goed vanaf het begin druk gezet, maar helaas veel te veel kansen gemist.

NAC kan en moet blijven winnen, dan halen we De Graafschap en Almere City vanzelf in.

Op naar de Markt in Breda.

-3    
Nr. 20

Man man wie is hier ervaren trainer. Hebben degene die hier weer van zijlijn (beste stuurwiel) zelf elftallen gecoacht. Zo ja zeg even erbij op welk niveau? Steijn kiest voor Malone punt. Deal with it. Speelde ms niet meteen geweldig maar is er ook even uit geweest dus kan alleen maar beter. Ook dat gezeik op Maria. Speelde ms ook niet goed maar dan weer meteen om mashart roepen om die vervolgens weer af te branden. Man man triest!! 9 punten in een week...in deze fase maakt het me geen drol uit hoe...winnen dat telt. 💪

41    
Arie

Malone heeft het goed gedaan. Malone is onomstreden. Malone heeft ervaring. Die gast is knettergek.

39    
Belgische Naccer

Tja...hier was ik dus al bang voor....

Malone staat er dus vast in, tot einde seizoen.

Nou dan speel je bij deze volgend jaar GEGARANDEERD weer KKD!

Het enige wat waar is wat onze trainer zegt is het volgende:

We hebben het onszelf onnodig moeilijk gemaakt...

Ja JIJ ja Maurice Jij hebt het jezelf onnodig moeilijk gemaakt...

Door je vriendjes op te stellen. MALONE en MARIA.

Houdoe!

21    
Chefke

Hoi Maurice,
Gefeliciteerd 🍾!

Pufff maar wat was dit dan?

15 minuten giga genieten en dan
”laat de bal maar aan die 🐑 koppen
en dan zien we wel.

Én dat snap ik niet, blijf volle bak druk zetten, want je ben zovéél beter.

Sorry voor het afzeiken

Raaaaaar maar ik heb nog nooit een 25 minuten durend dominerend NAC gezien die de tegenstander tegen de muur vastnagelt en niet meer loslaat.

Een lucky shot...., van Fiorini, en de buit is binnen.
Maar dit team en jij kan nog zoveel beter. Zoveeel

Inshallah 🙏🏼

80    
Chris W.M.

Lekker signaal geef je af als trainer. Waar het gros van de spelers op hun tenen moet lopen om geen fouten te maken en altijd het beste uit zichzelf moeten halen om een basisplek te veroveren én te houden, zal Malone zolang hij op z’n benen kan staan altijd een basisplek krijgen. Benieuwd wat dat met de onderlinge sfeer doet...

50    
Mo

De grootste fout van Steijn vandaag was de opstelling van Malone en Maria. Nou ja fout....
eigenlijk een grote blunder!

Die Steijn gaat het nog zwaar krijgen met ons Tonneke!

20    
Nachoreca1

Lang verhaal kort...we hebben goede zaken gedaan. En ik houd van NAC Breda 💪

-12    
Nr. 12

Moise heeft de afgelopen duels goed gespeeld, maar vooral verdedigend. In de opbouw oogt hij wat onrustig vind ik en levert soms onnodig ballen in. Daarin is Malone stabieler. Ik kan me de switch wel voorstellen nu hoor. Tegen een kopsterke spits kun je Moise er weer goed bij hebben.

13    
NAC4Ever

We gaan gelukkig steeds beter spelen. Mijn geloof in directe promotie begint terug te komen.

Maar op dit moment zie ook ik liever Adilehou i.p.v. Malone. Ben benieuwd of dat Steijn toch nog een keer van gedachte gaat veranderen.
(Ondanks dit interview)

3    
Buuze

Elke week drie punten pakken en hoe maakt me geen reet uit. Concurrentie verliest laatste tijd steeds punten. Doorpakken nu en er kunnen nog mooie dingen gebeuren in Breda.

-38    
Frits

Mijn basisopstelling:

Olij

Schouten Adelehou Hendriks Rutten

Immers Jansen Fiorini

El Al Bilate De Rooij

31    
NAC4Ever

@FRITS
Haye?

14    
Dbare

Jammer van Malone maurice, geef gewoon toe, iedereen ziet het.

Maar los van Malone vind ik dat de rest wat hij zegt wel hout snijdt en hoopgevend. Het voetbal wordt inderdaad wel beter de laatste weken, waar we 1.5 maand geleden geen enkele kans creeerde tijdens wedstrijden is dat nu al een paar wedstrijden op rij een stuk beter.
Zet deze lijn voort en we staan er in de nacompetitie.

26    
Henri

Na een flitsend begin uiteindelijk een overwinning met hangen en wurgen. Enkele punten:
Jammer dat de beste verdediger niet van NAC is.
Bilate doet niet wat je van een spits mag verwachten, scoren in 1 op 1 situaties met een keeper. (Telstar en Dorderecht).
Ik dacht altijd dat het de taak van een vleugelverdediger was om de voorzet er uit te halen. Maar dat is Maria in zijn eerste 4 wedstrijden bij NAC nog niet gelukt.

34    
Jf

Je hebt mensen met een plaat voor hun kop maar dat blok beton bij Steijn is wel erg groot. Malone straalt zeker rust uit het lijkt er namelijk op dat hij continue staat te slapen. Bij beide tegengoals grijpt hij niet adequaat in. Coaching geloof ik ook geen reet van want als je hem hoort raak je niet bepaald geïnspireerd of gemotiveerd.

Het is gewoon het ego van Steijn die weigert zijn ongelijk in te zien. Schande en ze mogen blij zijn dat er geen publiek bij mag want ze hadden hem uitgefloten.

Steijn is ongetwijfeld een goede trainer maar eigenwijs en dus ook gevaarlijk.

1    
Ivo

Ik vond Rutten ipv Schouten wel een verbetering, zeker in de 1e helft. Dordrecht kwam er vooral door via hun rechterflank, op links niet.

Malone speelde niet zijn beste wedstrijd. Maakte dekkingsfouten, stond een paar keer niet goed. Toch denk ik dat hij voetballend beter is dan Adilehou, waarbij zelfs passjes breed soms over de zijlijn gaan.

Vooral jammer dat een wedstrijd die we zo goed beginnen niet aangrijpen om gewoon een keer lekker uit te halen, een keer een wedstrijd in de 1e helft al over de streep trekken. Dan wordt het door slordig verdedigen toch weer onnodig spannend. De grootste tegenstander van NAC is NAC zelf. Als het lukt om 90 minuten scherp te spelen gaan we nog heel veel punten pakken.

23    
Real Robert

Ik hoop, dat Lokhoff in staat zal zijn met Steijn af te rekenen. Zoniet, blijven we nog wel een paar jaar in de 1e divisie. Uiteraard met Steijns M & M.
Zou die Malone werkelijk 2 ton verdienen? Ik moet er niet aan denken!

58    
Da Pope

Op zich wil ik tot op zekere hoogte meegaan in het feit dat hij voor ervaring kiest. Schouten was de laatste tijd minder, dus Rutten op rechts is prima te verdedigen. Dat Malone meer ervaring heeft dan Adilehou klopt natuurlijk ook. Maar als Steijn dan zegt: "Ze deden het goed, want het was niet makkelijk; ze hebben veel in de één tegen één gestaan en veel duels uit moeten vechten." Dan denk ik: Ok, maar wat was volgens jou vorige week ook alweer de specifieke kwaliteit van Adilehou? Dat ie goed is in de één tegen één, toch? En goed was in duels, toch? Waarom stel je DIE dan niet op? Het was niet zo dat het de afgelopen wedstrijden achterin een puinhoop was. Het centrum Adilehou-Hendriks klopte best aardig.

Prima dat je Malone de voorkeur wil geven. Ik ben het daar niet per se mee eens, maar Steijn is de coach. Hij moet uiteindelijk zelf weten wie hij opstelt. Ongeacht of ik dat een goed idee vind of niet. Maar ergens hoop ik dat Steijn dan eerlijk is en zegt: "Malone is mijn aanvoerder. Die wil ik niet op de bank zetten. Het is geen échte centrale verdediger, maar we doen het er maar mee. Hij maakt minuten, ik hoef hem de band niet af te pakken; voor iedereen beter. Adilehou deed het echt prima, eigenlijk geen reden om te wisselen, maar dit is gewoon makkelijker dan mijn aanvoerder op de bank houden. Snap je zelf ook. Zolang we winnen, prima. Hoop dat ie snel weer zijn niveau haalt en dat het geen punten kost."

En als ie dat zegt, kan ik daar best begrip voor opbrengen. Want je aanvoerder passeren is ook gewoon lastig. Maar, eerlijk is eerlijk: Malone was gewoon best matig vanavond. Uiteindelijk maakt dat niet uit, omdat je die wedstrijd wint. Maar Malone maakte niet echt duidelijk waarom hij nu precies een basisplaats verdient. Daar kun je wat mij betreft niet echt omheen. Ik snap best dat Steijn zijn keuzes verdedigt en niemand verplicht hem zijn exacte overwegingen bij het kiezen van de basiself te delen, maar deze uitleg vond ik niet super overtuigend. En uiteindelijk vind ik het belangrijker dat verdedigers doelpunten voorkomen dan of ze je aanvoerder zijn of niet. En wellicht betekent dat op enig moment dat Malone eigenlijk op de bank hoort. Benieuwd of Steijn die keuze dan durft te maken.

18    
Bart

Goed gesproken Da Pope

27    
H.V.M.

Malone en Maria (M & M) zijn honderd procent aankopen van Steijn met goedkeuring van Manders.
Steijn zal dit inmiddels illustere duo dus niet snel passeren.
Een selectie van 34 spelers en dan met deze twee wekelijks op de proppen komen!
Hoogste tijd om "even Apeldoorn" te bellen.

37    
Ibio

Vriendjes Immers en de ultra-trage-Malone mogen altijd spelen. Malone is bij komst meteen beloofd dat hij aanvoerder mocht worden. De 2-1 kwam door zwak uitverdedigen van Malone.
En daarnaast hebben Moise en Hendriks een klik. Die lijken elkaar aan te voelen.
Malone lijkt mij prima voor op de bank. Ik zie liever "gokje" Moise.
En er is maar 1 captain en dat is Haye.-21    
Bart

In 2021 nog niet verloren en de laatste 4 wedstrijden gewonnen.
Ik ben het ook niet altijd eens met Steijn, maar wat kunnen jullie allemaal lekker negatief zijn zeg.
Malone is zijn aanvoerder dus heeft een streepje voor. Dit geldt zelfs bij de amateurs.
En maria laat verdedigend wat steken vallen, maar is Mashart zoveel beter?

Misschien zie ik het te rooskleurig, maar de laatste jaren zijn we steevast slechter uit de winterstop gekomen.

8    
BREDA 1965

Ik zou tegen betere tegenstanders als vandaag,maar niet zoveel kansen missen.9 punten in een week is geweldig natuurlijk,maar als je ziet hoe moeizaam en tegen welke tegenstanders...slecht voor mijn hart geweest,de afgelopen week.Nou een dag of 9 bijkomen,en dan weer volle bak op jacht...hopelijk wat makkelijker

21    
Kudeta

Maurice er klopt geen reet van je verhaal dat ze vaak een tegen een kwamen achterin.
Malone was diep triest in de opbouw en nog slechter in verdedigen (lees 1-2). Moise laatste 2 weken super gespeeld.
Hou je zelf voor de gek man, maar wij zien ook de wedstrijd en met velen zijn we niet met je eens.
Dubbele agenda of ...............

-11    
Ernie

Onbegrijpelijk dat mensen hier kritisch zijn op Steijn. Met iets meer geluk had je hier met 6-1 gewonnen. Het voetbal wordt steeds beter en we waren duidelijk de beste ploeg. De selectie is zeer breed en op elke positie heeft hij gelijkwaardige spelers, hij moet lastige keuzes maken. Door de dagelijkse trainingen gaat het niveau steeds verder omhoog en zal het lastiger kiezen worden.

8    
Nonkel Frans

Wat @CW zegt is ook mijn zorg. Van de week in BNde Stem " Malone blij met rentree: ‘Ik zal moeten vechten voor mijn plek, de concurrentie is moordend"
Wat doet dit met een team?
Zoveel goede spelers op de bank die vervolgens alleen maar aan zichzelf en hun basisplaats denken? Weg is het Wij gevoel ? Hoe gezellig en effectief is dat?
Ik zag de laatste 2 wedstrijden na afloop ook geen echte gezamelijke vreugde. Bij de puntjes van Kai gelukkig wel. Je kon zien dat iedereen hem dit gunde.

@DaPope dat aanvoerder verhaal van Steijn is inderdaad ook niet overtuigend. Hoe wordt en blijf je eigenlijk aanvoerder ? Hebben een
Haye Olij El Alllouchi een Jansen, die kwaliteiten ook niet? Enfin daar is wellicht de concurentie ook moordend?

Alleen al het gegeven dat er zo in deze woorden gedacht en gesproken wordt.
Niet fijn, niet fijn.

Hup NAC!!!

13    
Ere

Winnende coach heeft altijd gelijk zeggen ze, maar wat en is die Malone slecht zeg!

14    
Dun Diëe

Zal het niet gewoon zijn dat Malone recht op speeltijd in zijn contract heeft staan? Niet dat we daar ooit achter zullen komen. En het is nog geeneens zo erg ten nadele van Malone, maar ik vind het gewoon zo sneu voor Adilehou. Dat stond als een blok met Hendriks. En dan sta je er na een paar zulke goeie potten gewoon naast.

10    
steven73

MARIA en MALONE naar de bank (of naar huis) , rutten links en schouten rechts.
Rossler of Moise naast Hendriks. Hendriks maakt soms de fout teveel vooruit te staan waardoor je iemand nodig hebt die achter blijft en de deur dicht houdt en dat is geen MALONE. Waarom hebben we elke keer een coach die mensen graag op andere plaatsen zet die hem helemaal vreemd zijn. Als verschueren nog bij nac zou spelen stond die waarschijnlijk links back.

-13    
Ome Cor

Ik denk dat het gros van de mensen hier (waaronder ik) van mening is dat Malone niet de CV zou moeten zijn.
Maar Steijn maakt de opstelling én wint.

Andere clubs/supporters snappen er niks van dat een trainer afgezeken wordt, als domkop wordt neergezet, man zonder voetbalverstand zou zijn omdat hij met 1 of 2 "verkeerde" spelers wint.
Daar wordt een trainer alleen afgemaakt als hij verliest.

5    
Verlegh

Ik geef Steijn groot gelijk dat hij Maria opstelt. Maria heeft al langer dan ene jaar gene wedstrijd gespeeld, maar is over het algemeen een perfecte LB. Laat hem maar weer wennen in deze wedstrijden en zorg dat hij in de eventuele play-offs weer helemaal op niveau is.

Waarom hij Malone heeft opgesteld is een wonder voor mij. Met Rosler en Moise hebben je in mijn ogen twee betere verdedigers.

11    
Scheppioni

Voorop zolang Steijn wint haalt hij zijn gelijk maar betreft malone is het zeer gevaarlijk om te zeggen dat ene speler binnen de selectie onomstreden is ... dat is uiteindelijk vragen om scheve gezichten binnen de groep !! Dat steijn ook dus zijn opstelling maakt op basis van de tegenstander is ook op langer termijn geen goede zaak lijkt me ! Wat hij zegt betreft de ruimte en ervaring tegen dordt, kan ik dan nog wel inkomen ...... ik hoop dat dit goed blijft gaan, want het gaat om ons NAC, maar bv tegen volgende week een stug oss, dan heb je goeie verdedigers en creativiteit nodig, dus dan toch Colin/Moise en zeker Anco en Sydney !
Sydney om het eerder af te drukken !

7    
Remazu

Was het niet zo dat Steijn graag met Nederlandstalige spelers wilde werken, dus na de Spanjaarden, Moise en Rossler is logisch nog Fiorini aan de beurt om er naast te staan.
Raar toch .......

-3    
sjef de gevulde koek

Malone begon super aan het seizoen. Helemaal omdat hij lang niet gespeeld had. Daarna een terugval en gister was zeer matig. Steijn is niet gek zoals de meeste hier denken. Als Malone weer fit word dnek ik idd met ervaring iets meer aan te hebben zeker in de strijd die gaat komen. Ik vind dat Steijn het prima doet.

11    
nb

Tja, het is ronduit belachelijk wat hij zegt. Malone vanwege zijn ervaring...? Malone straalt niets dan onrust uit, verliest al zijn 1 tegen 1 duels en qua coaching hoor je hem ook niet dus wat exact hebben we aan zijn ervaring?

Wellicht is dit dan de reden dat ze zo snel gingen schakelen naar TL, die heeft namelijk nog meer ervaring. Nog even en good old Johnny Lammers zet zijn schoenen ook weer in t vet.

Verder gister qua voetbal bij vlagen goed voetbal gezien, alleen wanneer de aanval van de tegenstander over rechts kwam was het echt billenknijpen. Die knul brengt aanvallend soms echt wel wat, maar verdedigen is niet zijn sterkste kant...

11    
Wanny

Moise heeft het 2x aardig gedaan, maar als je de commentaren hier leest krijg ik de indruk dat we met Virgil van Dijk te maken hebben.

Zet Steijn volgende week Moise erin en die schuift weer wat ballen zomaar over de zijlijn, dan is Steijn weer een idioot dat ie hem opstelt.

Voor sommigen zitten de beste spelers altijd op de bank, wie het ook zijn.

12 uit 4. Bijna 3 maanden niet verloren.

6    
Reflektor

Wat is het toch heerlijk , hier zonder de kruiken, hoeveel seizoenskaartjes zouden ze verpatsen volgend jaar in de kkd.?

6    
Scheppioni

Je hebt een punt Wanny ! Moise is opbouwend zeer matig, kan dus wel een spits elimineren, Malone is door ervaring opbouwend beter maar laat verdedigend steken vallen, het ergste is dat steijn roept dat een speler onomstreden is !! Malone is geen Messi en dan nog ....

4    
Jf

Die ballen van Moise over de zijlijn kan je ook wijten aan de vleugelspeler die pas laat loopt. Zal met Rutten minder gebeuren.

12    
PatjeR

Malone speelt het klaar om bij dat eerste tegendoelpunt 2x de fout in te gaan door halfslachtig ingrijpen...

-1    
Nr. 20

Al die kenners hier. Ga het week met nadruk op week zelf doen man!! Is wat Wanny zegt. 2 goede wedstrijden je bent de messi hier 2 slechte wedstrijden en je bent de kop van jut hier. Mensen hier zien de kop van van Hooijdonk op de bank en meteen kan Bilate er niets van. Man man man. Hopelijk weer snel naar stadion zodat deze ‘trainers’ hier gezellig kunnen kaarten. Man kijk ook even in spiegel als er weer trainer wordt ontslagen. Ligt dan zeker ook aan NAC. O ja aan Manders. En Lokhof succes man leuk ontering te zijn. Let op als je eerste aankoop in z’n eerste wedstrijd een bal verkeerd speelt dan deug jij hier ook niet volgens de kenners. NAC is mijn club met name ook wat supporters uitstralen daar kan ik echt van genieten. Maar op deze site zitten kenners tussen die wat mij betreft te hoog in bolletje hebben en denken dat ze er echt verstand van hebben. NOT. COME ON NAC!

-2    
Nr.20

Zeik al je verliest dan heb ik er nog begrip voor. Man winst in wat telt in deze competitie hoe maakt geen reet uit

16    
finkefeen

Laten we ook hier even een sfeer creëren dat we als een gek jagen op Almere en de Graafschap. Ik heb nog vertrouwen in directe promotie!

6    
Krenk

Ik begrijp de keuze voor Malone niet. Vooraf de wedstrijd niet en na de wedstrijd niet. Is gewoon een bron van onrust in de verdediging. Ik vraag me serieus af wat een Adilehou nog meer had moeten doen om gisteren een basisplaats te krijgen? En wat gebeurt er straks als Adilehou moet opdraven en hij speelt een mindere pot. Is mij allemaal te makkelijk.

Verder hoor ik weinig mensen over Hendrix maar ik vind het echt geweldig hoe een jongen van 19 met letterlijk een handvol wedstrijden in het betaald voetbal zo zijn mannetje staat! Klasse!

1    
Kipiani

Er zijn weer drie punten binnen.
De keuze voor Malone in het team door Steijn is wel degelijk te begrijpen, ook in het hart van de defensie.
Maar promoveren ?
Nee, daar is dit team (nog) te labiel voor.
Duelkracht is gemiddeld in het team onder de maat en meedogenloos verdedigen en super fel kort op de man zitten is ook zeer matig.
Fiorini maakt een prachtige en belangrijke goal met net als tegen Eindhoven zakte hij helemaal weg naar een bedenkelijk niveau, veel bal verlies en positiespel was mede door hem foetsie.
Immers is zijn snelheid kwijt, maar is wel balvast, heeft rust en overzicht, ook prima inzet.

1    
Cool hand

Ik heb geen mening over hoe Malone speelde, maar om hem de schuld te geven van het eerste tegendoelpunt slaat helemaal nergens op. De bal krijgt een heel vreemde stuit en hij verwerkt hem zo goed mogelijk.
Penalty sloeg nergens op, maar waarom heeft de verdediger zijn arm zo hoog? Als zijn arm daar niet is, kan de bal niet in de buurt van zijn arm komen en geef je een, meestal vrij incompetente, scheidsrechter geen kans om te fluiten. Daarom moet je ook alleen een sliding maken in je eigen 16 als er echt geen andere mogelijkheid is.

2    
Svt076

Ben het verder met iedereen eens over Malone.
Maar goed, laten we er nu over ophouden ? Die gozer gaat van al dit gezeik echt niet beter voetballen. Het blijft wel ónze captain he. En Steijn kent hem het beste, en die zal wel denken dat als Malone zijn oude niveau haalt, wij nog veel plezier aan hem gaan beleven
Dus: snap de kritiek, ben het er mee eens, maar laten we met z'n allen vol achter (al onze) mannen staan. Als we geen eenheid zijn, gaan we niet promoveren namelijk.

Hup NAC!

4    
Becherovka

Met Malone achterin krijg je meer voetballende vermogen. Tegen de nummer 19 van de KKD mag dat op zich wel.

Het enige nadeel is dat Malone verdedigend zwakker is dan Adilehou. Dat compenseert hij door coaching en verbaal meer aanwezig te zijn. Steijn gaf al in een vorig interview aan dat Moise meer coaching nodig heeft, dan Dion.

Het zijn kleine verschillen en uiteindelijk ben ik blij dat we de keuze hebben in plaats van geen keuze.

11    
Bertus

Ik schrik van de uitspraak dat Malone mits fit onomstreden is, dat impliceert meteen dat de trainer nooit objectief zijn keuzes zal maken en niet eerlijk is.
Dat is verontrustend.
Malone won weinig duels, wekte de indruk dat hij aan de bal en opbouwend niet wist wat te doen, het is zéker 5 x bijna fout gegaan door de bal te lang vast te houden en gewoon stil te gaan staan.
Hij is juist een bron van onrust achterin en heeft gewoon geen overwicht en ondanks de hem toegekende routine ook geen overzicht.
Deze keus is dus niet uit sportief oogpunt maar een vriendendienst.
Ook vind ik Olij met Malone voor hem niet de Olij die ik graag zie.
Maria is ook nog geen toegevoegde waarde.
Bilate presteerde ook weer ver ondermaats waarom die niet eerder wisselen en waarom je topscorer 90 minuten op de bank laten zitten?
Als je Veneman in laat vallen dan zegt dat eigenlijk alles over het gebrek aan kennis en loyaliteit van deze trainer.
Lokhoff krijgt een berg werk te verzetten, die combinatie van de goudeerlijke Lokhoff en de onbetrouwbare Steijn gaat niet lukken.
En dan trekt onze Haagse onruststoker toch aan het kortste end.

12    
Boxer

Malone is opbouwend sterker vandaar de keuze voor Malone.

Nou ben ik gisteren tijdens de wedstrijd een paar keer naar de WC geweest, maar hij is een brok onrust achterin en ik heb hem alleen maar balletjes breed en tikkies terug zien geven.

Stein begint wel de vervelende indruk te wekken dat sommige spelers bij hem wat gelijker zijn dan anderen.

Azzagari, Mashart, van Hooijdonk worden (soms terecht) keihard afgerekend op 1 of 2 slechte wedstrijden terwijl anderen week in week uit mogen falen.
Een dan moet onze TD een brug bouwen tussen jeugdopleiding en het eerste elftal. Je moet dan wel een trainer hebben die zulke jongens durft te brengen.

11    
Henkie

Na 1 wedstrijd werd Adilehou door dezelfde mensen als die nu om hem roepen al afgeschreven (en Steijn afgebrand voor het aantrekken van hem) als mislukt gokje.
Nu speelt hij 2 potjes goed door blessures en mag hij ineens niet weer vervangen worden.

Ik vind de kritiek op Steijn wel heel extreem hoor.

We beginnen beter te spelen, 4x winst op rij, 10x ongeslagen..

Ik vind Malone ook tegenvallen, maar echt waardeloos speelt hij ook weer niet hoor.

Overdreven gedoe.

5    
Peaky

Dat NAC rechtstreeks gaat promoveren, dat is duidelijk: we hebben gewoon de beste selectie en winnen alles ondanks matig veldspel.

Wat zorgen baart is dat spelers die kapitaal kunnen opleveren, zoals Hooydonk-Rosler-Schouten-Azzagari-Mashart, dat deze totaal genegeerd worden door Steijn en dus zich niet doorontwikkelen. Dus worden ze geen interessante verkoop-targets, dus kapitaalvernietiging want Nac heeft deze zelf opgeleid of gratis gehaald!

-5    
Bull

En met Immers, Malone, Jansen, Bilate en Rutten kun je de Eredivisie toch niet in!

Dat hebben ze de laatste jaren zelf bewezen en ze worden er ook niet jonger op terwijl ze wel meestal een hoog salaris hebben ....

Beleid?
Ik vrees dat Stein en Manders alleen voor eigen glorie de Grote Meneer willen uithangen

1    
Pik

@nr 20

Helemaal gelijk!!!

-1    
Henk

Dat die Blanco niet ziet dat NAC aan een inhaalrace bezig is tov Almere, dat instort en tov Graafschap dat slecht voetbal speelt !

Almere moet inhalen tegen Oss en Volendam, dus halen weinig punten.
Graafschap naar Nec en zelfs Cambuur begint te morsen.

Nac staat binnen twee weken in de top 2 en eindigt misschien wel eerste in deze lichte competitie

5    
Scheppioni

Met Anco, Lex en Moreno kun je wel de eredivisie in Bull !! Maar dan komen er een hoop twijfels waaronder steijn zelf !

9    
Habe

Vriend van de coach Malone bij beide tegendoelpunten betrokken. Beide keren slap of maar half ingrijpen. Is een bron van onrust in de verdediging waar ook andere spelers last van hebben. Wanneer de tegenstanders in de buurt van het doel van NAC komen is het grote paniek achterin. Was er vooraf al bang voor dat Steijn Malone weer in de basis zou zetten, kwam helaas uit.

3    
De muzikant

Deze man ziet absoluut niet wat er op het veld gebeurt. Zo snel mogelijk weg. Tevens mag hem tijdens het interview best wel wat meer het vuur aan de schenen gelegd worden. Als je je als nieuwssite met journalistieke interviews wilt profileren dan moet je dat aandurven.

3    
a

Uit alles blijkt dat de combinatie TD/trainer geen gelukkige is!!
Het lijkt wel of Steijn bij het aantrekken van enkele FC Den Haag spelers afspraken heeft gemaakt met betrekking tot de te spelen wedstrijden.

5    
Dutchbird

Maurice ontwikkelt zich tot de Schmidt van de KKD. Niemand snapt een pepernoot van zijn keuzes en hij zelf eigenlijk ook niet.

Laad alle berichten na dit bericht in