Overal waar we komen

Man of the match: FC Dordrecht - NAC (2-3)

DeWeesJr

NAC won gister voor de vierde keer op rij. Met vlagen werd er goed gecombineerd maar zag het er verdedigend niet altijd even goed uit. Wie was volgens jullie de man of the match?

Man of the match FC Dordrecht - NAC (633 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
M. Rutten
-
D. Malone
-
R. Hendriks
-
M. Maria
-
T. Haye
-
L. Fiorini
-
L. Immers
-
M. El Allouchi
-
M. Bilate
-
K. De Rooij
-
D. Maatsen
-
A. Jansen
-
R. Schouten
-
M. Adilehou
-
M. Steijn
-
K. De Rooij
7.7
M. Bilate
5.7
M. El Allouchi
6.6
L. Immers
6.8
L. Fiorini
7.9
T. Haye
6.6
M. Maria
4.4
R. Hendriks
6.6
D. Malone
4.3
M. Rutten
6.3
N. Olij
6.5
M. Steijn
5.4
M. Adilehou
6.7
R. Schouten
6.0
A. Jansen
6.7
D. Maatsen
5.9
Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
33 Reacties
97    
JNAC06

10 voor adilehou omdat hij het in 30 sec beter deed dan malone

38    
Tegel

Stuur de uitslag door naar de technische staf van NAC. Misschien kunnen ze er iets mee!

97    
JNAC06

10 voor adilehou omdat hij het in 30 sec beter deed dan malone

7    
Chefke2

Kap eens met dat gezeik op onze aanvoerder. Als iemand verzaakt om NOAD te tonen mag er van van mij alles geroepen worden, maar als iemand mindere wedstrijden speelt en (vooralsnog) niet uit de verf komt is het op een gegeven moment wel klaar met dat gezeik. De trainer stelt hem op, bij hem moet je zijn wanneer je het niet met de opstelling eens bent.

In 2021 nog ongeslagen, hup NAC!

49    
Ed

Anco Jansen prima speler. Tegen Telstar sterk aan de bal, gisteren ook weer. Deze gast gaat nog belangrijk worden.

Tegen Dort gisteren na de eerste helft al ruim op voorsprong moeten staan. Je weet dat er altijd een kans komt voor de tegenstander. In dit geval een cadeautje in de vorm van een pingel.

Dik verdiend gewonnen. Alle potten winnen is het motto en we worden tweede. Come on NAC !!

47    
Sjak

Dikke fout van Malone waardoor de angst weer erin sloop. Hij is een zwakke schakel op dit moment in de verdediging. Ik denk dat hij licht geblesseerd is. De trainer moet hem dan in bescherming nemen en de beste laten winnen!

1    
Sjak

spelen = winnen ;-)

30    
Dun Diëe

Het is sneu voor Adilehou, maar het is ook wel vervelend voor een trainer als zijn captain in een vorm dip zit. We zijn er natuurlijk niet bij in de kleedkamer en bij de trainingen. Wellicht dat Malone een grotere rol in de groep heeft dan wij kunnen inschatten. Maar het komt wel lullig over zo vanuit Steijn.

Als je stelt dat iedereen moet vechten voor zijn plek in de basis dan is dit vreemd. Want mijnsinziens is er niets wat Adilehou meer zou kunnen doen om dit moment.

4    
Bartjuh

Wel lekker voor el allouchi dat malone weer mee doet !!!hebben ze weer eens een andere NAC speler om af te zeiken hier !!

-9    
Willem 4,5

@bartjuh. Als je een aantal commentaren regelmatig leest snap je niet waarom we een trainer hebben aangesteld. De beste trainers zitten normaal op de tribune, nu natuurlijk thuis. El.A is normaal het kop van jut, nu weer iemand anders, volgende week weer een nieuw doelwit waarschijnlijk. Onze 'kenners' zijn niet te stoppen!

11    
NuFfNie

NAC had dort deze wedstrijd op kunnen rollen, maar dat gebeurde niet om 2 redenen. De verdediging was niet zo solide als we gewent zijn. Maria en Malone waren slecht. 2e reden we hadden geen scorende spits. Bilate vond ik ook slecht. Slechte balaannames, niet kunnen scoren en liep teveel tussen wal en schip.
Elal vond ik ook stukken beter spelen als tegen telstar. Kreeg van mij een 7. Daarnaast zag ik een Kay zoals we die willen zien, hoewel zijn verval wel erg groot was. Maar 1e helft zag je bij hem echt de spelvreugde.
Maar motm was voor mij Lewis Fiorini. Had in 2e helft ook wel een verval maar herpakte zich daarna weer goed. Schuwt de confrontatie niet, heeft een goed schot en pass in de benen en ziet de loopacties van medespelers.

We hebben deze wedstrijd te veel laten liggen, maar als elke wedstrijd van NAC zo werd gespeeld, dan hadden we een geweldig seizoen.

5    
Bertus

@ Ed, mee eens maar welk vriendje van Steijn moet er uit dan?
Steijn ruilt zijn vriendjes niet in, al gaat het ten koste van promotie.

23    
Die ne gast

Adilehou moet je opstellen als de tegenstander een (grote fysieke) spits heeft, die uitgeschakeld moet worden. Als de tegenstander geen spits heeft, die angst inboezemd, snap ik best dat Steijn voor Malone kiest. Dat Malone nu niet bepaald in topvorm verkeerd is een tweede. Met niet-spelen komt Malone in ieder geval nooit uit zijn vormdip.

Mocht Steijn tegen De Graafschap Adilehou niet op Seuntjens zetten, maar nog steeds voor Malone kiezen, dan zal Steijn geen leuk eerste functioneringsgesprek met Ton Lokhoff hebben...

1    
Wolfmanjack

Allemaal papagaaien hier. Malone raakt een bal verkwerd en krijgt een 4. El Allouchi raakt een bal goed en krijgt een 7.

30    
Beek

Wat een onzinnige reacties hier. Er is niemand de kop van Jut en er wordt niemand afgezeken.
Als je de geel/zwarte bril afzet en eens echt naar de wedstrijd kijkt dan zie je dat Malone geen verdediger is. Ik zeg dus niet dat hij slecht is of dat hij verzaakt.
Hij kan gewoon niet verdedigen, hij heeft een groot lichaam maar gebruikt het niet.
Bij beide tegengoals had een normale verdediger ingegrepen, hij niet helaas. Ze hadden beide voorkomen kunnen worden, halfslachtig ingrijpen, kijk maar terug.
Op het middenveld komt hij beter tot zijn recht maar met deze vorm-dip zijn er op die positie 5 betere. Dit is gewoon een fout van Maurice.

-22    
Beest

Pas nou op wolfmanjack, dadelijk ben je weer een racist of iets anders ;)We zijn al 12 wedstrijden ongeslagen maar de trainer krijgt een 5.2. Hoe ontzettend zwakzinnig ben je dan

11    
Ibio

Malone is volgens Steijn onomstreden. Ik vind zo'n opmerking een minachting naar de supporters. Alsof wij dom zijn en niet zien dat Malone niet levert. Malone is de bestbetaalde speler, die krijgt €200.000 pj.
Steijn hoopt natuurlijk dat hij dat nog waard gaat worden.
Maar vooralsnog is Malone traag, flekmatiek en loopt hij erbij alsof het hem weinig kan interesseren.

15    
since1912

Nooit gedacht dat ik het zou zeggen maar mijn god wat zou ik graag Mashart in de basis zien spelen

-1    
Beest

@ibio

Ja want jij kent de contracten? Je loopt voor de zoveelste keer weer iedereen op te jutten met de lompste feiten.


Er is geen speler die bij NAC speelt voor dat salaris . Zelf Kali niet die een ed contract heeft. Dat kan NAC namelijk niet betalen.

Wordt je niet gigantisch moe van jezelf?

10    
Bart

Intussen is er een of andere grensrechter op dit moment in Oss aan het bepalen of wij wel of niet Almere inhalen komende maand.

-27    
Ernie

Wat een stelletje zielige nepsupporters zeg hier. Durf te wedden dat er verschillende nog nooit in het stadion zijn geweest. Een onvoldoende voor Malone en Steijn, hoezo? Lijkt er soms op dat sommigen hier hun frustraties willen botvieren omdat ze zo'n geweldig kutleven hebben. Sterkte allemaal!

28    
Scheppioni

Voor mij deze keer Kaj, verfrissend goed ! Hopelijk nu constant genoeg ..... zou van groot belang zijn voor ons NAC !

3    
Langa

Waarom wordt de ene keer de uiteindelijke MOTM wel bekend gemaakt en de andere keer niet?

10    
H.V.M.

Het duo M & M heb ik vet beloond met een 1.
Twee uitblinkers KDR en Fiorini met een 8.
Laten we hier nu eens stoppen om invallers die amper vijf minuten gespeeld hebben, een cijfer te moeten geven!
Wat moet je nou hier mee?

-18    
Nr. 20

Hahaha de ‘kenners’ die hier punten geven maar ws nog nooit zelf op niveau hebben gevoetbald of laat staan een (jeugd)team hebben gecoacht. Man man zo je eigen trainer en spelers afzeiken na een gewonnen wedstrijd en dan ook met die comments. Man man wat een niveau. Roepen om een voorstopper na 2 goede wedstrijden of weer een andere spits na een gemiste kans. Als we de kenners een keer voor de groep zetten kunnen we wel lachen om de minuut een wissel denk ik na een slechte pass. Zo snel reageren ze hier nl ook tijdens en na de wedstrijd. En ja ik kom ook zeker met kritiek maar dat is na paar verloren wedstrijden achter elkaar. We hebben nu 4x achter elkaar gewonnen, we creëren meer en meer kansen, concurrentie laat punten liggen en als we niet halen stomen we ons klaar voor de playoffs. Maar nee hoor de kenners hier lekker blijven afgeven op eigen spelers en trainer...jammer.

0    
Mike sneu

Ik vrees eigenlijk voor fiorini zijn plaats
Al is hij in mijn ogen al weken lekker in vorm
Alleen in de gedachte van de trainer zou hij liever Jansen opstellen die spreekt namelijk wel Nederlands
Het lijkt me echt om die redenen te gaan en niet om kwaliteit van spelers
Zie riera zie rösler zie adjeleo

-18    
Ernie

@nr20
Dit zijn geen kenners, maar gefrustreerde die door hun vrouwtjes naar de zolder worden gestuurd.

8    
Adriaan

Ja ons gokje veel liever dan Malone
Malone is aanvoeder en vriendje van Steijn
Dus hoe goed moet je zijn om in de basis te komen?
En is Maria beter dan Mashart?
Ook hier geldt dat Maria er is op voorspraak van Steijn

3    
Stan

Ik vond dat er gisteren met momenten aardig gevoetbald werd.
Onbegrijpelijk dat het dan toch nog een lastige pot wordt. Er staat een stevige basis nu en ook de bank is sterk. Ik verwacht dat we over een paar weken elke ploeg aankunnen. Je kan allemaal een voorkeur hebben voor een bepaalde speler, maar ik denk dat dat nu niet relevant is.

2    
Optimist

Spelers met een vormdip toch het vertrouwen blijven geven kan zich op lange termijn uitbetalen.
Het geeft spelers vastigheid en de kans om naar elkaar toe te groeien en een echt team te worden.
Helaas gaat dat wel altijd ten koste van andere spelers, maar gelukkig wordt dat bij NAC steeds meer een luxe problemen.

9    
Ibio

Beest,
Genoemde salaris is al eerder genoemd door de mannen van BN de Stem. Geldt overigens ook voor Immers.
Ik noem het salaris om daarmee aan te geven in wat voor bevoorrechte positie iemand als Malone zich bevind. Salaris is door td Steijn gegeven.
Trainer Steijn zit natuurlijk hierdoor met eigenbelang, want hij moet natuurlijk bewijzen dat Malone zoveel waard is.
En daarom krijgen Malone en Immers een voorkeursbehandeling.

8    
Ibio

En daarom moet je nooit je trainer ook je td laten zijn. Je krijgt tegenstrijdige belangen bij de trainer. En dat kan nooit gezond zijn.
Zie de vriendjes Malone en Immers zaak.

3    
henk

Geinig wel die projectie en dat domme gescheld van types als Ernie en Beest.

1    
ome cor

Steijn zal Malone nooit passeren.
Al moet ie Olij of Bilate er voor op de bank zetten, maar Malone speelt altijd (mits fit genoeg).

Winnen we de wedstrijd dan heeft Steijn alle gelijk van de wereld.
Verliezen we de wedstrijd dan zijn er vast nog tal van andere oorzaken waar je naar kunt verwijzen, maar is het niet de schuld van Malone.
Dus de keuze van Steijn staat vast. Je wenst het Dion 100% zeker niet toe, maar alleen een schorsing of een blessure brengen verandering in de basis van Steijn.

Laad alle berichten na dit bericht in