Overal waar we komen

BSR TV: Maurice Steijn na NAC-FC Eindhoven (2-1)

Italo

In een ijskoud Rat Verlegh Stadion trok NAC vanavond de overwinning tegen FC Eindhoven over de streep. Trainer Maurice Steijn analyseert de wedstrijd voor onze camera.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
52 Reacties
84    
Chefke

Hé Maurice,

Ja het veld was te slecht om er op te spelen, maar...

Iets in je spelopvatting klopt gewoon niet. Eindhoven staat 14e heeft 12-afwezige spelers maar ze domineren gewoon de hele tweede helft. Hoe dan ?

Da’s raar, zeg maar heel raar als je 30 contract spelers hebt.
Het blijft stroperig,
er is geen verbinding tussen de linies, en we zijn heel makkelijk te bespelen door iedereen van NAC af te jagen.

Dan lukt er niets meer, en waarom denk jij?
Simpelweg er is geen

-Automatisme
-Looplijn
-Pressie

We spelen met de beste spelers van de KKD ingezakt, achteruit en laf en hebben in eigen stadion 39% balbezit tegen FUCKING Eindhoven.

Hoe kan het toch dat het verval en de zelfverzekerdheid bij de spelers zo enorm groot is tussen de wedstrijden.
De ene wedstrijd hosanna de andere wedstrijd in een wak nog dieper dan de bonkevaart.

Godnondeju, speel 10 meter naar voren zodat de druk op de
Bal maximaal is, loop niet steeds achteruit.

En van iedereen die je hebt mogen kopen was “het gokje” vanavond ver uit de beste, da’s raar.
🙏🏼adilehou🙏🏼

Toch blijf ik erin geloven ! Hup NAC. En veel succes tegen Telstar

29    
Gerrit

Maurice, het is de zoveelste keer dat ze de motivatie niet volledig op kunnen brengen en wederom de juiste instelling missen.

Je zou ze eens allemaal naar de Michael Jordan documentaire ‘The Last Dance’ moeten laten kijken.

Als iemand je spelers kan leren hoe ze zich voor alles moeten kunnen motiveren dan is hij het wel.

Voor nu: schandalig dat ze Alweer de juiste instelling missen...

25    
Ivo

Onrustig, slordig voetbal. Het lukt niet om de bal 10 seconden in de ploeg te houden. Zet een beetje druk en NAC wankelt.

Misschien dat Anco wat meer routine brengt. Ipv bijvoorbeeld een El Allouchi, die ik ook vandaag weer rare ballen zag inleveren. En de Rooij moet ook echt scherper worden. Wil veel te veel met de bal. Keep it simple!

11    
NAC4Ever

Was niet best, vooral de twee helft niet. Jammer, hoopte dat ook het spel van de wedstrijd tegen Almere doorgetrokken zou worden.
Maar ben wel blij met de winst.
Op naar dinsdag!

17    
Karel

Jij krijgt ze niet scherp genoeg, Maurice!

Reken de spelers maar af op hun prestaties en inzet. Voldoe je niet aan die 2 aspecten, dan wisselen godnondejuh!

-7    
TvB

Ik denk dat de ideeën van Steyn en het strijdplan niet verkeerd zijn , de uitvoering wel. Als je heel de week ergens op traint en in de wedstrijd laten ze het niet zien moet frustrerend zijn voor een trainer. Een Vreven en Hyballa gingen tekeer langs de lijn alsof ze ook in het veld stonden om de spelers vooruit te helpen maar de meeste trainers en ook Steyn zijn zo niet. Die gaat er vanuit dat z’n spelers dat uit zich zelf kunnen opbrengen maar dat blijkt toch lastig. Misschien iets van een mental coach erbij? Zodat meerdere spelers wel vol gas en discipline zo’n wedstrijd ingaan.
Maar goed , zo slecht is het ammal niet. Ik heb nog vertrouwen in een goede afloop van deze competitie

38    
SjorsNac

Moet zeggen dat adilehou me toch positief verrast, op een gegeven moment komt ie van rechts als een gek aangerend pakt de bal af en speelt 2 spelers weg, heerlijke actie hahaha.

Maria valt op dit moment tegen en de rooij tja zeer jammer dat het niet lukt.

25    
Sjef de gevulde koek

Oké kom maar met de duimpjes omlaag weer maar de grootste reden is gewoon El Allouchi. Iedereen met een beetje Voetbal verstand ziet dat. Het kan gewoon niet klaar. Zet gewoon de rooij en alkazan op de flanken. Diepgang heb je nodig. Nu speel je met een totaal geen rechter kant en vertalen bilate en de rooij met 2 man. Elke debiel ziet dat. El Allouchi loopt alleen maar op de verkeerde plek en loopt de gaten dicht. Ook als hij de bal krijgt vertraagd de boel enorm. Dusja af en toe z’n momenten maar dit kan gewoon niet klaar. Zet hem dan op 10 ofzo als hij zonodig moet spelen dit niet meer kansloos.

11    
Willem 4,5

Het blijkt dat de wedstrijd tegen Almere een incident geweest is, in positieve zin dan. Vandaag weer hetzelfde gebrei en balletje terug. El A krijgt natuurlijk weer alleen schuld, hij was niet best vandaag , net zoals Schouten, Bilate en De Rooy, waren allen rampzalig. Weer geen plan, net zoals de meeste voorgaande wedstrijden, met als uitzondering tegen Almere, goed gedaan jongens!

12    
Barbapapa

Omstandigheden zijn vandaag gewoon shit. Had dit al wel verwacht en ben blij dat we winnen. Hoe we winnen maakt me dit seizoen niet meer uit. Als alles lelijk gewonnen wordt hebben we nog een kansje.

6    
Wolfmanjack

Eens Sjef. Iedere bal speelt ie verkeerd. Hopeloos

5    
Gampel

Beste Steijn,
je zou eens kunnen beginnen met totaal verzaker El Al uit het elftal te gooien. Onze wijzende politieagent compenseerde vandaag 20+ keer balverlies met één goede interceptie (die tot stand kwam omdat hij eigenlijk te laat terug liep).
Een hoop El Al fanboys zullen het niet met mij eens zijn maar dit is nu juist een speler die je kunt missen als kiespijn. Geef 'm een mooi afscheid voor gedane diensten maar stel hem aub nooit meer op, we hebben veel betere alternatieven.

4    
TvB

EL achoui krijgt veel krediet omdat de statistieken in zijn voordeel zijn. maar dat hij beter moet en kan ben ik het mee eens. Vaak slordig en verkeerde keuzes maken. Trainer zal dit ook zien lijkt me maar of een ander zijn goals en assists maakt weet ik niet.
Die goals en assists zijn dan toch doorslaggevend

0    
Bertus

Na een wereldgoal denkt Elal. dat hij weer onschendbaar is, daar teert hij weer een half jaar op.
Hij ziet zijn medespelers niet en heeft donders veel balverlies.
Vind ik ook van Fiorini, die verovert zo vaak de bal op een hele rare wijze maar verspeelt hem ook direct weer, zeer ergerlijk.
Die Haye is de weg kwijt, wat een dorpsgek, en hij loopt ook nog met een gezicht als een oorwurm rond, straalt totaal geen plezier uit.
En die 0-1 , mag je wel hebben Olij maar ook Schouten had eerder in kunnen grijpen die verdedigt als een oude dame, zal blij zijn als Rutten hem aflost.
Tja en ook Haye bij die goal, zó laconiek.
Sorry maar de Rooij gaat steeds meer op een miskoop lijken, veel balverlies maar ook zodanig dat de tegenstander gelijk in kansrijke positie komt.
Eigenlijk met zoveel gerenommeerde spelers moet je je kapot schamen dat je tegen een zwaar gehandicapt Eindhoven zo moet billenknijpen.

3    
Belgische Naccer

Ik ben het volledig eens met alle standpunten hierboven over Allouchi.

Hij verzwakt het elftal gewoon. Veel te vaak onnodig en simpel balverlies waardoor de hele ploeg weer als een gek terug mag rennen naar eigen helft. En als hij geen balverlies lijdt, dan vertraagd hij het spel onnodig, waardoor de tegenstander weer gegroepeerd staat.

Zet Anco Jansen voortaan maar op zijn plek.
Dan krijgt de Rooij ook wat meer lucht, want die loopt nu alleen maar te verdedigen en shit op te lossen.

Een middenveld met Jansen, Immers en Haye is ijzersterk en zal bijna geen onnodig balverlies meer lijden. linksbuiten gewoon de Rooij en rechtsbuiten mag Fiorini of 1 van onze nieuwe spelers. Azarkan vond ik slap invallen. Komt (te) licht over, en werd een paar keer vrij simpel van de bal gezet.

Maar alsjeblieft....geen Allouchi meer in de basis. Dat kan echt niet meer. Dat heeft al genoeg punten gekost.

Je hebt nu goede spelers. Stel ze nu ook eens op Steijn! En haal de zwakke schakel eruit.

10    
RV

Ben blij na vandaag. Als je Almere werkelijk overklast met goed voetbal en dan daarna drie punten pakt dan verzilver je die zege. Vaak genoeg andersom gezien, Eindhoven ook geen kans kunnen creëren, ja een laffe kopbal in de handen van Olij. Dat lijkt gevaarlijk in de laatste minuut maar dat is het niet.

Nee hoor prima overwinning nadat we zo vroeg op achterstand kwamen. Als we dit soort wedstrijden zo gemakkelijk met matig spel kunnen winnen en tegen directe concurrenten het beste van ons spel kunnen laten zien wordt het nog spannend.

Gaat om de continuïteit, tegen Telstar ook weer drie punten.

Bilate is een erg goede spits voor NAC op dit niveau, Fiorini ontwikkeld goed (staat alleen Azzagari in de weg), Adilehou vind ik beter dan Rosler en Hendriks gewoon erg sterk (vandaag wat minder), Immers weer wat dominanter. Er zit een positieve lijn in, veel mannelijker dan in de eerste helft van het seizoen, en dat is nodig op dit niveau.

4    
Bart

@RV ben t wel met je eens! Die drie punten verzilveren na een goeie match schiet er vaak bij in. Na rust had NAC moeten doorbijten. Mogelijkheden waren er. Alleen ontbrak het aan voldoende scherpte en zorgvuldigheid. Maar hup, 3 punten binnen en dinsdag Telstar aan de zegekar binden!

2    
Kisku

Ja belgische naccer steijn word wakker el al wijzer werd toch gewisseld die is goed voor de amateurs maar meer niet ,en hij was niet alleen slecht vandaag maar als er strijd moet worden geleverd verzaakt tie altijd

5    
Frits

Ik zou dat contract van die Adilelou maar gauw verlengen! Vindt hem beter dan Hendriks.

16    
RV

De concurrentie als de Graafschap en Almere spelen echt een pak minder dan NAC maar van de vijf wedstrijden tegen mindere tegenstanders pakken ze er zeker 3 of 4 en gaan ze niet zo kansloos onderuit als NAC thuis tegen Dordrecht.

Nee er zit echt een positieve lijn in, zeker nu Bilate in de spits staat.
De komende 5 wedstrijden alles geven betekent 15 punten. Ben er van overtuigd dat we dan heel kort staan en alles weer mogelijk is.

19    
Tip

Kritisch naar je cluppie kijken is niks op tegen. Maar zelfs als je in het derde elftal van FC de Trekberen hebt gespeeld weet je dat bij een graad of 6 onder zero op een keihard veld goed voetbal niet lukt. Dat zijn wedstrijden waar je moet overleven. En dat heeft NAC goed gedaan. Tegen Telstar is het normaal voetbal weer en Telstar speelt ook iets meer voetbal dan Eindh. Dus normaal gesproken lukt het dinsdag beter. Overigens als NAC dinsdag weer slecht balt maar wint ben ik tevreden. We moeten Almere en graafschap aan het zweten krijgen en als NAC driepunters blijft sprokkelen komt dat zweten vrij snel. Fijn weekend allemaal, helaas zonder carnaval.

7    
GB

3 punten is prima. Het qas koud, veld slecht allemaal waar. Maar de experts op ESPN hadden ook gelijk. Hoe kan het dat Maurice met al dit materiaal ze niet fatsoenlijk aan het ballen krijgt? Niet normaal wat er aan potentieel staat, zorgwekkend dat veel spelers niet beter, maar eerder slechter lijken te presteren onder deze trainer. Nogmaals resultaten zijn laatste potten zeker niet slecht. Maar met dit materiaal niet beter kunnen, vooral qua techniek en automatismen, is gewoon raar, heel raar.

U zijt gegroet!

9    
Geelzwartwit

Steijn mist de motivatie bij de spelers ze staan er te makkelijk in..

Nou dan zou ik op essentiële posities maar eens een signaal afgeven. En die spelers dinsdag er eens gewoon naast zetten. Kunnen ze lekker passief op de koude bank gaan zitten een kijken of die motivatie dan terugkomt.

Steijn je hebt onderhand 25 goede spelers er kunnen er maar 11 spelen wie verzaakt zet je er gewoon naast.

Ook dat hoort bij een trianer coach zijn taak.

7    
Judge M.

Weer drie punten in de pocket en nog steeds ongeslagen. Een mooi resultaat waar we onze handen mee dicht mogen klappen, want:

- Normaal gezien ben ik echt wel van de Mounir-fanclub maar waarom die vandaag na rust nog mocht terugkeren is mij een compleet raadsel. Verloor onderhand al zijn duels en zat gewoon niet in de wedstrijd. Die wissel had al veel eerder kunnen en moeten plaatsvinden.

- We mogen in ons handen klappen dat Haye geen rood en een paar wedstrijden schorsing kreeg. Wat een belachelujke actie was dat. Het lijkt me een teken dat onze beste speler nog steeds enorm gefrustreerd is. Doe daar verdomme eens wat aan.

- Zon of geen zon: die 0-1 mag natuurlijk nooit vallen. En als je de toss wint dan kies je toch zeker de schaduwkant of zeg ik iets heel geks?

- Kaj de Rooij is de beste voetballer in de selectie maar als hij tot op de achterlijn moet meeverdedigen dan wordt het nooit wat voorin. Ook de automatismen met Bilate lijken er nog niet te zijn. En wat extra fysiek is een must voor hem. Lijkt me goed dat hij wat meer krachthonk gaat doen.

Maar goed. Drie punten dus. COME ON NAC!

17    
Geelzwartwit

@judge m

"Kaj de Rooij is de beste voetballer in de selectie maar als hij tot op de achterlijn moet meeverdedigen dan wordt het nooit wat voorin"

Kaj kon bij Eindhoven in hun speelwijze en met hun spelers gewoon voorin blijven assists geven en zelf scoren.

Nac heeft veel betere spelers maar Kaj moet tot op eigen achterlijn (waar hij ook zijn eerste blessure opliep!) meeverdedigen..

Hoe kan hij bij een minder team gewoon spelen zoals het beste tot zijn recht komt en bij een veel beter team mee moeten verdedigen?

Als ik trainer was mocht hij niet eens op eigen helft komen. Hou die druk hoog en met je aanvaller hoog hou je je tegenstander ook achterin. Plus ze zijn bang voor de tegencounter. Plus je verdedigende middenvelders en verdedigers zijn maar eens wat scherper.

En sydney en bilate moeten ook meeverdedigen... Zucht hoe kan je dan aan aanvallen en dominant spel toekomen??

6    
Judge M.

@Geelzwartwit:

Exact mijn gedachte. Hetzelfde geldt trouwens ook voor Dogan de spaarzame keren dat die in actie mag komen.

-1    
MickJ

@ SJEF dijk
Helemaal eens Maurice moet eens ophouden met EL.A
Die loopt al weken met een air rond als zijnde een
wonderboy.
Wat moet die man tevreden zijn met zichzelf ,met een
prestatie van NUL .
Hij mag dan misschien een assist geven of scoren
wat ook belangrijk is maar 80 procent is waardeloos
nog sterker dat zie je bij het eerste balcontact .
Zet hem maar gerust op de bank en verlengen ?
Zou het niet doen, haal dan maar bv v.d. Zanden van
Eindhoven .

-2    
Ernie

Dit seizoen is El Allouchi elke wedstrijd één van de betere. Deze wedstrijd was hij niet best, net als Schouten, Maria, Bilate, Hendriks en de Rooij overigens.

4    
Hugi

Moise deed het inderdaad prima. Fiorini is een heerlijke speler. Werkt hard, maakt vuile meters, hier en daar onnodig balverlies maar durft wel een actie te maken. Laat NAC maar lekker in de achtervolging, wachten tot de concurrentie wat puntjes laat liggen. Dat gaat nog gebeuren namelijk. It ain't over! Hup NAC

4    
nachopper

@GB

Ik zou hem nog iets verder door willen trekken. Hoe kan het zijn dat we trainer na trainer, speler na speler elke keer in een negatieve vicieuze cirkel terecht komen. Dan mag je een stapje hoger gaan kijken en zit er iets in de organisatie wat dit veroorzaakt.....................en daarom hebben we een goede TD nodig!!

1    
Henkie

@Geelzwartwit,

Wat een kul. Zelfs bij Ajax verdedigen de buitenspelers (Tadic en Antony) mee om de back van de tegenstander op te vangen.

4    
Scheppioni

Nu is Rossler weer zijn kop van jut, nee maurice ik heb me gruwelijk in je vergist en ja verdedigend was Adilhou prima maar opbouwend laat het nogal de wensen over vind ik. Maar wil Maurice echt met ons NAC nog dit seizoen potten willen gaan breken dan is idd Anco Jansen veel eerder brengen bij wedstrijdfit voor Mounir, want eens in de zoveel wedstrijden maakt de kans op promotie niet groter ! Zo voetballen dinsdag a.s. en we worden afgeslacht in velzen zuid .....

-4    
den hulk

het is gewoon een zielig nac ik zou geen trainer willen zijn van dit elftal

7    
Henri

Typerend voor dit NAC is dat het merendeel van de spelers niet in staat is twee wedstrijden achter elkaar goed te spelen.De mannen die tegen Almere sterk speelden zoals o.a. Haye, El Allouchi en Bilate waren gisteren nergens te bekennen. Bilate totaal niet balvast, El A had enorm veel balverlies en geen enkele vrije trap of corner kwam aan en Haye had de kolder in de kop. En dan een trainer die met zo'n selectie en een zo slecht spelend elftal pas na 70 minuten gaat wisselen. Zoals velen hier terecht schrijven Steyn is er nog steeds niet in geslaagd er een goed voetballend geheel van te maken. Ik ben er dan ook van overtuigd dat het met deze trainer nooit iets gaat worden. Ik blijf hopen dat hij ons straks verblijdt met het bericht dat hij een andere uitdaging heeft gevonden.

4    
Henri

Het is toch bedroevend dat in een thuiswestrijd tegen een uitermate verzwakt Eindhoven je voorstoper de beste speler is. Adilehou komt er steeds beter in en toont aan betere voortopper te zijn dan Rösler. Gelukkig begint Immers ook langzaam op stoom te komen.

0    
Ome Cor

Al die grote smoelen, betweters, grootsheid waanzinnigen, warm-bij-de-kachel-supporters......

Voetbal bij deze temperaturen, bij een club die niet eens voor het juiste kleding materiaal kan zorgen op een dramatisch slecht veld. Hoe kan dit nou goed zijn ?
Een draak van een wedstrijd waar bij beide teams na de eerste helft zelfs de motivatie bevroren raakte.
En de supporters bij de warme kachel maar oordelen, veroordelen, zeiken en afzeiken. Dan ben je geestelijk van het niveau onderafdeling amateurs.

Ook dit is een stukje competitievervalsing. Een beetje bond had het hele programma eruit gegooid.
Gelukkig drie punten rijker en geen rood voor Haye.

2    
Ernie

Helemaal eens Ome Cor!
Je moet gewoon blij zijn dat je in dit soort klote wedstrijden 3 punten pakt.

1    
hoteseknots

@ome cor inderdaad, als je zelf hebt gespeeld dan weet je dat deze ondergrond amper te doen is en dat het steen koud is. Neemt niet weg dat we het prima gedaan hebben, het was bar en boos maar we hebben drie punten.

mag ik iedereen er even aan herinneren dat het vaker bar en boos was maar dan hadden we na 90 minuten geen of één punt

snel vergeten, kaarsje aan dat de concurrenten punten morsen

hup NAC

0    
nacnoord

Ze hebben toch veldverwarming..?

2    
Cees-2

Steijn geeft niet alleen vandaag trouwens, haast exact aan waar het aan ligt. De spelersgroep en Steijn is niet de juiste formule. Steijn zegt het zelf, als je tussen de regels doorleest! Haast constant geeft Steijn “zelf” dat aan! Simpel voorbeeld, zet bijv. Van Gaal eens voor exact dezelfde groep! Die haalt er gegarandeerd veel meer uit. Kwalijk dat een groep dat niet bij zichzelf kan opbrengen, maar het zijn in dit geval helaas de feiten. Kan Steijn dit euvel ombuigen? Tot heden nog steeds niet.

3    
Rik

Heeft weer geluk dat Telstar vanavond speelt in minus15 graden in Het Oosten.

Plus een dag minder herstel voor de Witte Leeuwen naar dinsdag toe

1    
Dun Diëe

Geen excuses zoeken maar ook geen overdreven kritiek hebben, ben het in deze wel met Ome Cor eens. Bij dit soort wedstrijden moet je blij zijn dat je 3 punten in de tas mee naar huis kan nemen. Of je nou NAC, Ajax of Real Madrid bent. Als de omstandigheden weer wat normaler zijn kunnen we weer fatsoenlijk oordelen.

4    
Freek

Zo afwachtend tegen zulke slechte ploegen als Eindhoven, dan ben je gewoon een matige trainer.
Tevens TD die veel te veel geld over de balk smijt

4    
Fratelli

Die schop van Haye kwam gewoon voort uit frustratie. Een ‘we worden goffer gewoon weggespeeld door Eindhoven’ schop. Zal nog wel een paar keer gebeuren vrees ik

4    
Peaky

Steijn zal wel weer zeuren over het programma maar Telstar heeft er nog meer last van, want die moeten vanavond nog naar de Eagles

3    
DEUS

we lopen 3 punten in op Almere. En Almere moet dinsdag tegen Volendam dus NAC op koers naar de tweede plek!

Logisch ook met het hoogste budget van de KKD

4    
Braze

Het ligt niet aan de kou of het veld wanneer een team zo slap en ongemotiveerd aan een wedstrijd begint dat ze na 2 minuten al tegen een achterstand aan kijken.
Eindhoven speelde op hetzelfde veld in dezelfde kou maar was heel de wedstrijd agressiever en alerter.
Je kon alleen duidelijk zien dat NAC kwalitatief betere spelers had, maar daar bleef het bij.
Steyn moet zich afvragen waarom hij uit de grote selectie geen goed spelend elftal weet te smeden

-1    
a

@ Ome Cor

lees reactie van Braze !!
Is wat anders dan dat gebral van jou!!!

2    
Geelzwartwit

@henkie hebben we het dan over hetzelfde niveau en speelwijze?
Volgens mij heeft ajax meer dan 65% balbezit in de meeste wedstrijden en spelen ze dominant en op de helft van de tegenstander. En als de back van de tegenstander dan een keer kan of durft op te komen ja dan verdedigen de spitsen mee, meestal tot max half eigen helft.

Het gaat erom dat in de KKD een speler als Kaj bij eindhoven een grote waarde had en hij daarop gebaseerd voor 500k door Nac gehaald is. Hij bij Eindhoven met mindere spelers gewoon zijn waarde en spel voorin kon spelen en niet tot eigen achterlijn hoefde mee te verdedigen. Nu speelt hij met veel betere spelers achter zich maar moet hij mee terug verdedigen en doordat NAC geen ajax dominante speelwijze heeft lopen de spitsen veel te veel mee te verdedigen omdat het nodig is.

Wat een kul allemaal inderdaad.
Als NAC zijnde met deze selectie in de KKD het niet voor elkaar krijgen dat de backs vd tegenstander niet aan aanvallen durven te denken omdat NAC te dominant is.

1    
Ome Cor

@ A
Je bedoelt die Braze die de naam van onze trainer nog niet eens foutloos kan schrijven ?
Ja dat zal vast de enige waarheid zijn .

Eindhoven scoort in de 3e minuut, maar was verder ook niet zo geweldig, anders hadden ze toch makkelijk gewonnen van NAC, als ik moet geloven wat de afzeikbrigade schrijft.

De sfeer is hier dat NAC en vooral Steijn en El Allouchi wekelijks afgebrand moeten worden. Dan ben je geen kenner, dan ben je geen kritische fan, dan ben je een sneue azijn verslaafde.

Dus A (Adje Anoniem)...schei zelf uit met je gebral.

1    
Samson

Het kan niet zo zijn dat Eindhoven meer balbezit heeft in Breda. Het is te afwachtend. Pak die teams bij de strot. Als je fit bent kan dat.

6    
Samson

El Allouchi wisselt briljante acties af met heel veel balverlies. Vind ervan wat je wil maar als je wil domineren dan helpt het niet.

Laad alle berichten na dit bericht in