Wij gaan niet opzij

BSR Interview: Anco Jansen na NAC-FC Eindhoven (2-1)

Raskolnikov

Anco Jansen debuteerde gisteren in het shirt van NAC. De middenvelder kwam als invaller in het veld en won direct zijn eerste wedstrijd met zijn nieuwe club. Wij spraken hem na afloop in de Matchcast.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
24 Reacties
48    
Matc

Heb gisteren de wedstrijd natuurlijk niet kunnen zien ivm werk en heb hem zojuist bekeken. Ik verwachte na al die reacties te hebben gelezen een super slechte wedstrijd, maar ondanks dat het zeker geen goed NAC was, vond ik ondanks de omstandigheden dat het niet zo slecht was als dat deed vermoeden. NAC is alleen de laatste 10 minuten onder druk komen te staan en dat is logisch, Eindhoven moest wel en had niets te verliezen. Als je zulke wedstrijden winnend over de streep trekt kunnen we nog best wel ver komen. Ik hoop wel dat hij nu een vast elftal creëert, zodat we bij een eventuele nacompetitie goed op elkaar zij n ingespeeld.

24    
Scheppioni

Mocht Anco on drive komen dan kan hij een zeer belangrijke factor met Lex gaan worden voor alsnog een succesvol seizoen ..... laten we het hopen ! 🍻 smaakt nu toch extra lekker met veul online carnaval !

6    
Kisku

Hopen dat anco meer speelt je heb nu 3 vleugelspelers ,anco achter de spitsen en mounir op de bank,hoop voor mounir een leuke club dat financeel ook goed voor hem is,en dan lekker in de zaal gaan ballen daar komt hij tot zijn recht

-6    
Sjak

@Kisku,

Vriendje van die Belg..
Mounir = NAC!

13    
Wanny

Hij leek wel een beetje op Geert Brusselers bij Beek Vooruit qua postuur en kapsel.

48    
Matc

Heb gisteren de wedstrijd natuurlijk niet kunnen zien ivm werk en heb hem zojuist bekeken. Ik verwachte na al die reacties te hebben gelezen een super slechte wedstrijd, maar ondanks dat het zeker geen goed NAC was, vond ik ondanks de omstandigheden dat het niet zo slecht was als dat deed vermoeden. NAC is alleen de laatste 10 minuten onder druk komen te staan en dat is logisch, Eindhoven moest wel en had niets te verliezen. Als je zulke wedstrijden winnend over de streep trekt kunnen we nog best wel ver komen. Ik hoop wel dat hij nu een vast elftal creëert, zodat we bij een eventuele nacompetitie goed op elkaar zij n ingespeeld.

-3    
Ome Cor

@MATC
Zo zie je maar.... de reacties zeggen meer over de schrijver die er achter zit, dan over de wedstrijd.

Kisku en andere mensen die lukraak spelers naar de bank willen verbannen te gunste van andere spelers zijn niet de nieuwe generatie sportverslaggevers. Gelukkig.

3    
Kisku

Ome cor ja dat klopt en vriendje van die belg moet ik zeggen omdat hij uit eigen jeugd kom dat ie meer waarde heeft sorry jongens ik vind mounir gewoon te slecht

3    
Kipiani

De drie punten zijn binnen.
Voor de zoveelste keer schaamden wij ons voor:
het veldspel,
het gebrek aan vastigheid,
het niet durven of kunnen domineren, willen winnen,
het gebrek aan persoonlijke duel kracht,
het zelfs uit het duel blijven, weglopen en wegkijken
het spel van Maria, Schouten, Hendriks (!), Forini (laatste 30 minuten) en Haye ook wel.
Deze overwinning geeft weer geen vertrouwen, kan niet, ook in het team niet, gek, want winnen moet normaal wel vertrouwen en positiviteit opleveren.
Weet iemand trouwens hoe het er exact met Ton voor staat ?
Gaat dat nu wel/niet door ?

10    
RV

Goede voetballer, ook een sympathieke gozer lijkt me. Zo'n gast die iedereen graag in zijn team heeft en het een beetje bij elkaar houdt.

Schrok wel een beetje toen hij kort na zijn invalbeurt even een sprintje moest trekken. Kan hij 90 minuten mee (en in de play offs nog een verlenging)? Vind zichzelf een van de betere van de keuken kampioen divisie maar dan is er toch nog wel werk aan de winkel voor hem.

Op het middenveld biedt Fiorini diepgang en heeft loopvermogen, heeft Jansen die motor nog (ik betwijfel het) en Immers komt er ook beter in. El Allouchi en de Rooij misschien af en toe wat minder, maar El Allouchi bewezen vaak een van de betere te zijn (ondanks dat sommigen daar anders over denken. Steijn heeft aangegeven de Rooij vertrouwen te geven.

Goed voor de concurrentie laten we maar zeggen.
Tegelijkertijd doodsonde voor bijvoorbeeld een Azzagari.

1    
Jf

Zojuist de wedstrijd gekeken want ik moest werken. De korte samenvatting erg negatief maar zag net tijdens de wedstrijd dat het geen sprankelend voetbal was maar ze een aantal maal goed doorkomen het ontbrak aan geluk en heel eerlijk verbaast me dat niks met dit weer en veld.

De Rooij is even uit vorm maar je ziet aan alles dat dit een goede speler is.
Ik vond het al met al allemaal wel meevallen en ben tevreden met drie punten. Nu dinsdag 9 uit 3

10    
Belgische Naccer

Gewoon Anco voor Mounir.

Dan hou je de bal vast voorin, en dan komt De Rooij ook een keer in stelling en daarmee Bilate.

Ik ben wel klaar met dat - balverlies van Mounir en het terugrennen naar eigen goal -voetbal.

Verder komt iedere corner die hij neemt 1 meter hoog bij de eerste paal. Kijk zijn laatste 100 corners maar terug....

Tis een grappig ventje, maar je hebt er helaas niks aan.

We hebben bikkels/winnaars nodig. En Anco is zo iemand. Zet hem maar naast Immers en Haye op het middenveld, dan zul je zien dat het spel meteen stukken degelijker en beter wordt.

En dan hoeven de Rooij en Fiorini ook niet met hun tong op de knieen het vuile werk op te knappen, zoals nu keer op keer gebeurd.

4    
Breda F2

@ matc, DANK JE WEL!! Goed gezegd. Ik word er persoonlijk simpel van met al die azijn zijkende zeurpieten die het beter denken te weten. Wees blij met de 3 punten.

Anco legt het goed uit. Tegen de lagere clubs krijg je minder ruimte. Deze ruimte is waar nac het beste op voetbalt. Daarom, 3 punten is wat telt!!

12    
Fliegervanger

Mogelijk wat slimmer om niet op dit item te reageren als je de wedstrijd niet gezien hebt. Ik wel. Adilehou speelde erg goed en De Rooij is op de weg terug. Al is het een wat lange weg. Mounir was niet best, erg veel balverlies. We moeten echt meer rust aan de bal krijgen en wat dominanter gaan spelen als we nog willen promoveren. Maar, wie weet.

0    
Matc

Breda F2, zit um denk ik in het vak waarin we zitten. Die kijken er misschien wel anders tegen aan als sommige andere! 😃

3    
NuFfNie

Ik was er gisteren weer eens goed voor gaan zitten en verwachtte een leuke wedstrijd. Dat ingegeven door de vorige wedstrijd.
Na een paar minuten weet je het al, dat het een lastige wedstrijd kan worden. Dan ga je nog meer letten op knullig balverlies, hoe ze de duels ingaan, hoe ze in de verdediging er uit gelopen worden.
En wat moet je na het laatste fluitsignaal denken: mooi, 3 punten zijn binnen, we praten nergens meer over, of blijf je met een kater achter en zijn de punten alleen goed om niet echt af te gaan?

Ik reageer op hetgeen ik zie en zoals ik het ervaar. Dat die mensen als azijnzeikerds worden weggezet vind ik best. Ik kijk in iedergeval niet weg van het drama op het veld.

En dat er mensen zijn die het vinden meevallen na het zien van de samenvatting, daar kan ik nog mee inkomen. Die missen 85 minuten echte drama.

Maar met het vertoonde spel ben ik blij met de komst van Anco Jansen.

6    
Ome Cor

@Kisku
Bel eens iemand op van ver buiten Breda, die wil de eerste divisie volgt, maar niks met NAC heeft en vraag eens wat hij/zij van Mounir vindt.

Iemand als Hans Kraay jr, speelt fraude clown in de media, maar heeft toch echt meer verstand van voetbal dan jij en bijv die Belgische kNACcer....die vindt El Allouchi wel een hele goede speler.

Maar goed.... voetbal intelectueel Kisku (& z'n matties) zal het wel weer beter weten.

-1    
Atleet

Right Ome Cor... maar dat is niet waar want alleen de azijnzeikende NAC supporters hebben verstand van voetbal!!!

En hoe komt dat ? Omdat ze zelf allemaal iets gepresteerd Hebben.

Maar een kennis van zoekt nog een goede trainer bij de Gerrit Boys. Iemand interesse ? Want die staan onderaan en kunnen nog wel een goede trainer gebruiken.
Zei gelijk ga maar is op bsiderats kijken daar zitten goeie trainers

4    
NuFfNie

@ome cor.
Kraay vindt hem goed omdat hij zij goaltje meepikt en een assist kan geven. Dan mag je van hem verder een draak van een wedstrijd spelen maar dan zou hij door 1 goal een goede voetballer zijn.
Maar ik zie ook dat door zijn acties, te veel balverlies, geen duelkracht, aanval vertragen, alle vrije schoppen en corners opeisen en dan een draak van een voorzet geven, hij het elftal in disbalans brengt.
En mensen die de kkd volgen maar niks om NAC geven volgen zeker het schakelprogramma of de samenvatting. Ik wil zelf ook alleen NAC live zien en de rest in samenvatting of helemaal niet.

Dat jij en andere Mounir wel een goede voetballer vinden vind ik prima, we kunnen niet allemaal dezelfde mening hebben. Maar laat iedereen ook zijn eigen mening hebben. Eigen mening, niet de van een of andere "deskundige" of buitenstaander.

-2    
Ome Cor

@NUFFNIE
Ten eerste denk ik dat je met de weersomstandigheden van vrijdag niet moet praten over de sterkste, maar over de welke ploeg/spelers het minste moeite hadden om dit te trotseren.
Volgend weekend met 14° is het weer geen issue, nu wel.

Verder denk ik dat een speler die een goaltje mee pikt en een assist geeft van onschatbare waarde is voor een club als NAC. Dat is het verschil tussen wel of niet verliezen van kostbare punten.

Je zou, gezien de commentaren onderhand gaan denken dat NAC een club is die normaliter altijd met 5~6 fraai gescoorde goals van het veld af kwam en nu opeens niet meer.

9    
Dos

Mounir is bij sommigen hier altijd de pispaal, begrijp ik helemaal niets van.
Vrijdag waren veel spelers net zo slecht als hij, maar Mounir krijgt weer de volle laag.
Ik ben het eens met Cor, hij is van grote waarde voor NAC, op en top prof, zeer waardevolle speler in de selectie.
En ja, was speelde dramatisch vrijdag, maar met hem bijna het hele team.

4    
NuFfNie

@ome cor en vrienden

Wat vinden jullie van Anco Jansen? Uiteindelijk is hij het onderwerp.

3    
ome cor

@NUFFNIE
Goede vraag en terechte verwijzing naar het topic waaronder ik reageerde op iemand die Mounir op de bank wilde zetten ten gunste van Anco.

Ik vind het oneerlijk om Anco Jansen te beoordelen op basis van zijn invalbeurt tegen Eindhoven.
Door de weersomstandigheden was het geen wedstrijd waarin iemand zich kon onderscheiden en ook Anco deed dat in mijn optiek niet.
Net zo min trouwens als ik Azarkan positief vond opvallen, maar ook bij hem wijt ik dat aan de omstandigheden.

Ik denk dat een tweede kans onder betere omstandigheden meer ruimte geeft om een eerlijker oordeel te geven.
Dus om jouw vraag "wat vind je van Anco Jansen" te beantwoorden.... ik kan er nog niks van zeggen.

1    
Hugo

Uiteraard off topic, daarom niet minder actueel. Begin/midden februari zou er meer duidelijk komen omtrent aanstellen TL. Dat zal deze week dat wel naar buiten worden gebracht dunkt me. Hup NAC en hup Anco

0    
Chris Foy

GEWELDIG NIEUWS:
MIJN NAAM IS CHRIS FOY, IK BEN ZO GELUKKIG DAT MIJN VROUW TERUG IS BIJ MIJ. ZE HOUDT NU VAN EN RESPECTEERT ME ALLEEN. ALLES VRAAG IK HAAR DAT IS WAT ZIJ DOET. ALLEMAAL DANK AAN DR OGUNDELE, DE GROTE SPELLENWIEL. DEZE MAN IS DE BESTE EN RECHTE VOORWAARTSE SPELLENWIEL DIE JE DE WAARHEID VERTELT EN JE KRIJGT ONDER 24 UUR RESULTAAT, HIJ IS KRACHTIG. Dr. OGUNDELE IS EEN ZEER BETROUWBARE MAN, IK VERTELDE HEM DAT IK ALTIJD MIJN GETUIGENIS ZAL DEEL DAT IK DIT HIER DEEL. ALS JE JE LIEFDEEN TERUG NODIG HEBT, OF ENIG PERSOONLIJKE LEVENSPROBLEMEN HEBT, NEEM DAN CONTACT OP MET DR OGUNDELE OP WHATSAPP OF VIBER CHAT: +27638836445. E-MAIL: OGUNDELETEMPLEOFSOLUTION(AT)GMAIL.COM

Laad alle berichten na dit bericht in