Overal waar we komen

BSR TV: Maurice Steijn na NAC - TOP OSS (3-0)

Das Phantom

Maurice Steijn verscheen gisteren na de zakelijke 3-0 overwinning op TOP Oss voor onze camera. Met de trainer spraken wij over de slordige eerste helft, het ontbreken van spelvreugde en de naderende ontknoping van de competitie. Zijn ploeg is met vijf overwinningen uit de laatste vijf duels weer volop verwikkelend in de strijd om promotie.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
BSR TV: Dion Malone na NAC - TOP Oss (3-0) 11 reacties
Volgend bericht
Man of the Match: NAC - TOP Oss (3-0) 32 reacties
Terug naar overzicht
21 Reacties
113    
Ikke

Aub laat ons stoppen met klagen en net als de spelers en staf vol voor plaats 2 gaan....positieve energie dat hebben we nodig nu van iedereen die een Nac hart heeft !! Kom aan vol achter de ploeg nu !!

40    
Boxer

Met dit soort voetbal ga je het redden in de eredivisie. Zo heeft hij het met VVV ook gered.
Maar ja, eerst maar eens promoveren.

-39    
Arie

Met dit soort voetbal ga je er keihard af in de Ere. Het staat bij rust 2-0, maar in de Ere is de kans met een betere tegenstander groot dat je 0-3 achterstaat. Oss kwam er zo vaak doorheen, maar mist kwaliteit.

12    
Geelzwartwit

Jazeker!

#Dropendrover

113    
Ikke

Aub laat ons stoppen met klagen en net als de spelers en staf vol voor plaats 2 gaan....positieve energie dat hebben we nodig nu van iedereen die een Nac hart heeft !! Kom aan vol achter de ploeg nu !!

35    
RaraNAC

Ineens is het nog maar 4 punten en we moeten nog tegen De Graafschap.
Doelsaldo ook nog in ons voordeel.
Niet klagen maar hopen dat we elke pot met verschrikkelijk kut voetbal winnen.
Kijken of we dan in de zomer nog steeds zoveel klagen...

-49    
Maarten

Het was gewoon niks. Dit kan je doen met alle respect tegen Oss, Denbosch, Helmond sport maar voetballend zit er na ruim een half jaar geen stijgende lijn in. Selectie van 34 spelers, een mix van over the hill en onervaren jongens. Ook een dozijn spelers die het niveau gewoon het niet hebben. Het is kwakkelen met soms een uitschieter naar boven maar ook naar beneden.

8    
Denn

Dit ‘voetbal‘ kun je alleen spelen als Je resultaten boekt. En de resultaten zijn er nu.

De winnende trainer heeft altijd gelijk, maar toch moeite om te zien hoe vrij Oss mocht voetballen

0    
sjef de gevulde koek

Goed interview hup NAC. Altijd vertrouwen in Steijn gehad echte voetbal man met verstand.

12    
Becherovka

Met zakelijk voetbal promoveren vind ik prima, want promotie is het doel. Het elftal is gewoon nog in opbouw. De slordigheid zit er nog duidelijk in, er zit een portie geluk in. Het verschil is gewoonweg dat NAC betere spelers op het veld heeft staan. Het zou heerlijk zijn als we deze zegereeks doorzetten tot het einde van het seizoen.

9    
Wanny

Het is niet sprankelend, maar we hebben al heel lang niet meer verloren. Dus er gaat toch wel iets goed.

10    
Dun Henk

Het is misschien geen oogstrelend voetbal maar als je daarmee promoveert zal het mij een zorg zijn ook, winnen is winnen, aansluiting is weer gevonden!

11    
RB

Toen we in 2002 Europees voetbal behaalde door defensief (saai) voetbal speelde onder Ernie Brandts en we massaal naar Newcastle gingen hoorde we er niemand over....
t gaat om de punten nu.

7    
NAC4Ever

We doen serieus mee.
Konden we een maand geleden alleen op hopen.

14    
Noord Mokumse NAC'er

Ik moet zeggen dat ik me dit seizoen prima vermaak met ons NAC. Zoals ik gisteren al zei doet het me denken aan typisch Engels voetbal. Niet het oogstrelende voetbal van de premier league maar het lange halen snel thuis voetbal in League 1 en Championship.

In Engeland volg ik al vanaf je jaren 90 Millwall en dat voetbal lijkt op dat van NAC. Inzet, vechten, bonkige spelers die er geen kut van kunnen maar toch blijf je kijken.

Het hoeft niet mooi als het maar effectief is.

Hup NAC!

9    
NAC4Ever

@RB
Denk dat je 2008 de 3e plaatst onder Brandts bedoelt.

Maar je hebt wel gelijk. Het maakt mij ook nier uit hoe we promoveren, als we maar weer in de Eredivisie spelen.

-1    
Dun Diëe

@RB, je hoorde er wel degelijk iemand over: Theo Mommers vond het verschrikkelijk en heeft Ernie Brandts op straat gezet, de klaplul 😅

Zolang er resultaat is, is het allemaal prima. Het risico van dit soort voetbal is alleen dat wanneer het geen resultaat oplevert het draagvlak voor de trainer als sneeuw voor de zon verdwijnt. Maar goed, dat is een keuze en we zijn momenteel het te kloppen team van de KKD. Dus we mogen niet mopperen.

7    
Ome Cor

@ RB
New Castle was niet na het ontslag van Brandts. Dat jaar speelde we nl. Intertoto tegen Rosenborg.


4    
scheppioni

Klopt helemaal correke !
Ik zou als ik steijn was, toch wel zorgen maken dat op de match tegen dordt na, dat ook gisteravond een top oss meer dreigend was dan ons NAC zelf en ja we winnen nog steeds dus haalt steijn zijn gelijk, maar gezien het spel hoe lang nog ??
Vaak dwing je geluk af, maar dit is met ons NAC meer geluk dan wijsheid !
Gisteren weer eens geen pingel tegen wat zeer twijfel was, ook het balbezit was ons NAC minimaal, we halen nog gelukkig steeds de drie punten, hoe lang nog ???
Hopen natuurlijk tot in mei ! HUP NAC !

2    
RB

@nav4ever @omecor...

Klopt.. datums zijn niet mijn sterkste kant helaas. Ik haal het eea door elkaar. Maar standpunt blijft t zelfde. Het gaat nu om het resultaat. Dankjewel voor jullie aanvulling

2    
Dos

Het promotieseizoen in 99/00 vind ik hierin de beste vergelijking. Er waren dat seizoen maar weinig wedstrijden dat NAC uitblonk, maar door de routine en ervaring in het team scoorden ze op tijd en werd er vaak met minimale cijfers gewonnen.
NAC liet toen vooral in de eerste wedstrijden veel punten liggen ( Zwolle, Ado ) , maar won vervolgens bijna alles. Ik zie echt paralellen met die tijd.
Overigens legendarische wedstrijden bezocht, Groningen-NAC was mss wel het hoogtepunt, per ongeluk op eigen vervoer, omdat de ticketboxen per ongeluk open stonden :-)

4    
Braze

Ja we hebben gewonnen. Maar Steyn zegt zelf ook dat het veldspel niet op orde was,veel duels werden verloren, er heel slordig gespeeld werd en dat er geen spelvreugde was maar chagrijn.
Hij is trainer! Waarom is halverwege de competitie het veldspel niet op orde, waarom vechten de spelers niet om de bal maar verliezen ze de duels, waarom hebben ze geen plezier om te mogen voetballen en zijn ze chagrijnig?
Allemaal horend tot het takenpakket van de trainer om er verandering in te brengen en snel ook

Laad alle berichten na dit bericht in