Overal waar we komen

BSR TV: Maurice Steijn na RKC-NAC (0-2)

Das Phantom

Maurice Steijn wist weer te winnen met NAC, ditmaal van RKC, waarmee alweer twee Eredivisionisten verslagen zijn in de voorbereiding. Eindelijk ging er ook weer een oefenwedstrijd door na twee afgelastingen waarmee hij zijn team eindelijk weer heeft kunnen testen. We spraken de oefenmeester na de wedstrijd.

Bron:
B-side Rats
Terug naar overzicht
9 Reacties
51    
10diego

Word wel erg blij van deze trainer. Realistisch, duidelijk en niet gek te krijgen.

Hup NAC.

24    
signase

Een trainer die ziet waar het niet goed loopt, dit aangeeft en dan ook nog op zo'n manier dat het overkomt bij de spelers, zodat NAC de wedstrijd beter onder controle krijgt... Alleen dit al vind ik erg bemoedigend.

16    
Ratjeduneerste

Hele eerlijke trainer, open trainer, zegt waar het op staat!

Ik hoop dat hij richting de spelers ook zo transparant is. Dit geeft rust en duidelijkheid binnen een selectie.

Wel ben ik benieuwd naar de linksbackpositie. Hoe zit het met de fitheid van Leigh en Noblejas? Lopen er nog zaken rondom Leigh of wordt er al gekeken naar een nieuwe linksback?

Vandaag 2 nieuwe jongens erbij hopelijk, dus we houden de positiviteit er gewoon maar even in! Het winnen van dit soort potten geeft ook voor potentiele aanwinsten het beeld dat NAC zeker nog niet afgeschreven moet worden.
Hopelijk volgen er (na de transfer van JP) nog een paar mooie versterkingen !!

4    
Real Robert

@ratjeduneerste. Ik vraag me dat ook af over Leigh. Revalideert hij bij de club, wordt hij klaargestoomd voor verkoop. Wat is de situatie?
Mashard was tegen RKC echt een drama. Werd aan alle kanten voorbijgelopen door zijn tegenstander, die, waarschijnlijk daarom, na zijn wissel weer terug op het veld mocht komen.

-1    
Semsi

De nieuwe shirts komen pas half september...

15    
sjef de gevulde koek

Beste aankoop van dit jaar ben onze Hyballa al 10 keer vergeten met zn gek gedrag. Dit trek mij toch wel meer. Hoor ook goeie verhalen van Manders mag ook gezegd worden dat deze 2 heren goed bezig zijn.

5    
Peerke

Speelt naar de mogelijkheden van het team ipv Hyballa die alleen eigen speelwijze heeft. En dan na de eerste wedstrijd met Gegenpressung aangeeft dat het technisch allemaal heel erg tegengevallen was. Organisatorisch staat het nu goed. Met nog een enkele gerichte aanvallende versterking is er misschien meer mogelijk dan we begin van de week allemaal dachten.

0    
Ivo

Ik ben benieuwd wat voor basisformatie Steijn nu in gedachten heeft. 1 spits (4-3-3/4-2-3-1) of 2 spitsen (4-4-2/3-5-2), ik kan er nog niet echt chocola van maken.

0    
Belgische Naccer

Wie gaat de goals maken bij NAC?

Laad alle berichten na dit bericht in