Overal waar we komen

BSR TV: Maurice Steijn na Sparta - NAC (1-1)

DeWeesJr

NAC is ongeslagen gebleven in de voorbereiding en dus stond er een tevreden trainer voor de camera. Hij zag vandaag zijn ploeg 85 minuten goed spelen tegen een Eredivisionist en vooral ook tactische wijzigingen goed oppakken. We spraken de trainer na afloop van de wedstrijd.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
37 Reacties
144    
ECG

En deze man nu eens gewoon ons vertrouwen geven,ook wanneer we onverhoopt drie keer verliezen.

34    
Atleet

Goed interview ... en tuurlijk dat gaat hij morgen doen: een kijkje nemen hier.

Mocht hij het wel doen dan lacht die de ballen uit zijn broek van al die reacties van onze coaches 😂😂😂😂

44    
ECG

Wat is dit een topper voor NAC!

58    
Sjef de gevulde koek

Ook wel eens fijn gewoon iemand die gewoon normaal doet en normale spelers opsteld dus geen schoonzonen of kudibanas. Heb er vertrouwen in echt waar.

37    
Nachoreca1

Wederom een mooi resultaat! Rn wat een sympathieke vakman hebben we als trainer. Voor mij een regelrechte topper. Nog wat spelers erbij en alles komt goed. Come on nac!

144    
ECG

En deze man nu eens gewoon ons vertrouwen geven,ook wanneer we onverhoopt drie keer verliezen.

22    
Henkie

Nog niet echt duidelijk wat er nu precies speelt met Kali, Leigh, Monsalve en van Hecke.


Desalniettemin leuk interview, maar had op iets meer info en gerichte vragen gehoopt m.b.t. die spelers.

20    
Ratjeduneerste

Leuk interview en een eerlijke trainer!

Transfer JP naar Brighton is dus afgeketst. 2e afgeketste transfer, benieuwd hoeveel clubs er nog 2 miljoen zullen kunnen en durven bieden ...

Wel jammer dat er niet gevraagd is naar de linksbackpositie mannen! Is duidelijk de zwakste plek met Mashart maar werd door Rutten goed ingevuld. Was benieuwd (en met mij velen denk ik) hoe Steijn dat ziet. En wat de situaties rondom Noblejas en Leigh zijn....

Voorbereiding ongeslagen, op naar Jong AZ!

27    
ECG

JP gewoon dit seizoen bij ons blijven.Brengt daarna nog veel meer op.

23    
Scheppioni

Met ecg eens !
Onze Maurice is duidelijk en helder .....achter onze Maurice blijven staan !

19    
Scheppioni

Wie heeft het er nu nog over de klapper van v as 🤔 de klapper van BSR verdomme dat is het ja !🤣

15    
Ibio

Ben zooooo benieuwd met welke spelers hij nog bezig is. Dat moet een spits zijn, maar wie?

-5    
Dun Diëe

Ik ben een stuk positiever over het aankomende seizoen dan een paar weken terug. Het is ook al een beetje duidelijk hoe de lijnen gaan lopen en hoe er gespeeld gaat worden. Ik denk niet dat we een spits nodig hebben. Ik heb vertrouwen in Stokkers en Dogan. We hebben aanvoer nodig. Maar goed, we zullen zien wat het brengt. Een derde of tweede plaats en een periode titel moet toch tot de mogelijkheden behoren zou je zeggen na zo’n voorbereiding, waarbij het alles behalve vanzelf is gegaan.

16    
geelzwartwit

Tof interview en wat komt Steijn totaal anders over dan de vorige 8 coaches.
Heerlijk dat realisme en vooral rust bewaren. Nou Steijn als je morgen toch gaat bellen bel deze rechterspits ook maar even even en zeg hem meteen dag Angelino zijn carrière vanaf NAC een enorme vlucht genomen heeft.

https://www.transfermarkt.nl/ferran-jutgla/profil/spieler/599231

Succes!
Ole Ole NAC Ole!
¡Viva Breda!

1    
Ernie

Na Henk ten Cate de beste Trainer!!!

7    
Spitske

PEC Zwolle is bijna rond met Slobodan Tedic van City... jammer NAC wilde deze 20 jarige spits ook huren!

25    
H.V.M.

Prima kerel die Steijn, maar toch nog even iets anders!
Zo'n negen uur geleden plaatste BSR hier het droevige bericht dat club Icoon Jacques Visschers overleden is.
Tot nu toe slechts een schamel aantal reacties (9) op zijn overlijden.
Jacques heeft zijn hele carrière voor NAC gespeeld.
282 Officiële wedstrijden en maar liefst 129 doelpunten.
De rest van zijn leven altijd aan NAC verbonden geweest.
Een club Icoon pursang.
Wat meer condeleance berichtjes lijkt mij hier wel op zijn plaats.
Het zou de NAC aanhang sieren!

-10    
Joop

leigh kali noblejas zijn ze allen 3 geblesseerd zoja voor hoe lang en daarna wedstrijdfit verkopen/verhuren of bij selectie?BSR HAD HIER GRAAG OVER GEHOORD

21    
Mike

Ik hoop dat we met hem en Manders de nieuwe Riemer en Foppe hebben van NAC.
Die gewoon een lange periode zitten en wat moois bouwen met deze slapende reus. So far so good. Goed gevoel bij deze gasten. Geen bla bla maar realistisch en niet te betrappen op rare steken. Er is zoveel groeipotentie in deze club. Zou het dan eindelijk? Na tig jaar armoe, schandalen en wanbeleid op goetzee na. Supporters club en stad verdienen het zoo ontiegelijk hard! Go boys! Make us proud!

13    
Ad B uit Roosendaal

Zover ik het kan beoordelen vind ik dat NAC een prima voorbereiding heeft naar het nieuwe seizoen toe.

Er is rust in het team en Maurice Steijn maakt op mij een steeds betere indruk.

Volgens mij hebben we echt een hele goede trainer.

Nu nog een paar voorhoedespelers en dan ....gaan met die banaan. Op naar de eredivisie!!

14    
ome cor

Ik snap dat gemekker op Mashart niet.
Misschien ben ik de enige, maar Jetro werkt hard en probeert aanvallend zijn bijdrage te leveren.
Die jongen groeit door vertrouwen en speeltijd.

Tuurlijk moet hij nog veel leren en is hij nog (lang) geen eredivisie niveau, maar daar spelen we toch ook nog niet.

On topic:
Geweldige trainer die Steijn. Lekker normaal, realistisch en eerlijk.
Die man moet de kans krijgen en zeker niet snel overboord gegooid worden als hij toch iets langer nodig lijkt te hebben.

Wat van Hecke betreft.... met het huidige transferwindow hoeven de Engelsen geen haast te maken, toch ?

5    
Ivo

@Ome Cor

Volgens mij proberen we kampioen te worden en te promoveren, en dan kan je geen zwakke plek in je team hebben. Mashart is een prima speler voor een club in het rechter rijtje van de KKD, hij doet inderdaad enorm zijn best en er zit echt nog wel groei in.

Maar volgens mij moet ons team er staan, en dan hebben we ook op de linksbackpositie een betere speler nodig. Een fitte Leigh of Noblejas zou prachtig zijn, maar ik weer eigenlijk niet hoe lang het duurt voordat die 2 fit zijn.

9    
Ernie

Het wel of niet spelen met Mashart gaat niet bepalend zijn of we promoveren.
Nee dat gaat echt aan de voorhoede liggen. De aanval is echt de zwakke plek in dit elftal. Als daar niet minimaal 2 versterkingen bijkomen, is de kans op promotie klein!
Er zit te weinig scorend vermogen in de ploeg en Steijn weet dat.

7    
ome cor

@Ernie
Dat over de linksback/voorhoede ben ik met je eens.
Dat Steijn de beste trainer is na Ten Cate zullen we nog moeten zien. Alle vertrouwen hoor, maar dat roepen na een paar oefenpotjes is wat vlug lijkt me.

@Ivo
Of Leigh een betere optie is zal hij wederom moeten bewijzen. Leigh zit bij NAC omdat ie niet weg kon, niet omdat hij zo graag in Breda speelt. Daarnaast is hij pas een beetje leuk gaan ballen toen hij zo slecht was dat we hem spottend gingen aanmoedigen.
Onze Spanse LB schittert helaas door afwezigheid, dus eerst maar eens zien wanneer hij terug komt en op welk niveau dan.

Jonge spelers moeten vaak nog het nodige leren en dat ze bijna perfect zijn bij doorstroming naar NAC 1 (zoals van Hecke) is een unicum. Daarnaast zijn de verwachtingen bij ons ook altijd net ff iets hoger dan realistisch is. Gecoacht door zijn teamgenoten kan Mashart zich best nog wel eens leuk gaan ontwikkelen.

Zorgen om de linksback positie, waar dus ook een Moreno in noodgevallen kan staan, maak ik me niet. Het gaat om de mannen die een goaltje moeten maken.
Stokkers en van Hooijdonk zijn te weinig scorend en zonder doelpuntenmaker promoveren we nooit.

7    
ome cor

Ik ben trouwens wel benieuwd wie Maurice Steijn vandaag allemaal gaat bellen.

13    
Nr. 20

Laten we nu zelf eens rust bewaren. Om te beginnen we geven deze trainer 2 jaar om te promoveren. Dan hebben we samen wederzijdse verwachtingen, creëren we rust en raken we niet meteen in paniek. In deze jaren smeden we met deze trainer een kanpioensteam en team wat er ook in ere in eerste seizoen staat. En dan kan de trainer zijn contract ook een keer netjes uitdienen. De eerste indruk van deze trainer is meer dan prima. Doe maar normaal en goede antwoorden maar bovenal een keer iemand die gewoon realistisch is!! Ik hoop dat de ‘kenners’ op deze site dat nu eindelijk ook eens inzien ipv na verliespartij(en) figuurlijk als een klein kind op de grond te gaan liggen en te schreeuwen om weer nieuwe trainer en Messi. Kortom laten we er samen voor gaan. Daarnaast blijf ik erbij dat een van Hooijdonk met 2 goede buitenspelers er gewoon 20 maakt. Maar goed ook ik laat het aan deze trainer die dagelijks met selectie werkt. Come on NAC!

16    
Ernie

@ome cor
Of hij de beste trainer is na ten Cate. Moet inderdaad nog maar blijken. Feit is wel dat hij een heel andere persoonlijkheid is dan alle andere trainers die we na ten Cate hebben gehad.
Hij is rustig, kijkt goed naar de kwaliteiten van de selectie en past daar de speelstijl op aan. Of het er allemaal uitkomt zal blijken.

9    
Cool hand

@ Nr 20 - elke redelijke spits kan 15-20 doelpunten maken in een team dat bovenin meedraait in de KKD. Kijk binnenkort eens naar het schakelprogramma om te zien hoe belabberd er wordt verdedigd. Het gaat erom dat je een spits hebt die het verschil maakt in de wedstrijden tegen Cambuur, de Graafschap etc. Dat zie ik v Hooijdonk niet doen. Stokkers ook niet, eerlijk gezegd.

7    
Nr. 20

@cool hand. Heb je ms een punt. Maar met vertrouwen.......en kampioen wordt je tegen de ‘kleintjes’ hè. Tegen een Cambuur of Graafschap op z’n Ernie Brands....verdediging op slot en weer een 1-0 of 0-1 eruit slepen. Kortom in die wedstrijden hoeft een van Hooijdonk er maar 1 te maken :-)

3    
Cool hand

Ik word graag verrast Nr 20. Hopelijk krijg jij gelijk.

5    
Marti

Ik verwacht dat hij NAC weer snel op de rails gaat krijgen , Is meer met denken Over hoe wat en waar bezig met NAC , inplaats van de supporters te bespelen met woorden , hij weet zodra het weer kan de supporter weer naar het stadion te krijgen , met degelijk goed voetbal ,

1    
Hartstikke Betrouwbaar

Steijn —> topper. Laat deze man bouwen en NAC kan uit de turbulentie blijven..

3    
Nacman

@ome cor
Ben je nog niet gebeld dan.
Hij ging eerst de bsr klapper lezen voor suggesties.
En dan bellen.

-1    
ome cor

@NACMAN
Als Steijn mij zou bellen, dan kunnen alle positieve reacties op hem direct de kast in.
Natuurlijk vond ik mezelf altijd de beste voetballer, maar inmiddels ben ik de 50 voorbij, dus ik hoop dat Maurice betere alternatieven heeft.

Of hij moet me bellen om bij te kletsen of mijn visie ( mocht hem dat überhaupt interesseren)

2    
Felix

Na die en die de Beste trainer?!? We hebben nog niet 1 officiële wedstrijd gespeeld!

Mijn top trainers van NAC zijn nog steeds: Spelbos, Ten Cate en Brands. Verder hoop ik dat we Steijn er bij kunnen zetten.

1    
Nacman

@ ome cor
Proef ik in je reactie een beetje verbitterde oude man die niet als uit zijn voetbal leven heeft gehaald.

-1    
@NACMAN

Misschien heb je een punt, maar verbitterd ben ik zeker niet.

-2    
ome cor

Die laatste was van mij, maar dat moge duidelijk zijn

Laad alle berichten na dit bericht in