Overal waar we komen

Ex-NAC: Angelino op de radar van FC Barcelona

DeWeesJr

Het kan verkeren. Drie jaar geleden nog acterend in het Rat Verlegh Stadion en volgend seizoen in Camp Nou. Het kan het verhaal worden van Angelino.

De linksachter staat namelijk in de belangstelling van FC Barcelona. De Catalanen zouden bereid zijn 30 miljoen euro over te maken naar Manchester City. De Spanjaard speelde afgelopen seizoen voor RB Leipzig en haalde met de Duitse ploeg de halve finale van de Champions League. 

De Duitsers hadden een optie tot koop op Angelino maar mede door de Coronacrisis is dat bedrag te gortig geworden. Barcelona daarentegen staat er wel voor open de portemonnee te trekken. En dus is het niet ondenkbaar dat Angelino binnenkort een balletje staat te trappen met Messi. Dat is toch een iets ander niveau dan Rai Vloet. 

Bron:
B-Side Rats, Sky Sports
Terug naar overzicht
71 Reacties
178    
Chapuisat

Trots op mannen als Angeliño en Gudelj !

23    
Mafkees

Dit gun ik dat ventje zo van harte. Heerlijk voetballertje. Alleen Barcelona is natuurlijk een kutclub, maar wel een topkutclub

68    
Heksenketel

Wat een baas(je) was dat, heerlijk! Ben ik nou een typische Hollander als ik vraag of dat nog wat oplevert?

48    
Beercules

Lijkt mij een goede vervanger van Jordi Alba die op leeftijd raakt. 30 miljoen lijkt mij ook een redelijk bedrag voor Angeliño. Gun het hem ook van harte, heeft zich heel goed doorontwikkeld bij Leipzig!

25    
Scheppioni

Hij gaat er wel steeds verder op achteruit hahahaha, prima voetballerke, hij zal nog wel eens aan het mooie NAC BREDA denken .....

-21    
Vreven4President & Hyballa fur Fuhrer

Haha, ik riep dat hier van de week, nadat ik net m’n natte vinger in de lucht had gestoken. En zie hier, warempel leest Ronald alle berichten op de bsr. Topcoach! 😁

46    
Arie

Het is ook van de zotte dat City hem zelf nooit een echte kans heeft gegeven. Zegt wel genoeg weer over die club.
Heerlijk ventje, heerlijke drive, heerlijke trap, heerlijke bravour, steeds beter geworden in verdedigen. Zal niet misstaan bij Barca.

11    
geelzwartwit

@vreven4

Vond dat ook een behoorlijk logische opmerking. Valt al een aantal jaar op op die positie en op een steeds hoger platform. Techniek drive en mentaliteit en dan gaat het vanzelf snel en blijkt NAC een prima bodem te zijn om te starten met groeien.

20    
SanderH

Godsamme dit is toch wel vet. Gisteren Gudelj in de UEFA cup finale en als Angelino naar Barcelona zou gaan geeft dit voor mij toch wel een gevoel van trots. Al geef ik toe dat ik Angelino mss wel 1 van de beste zo niet de beste nac speler van de afgelopen 10 jaar vindt. Als dit gerucht in de media klopt vindt ik het mooi om ons clubke op het CV van hem te zien staan. Het blijft sowieso raar dat city hem met notabene een Spaanse trainer geen serieuze kans geeft. Mja city en Barca beide vervelende top koop clubs

-5    
Chapuisat

City zal hem wel laten vertrekken, die hebben net behoorlijk geïnvesteerd in Nathan Aké voor de linksbackpositie.........

2    
Vakkie-G(ek)

Zit hier nou voor NAC ook nog een financieel voordeel aan, met de city-deal?

6    
Arie

In principe zou je zeggen dat NAC hier niks voor vangt, aangezien we bij zijn transfer naar PSV al eventueel misschien in principe geld zouden moeten hebben kunnen gehad, maar da wit niemand nie. Ze hebben hem wel teruggekocht en City verkoopt hem nu weer, dus het zou eventueel misschien weer mogelijk zo kunnen zijn dat ons wellicht weer een graantje gegund zou worden.
Waarschijnlijk niet dus.

4    
Reflektor

Cafe is dicht zeker jongens .

34    
D’n Dijk

En maar roepen dat de City deal klote is . 😂😂

Angelino , Mari , García stuk voor stuk heerlijke voetballers !

Je moet alleen maar apetrots zijn dat deze jongens hier pas echt begonnen zijn !!

Fantastisch dat Manders probeert om Manchester te laten inzien dat we beiden veel te winnen hebben !

Het zal er hopelijk voor zorgen dat we dit soort jongens weer te huur krijgen.

Een mix van talentvolle eigen jeugd , City beginnende toppers ,en ervaring.

Dat zou mooi zijn !

14    
The Cosmic Gate

Hier sta ik niet van te kijken ! Want een geweldenaar

20    
Buurman

Wat belangrijk is dat je hier aan kunt zien dat NAC Breda een hele belangrijke rol kan spelen in de ontwikkeling van jonge spelers van MC. MC pakt in 1 klap 30 miljoen mede te danken aan NAC. Manders moet als de wiedeweerga de contacten met MC herstellen zoals hij al heeft beloofd. Ook Gudelj top prestatie.

24    
Ibio

Angelino is misschien wel de beste speler van de afgelopen 25 jaar.

5    
Arie

D'n Dijk

Die speelden alledrie in hetzelfde seizoen hier en nog degradeerden we bijna.

-10    
Dbare

@buurman, laten we nou niet denken dat die 30 miljoen door ons komt, dat zou iets te veel credits voor ons zijn. Die jongen heeft zich pas echt ontwikkeld bij de clubs na ons.

12    
Ad B uit Roosendaal

Waar een opleiding bij NAC wel niet toe leidt....

Fantastisch als Angelino de stap naar Barcelona zou kunnen maken.

Een sympathieke speler en ik gun hem alles succes.

11    
Kiko

Angelino, fantastische voetballer! Zag je bij NAC al en maakt ons trots als supporters! Eens met buurman dat we de city-deal moeten koesteren. Natuurlijk zijn ze nog niet heel ver ontwikkeld als ze bij ons komen, maar met het basis-talent kunnen enkele talenten toch van meerwaarde zijn voor ons clubke. En met het pad dat Angelino bewandelt kunnen toekomstige city-jongens overtuigd raken voor een keuze voor NAC. Als dan ook ons management wat langer de tijd en het vertrouwen krijgt, zal ook City weer met ons meebewegen. Ik begin er steeds meer vertrouwen in te krijgen.

9    
D’n Dijk

Beste Arie,

García was het jaar ervoor al bij NAC , en stak er qua niveau al flink bovenuit.

Bijna gedegradeerd viel nogal mee want ze eindigden 14e .

En als onze trainer destijds wat meer zijn emoties in bedwang had gehouden, en gewoon met tactiek was bezig geweest waren we waarschijnlijk nog hoger geëindigd.

Maar het ging nu om de kwaliteiten van bijvoorbeeld Angelino , Mari en García.

En die zijn toch gewoon onmiskenbaar top ?

Of denk je dat ze er bij Arsenal en Barcelona geen verstand van hebben ?

-15    
Henkie

Arie,

Dat we laag eindigden, lag dat aan: Angelino, Mari, Garcia en Ambrose?

Of lag dat aan de sterren aangetrokken door Smulders:
Korte, juffrouw Verschueren, Nijholt, Te Vrede, Meneer Koch, Bertrams & Birititi, Haemhouts, Horsfield, Rommens, Schoofs, Vloet en El Allouchi op linksbuiten in de eredivisie?

Als ik dit zo zie is het een wonder dat we niet gedegradeerd zijn dat jaar al. Wat een stel middelmatige spelers bij elkaar zeg. Wat een onkunde bij Smulders. Puur er in gebleven juist dóór de city spelers.

Er gingen hier al vreemde verhalen rond. Ik mocht nooit zeggen dat Bertrams, die blunder op blunder stapelde, waardeloos was. Angelino kon alleen maar uitblinken door El Allouchi (😂) en Garcia alleen omdat juffrouw verschueren het zo goed deed naast hem😆. Achja, mocht toen niet gezegd worden.

Dat bleek ook wel, een jaar later vielen de goede city spelers weg en eindigden we ineens stijf onderaan. Vreemd zeg.

8    
geelzwartwit

@henkie

Aan de duimpje te zien mag je het blijkbaar nog steeds niet zeggen
😂

3    
Ric

Door het uitblijven dan de definitieve transfer van van Hecke zitten we een beetje gevangen in het aantrekken van nieuwe spelers.
Blij dat Dogan weer belangrijker wordt gemaakt door de trainer en dat lijkt zich ook uit te gaan betalen.
Echter nog steeds geen spits die de doelpunten gaat maken. (Stokkers mist teveel kansen) en (SvH komt toch NOG wel iets balvasts en qua aanname te kort op dit moment). Tja en dan de buitenspelers....niets tegen Mounir want ik waardeer zijn inzet en clubhart enorm maar als nr 10 of buitenspeler gaat hij nog geen 8 doelpunten maken.
En dat terwijl het op doel, de verdediging (zet Rutten aub linksback als alleen Mashart fit is op die positie) en het verdedigende aspect van het middenveld gewoon minimaal onderkant eredivisie niveau is.

6    
Buurman

Beste DBARE. Ik schrijf ook MEDE te danken aan NAC. Overigens vind ik dat Angelino zich wel flink bij NAC heeft ontwikkeld. In feite kende niemand hem, buiten wat kenners, toen hij naar NAC kwam. Van NAC ging hij naar PSV. Een perfect vervolg.

10    
Tegel

Koeman zou ook wel Gudelj mogen kopen. Beetje body naast Frenkie zometeen op het middenveld. En wat centen richting Breda. 😁

2    
Flieger prins van UT kielegat

Nu las ik laatst dat onze persman dj buffonge dingen had zien doen die hij nog nooit iemand bij NAC had zien doen
Was deze man er al in de tijd van angelino?
Persoonlijk denk ik dat angelino minder NAC in zijn hart heeft gesloten dan bijvoorbeeld Garcia
Ik hoop dat de relatie met city in ere hersteld wordt
En dat we nog wat van die parels mogen ontvangen
Hier in ons mooi Breda

-5    
Die ne gast

Leuk voor Angelino en een beetje leuk voor ons.

Manu García, Angelino, Mari, Ambrose en vooruit Agyepong vs. Barker, Faupala, Smith-Brown, die Amerikaanse CV, broertjes Ilic en nog een aantal waarvan ik de naam niet eens meer wil herinneren.
1 seizoen met goede voetballers vs. 3 seizoenen met pruts MC-spelers.
En ook dit seizoen lijken het geen grote parels te worden, dus waarschijnlijk 1 leuk seizoen vs. 4 seizoenen met bagger spelers. Laat die MC-spelers maar zitten, ondanks dat het leuk is om te vertellen dat Angelino zijn carrière bij NAC gelanceerd heeft.
Maar 1 keer in de vijf jaar leuke spelers zien is veel te mager om de samenwerking voort te willen zetten.
En met de aankoop van Lommel door de City groep is de kans op leuke spelers voor NAC nog kleiner geworden...

7    
fvf6

Vanaf de eerste wedstrijd bij NAC zag je dat deze jongen een grote voetballer zou worden , geweldige carriere maakt hij door , dit zelfde zie ik met J.P. gebeuren

3    
PatjeR

Ben vooral benieuwd of City Football Group na Lommel bij ons aan de deur komt kloppen...

Als je erover nadenkt (voor Robben) 5e club in NL qua bezoekersaantallen, goed achterland en mooie clubcultuur, behoefte aan geld en aandeelhouders die willen verkopen tegen de juiste prijs.

Weet alleen nog niet wat ik daarvan zou moeten vinden. Wel altijd beter dan nog 20 jaar in de marge doorrommelen of overgeleverd raken aan een vage miljardair...

4    
Sp1

Er is voor mindere spelers méér geld betaald, maar deze speler is die 30 miljoen zeker waard.

11    
Ric

Wat een gezeik over de city deal.
NAC heeft zelf haar zaken niet op orde. De spelers moeten Aanvullend zijn waardoor je gewoon gratis extra spelers hebt. Je moet ze niet, zoals het nu te vaak is gebeurd, bepalend laten zijn voor de invulling. Zorg gewoon dat er een basis zonder spelers van city staat. Mocht er dan een uitzonderlijk talent komen die beter is dan je eigen basisspeler dan kun je die eventueel inpassen. Maar dus niet tot een week voor de start van de competitie blijven wachten tot er een city speler is om daarna te constateren dat je (bijvoorbeeld) geen spits hebt.

11    
geelzwartwit

@ric

En daar is er nu dus iets veranderd.

De insteek was altijd aanvullend talent voor het eerste elftal. Geen basisspelers maar aanvulling. Die waar nodig ingezet konden worden als aanvulling. En daarmee voor City konden wennen aan een andere club andere omgeving andere competitie en wat meters met meer weerstand konden maken.

Mede door de parels Garcia en Angelino begon Smulders de insteek te veranderen. Omdat er een paar spelers van City geen aanvulling maar meer dan waardevolle (hoewel Garcia eerste seizoen nog niet) basisspelers werden ging Smulders zijn selectie en het budget anders inrichten. Al het geld naar een hele brede selectie en/of lange contracten/hoge salarissen. Dat werd gedaan omdat insteek van aanvullende City spelers veranderd was naar "we wachten nog op drie gratis City basisspelers"...
En die kwamen niet en de enorme selectie was te groot te duur en had te weinig kwaliteit en heel het kaartenhuis stortte in elkaar. Allemaal omdat er selecties werden samengesteld op basis van we krijgen nog wat van City...

Nu is de insteek veranderd. Nu zegt Manders. "Als City spelers geen directe meerwaarde voor de selectie zijn dan hoeven we ze niet, we leiden niet op voor een andere club, we willen juist met een kleinere groep gaan werken"

Het grote verschil is dat NAC nu ook kijkt naar eventuele City spelers voor de basis maar dat NAC er niet vanuit gaat en daarmee dus ook niet drie posities maar open houdt want we wachten nog op wat City stuurt.

Een verlenging van de samenwerking zal onder Manders ook echt wel een andere insteek krijgen. Alle communicatie van Manders daarover wiijst ernaar dat hij NAC op de eerste plaatst stelt en niet onder de indruk is van het grote City. NAC zal onder Manders geen speelbal van City zijn. Zo blijkt ook uit zijn uitspraak "we willen graag met City verder lukt dat niet dan met een andere club, er zijn er genoeg die interesse hebben".

Bij een overname door City Groep zal Manders ook altijd het bestaan en voortbestaan van NAC en daarmee de historie het sentiment en de cultuur verdedigen. Manders weet namelijk dondersgoed wat NAC tot een interessante club maakt.

-5    
Real Robert

Volgens de regels van de FIFA zou NAC bij een transfersom van 30 miljoen, 150.000 euro moeten krijgen als opleidingsvergoeding?

1    
Barbapapa

Angelino kwam op mij juist niet sympathiek over. Gaf kinderen met de opkomst geen hand en dat soort zaken.
Maar als speler wist hij wat hij wilde en laat daar dan ook alles voor. Heeft een plan om zijn doelen te bereiken.

Een geweldige voetballer en misschien wel de beste speler die ooit het NAC shirt heeft gedragen.

12    
Matc

Waarom zou Dogan niet onze beoogde spits kunnen zijn? Volgens mij heeft hij al eens bewezen met mindere spelers dat hij makkelijk scoort.

10    
geelzwartwit

@barbapapa

Ik las hier van de week dat Angelino enorme smetvrees schijnt te hebben en daarom geen handen schudde

-1    
Badeend

Angelino was een geweldige speler voor NAC, maar Manu Garcia was absoluut een betere voetballer. Die speelde veel bepalender én op een veel moeilijkere positie. Hopelijk maakt hij het ook alsnog op het hoogste podium, al is dat van veel meer afhankelijk dan alleen pure voetbalkwaliteiten.

-9    
Die ne gast

@geelzwartwit
De MC-spelers mogen dan gratis lijken, er wordt wel een minimaal speelminuten geëist, dus zo aanvullend zijn ze niet. Ze móeten spelen ongeacht hoe slecht ze zijn.

1    
P

Tagiaflico schijnt 1e keus te zijn bij Barcelona

4    
geelzwartwit

@ DIE NE GAST

Zoals Manders zegt "'als de geen echte verbetering zijn op wat we hebben hoeven we ze niet"'
Het lijkt mij bij dat niveau dan ook geen probleem om aan een minimaal aantal speelminuten te komen.

-4    
Badeend

@ Geelzwartwit

Je gelooft wel wat erg gemakkelijk alles wat Manders zegt, op basis van.... ja waarvan eigenlijk? Het enige wat hij tot nu toe daadwerkelijk bereikt heeft, is de komst van Maurice Steijn. De rest zijn voorlopig nog allemaal mooie woorden. Die kon Smulders ook vertellen, of Eisenga, Van der Gaag, Brood of Dijkhuizen. Of Maaskant. Ik hoop dat het nu écht anders gaat zijn maar heb in de afgelopen twintig jaar iets teveel mooie praatjes en "beloftes" gehoord om klakkeloos aan te nemen wat een AD, TD of trainer zegt. Zeker een nieuwe, die heel goed kan inschatten wat supporters graag willen horen.

18    
Buurman

Ik heb altijd begrepen dat Unal en Sadek ook mede door de MC scouting bij ons zijn gekomen. Onderdeel van de deal was (is?) dat NAC gebruikt mocht maken van de scoutingslijsten van MC. Daarnaast vond ik Naah ook nog wel gaan, zat meer in. Goeie goal tegen NEC.

Ilic had eveneens iets kunnen worden, maar misgelopen door blessures . In het begin deed hij het best goed. Toen zijn broertje erbij kwam werden ze iets te bijdehand. Jammer.

En wat denken we van de investering in ons trainingscomplex ? Je zult het maar krijgen. Voor een keeper die ze uiteindelijk zelf nodig hadden spekken ze de bankrekening met 350.000 euro.

NAC had na het ontslag van Smulders veel meer tijd moeten investeren in het goed houden van de contacten met MC. Maar misschien komt het alsnog goed. Concurrentie van Lommel is er nu wel.

6    
geelzwartwit

@badeend

Je hoopt dat het deze keer écht anders gaat zijn maar je hebt in de afgelopen twintig jaar iets teveel mooie praatjes en "beloftes" gehoord om klakkeloos aan te nemen wat een AD, TD of trainer zegt

Ik hoop dat het deze keer ook echt anders gaat zijn en ik heb de afgelopen jaren ook genoeg mooie praatjes gehoord maar indien het tegendeel bewezen is heb ik vertrouwen in iedere nieuwe AD van NAC die ergens aan begint.

Ik kan sceptisch zijn waar NAC niet mee geholpen is of ik kan vertrouwen hebben de nieuwe AD. Het maakt gene ruk uit maar voor de sfeer hier in ieder geval wel. Want als iedereen nou eens vol vertrouwen de boel aanvliegt en het verleden laat voor wat het is dan staan we er in iig een stuk positiever op.

Overigens weet ik niet wat Manders allemaal al bereikt heeft maar ik kom zelf tot:
-rust in de tent
-aanstelling van technische mensen die ervaring met elkaar hebben en uit het zelfde hout gesneden zijn
-aanstelling coach waaf hij zelf ervaring mee heeft
-dubbelfunctie coach TD in de voorkeur geven ipv halsoverkop een TD aanstellen
-technisch hart nieuw leven inblazen en deze volgen allen dezelfde visie, beter wachten op echte versterkingen ipv ene blik onbekende spelers opentrekken
-hij staat media als bsiderats te woord en communiceert meer dan voorgangers
-haalt de banden met City aan en heeft er met zijn technisch hart een sterkere mening in
-komt binnen met de visie dat een club in de toekomst niet meer van sponsoring afhankelijk kan zijn en wil daar nu al op anticiperen

En zo vast nog wag dingen die ik van de zijlijn zie.

Verder is het vooral rustig en lijkt er sinds hele lange tijd gewoon gewerkt te worden door een team ipv allemaal gekke eenlingen/egootjes

Zie heg zoals je het wilt zien ik hoop zoals altijd en heb er wederom vertrouwen in. Voor mij nog geen enkel teken om geen vertrouwen te hebben namelijk.

Cheers!

-2    
Dirk

hoe is het met de positie van Peter Maas, nergens wordt zijn naam genoemd en naar het schijnt wordt ie nergens bij betrokken

8    
Buurman

En een elftal goed wegzetten telt natuurlijk ook mee om spelers goed te laten ballen. Als je de wedstrijden tegen heerenveen, RKC en Sparta bekijkt heb ik de indruk dat Steyn NAC beter laat ballen dan zijn voorgangers. De veldbezetting is beter. Verdedigend staat het prima. En ook steeds enkele goeie aanvallen.
Maar ik geef toe het is nog allemaal erg pril en mogelijk is bij mij " de wens de vader van de gedachte"

-3    
Buurman

Beste Dirk. Toen Hyballa kwam werd Willem Weijs van het een op het ander moment van kroonprins gedegradeerd tot een eigenwijze niksnut.
Op dit moment zijn het allemaal spelers uit het netwerk van Steyn. Heb inderdaad het idee dat de eerst veel geprezen Maas er nu ook bij hangt. Opvallend ook dat Manders hierover ( opvolging TD) niks communiceert. Zou me niet verbazen als van As op termijn terug keert.

0    
Sjef de gevulde koek

Van Hecke zegt tegen de stem (raar dat er hier niks over staat) paar opvallende dingen. De grootste is dat hij er van uit gaat dat alles rond komt. Moet hij dan wel spelen is de vraag of lekker rosler opstellen vrijdag. Lastig voor onze Steijn. Kan er zo ook geen antwoord op geven maar vind eigenlijk wekten met gasten die blijven ondanks dat van Hecke de beste speler is op dit moment.

-24    
Real Robert

Kan iemand op deze site mij uitleggen, waar om je niet blij zou zijn met 150 mille bij een transfer van Angelino.
De pillenslikkers en andere verslaafden hoeven niet te reageren.

6    
Henkie

@Geelzwartwit,

Geen problemen mee als mensen het oneens met me zijn, prima.

Mijn mening blijft dat Bertrams waardeloos was en nog steeds is, dat Allouchi te kort komt voor de eredivisie en verschueren idem. 6 goaltjes in een divisie lager doet daar niets aan af, zelfs Vloet maakt er 15 in de kkd.

5    
DennisK84

Die laatste zin had je wel kunnen laten Robert, slaat helemaal nergens op. Verwacht geen antwoord op je vraag, als je hem al op deze manier stelt!

5    
Gianluca Pagliuca Numero #1

Wat zou dat mooi zijn voor die jongen!
Lekker naar Barcelona , ik denk dat daar straks grote dingen gaan gebeuren , Angeliño in de rol van Dani Alves!
Ik zie hem toch liever in het Blaugrana dan in dat altijd hetzelfde Redbull tenue.

8    
Oldskool

@Badeend

Deze gezien van Garcia vorige week?
Weergaloos. Wat een artiest.

https://twitter.com/realsporting/status/1269637739315527680?s=21

-1    
Badeend

Geelzwartwit,

Ik snap je wel, en ik vind je instelling ergens ook wel te prijzen. Het eeuwige gezaagd vanaf minuut één aan de stoelpoten van eender wie heeft geen zin. Er is alleen nog wel een tussenvariant tussen "de nieuwe mensen op hun woord geloven" en "alles bij voorbaat afkraken". Ik weiger mezelf in dat laatste kamp te laten duwen - door jou of door anderen. Net zoals ik destijds absoluut niet bij de Theo Mommers Klapvee Clan hoorde, maar ook toen - met de nodige voorbehouden - graag wilde geloven dat deze man het beste met NAC voor had.

Dat kun je dan gemakkelijk afdoen met "zie je wel, je zat toen ook al fout" of "blijkbaar heb je geleerd van je fouten en doe je nu aan overcompensatie" maar dat zou te simpel zijn. Een beetje hetzelfde als wanneer ik nu jouw lijstje met "bereikte prestaties" van Manders stuk voor stuk zou gaan weerleggen. Dat is gewoon kijken naar hetzelfde, met een andere bril op.

Wat ik moet toegeven, is dat er weinig openlijk over straat gerold wordt nu bij NAC. Dat is absoluut een verdienste, maar ook dat is al vaker zo geweest en bleek - helaas - niet houdbaar zodra de sportieve resultaten te wensen overlieten. We zullen het gaan zien.

Wat ik wél erg interessant vind is jouw laatste punt over de visie van Manders. Is dat feitelijk hetzelfde als "transferwaarde creëren" of heb ik het dan helemaal niet begrepen? Want als dat wel zo is, dan hadden Goetzee én Smulders ineens tóch visie (en paste de key account manager niet slechts op de winkel).

We gaan het zien. Ik heb vertrouwen in Steijn en hoop dat Manders de juiste man op de juiste plek is. En ik ben benieuwd naar de lange termijn invulling van de voetbaltechnische organisatie.

0    
geelzwartwit

@badeend thanks voor je reactie. We zitten allemaal niet zo ver uit elkaar denk ik hoor.
Ik kan je zeggen dat ik nooit veel vertrouwen in Mommers, Eskens, Van den Abbeele, Rutjes, Eisenga had en dat is voor mij nu juist eens een keer net anders. Ik weet het het is wellicht niet echt ergens op gebaseerd maar iets geeft mij wel het gevoel dat er meer dan ooit een Team staat wat hun opdracht wil klaren. Anyway it's for NAC!

Mbt het visie verhaal moet ik het even toelichten. Manders heeft in het begin aangegeven dat een in leven houden van een sportclub op basis van sponsors niet levensvatbaar is. Dit gaf hij aan voor de Covid19 periode. Hij gaf erbij aan dat hij ideeen heeft om tot andere inkomstenbronnen te komen en dat daar sowieso nog heel veel (lastig) werk te doen is. Hij doelde daar niet direct op het genereren van transferwaarde. De inkomstenstroom en daarmee begroting baseren op iets speculatiefs als transferinkomsten zou wel een hele grote fout zijn, ergo deze fout heeft ons in het verleden met oa Cristiano en Sergio en Babos al bijna de kop gekost en in het recente verleden gokten Smulders en daarna Van den Abbeele op dezelfde onzekere paarden.

Nee ik denk dat het gezond maken van een voetbalclub en andere inkomstenbronnen genereren dan uit sponsorgelden meer een mix gaat zijn van;
- NAC merchandise
- NAC bier
- Businessclub lidmaatschap en vooral de inhoudelijke waarde
- NAC media en abonnementen
- NAC advertising (spelers kunnen als influencer voor merken geld voor de club binnenbrengen ipv op persoonlijke titel)
- NAC sport academy (samenwerking met Avans)
- Sponsoren
- SCC
- Clinics
Zomaar wat hersenspinsels op de late avond om verder vooral niet al teveel van te vinden
:-)-1    
Badeend

Geelzwartwit, goed om te lezen. Ik denk óók dat we niet ver uit elkaar zitten. Het zou mooi zijn als er inderdaad naar een ander model voor de financiering wordt gekeken - en dat serieus haalbaar is. Ik ben heel benieuwd, hoop het ook. Sowieso is de financiering van betaald voetbal een interessante 'case' (laat ik het woord 'bubble' niet gebruiken).

Van de namen die je noemt, had ik mijn hoop het meest gevestigd op Rutjes. Die kan echt wel wat, alleen niet in de rol die hij bij NAC had, op dat moment en in die situatie. Opvallend dat je Goetzee ook niet noemt. De andere namen ga ik 100% met je mee, dat waren allen sowieso geen goede match met NAC. Bij sommigen kon je dat écht van tevoren aanvoelen en dat maakt het extra treurig.

Ik hoop met je mee dat Manders wél de juiste man is, en ik wil dat ook heel graag geloven, maar misschien zit de sleutel niet eens bij hem zelf en hoeft hij niet de meest uitmuntende, übergeschikte alleskunner te zijn om NAC verder te brengen. Misschien moet de organisatie om hem heen - en alle colonnes - een keer geduld hebben en rustig blijven. Wat jij voorstaat nu dus. Het staat wat mij betreft buiten kijf dat dat nu sowieso goed voor de club is, dus hopelijk houden we dat vol!

-3    
Ric

Zo en dan ben je in één keer allebei je talentvolle keepers kwijt.
Sorry dat ik het zeg maar wat een amateurisme weer!
Verbruggen dus toch naar Anderlecht man man man

1    
Jf

Mis ik iets met Verbruggen waar staat dit?

2    
Jf

Inmiddels het stuk in de stem gelezen. Voor 3 ton pfffff, eerlijk gezegd valt dit me zwaar tegen van Bart.

2    
Chris W.M.

Krijgt GSG toch gelijk, die meldde hier al voor het weekend meen ik dat Verbruggen naar Anderlecht zou gaan.

Maar komop zeg; je kroonjuweel voor een paar ton laten gaan. Waar slaat dat op. Hij heeft een contract, waarom hem niet gewoon aan zijn contract houden? Vooral na de uitlatingen van Verbruggen en zijn zaakwaarnemer toen de geruchten eerst op gang kwamen. Toen hadden ze geen enkele intentie om te vertrekken.

1    
Ric

Hoop echt dat dit nieuws komt vanaf de
Kant van Verbruggen in de krant. NAC moet gewoon een dikke vette ‘NEE’ verkopen. Je hebt godver net Karol al (Veel te snel) verkocht Voor een appel en een ei. Ik zei al meteen dat ze die ook eerst hadden moeten verhuren om er later meer geld voor te ontvangen. Nu had je die eventueel nog terug kunnen halen eind van het seizoen. Want met een verkoop van Verbruggen ben je allebei je talentvolle keepers kwijt. Ik zou het echt schandalig vinden als deze verkoop echt waarheid wordt.

3    
Oldskool

@ GEELZWARTWIT

Vergeet niet dat Ado ook werkte met een hogere (spelers)begroting dan dat er inkomsten waren en er dus transfers noodzakelijk waren. (Of bijstorten Chinees)

Vergeet ook niet dat onder Manders de TM Jeffrey van As de kans kreeg puur op de korte termijn te handelen.

Vergeet niet dat er 0,0 transferwaarde stond bij ADO en geen eigen jeugd doorbrak

Ook daar heeft Manders “het goed gedaan “ maar dat beleid is niet van alleen het jaar dat ie weg was.

Ik hoop dus dat er een TM komt die ook de lange termijn bewaakt er een sterke financiele man in de RvC zit, want het blijft altijd opletten.

1    
Ivo

Tja, zo werkt het moderne voetbal. Het alternatief is dat je zo'n jongen aan z'n contract houdt en totaal demotiveert, en je uiteindelijk met lege handen staat. Het is gewoon klote.

Ten Rouwelaar zal Anderlecht getipt hebben en waarschijnlijk had Verbruggen een clausule in zijn contract. Die spelersmakelaars zijn ook niet dom.

NAC is niet in de positie om dit soort talenten lang bij zich te houden. Het vooral te hopen dat er in alle clausules ook een doorverkoop % opgenomen is.

-1    
geelzwartwit

@ivo

Oktober 2019 onder TD Vd Abbeele tekent Verbruggen zijn eerste profcontract (tot 2022) en wordt door Jelle getraind

1 mei is Jelle naar Anderlecht gegaan.
7 mei stond er in de krant dat
Anderlecht interesse in Verbruggen had.

Dat die naar Brussel zou gaan was voor Anderlecht en Jelle slechts een kwestie van tijd denk ik.

Echt balen dit!

6    
The Cosmic Gate

Bedankt JtR voor het weg kapen van ons grootste keepers talent.....

0    
Barbapapa

Jammer dat hij niet geduldig is en nog een jaartje kan wachten bij NAC. Nick zal naar dit seizoen ook waarschijnlijk gaan en dan hebben we weer een uitdaging met de keepers.

3    
Plastieke annemieke

Erg zonde dit!

Maar dan gelijk de 3+ ton doorsturen naar Eindhoven voor de rooij.

Talent voor een talent

1    
Ivo

Aan de andere kant, er zijn maar genoeg clubs die 2 of 3 ton zouden willen pakken op hun 3e keeper. Vergeet niet dat we in een crisis zitten. de helft kan in de noodpot, de andere helft kan je gebruiken om de selectie te versterken.

1    
geelzwartwit

Ik vind het vooral sportief een enorme aderlating dat Verbruggen al weg is zonder een meter in de basis gemaakt te hebben.

Financieel gezien kan het toch wel een aardige deal zijn als je bedenkt dat er voor (jonge) keepers nooit veel betaald wordt.

Bn DeStem schrijft hierover:
De eerstedivisionist ontvangt enkele tonnen voor de doelman, die geen gelimiteerde transfersom in het contract heeft staan. Naar verluidt gaat het om een bedrag van zeker drie ton. Dat kan oplopen aan de hand van bonussen. Zoals zijn officiële debuut, het winnen van prijzen, plaatsing voor de Champions League en een x-aantal gespeelde wedstrijden.

Dat bedrag kan dus nog aardig oplopen en toch wel erg interessant zijn voor NAC want bij Anderlecht kan hij natuurlijk wel veel sneller grote stappen maken. Waardoor er meer betaald wordt. En bij NAC had hij eerst eerste keeper moeten worden, zijn wedstrijden moeten spelen in KKD of ere.. Uitblinken.. En dan transfer waarde hebben.. Dat was nog wel een weg te gaan.

Sportief balen financeel kan het best een goeie zet zijn.

0    
melania macron

groet aan alle kijkers online, ik ben hier om een ​​klein getuigenis te geven. Mijn naam is Melania Macron, ik ben 40 jaar oud uit Rotterdam, Nederland. Ik ben op 31-jarige leeftijd getrouwd. Ik heb maar één kind en ik leefde gelukkig. Na een jaar van mijn huwelijk werd het gedrag van mijn man zo vreemd en ik begrijp niet echt wat er aan de hand was, hij pakte het huis uit naar een andere vrouw Ik hou zoveel van hem dat ik er nooit van droom hem te verliezen, ik probeer mijn mogelijk het beste om ervoor te zorgen dat mijn man bij me terugkomt, maar het mocht niet baten, ik huil en huil hulpzoekend, ik besprak het met zijn familie, maar ik kreeg geen antwoord. dus mijn beste vriendin Anna Johansson beloofde me te helpen . Ze vertelde me over een man genaamd Drosagiede, ze vertelde me dat hij een geweldige man is en een echte man die kan worden vertrouwd en dat er niets is over liefdeskwesties dat hij niet kan oplossen en ze vertelde me hoe hij een ontelbaar aantal mensen heeft geholpen in het herstellen van hun relatie. Ik was echt overtuigd, ik nam snel contact op met zijn e-mailadres, [email protected]gmail.com of zijn WhatsApp op +2349026414771 of Viber op +2349026414771.Ik leg hem al mijn probleem uit, hij vertelde me dat ik me geen zorgen moest maken dat al mijn problemen zouden zijn onmiddellijk opgelost. Hij vertelde me wat ik moest doen om mijn man terug te krijgen en dat deed ik, hij zei dat na drie dagen mijn man bij me terug zal komen en zal gaan bedelen, en het gebeurt echt zoals hij zei, ik was erg verrast, dit is zo geweldig. God zij de eer, onze relatie is nu erg hecht en we leven allebei weer gelukkig. Als u een soortgelijk probleem heeft, neem dan nu contact met hem op en laat uw probleem voor eens en voor altijd oplossen. Ik ben ook een levend getuigenis

Laad alle berichten na dit bericht in