Overal waar we komen

BSR TV: Maurice Steijn na Top Oss - NAC (0-0)

Praatpapegaai

Maurice Steijn wist vanavond niet te winnen van de nummer 17 van de KKD. In een matige pot wist Bilate ook het cadeautje in de vorm van een penalty niet uit te pakken. NAC speelde daarom volkomen terecht gelijk tegen Oss. We spraken de trainer na de wedstrijd.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
68 Reacties
127    
Chefke

Beste Maurice,

HET WAS NIET BEST
HET WAS HARTVERSCHEUREND SLECHT

🤦‍♂️

Wat een tranentrekkend laf voetbal om maar niet te verliezen, om maar niet af te gaan. Je hebt het hoogste spelersbudget, je koopt eredivisie spelers maar je speelt mes-en-vork-voetbal, wegduikvoetbal, spinnenragvoetbal, onderduikvoetbal,
Sneuneuzenvoetbal
Slappelullenvoetbal
Schuttersputvoetbal
Scheurbuikvoetbal
En je doet écht helemaal niets om de wedstrijd naar je hand te zetten, een list te bedenken of een geniale omzetting te realiseren.
DIT VOETBAL HOORT HIER NIET, Afbraakvoetbal, dit willen wij niet.

WIJ WILLEN STRIJD, EN PASSIEVOETBAL OM TE WINNEN 😡🤢

43    
Dbare

Tsjonge Maurice, je hebt zelf ook geen idee meer he, wat ontzettend kut allemaal weer.

Doe eens wat geks jongen, motiveer die gasten, ga zuipen met elkaar, ga naar een peepshow in Antwerpen met elkaar, ga survivalen ofzo in de Ardennen, whatever..
Maar zorg godver dat die gasten weer vuur in de ogen krijgen, zin hebben en gretig zijn, kameraadschap etcetc... daar begint het mee

En last but not least, zet de mensen in hun kracht op de juiste plek laat ze voetballen zodat ze tot hun recht komen

22    
Wolfmanjack

Wie wil hier nog naar luisteren. Ik hoef Steijn niet meer te horen.

22    
Fred

Weer dezelfde prietpraat. Nu over van Hooijdonk. Die had hij hooguit 10 minuten ingebracht. Hij heeft samen met Manders de verkeerde spelers gehaald. Zodoende kunnen ze geen vuist maken en is het elftal totaal niet in balans. Met de behoudende tactiek van Steijn is het niet om aan te zien. We zijn flink genaaid door de Haagse blaaskaak Manders, maar goed dat was te verwachten. Wat we hebben nu? Een selectie met dik betalende spelers die niet gemotiveerd zijn en nooit meer iets zullen opleveren. Niet promoveren en de paar goede spelers die we hebben gratis de deur uit lopen. Geen geld meer omdat hij gesmeten heeft met afkoopsommen. Maar zijn vriendjes zitten binnen en hebben goede contracten. Manders is volgend jaar vertrokken met pek en veren en wij hebben er weer jaren last van.

20    
Ibio

Maurice "afbraakvoetbal" Steijn
Wat heeft ie mazzel dat er geen publiek is.
Zijn vriendjes en grootverdieners Malone en Immers stellen zwaar teleur.

Mario "nulscorendvermogen" Bilate is ook al zo'n geweldige aankoop. Die schiet ze er makkelijk in!

10    
Voorwaarts

Ik ga ff open deuren intrappen.

We zijn weer eens ontzettend slecht bezig als geheel. Dit staat (met deze selectie) grotendeels op het conto van Steijn.
Aangezien het zo kut gaat moet er verbetering komen, dit is geheel de verantwoordelijkheid van Steijn.

Dus volgende week weer een zaadpot > verantwoordelijkheid van Steijn.
Maar als er volgende week verbetering is > ook verantwoordelijkheid van Steijn. Hij heeft het nu echt zelf in handen en bewijst deze tijd of hij een goeie trainer is of niet.

Ik wacht volgende week af, zolang het voetbal maar beter wordt.
Cam/gra/alm zullen ook nog slechte periodes krijgen, al heb ik het gevoel dat ze er beter mee om gaan.

22    
The Cosmic Gate

Ipv dat het beter gaat worden, lijkt het we steeds slechter te worden
Dramatisch !! Nu werkt Corona in jullie voordeel want met supporters was er een enorm bak hoon / stront over je heen gekomen (en terecht)

11    
Johanneke

In de winterstop komt alles goed.
Onze nieuwe Haagse top scout heeft enkele pareltjes op het oog.

11    
SjorsNac

Ik sla deze vandaag even over. Heb weer de week nodig om mezelf weer op te laden voor de volgende wedstrijd.

36    
Mo

Stomme zet om Reira op de bank te zetten, Maurice!

Verder: te weinig niveau en te weinig inzet!!!

Graag versterking in de winterstop!

27    
Ouwe spionkop

Steijn is zn goede naam in sneltreinvaart aan het afbreken.
Vandaag weer een goed voorbeeld. Je zou tegen goedwillende semi profs van Oss met lef moeten spelen. Hoog druk zetten, vanaf minuut 1 afjagen, vol op de aanval. Zeg maar gegenpressung.
Maar wat krijgen we voorgeschoteld? Laf achterover leunen en gokken op een countertje. Tegen fucking Top Oss die 9 schamele puntjes hadden.
Ik herhaal het nog maar eens. Steijn is geen trainer voor NAC.

44    
Naamloos

Ik vind Steijn hier enorm hypocriet. Riera openlijk afvallen en de slechtste man op het veld al drie wedstrijden 90 minuten laten spelen.

Zou het misschien te maken hebben met het feit dat immers zijn aankoop is?

In plaats van onnodig veel bullshit lullen moet hij gewoon de juiste mensen op de juiste plaats zetten en als iemand niet rendeert eruit halen.

28    
Fred1

Je weet niet wat je hoort als je deze trainer hoort praten?
Is een verdomde eigenwijs mannetje, en helaas niet veel anders dan de illustere voorgangers die meer hun eigen ideeën doordrukten dan naar het clubbelang keken.
Langzaamaan hebben ze NAC dieper in de put gedrukt.
( al moet ik zeggen dat Vreven, Brands en Hyballa de positieve uitzonderingen waren )
Het zijn allemaal open deuren die hij intrapt.
Wat er op trainingen beter gaat zal me worst wezen het gaat erom dat je er dat ene anderhalf uurtje staat wanneer het moet.
Kijk je kunt er straks De Rooij bijzetten ook dan krijg je niet veel meer scorend vermogen.
Bilate gaat ze er in ieder geval niet inschoppen, en het is ook niet die kapstok waar Steijn over orakelt, of hij moet een staande kapstok bedoelen want vandaag zat er niet veel meer leven in dan in een staande kapstok.
Hoe die lullo die penalty neemt echt te achterlijk voor woorden , neemt niet eens een fatsoenlijke aanloop.
Ik vraag me ook af waar deze kerel zijn status aan heeft verdient , heeft nog geen fuck laten zien, zelfs Stokkers schiet RKC naar winst bij Twente.
Je creëert nul kansen hoe wil je dat dan in de komende wedstrijden doen?
Als de tegenstander 1x scoort is met dit team de kans groot dat je de wedstrijd verliest want je kan er niks tegenoverstellen.
En dan heb je Veneman die blijkbaar de dozen om zijn nieuwe schoenen heeft laten zitten, het lijkt wel een beginneling.
Immers die elke bal te kort of op kniehoogte inspeelt en uitsluitend breed speelt.
En dan het beruchte “ tussen de linies lopen “ van Elalouchi , het levert je 0,0 rendement op, sterker nog hij loopt zelden waar hij moet lopen, op links kom je een mannetje tekort en meestal loopt hij Haye in de weg. Hij is hard op weg om weer die vervelende tikkie terug speler te worden.
Rutten vond ik goed spelen wel klote dat ze er zo snel uitlopen bij het minste of geringste , de fysieke belastbaarheid is zwaar kut, dit was gewoon een paardenbeet denk ik daar moet je doorheen lopen.
Mashart is het allemaal net niet dat kost je ook punten.
Ik blijf er bij als straks de Rooij terug is dan heb je Sydney héél hard nodig.
Ik vond de invallers vandaag ook om te janken er zit totaal niets in.
Was dit de slechtste wedstrijd ?
Ik denk het niet, volgens mij zijn we de wedstrijden tegen Eagles, NEC, Cambuur, Almere City en Telstar vergeten, nu hadden we nog een beetje controle, maar ik ben me wel kapot geschrokken van de 3 kansen die we weggeven.
Middenvelders lopen amper met hun man mee, nemen posities niet over, Schouten is voortdurend zijn tegenstander kwijt of loopt aan de verkeerde kant te dekken.
Alleen Rösler was vandaag oké en Olij al moet Olij wel aan zijn spelhervattingen werken.
Maar jammer maar helaas ook deze trainer gaat ons niet naar de ere brengen en ik denk ook dat hij zijn contact niet uit zal dienen .
Promotie is een must en met deze spelers zou dat ook gewoon een zekerheid moeten zijn, maar het is lamlendigheid troef.
Ik weet niet of er statistieken zijn van de bal naar een verkeerde kleur spelen of nog geen 2 seconden in de ploeg houden, als die er zouden zijn dan stonden we stijf op 1 denk ik.
Ik ben bang dat Steijn gewoon zijn zin blijft doen, dat we ergens op een plek eindigen waar we niet willen en mogen staan, dat Sydney elders goals gaat maken, dat we met Bilate niet verder komen en er straks weer veel geld uit wordt gegeven aan een noodverband en we spelen volgend seizoen gewoon weer KKD voor 7000 toeschouwers.
Ik ben niet meer blij met Steijn ik erger me kapot aan zijn keuzes en onverschilligheid en als hij niet snel performt en persoonlijke grieven laat varen sleurt hij ons regelrecht de afgrond in.
Wat hunker je dan naar de eerder genoemde trainers hierboven.

19    
Noad1976

Hardleers

Alle wedstrijden met Malone achterin waren slecht.

Immers laten staan vanwege zijn ervaring en scorend vermogen. Die gast heeft 1 doelpunt gemaakt en schiet en kopt als een oud wijf en valt elke wedstrijd om na 60 minuten.

Bilate gebombardeerd tot nummer 1 spits. Venema Van Hooijdonk en Dogan ongelukkig.

Geen enkele samengang in dit NAC.

-8    
Otjes

Hola Maurice, una cosa. Tienes kaka en tus ojos. Como es possible que Malone (alias melon) juega? Este maricon no sabe nada de futbol.

Como entrenador eres un disastre, cono mojado.

24    
Theoden King

De duurste selectie van de kkd had weer eens een vrije avond...

40    
Ron

Vond de vraagstelling erg slapjes. Leg MS nou eens het vuur aan de schenen, godverdomme. Hij vertelt nu alleen maar dingen die ik zelf ook allemaal gezien heb. Van de 6 minuten interview braakt 'ie 5 minuten onzin uit. Hij lult veel maar zegt niks.
En die lamme takken die in het veld stonden.... ze moeten zich doodschamen. Hou maar eens een maandje salaris in of zo. Ze presteren werkelijk geen ene flikker.
Dat je gelijk speelt tegen (zelfs een fucking) Top Oss, dat kan. Of verliezen. Kan ook. Maar niet zoals vanavond.
Ik wil spelers die het gras opvreten. 90 minuten álles geven ! Opgestroopte mouwen. Mes tussen de tanden. Zagen op kniehoogte. Buffelen. Noem maar op.
Maar wat zie ik ? Een stel mietjes. Echte mietjes. Lamme takken. Mooi-weer voetballers. Het shirt kan na afloop zo de kast weer in. Zelfs als de tijd begint te dringen, dan nóg de tegenstander niet onder druk zetten. Gewoon de tegenstander de bal laten rondspelen. Godverdomme..... wat een stel kanslozen.
Vanavond wederom gezien: inworp NAC vlakbij de achterlijn van Top Oss. En de bal wordt over 4 spelers teruggespeeld naar Nick Olij...... Bijna 100 meter achteruit !
Hoe dan !!!! Waarom !!!!! Om gek van te worden !!!
Het gros van dit samenraapsel is niet eens van het nivo zaterdag 1e klas.
Manman.... wat een treurnis.

22    
Cees

Ja, meneer Steijn, het was voor de zoveelste keer erg slecht! En wat ga jij daaraan doen?

Je faalt duidelijk als trainer!

En welke oetlul zet Reira op de bank? De speler met gvd de meeste NOAD en scorend vermogen? Hoe maak je n speler kapot?

Nee, Steijntje, met jou als trainer gaan we niet promoveren.

27    
Bommel

Immers niet helemaal okselfris. Je bent fit om te starten of niet. Zo niet zit je op de bank of op de tribune. Ik heb nog niet één 'okselfrisse' Immers gezien dit seizoen. Wie gelooft erin dat we die dit seizoen nog gaan zien? Lex zijn beste bedoelingen ten spijt, hij is gewoon op. De pijp is leeg. Dat zagen zelfs de wanbestuurders achter de duinen vorig jaar al, echter bestaat er een club dat nog slechter beleid voert in Nederland, die deze bejaarde speler nog gewoon een vet contract geeft voor 2 jaar. In zijn hoogtijdagen bij ADO, Feyenoord en evenbij Cardiff liep Lex scorend bijna 1 op 3, met ook een berg aan assists. Dat was 5 jaar geleden. Vanaf toen werd het minder en minder, waarop hijvia Brugge terugkeerde naar zijn geliefde ADO. Daar liep hij de laatste 3 seizoenen 1 op 7 en afgelopen seizoen zelfs 1 op 12. 34 jaar, accu leeg ,klaar. Wanneer je een TD had gehad met netwerk had je voor de helft van zijn salaris een jonge talantvolle hongerige speler gehad, die de club mogelijk financieel ook nog beter had kunnen maken. Immers kreeg van ADO een zak geld mee om op te rotten en strijkt nu ook nog even een paar ton op tot zijn 36e. Wat motiveert Immers om te presteren? Een verbeterd contract? Nee. Een transfer dan? Uhu. Clubliefde? Die ligt en blijft achter de duinen. Die gast zal het een worst wezen en geef hem eens ongelijk. Hij is klaar.

8    
Nonkel Frans

De opmerking van Maurice bij de training doen ze het supergoed met goede acties, vlammen enz roept bij mij de vraag op is dat dan een training zonder Roger Riera en Sydney v Hooijdonk? Nee toch?
Want dat zijn 2 vlammers .

En juist die misten we tegen Top Oss...........

5    
Scheppioni

Alweer een trainer die zo onzeker is as de pest, hij weet het allemaal nie en blijft maar gokken op zijn ado kliekje ..... want wanneer je nu Riera slachtoffert en je gaat dat die waardeloze bilate niet doen dan ben je echt totaal ongeloofwaardig !! Maar ja, we kunnen nu wel weer de trainer slachtofferen, maar tis net wat Fredje zegt, eens hebben we een trainer die NAC wel op zijn NAC's wil laten voetballen alleen de laatste spoort dan weer niet en dat gaat laat ook tegenwerken ! Nee we zitten nu eenmaal vast aan deze ado clan, nu maar hopen dat het op langer termijn iets op gaat leveren ...... nogmaals mutatie in de staf brengt nog meer onstabiliteit !!! Hopen op weer ooit betere tijden !!

21    
Arie

Riera slachtofferen alleen zou zn kop al moeten kosten. Leider van het elftal, niet zn eigen kliekje. Die kunnen niet nog verder verzaken, want ze hebben nog niks laten zien.

11    
Harrie

Gisterenochtend heb ik bewust vooraf aangegeven dat het “beleid” van Manders en Steijn niet deugt en ze de club verder kapot maken. Reacties waren zoals verwacht allemaal duimpjes omlaag, behoudens ouwe spionkop.

Tijdens de wedstrijd gekozen om niets te posten omdat dat wellicht teveel in de emotie van de wedstrijd zou zijn. Opvallend dat tijdens en na de wedstrijd de meesten dezelfde mening hebben als mij en ouwe spionkop en je degene die kritiek hadden op mijn post niet meer te zien zijn.

ONZE club heeft een heel groot probleem. Een selectie die niet functioneert, niet samenwerkt en dure spelers die de kwaliteit niet (meer) hebben om de doelstelling te realiseren. Maar bovenal een laffe trainer die liever de koelkast met sterke drank nuttigt in Zundert dan op het veld staat. De info over sterke drank komt van een selectiespeler, gek hé dat die de trainer niet meer serieus neemt.

12    
ice

"We hebben deze week erg goed getraind"....

ZUCHT

18    
Ivo

Slappe hap.

Het is Steijn die week na week kiest voor dit "betonvoetbal".

Olij, Riera, Rosler, Mashart, Schouten, Haye, El Allouchi, Azzagari, van Hooijdonk hebben ook onder Hyballa gespeeld, en toen kon er wel druk gezet worden en was er wel snelheid in het spel.

We zijn de broertjes Ilic kwijt, Boussaid, van Hecke, Verschueren, en daar zijn alleen maar houthakkers voor teruggehaald die niks met een bal kunnen.

Ik constateer 3 dingen:
1) We spelen met een totaal verkeerde spelopvatting.
2) De selectie is WEER niet in balans.
3) Na de zeperd met Haemhouts hebben we weer een te oude/dure speler gehaald die niet meer mee kan. Immers is op. We leren ook niet van onze fouten, het is om gek van te worden.

Voor beide zaken is Steijn verantwoordelijk.

11    
Ibio

Aan het einde van het jaar worden we 4e, via de nacompetitie gaan we het waarschijnlijk niet redden.Steijn vertrekt dan, want een gemiddelde trainer houdt het bij NAC max een jaar uit. En dan zitten we met de te dure Malone en Immers. De grootverdieners waar je dan niet vanaf kan. Want Manders heeft de fout gemaakt om geen td aan te stellen. Een TD had Immers NOOIT een tweejarig contract gegeven. Je geeft een 34 jarige een éénjarig contract, met eventueel een optie voor nog een jaar. Manders vindt het namelijk ook wel spannend om een beetje voor td te spelen. En uiteindelijk komt het dus weer neer op defck aandeelhouders. Met hun fck wanbeleid. Want we hebben inmiddels de zoveelste ad. Die het weer op zijn eigen manier met eigen vriendjes wilt doen.
Zo herhaalt de geschiedenis zich maar weer.

-5    
Henkie

Sommigen reacties doen vermoeden dat we laatste staan.

Nee, het ligt weer aan de trainer. Laten we de 7e in 6 jaar tijd buitenschoppen. Werkt altijd zo goed.

We staan 3 punten achter op de nummer 2; directe promotieplek.
Pech gehad door corona, anders stonden we zelfs gewoon tweede.

Dicht in de buurt blijven. De Rooij en Rutten terug. Een rechtsbuiten halen in de winterstop. Geen paniek.

-3    
den hulk

nac stuur maar een scout naar barcelona en haal maar drie nieuwe spelers voor riera want zo werkt dit niet en ten tweede het kost geen geld anders gaat het geld naar den haag

10    
Bredafun

Lees hoe de wedstrijd wordt beschreven in dagblad de Stem.
Pffff goed bezig Steijn 😡

https://www.bndestem.nl/nac/voetbal-nac-doet-pijn-aan-de-ogen~a0c8ce91/

9    
Ivo

@Henkie

Het gaat niet om de resultaten. Vorig seizoen speelde Hyballa ook 1-1 tegen Top Oss (thuis zelfs), maar toen speelde NAC om te winnen en werd er strijd geleverd.

Dit is voetballend het slechtste voetbal dat ik NAC ooit heb zien spelen. En ook qua inzet en strijd lijkt het nergens op. Achterover leunen tegen Top Oss, bleeeegh, dat kan toch niet?

0    
Ad B uit Roosendaal

Een realistische Maurice Steijn, maar wat is de situatie zorgelijk.

NAC speelt dit seizoen tot op heden ver ondermaats, met tegen TOP Oss als één van de dieptepunten.

Kans om de doelstelling van dit seizoen te halen is nog erg ver weg, maar wie weet??.

6    
sjef de gevulde koek

Je heb geen doelpunten op het veld staan en voorin is het om te janken. Geen diepgang en snelheid. Dat is heel het probleem. Hopen op de Rooij en onze Dj. En heel snel afscheid gaan nemen van Venema en El Allouchi

14    
Cool hand

Het probleem ligt bij de driehoek Immers, El Al en Venema. Dat is aanvallend zo zwak dat het bijna verboden zou moeten zijn. Immers is op, Venema is een miskoop gebleken en El Al is geen buitenspeler. Bilate of SvH staan erbij en kijken ernaar. Welke van deze 2 je dan opstelt, maakt dan niet zo veel uit. De 19-jarige Kaj de Rooij moet ons gaan redden. Geen druk, jongen.

2    
Henkie

@Ibio,

Dus je wil de 7/8/9(?)e trainer in 6 jaar ontslaan?

Dat zal de oplossing wel weer zijn, daarna gaat alles altijd beter :-)

7    
fvf6

Wat een onvermogen straalt dit NAC uit , er is geen enkele lijn in te ontdekken , iedereen doet maar wat lijkt het . Dit geeft nog maar weer eens aan dat we een T.D. nodig hebben die zich tegen Steijn aan kan bemoeien , Want nu kan hij doen waar hij zin in heeft. Ik schrijf deze zeer slechte wedstrijd op het conto van Steijn , die zijn spelers waarschijnlijk niet kan motiveren en zonder plan het veld opstuurt . Ik kijk uit naar de motm verkiezing en denk dat het gemiddelde 3.0 zal zijn .Een elftal zonder ziel

-3    
Ernie

Ja, zo langzamerhand zie je het zichzelf Nac-supporter noemende groepje azijnpissers weer terugkeren op dit forum.
Moet toegeven, is meestal geen goed teken.
Maar, als er gewonnen wordt ligt het aan de spelers. Wordt er verloren is het een waardeloze trainer.

4    
076*R

Ik vind deze spelopvatting zo jammer. Er is geen reet aan om naar te kijken en telkens bekruipt me het gevoel mede door Hyballa dat je heel anders zou moeten en kunnen spelen. Ook als je kijkt naar onze begroting dan moet je met aanvallend spel er toch gewoon over heen kunnen klappen. Misschien niet met deze spelers die gehaald zijn maarja balen dit.

5    
Henk

Om je janken en te schamen deze wanprestatie.
Dit komt met deze trainer echt niet meer goed. Na een halfjaar is er nog geen spel in gebracht. Echt meest zwakke tactische trainer ooit. Bedankt Manders voor al je Haagse vrienden. Ze kunnen er stuk voor stuk niets van net als jij overigens.

0    
sjef de gevulde koek

Als je nu om het ontslag van de trainer vraagt ben je gewoon een mongool niks meer en niks minder.

3    
Ibio

Henkie
Steijn ontslaan? Dat zeg ik helemaal niet.
Ik geef aan hoe zwak en ziek de gehele organisatie is. En als deze zo blijft dan wordt Steijn uiteindelijk afgerekend op het aankoopbeleid. En dat zou nooit mogen. Daarvoor zou er een TD moeten zijn

10    
Piet

Ik denk dat er we eens moeten kijken wat de oorzaak is dat de laatste jaren als een voetballer een nac shirt aankrijgt hij geen bal meer raakt. En de smoes van het publiek verlamt sommige spelers gaat dit jaar ook niet op. Wat is er moeilijk aan om in ieder geval inzet te tonen en te hebben.

5    
signase

Zonder TD boven zich heeft Steijn in feite niemand die hem op het voetbaltechnische vlak aan- en tegen kan spreken. Ik weet niet in hoeverre een TD voor verandering kan zorgen ('Verdomme Maurice, ga eens wat aanvallender spelen man.'), maar los van het continuïteitsvraagstuk lijkt het me toch heel verstandig om een goede TD met persoonlijkheid aan te stellen, liefst zsm. Maar ja, we hebben van de week gehoord dat dit er niet inzit...

7    
Marti

Maurice moesten we Sydney ook nog missen vandaag , alsof je die anders opgesteld had ,echt niet , je werkt alleen met diegene die je zelf hebt laten komen naar Breda , Sydnye laat je gewoon links liggen zo ook met meerdere jonge talenten uit eigen nac opleiding , en dat zijn nu net de jongens die nog iets willen bereiken en zo hoog mogelijk eindigen met NAC , jongens die er voor willen gaan , meer dan die spelers die jij er zo graag bij moest halen , die overzicht en bal bij kunnen houden , die spel konden verdelen , andere in stelling brengen , ja ik heb gelukkig als er iemand aangetrokken werd spelers of trainers ,nooit gereageerd of ik het goede of slechte versterking vind , altijd maar eerst zien in de loop van de tijd , zo ook bij maurice , maar nu durf ik toch wel te stellen dat je flinke tekortkomingen hebt ! Zo ook de spelers die jij hebt laten komen . Ik heb er zeker geen vertrouwen meer in ,

2    
Sjak

@Harry

Dat er een fles sterke drank in de koelkast staat in Zundert voor Steijn is best een zware beschuldiging en al het waar is dan kan het zijn ontslag betekenen. Er is echter niemand die hem controleert, we hebben geen TD en Manders is al bij dat hij buiten schotbereik is.

11    
Fred1

Beste Henkie het gaat niet om de trainer weer de schuld geven het gaat om het feit dat ze bij NAC een feilloos gevoel hebben om steeds de verkeerde trainer aan te te trekken.
Steeds een trainer die niet bij NAC past en degenen die er wel bij pasten werden met pek en veren de laan uitgestuurd.
Bij NAC staat er nu een team waar geen enkel aanvallend gevaar meer in zit , met een middenveld wat de bal niet in de ploeg kan houden en een Elalouchi die heel de wedstrijd nutteloze meters maakt en alleen maar alle aanvoerlijnen dicht loopt, dat is gewoon de realiteit.
Ik ben ook niet tevreden over de huidige Riera maar daar zijn andere factoren voor aan te wijzen maar vergeet niet met Riera en Sydney heeft Steijn bijna al zijn scorend vermogen over boord gegooid.
Als een idioot vast blijven houden aan hersenspinsels die je ergens in de loop van het seizoen hebt verzonnen is krankzinnig en te bizar voor woorden.
Een kapstok scoort niet en zeker deze kapstok niet waar je niks aan kan ophangen. Er loopt ook geen scorend vermogen naast of achter.
Ik heb hem geen bal vast zien houden, ik weet niet of het iemand is opgevallen maar hij springt niet en blijft uit de duels, het zijn schijn duels waar ik me als trainer vroeger ook aan kapot ergerde.
Bloedirritant.
Met zulke spelers wilde ik niet werken daar komt waarschijnlijk ook mijn aversie tegen Dogan vandaan.
Sydney werkt in mijn ogen weer té véél , die scoort altijd maar zou wat egoïstischer mogen zijn.
Ik vind dat hij door de trainer en ook door de supporters erg wordt ondergewaardeerd.
Ik weet ook van binnenuit dat er iets onderliggends is waarom Steijn de pik op hem heeft, wat het is dat weet ik niet maar het is wel overduidelijk als je iemand met dit gemiddelde buiten de ploeg zet. Daar is geen plausibele en voetbaltechnische reden voor te geven.
Een speler als Sydney beloont jou als trainer altijd dus je doet niet alleen je club, de supporters maar ook jezelf enorm tekort beste Steijn.
Ik krijg de indruk dat we hier steeds meer met een demagoog te maken krijgen die kost wat kost zijn bizarre niet uitvoerbare denkwijze ten koste van alles er door wilt drukken.
Ja ja op de training lukt het met 11 tegen 11 wel allemaal , hoe zou dat toch komen lompe idioot?
Dan speel je tegen die eikels die ons tegen de Eagles compleet voor lul hebben gezet waar geen ruggengraat laat staan voetballend vermogen in zit. Nu stond je tegen Oss waar wel voetbal en beleving in zit!
Ik zal je uit je droom helpen , daar zit het verschil en waarom het op trainingen zo “ goed “ gaat.
Krijg onderhand de indruk dat je voor trainer niet in de wieg bent gelegd terwijl ik je hoog had zitten. Vergissing dus.

2    
Cool hand

Bilate was inderdaad slecht gisteren, Fred1, maar dat je hem 'geen bal vast heb zien houden' is gewoon feitelijk niet waar. Jij breekt wederom een lans voor Sydney, maar denk je nou echt dat hij gisteren iets had toegevoegd? In een team dat aanvallend bijna niets brengt? In de wedstrijden waarin hij meedeed en NAC verzaakte, liep ook hij voor spek en bonen mee. Aanvallend is NAC dramatisch, SvH of Bilate gaat echt niet het verschil maken. Jamie Vardy misschien...

9    
Braze

Met alle wisselingen maakt Steyn spelers onzeker.
Riera wisselen is helemaal van de zotte. Staat meestal alleen achterin om de fouten van de midde- en voorste linie op te lossen. Maakt regelmatig zijn doelpunten.
Immers opstellen lijkt op kamikaze. Die heeft echt zijn tijd gehad. Kan het elftal niet op sleeptouw nemen omdat hij zelf het tempo niet meer aan kan/wil.
Sidney is vermoord door Steyn met zijn rare idee dat Bilate een balvast kan houden, heb ik nog niet mogen zien.
Na zo veel wedstrijden is er nog steeds geen lijn te ontdekken in het spel van NAC, chaotisch en knullig.

9    
Henk

Hyballa
Vreven
Als we toen verloren, dan in ieder geval met snot voor de ogen.

0    
Henkie

@Ibio,

Sorry, mijn reactie was op Ivo bedoeld. Even door elkaar gehaald.

1    
Zlep

Gisteren was Bilate niet best, maar met hem heb je wel meer voetbal in de ploeg. Als iemand 1 slechte wedstrijd speelt, wordt je hier compleet afgebrand. Sydney is alleen bruikbaar als hij in de 16 komt. Hij heeft een neusje voor de goal, dat heeft hij bewezen, maar voetballen kan hij niet. Rutten moet rechtsback spelen en Schouten daarvoor vanuit het middenveld. Linksback Noblejas, die zal het voetballen toch niet zijn verleerd. Mashart komt gewoon (nog) tekort.

4    
Real Robert

De belangrijkste opdracht van elke trainer is een elftal te motiveren en ervoor te zorgen, dat de spelers het gras willen opvreten en voor elkaar willen lopen.
In die opdracht faalt Steijn opzichtig.

Maar ja, altijd naar weer spelers openlijk afvallen,
spelers afserveren en anderen. zoals Immers, toestaan iedere keer weer een wanprestatie te leveren, is dodelijk voor de teamgeest.
Daarbij komt, dat een groot deel van het elftal een aflopend contract heeft.
Desinteresse gaat er meer en meer insluipen bij die spelers.

Wat is er overigens waar van dat verhaal over die sterke drank? Dat zou letterlijk de bekende druppel zijn voor een spelersgroep
voor de spelers.
Dat verhaal moet van tafel!

Er moet een krachtige TM komen!

9    
De Horzel

Laat alle spelers een half uur beelden zien van Giovanni Korte. En ja, ook ik vond hem kwalitatief veel te zwak voor ons NAC. Maar kijk hoe hij nu presteert. Pure wilskracht, doorzetten, vol gas. Wat kan ik genieten als hij scoort en meteen als een gek de bal pakt en schreeuwend terug naar de middenstip loopt. Helaas wel bij de verkeerde club. Maar dat is hoe elke voetballer toch zou moeten zijn? En zeker als je er nog voor betaald krijgt ook. Tja, ligt het aan de trainer, aan de samenstelling, aan het gebrek van een TD? Feit is dat we eigenlijk nog geen één wedstrijd fatsoenlijk spel hebben laten zien. Het is nog een wonder dat we zo hoog staan.

11    
Fred1

@ Cool hand, inderdaad ik heb hem niet één keer een bal zien vasthouden, althans niet lang genoeg om spelers bij te laten sluiten, als je kaatsten naar een verkeerde kleur shirt mee wilt rekenen tja dan kom je nooit tot de essentie van het verhaal.
Ik heb gisteren kansen gezien van Bilate en van Veneman die Sydney had gemaakt én dat slappe schotje in de 16 had bij Sydney door het net gegaan.
Als ik jou en sommige anderen hoor dan lijkt het bijna een misdaad om een lans voor Sydney te breken.
Ik kan niet tegen onrecht ben een onwaarschijnlijk voetbaldier waar mijn gezin in het verleden bijna gek van werd , en ik zie wat wel en niet talentvol is.
Door dag in dag uit met talenten bezig te zijn heb ik mijn eigen kinderen soms wel tekort gedaan realiseer ik me achteraf , noem het idolaat of voetbalgek.
Ik ben nu 64 jaar en het is nog steeds niet helemaal over, dat fanatisme blijft gewoon.
Ik ken Sydney inderdaad vrij goed, maar het is natuurlijk niet zo dat ik blind ben, ben ook kritisch op hem , maar ik ken wel zijn drang en zijn winnaarsmentaliteit en mark my words die gaat het elders absoluut maken, want scoren doet hij altijd.
Ik ben niet van de opstellinkjes maken maar in deze ploeg zit geen enkele logica en ook geen aanvoer om een spits te bedienen.
Er is niet één speler die een val direct speelt en ze zin allemaal rechtsbenig , ook bizar.
Dan ben je afhankelijk van de paar kansjes die een SVH wel benut.
Schouten kan niet verdedigen maar heeft een goede voortzetting , ik zou op rechts Rutten back zetten en Schouten er voor , eenzelfde situatie zou je op links met Mashart en Noblejas kunnen doen , dan moet je Immers en ELalouchi uit de basis laten en gewoon Sydney in de spits en de vrije rol aan de Rooij , dan staat er een ijzersterk blok met Haye als centrale man en werkers naast hem.

6    
Moppernac

Ik zei het begin van de week al, Ferdy Druijf wil verhuurd worden bij Az en dat zou voor NAC doelpunten kunnen opleveren tot het einde van het seizoen.
Van wat er nu staat zal er weinig tot niet gescoord worden

-7    
Nacdictive

@Fred1: 'met zulke jongens wilde ik niet werken'. Heb jij een uefa pro licence?

3    
Henri

Ach, het is eigenlijk weer het oude, zelfde verhaal als altijd. De reden is eenvoudig. De wijze waarop je een goede orgnisatie van bovenaf opbouwt wordt iedere keer met voeten getreden.
1) Begin met eigenaren die hun liefde voor hun club naar buiten uitdragen. Die er trots op zijn. Die samen met sponsoren, supporters, TS en spelers iet moois opwillen gaan bouwen in een meerjarenplan.
2) Benoem RvC leden met ervaring en deskundigheid en een voorzitter die visie heeft en communicatief sterk is
3) Deze RvC benoemt een ervaren financieel goed onderlegde AD die visie heeft en een charismatische persoonlijkheid is met communicatieve kwaliteiten. Hij moet tenslotte het beleid gaan bepalen en communiceren naar de achterban
4) De AD benoemt een Commercieel Directeur en een TD.
5) De TD benoemt de TS.

Van boven naar benden werken en een organisatie opbouwen van mensen die bij elkaar passen en maar één doel hebben. Van NAC een constante top 6 club maken in de eredivisie.
Maar het begint bovenaan en wat de huidige eigenaren ook allemaal waarschijnlijk met de beste intenties voor de club doen, het is niet goed genoeg. En duidelijkis ook dat ze op geen enkele wijze naar buiten willen treden. Ze verschuilen zich. Ook van de RvC hoor je bijna nooit iets. Ik zou van RvcC lid Technische Zaken wel eens willen weten waarom hij vorig seizoen TM TvdA te vuur en te zwaard verdedigde en aangaf dat het beleid van NAC was jonge talenten binnenhalen, opleiden en dan met winst verkopen. Sinds dit seizoen is het beleid merendeels ervaren spelers zonder enkel restwaarde binnenhalen en jeugdspelers naar achter schuiven. Een totaal ander, tegengesteld. beleid waar de man nooit over heeft gecomminiceerd en door BSR nooit is over geinterviewd. Het is wat het is en altijd al was: visieloos hap snap beleid op meerdere fronten. Raar he, dat het nooit wat wordt met deze club.

1    
Fred1

@ Nacdictive, is dat belangrijke informatie voor jou?
Neem aan dat ik aan jou toch geen brevet van verdienste hoef te overleggen?
Ik snap de relevantie niet van je vraag maar ik kan je geruststellen ik heb de papieren die ik nodig had 43 jaar geleden bij het CIOS in Sittard gehaald.
Dus met een beetje rekenen was ik toen 21 jaar en ben er meteen na mijn afkeuring voor betaald voetbal mee begonnen.
Tevreden?


2    
Scheppioni

@ Fredje
De waarheid as een koe !! Maar je gaat je toch niet verdedigen tegen wat simpele hier die al weken andere naroepen om bilate !? Ik zei al vrij vroeg dat bilate de zoveelste miskoop in de rij was, in wolluk lachen ze hun eigen helemaal ziek !

3    
Nacbeest

Riera Snel weer terugzetten in de basis als je strijd en passie wil zien.

Vandaag gaat het overigens fout door met een spits neer te zetten die de bal moet krijgen en het spel moet verleggen. Als je dan met opbouw vanuit achteren gaat spelen dan heeft bilate geen enkele zin. Had dan dogan op rechts gezet en venema in de spits (aangezien Sydney afwezig was)

6    
Fred1

Ik vrees dat je gelijk hebt met Bilate.
In Waalwijk vinden ze het een wereldruil, Stokkers is niet veel maar heeft voor RKC al meer waarde gehad dan Bilate voor ons.
Ik spreek Marc Snoeren nog regelmatig ( zoon van ) en die heeft zich ook een deuk gelachen toen NAC Bilate binnen hengelde.
Ach en wat die gasten zoals Nacdictive betreft een kinderhand is gauw gevuld en als ik hem een plezier doe hiermee dan slaapt hij ook weer lekker.😉
Maar ik vind verder dat privacy privacy moet blijven , soms kun je het achterste van de tong niet laten zien, niet alleen voor jezelf maar ook voor de mensen om je heen of direct betrokkenen.

-4    
Diep holland

Reset hun hoofden , spieren, zenuwen !

Hoe ?

Laat ze op hun hoofd staan.

Op handen naar overkant veld lopen.

Elkaar voortrollen naar overzijde.

Pingpongen.

Badmintonnen.

Waterpolo.

Schoonspringen.

Mikado op de voetbalstip.

Dammen op de rug van de trainer. Schaken op de buik van de directeur.


Laat ze stuk voor stuk een choreografie ontwerpen voor 2 maal 3 kwartier. Waarin ze het hele team en het hele stadion, en de raadzaal van de gemeente ter beschikking hebben.


Laat de voorhoede , achter spelen en omgekeerd. Laat de spits keepen. De keeper , treffen.

Verzin , alles, behalve voetbal. Doorbreek deze eenkennigheid.

Hergeef ze aan zichzelf. Op een zeker moment, dien je de totale mentale vastzetting los te kunnen laten.

Geef ze een veldpositie lotje, en laat ze graaien, zodat niemand vooraf weet wie waar staat.

Beloon balvoorwaartse bewegingen met de bal,
en laat ze betalen voor iedere andere richting.

Voetbal , is bal-inclusief!

Al het inclusief voorwaartse, - dit kan meerdere spelers tegelijk bevatten,- financieel belonen
Al het omgekeerde, in mindering brengen.

Zo kun je - ongeacht doelpunten op zich - door strepen over het veld, al een inleving en routine en plezier opbouwen, en permanente toegespitstheid , waarin het effect van een doelpunt, beleefbaar en invulbaar wordt, voor alle progressie. Maar teruggebracht tot iedere vorm van oprukken, met al telbaar te maken, beloning effecten., over iedere op te rukken meter.

In die zin zou je voor trainingsdoeleinden al een compleet nieuw voetbal kunnen ontwikkelen.

Probeer van alles, buiten het bekende.

Geloof in het onbekende. Op de rand van het onbekende is het dat het gebeurt.

Diep Holland
7    
Oosterhout076

Spelen om niet te verliezen. Wat een ongelooflijke afgang zeg. Niet één moment het idee gehad om te willen winnen. En dan lezen dat MS op zoek is naar een centrale verdediger..... nog een erbij? Alleen met meer doelpunten dan je tegenstander kun je winnen. Je hebt spitsen, zorg dat ze aanvoer krijgen, maar kom niet aan met nog een verdediger.....

Heel af en toe had ik gisteren het gevoel dat ik blij was dat we even niet in het stadion hoeven te kijken... Dat is wel een teken aan de wand zeg. Pffff

2    
Dutchbird

Sorry Maurice maar ik denk dat jij meer uit vorm bent dan Riera en zelfs de 20% van je VVV niveau niet haalt.
Riera is al meer dan 40 wedstrijden een vaste waarde op zijn plaats en dus een van de fundamenten in het team. Malone is in de afgelopen maanden uitgegroeid tot de stofzuiger op het middenveld en dus ook deel van het fundament. Malone kan de rol van Riera niet overnemen en Azzagari de rol van Mallone niet. Bovendien heb je over een hele wedstrijd gezien veel meer aan van Hooijdonk dan aan Billate. Billate zou een bal vast kunnen houden maar ik heb dat nog niet gezien. Sidney ook niet maar die houdt in ieder geval de verdediging van de tegenstander voortdurend bezig en als er een kansje komt dan is hij veel doelgerichter dan Billate. OK Sidney was geblesseerd, maar je zou hem alleen op het laatst als stormram hebben ingebracht.

5    
Habe

Ik ben het helemaal eens met Fred1. Verder vind ik het ongelooflijk dom om je topscorer niet op te stellen behalve natuurlijk als je een aantoonbaar betere speler hebt. De wedstrijd van gisteren gaf ook een duidelijk bewijs dat het niet (alleen) aan SvH ligt, het ligt grotendeels aan de aanvoer. We krijgen gewoon geen kansen en El Al loopt een beetje voor zichzelf te ballen. Lekker balletje op vragen, met de bal in de breedte lopen, van links naar rechts en meestal dan een tikkie terug. Ik meen me ook nog een bericht hier op bsiderats te herinneren waarin hij aangaf niet op links te blijven zoals de trainer hem opdroeg, maar dat hij wil zijn waar de bal is. Dat hij ruimte voor andere dichtloopt of er vervolgens meestal niets nuttigs mee doet heeft hij blijkbaar niet in de gaten. Schot op de paal ook gezien gisteren? Waarbij El Al op 5 meter van zijn tegenstander staat te kijken hoe deze de voorzet geeft ipv er bovenop te zitten en ervoor te zorgen dat de voorzet niet gegeven kan worden? Betrapte me er gisteren tijdens de wedstrijd zelfs even op dat ik blij was dat ik niet in het stadion zat. Dit is bepaald geen klantenbinding, ben dan ook benieuwd wie er volgend jaar allemaal weer een seizoenskaart kopen, zou best eens tegen kunnen vallen. Voetbal is niet om aan te gluren, geen idee, geen inzet, geen aanvallende intenties, geen snelheid, geen scherpe duels, eigenlijk alles wat je op het veld zou willen zien!!!

3    
Ivo

Moet Steijn dan ook ontslagen worden wordt hier gezegd. Ik hoop van niet.

Maar de trainer is wel verantwoordelijk voor de tactiek en de uitvoering ervan. En die rammelt al maanden. NAC voetbalt ontzettend moeilijk, worstelt, elementaire dingen gaan fout. En waarom zo verdedigend en voorzichtig? Daar gaat het mis. Riera moet er af maar Immers mag blijven staan. Er klopt niet veel van zo. Dit moet beter en ik hoop dat Maurice nu wakker wordt. Immers niet fit, dan ook niet in de basis. El Allouchi is te wisselvallig. Venema een heel beperkte speler. Stel nou gewoon eens fitte en voetballende spelers op. Meer snelheid en dreiging in het spel. Liever dat het een keer fout gaat dan dat we zo blijven aankloten.

0    
Nacdictive

@Fred1: je bent mij zeker geen verantwoording schuldig maar uit die zin maakte ik op dat je op een soortgelijk niveau hebt gewerkt?
Elke trainer weet dat het geen gemakkelijke job is, zeker niet bij een club als NAC. Je hebt met gigantisch veel factoren rekening te houden..
Elke trainer weet ook dat he

-1    
Nacdictive

dat het een trainer geen reet interesseert of je geliefd bent bij een trainer ofdat hij de pik op je heeft, een trainer wil winnen.. Maw als hij Sydney passeert, heeft hij daar gegronde redenen voor.

-1    
Patje

steijn doe een niet zo eigenwijs.


tegen dord met de volgende 11 mits ze fit zijn.
olij
rutten/schouten-rösler-riera-mashart/schouten
malone - haye. - immers/azzagari
dj/schouten-svh. - van rooij

Laad alle berichten na dit bericht in