Overal waar we komen

Interview: Nick Olij na Top Oss - NAC (0-0)

Praatpapegaai

Nick Olij was 'not amused' na de wedstrijd tegen Oss. We spraken de keeper na de wedstrijd in de matchcast. En ergens ook prettig om iemand met deze emotie aan het woord te hebben.

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Man of the Match: TOP Oss - NAC 19 reacties
Terug naar overzicht
31 Reacties
62    
Plastieke annemieke

Doe normaal jonge idioot met je exit steijn.

Je wilt echt dat nac het kneusje van het land blijft he met ontslag nummer 16 .

En wie daarna? Niemand wilt komen naar een club met schultenbrau drinkende kut tokkies

Ongelooflijk lomp volk. Gadverdamme

-54    
Theoden King

Het wedstrijdverslag staat onder deze link....

Verder: het dieptepunt is bereikt. Hiermee gaan we in 100 jaar niet promoveren. De duurste selectie van de kkd, mind you.

Exit Steijn of exit NAC?
Ik heb mijn keuze al gemaakt.

62    
Plastieke annemieke

Doe normaal jonge idioot met je exit steijn.

Je wilt echt dat nac het kneusje van het land blijft he met ontslag nummer 16 .

En wie daarna? Niemand wilt komen naar een club met schultenbrau drinkende kut tokkies

Ongelooflijk lomp volk. Gadverdamme

10    
NAC!!!

Het is erg triest ja...

Heb het al eens gezegd en kreeg toen velen duimpjes omlaag als reactie.
Toch zeg ik het nog eens, we promoveren niet, sterker we komen niet aan bij de eerste 4 ploegen zeg ik.

En dan???

Duurste selectie (kost bergen geld) sterkhouders vertrekken, volgend seizoen nog minder middelen.. Het ziet er erg slecht uit voor NAC voor de volgende jaren.
Seizoenskaarten kunnen wel eens achteruit lopen na de COVID.. (minder inkomsten. Ect....

Je kan zeggen dat ik negatief ben, maar dit jaar in deze tijd kan wel eens heel duur te komen staan.
Geen winst tegen Top Oss, waar zijn we mee bezig seg!!! (alle respect voor de heren uit Oss)
Ik mis de tijden dat Ploegen schrik hadden van ons NAC.... ☹️

Wat zakken we diep weg pfffff

32    
Lamington

Joh, NAC is al jaren NAC niet meer. Waar het stadion tweewekelijks tekeer ging, waar clubs en nare smaak van kregen. Waar spelers en supporters elkaar verstrekten..
Nu moet sfeermaakgroepje X een vast plekje op de BSide krijgen, maakt NAC zichzelf belachelijk door management, keuzes en (het ontbreken van) visie en hebben clubs en supporters weinig meer met de status van weleer. Van álles waar we ver weg van wilden blijven, staan we middenin. Clubcultuur, leuk en mooi. Maar als je die niet uitdraagt (of slechts gevoelsmatig enkelen) ben je jezelf voor de gek aan het houden.

Ik kom al jaren voor mijn vrienden en af en toe een keer juichen. De tijd dat ik echt ziek was van verliezen of echt uitkeek naar een wedstrijd is in het post-Lurling tijdperk ver weggezakt. Gezapigheid, teleurstelling en gezichteloosheid kenmerken NAC. Slechte keuzes, geen sportieve vooruitgang (gemiddeld genomen. Ik ben op stap geweest in Auxerre en Newcastle en heb 'ik wil naar huis' bij Omniworld staan zingen. Die laatste heet nu Almere City en is een geduchte en hoger geplaatste concurrent), dwalende verantwoordelijkheid.. de motor draait maar het lijkt of de chauffeur ontbreekt. En stationair pruttelt het wat voort.

Er wordt gesproken over noodzaak. Maar deze lijkt niet gevoeld te worden. Gouden bergen beloven, niet nakomen en dan "Tja, dat is nu eenmaal hoe een bal kan rollen". De ene dooddoener na de andere. Forse kritiek of spijkers koppen ontbreekt. Totdat er weer een trainer weg moet. Dan is het altijd eventjes rustig, daarna.

Maar zelf weten weer het ook niet. Gisteren werd hier typerend door collega-supporter Cool H. opgemerkt dat mensen vonden dat Dogan opgesteld moest worden. Diezelfde Dogan die al weken verguist wordt om zijn lakse spel. Kritiek op spelers mag niet, want dan' kom je aan NAC". Maar vaak blijkt dat er maar wat geroepen wordt als het om de selectie gaat. Tenminste, zo voelt dat. Kijkende naar de vele tegenstrijdige welles-nietesen in ieder geval (Sidneu, Fogan, Bilate, El Allouchi, Riera, ...). Al lezend lijken (momenteel leken) velen wekelijks meermaals de trainingen te bezoeken qua kennis van spelers. Ik zelf niet, ik zie enkel de wedstrijden.

Punt is en blijft dat er al jaren wordt aangemodderd en er om wat voor reden(en) dan ook geen echte vooruitgang wordt gemaakt. Zwarte cijfers, d iue blijf ik wel goed vinden, eerlijk is eerlijk. Maar op sportief vlak staat het still. En stilstand is achteruitgang. Dat merk je ook op meerdere vlekken. Langzaam maar zeker. En zeker in Corona2020 kan dat pijnlijker uitpakken dan goed Is voor NAC, vrees ik ook allemaal.

27    
Tinus076!

Weetje waarom sommige spelers en trainers hier mislukken dat komt door de meeste azijn zeikers hier op de site de druk word hier zo opgevoerd op iedereen als het een keer niet loopt zoals je verwacht!

Oss - cambuur 2-2
Volendam - oss 1-1

Dat nac hier gelijk speelt is niet eens zo vreemd het is gewoon een stugge kut club om tegen te spelen.
Dus houd aub je mond over het is maar focking oss.
Vorig seizoen ook maar in de extra tijd van gewonnen.

@theodenking houdoe dan zulke als jou kunnen we missen.

Als iedereen weer om de kop van de trainer gaat vragen zijn we idd het lachertje van nederland als we dat al niet zijn kwa trainers slijten en AD's.

Ik ga niet zeggen dat ik tevreden ben met het spel en vind steijn ook rare keuzes maken maar als het op het einde 3 punten opleverd ben ik tevreden want dat is wat telt.
Maar nee sommige hier willen mooi voetbal en als je daarmee verliest dan was het in ieder geval mooi voetbal wat the fuck heb je daar aan.

Met mooi voetbal heeft nederland nog nooit wat gewonnen op wat enkele uitschieters. Alles draait om resultaat!

Dus als we met beton voetbal naar de ere gaan ben ik tevreden en als we met beton voetbal ala ernie brands 3de worden was denk ik elke azijn zeiker hier ook heel blij.

Maak de balans einde van de rit op zijn we gepromoveerf heeft steijn het goed gedaan en zo niet dan mag er gekeken worden naar eventueel een andere trainer!

Tot die tijd iedereen achter de club de tijden van gezeik en druk van de supporters moeten ook omgedraaid worden in positief anders blijven we hier nog wel even hangen!

19    
geelzwartwit

Drie minuten blessuretijd wordt er opportune gespeeld en moet Top OSS flink terug en krijg je het gevoel dat ie misschien zelfs nog gaat vallen. 90 minuten officiële speeltijd zit er nul idee of energie in.

Tijdens de training en in blessuretijd lukt het allemaal wel. Lijkt mij voor een technische staf niet zo heel lastig om hierop te coachen en acties te ondernemen.

En Top Oss een stugge ploeg? Als je zelf slap speelt is iedere tegenstander "stug".

Drie punten achter op de kop. De ploeg mag nu echt wel eens wat meer voetbal gaan brengen. De tijd van dat dingen tijd nodig hebben is voorbij. Wat er zo goed op de training gaat moet ook in de wedstrijd zichtbaar zijn > coaching

6    
Scheppioni

Laatste seizoen van Nick, daar kunnen we rekening mee houden ...... daarbij dit lam/plichtmatig nac gaat ook thuis(ook nog zonder Haye) niet winnen, mede supporters hou daar vast rekening mee !!

2    
Scheppioni

Volgende week tegen dordt bedoel ik

11    
The Cosmic Gate

Olij lijkt als speler echt pissed off te zijn, en dat is / lijkt me volkomen terecht ! Het vervelende is alleen dat ik vermoed dat hij vrij alleen is, en de rest vd groep agh die hebben toch zo hun best gedaan enz

17    
Mo

De enige TOP-speler vam ons NAC!

13    
ome cor

Ik ben positief, geloof dat een wedstrijd pas voorbij is na het laatste fluitsignaal. Dat de competitie pas is gespeeld na de laatste wedstrijd, maar soms heb ik ook een moment van zwakte en zie ik het wel eens somber in.....

MVV, GO Ahead, NEC, Roda, in mindere mate Den Bosch en Volendam.....dat is het kaliber waar NAC ontzettend hard naar toe "groeit".

Clubs die vroeger veel meer aanzien hadden dan nu, meespeelden met de grotere clubs in de eredivisie, maar al lang de aansluiting zijn kwijt geraakt.

Fortuna Sittard, ADO, Cambuur, De Graafschap, RKC, Emmen, Sparta zitten nog op de "heen-en-weer", maar NAC neemt daar nu zichtbaar afstand van.

In mooiere tijden aangehaakte supporters haken langzaam af. Zij kwamen bijvoorbeeld tijdens de laatste opleving van NAC en (de enige opleving van) Ernie Brandts. Zij zien NAC als een feestje, zuipen, erbij horen. Maar nu het voetballend steeds minder wordt, stadion bezoek niet meer kan, volgt een exodus van deze fans. En blijven die 3000 man die er in de jaren 80 en vroege jaren 90 in de Beatrixstraat ook waren.

Het is niet mijn wens of hoop, maar zelfs een blinde kan zien dat het aan het gebeuren is: NAC is onderweg naar een vaste stek in de eerste divisie met als hoogtepunt een keer meedoen met de play-offs en wij als supporter kunnen daar helemaal niks aan doen.

Welke spelers we ook halen, welke trainer we ook voor de groep zetten....
Nederlands, of juist niet...NAC-verleden, of juist niet.... Het verandert gewoon niet.

Hans Deelen alias Harry bd zou zeggen: en dat is jammer.

Hopelijk kunnen Steijn en de jongens dit gevoel bestrijden met beter voetbal, resultaten en mij keihard in m'n gezicht uitlachen om mijn ongelijk.

4    
sjef de gevulde koek

Waar ik heel benieuwd naar ben en dat mag BSR best vragen aan hem. Waarom heeft hij nog niet bijgetekend. Dit stond namelijk 100% op de planning. Op 1 of andere manier of rede is dit nog niet gebeurd en dat is heel apart. Namelijk omdat hij zelf overtuigd was om een verbetert contract te gaan tekenen.

3    
@....

Voetbal is emotie. En gisteren is geen resultaat om over naar huis te schrijven uiteraard. Maar in onze emotie zijn we weer eens aan het overdrijven geslagen. Gisteren 9 corners tegen Oss 2 corners, een penalty gemist, Bilate kopt op de lat, Rutten geblesseerd en SvH afwezig. Met Sidney als invaller trek je de wedstrijd van gisteren waarschijnlijk winnend over de streep. En inderdaad nu blijf je op 0-0 steken. En dat is voor NAC , die eigenlijk subtop ere horen te spelen, een dramatisch resultaat. Maar ons NAC anno 2020 is wel een subtopper maar al jaren..... in de keuken. Wen daar nu voor nog een tijd aan is mijn advies, ik heb me er vanaf vorig seizoen bij neergelegd. NAC is helaas niet meer het vroegere NAC. Opnieuw een trainer of AD ontslaan is het domste wat we kunnen doen.

Toch is wanhopen onzin. Van Dordrecht winnen we echt wel. En dan heb je een acceptabel aantal punten. Daarna volgen wedstrijden van de waarheid. Als we daarin genoeg punten pakken doen we mee voor plaats 2. Anders niet.

Verder hopen dat de Rooij gaat waarmaken wat we van hem verwachten. Dan wordt het aanvallend een stuk beter. Want daar zit het manco van ons elftal, in de aanval komen we tekort.
In de winterstop alleen een speler halen als hij echt van toegevoegde waarde is. Hoe duur maakt niet eens zoveel uit, maar is hij echt veel beter dan de spelers die we nu hebben wordt het punt. Astemblieft geen technisch hart toestanden meer.

Pakt NAC na Dordrecht punten voor de winterstop dan maken we nog kans op plaats 2. De Graafschap, Volendam en Almere verspelen eveneens nog punten. Cambuur wordt zeer terecht kampioen. En lukt dat punten pakken voor de winterstop niet dan blijven we voorlopig wat we zijn geworden, een subtopper in de keuken met veul heel lilluk publiek. Althans als Corona achter de rug is. Eigenlijk is dat veel belangrijker !

2    
Nonkel Frans

@.....en zo is het. Beter goed spelen in de top vd KKD en daarbij in zetten op jeugdkweken om na een paar jaar "terug te kere in de ere". Accepteren dat Nac een KKD club is kan ik prima maar dan wel met dat extra duidelijk en aantoonbaar stappenplan.

Meej oew lilluk publiek 🤣

Hup Nac!

0    
Kipiani

Venema kan echt niet.
Pjotr Kerstens doet het altijd beter en is een eigen speler.
Mounir voetbalt niet om te winnen, is geen teamplayer, speelt eigen laf spelletje, met gebaartjes en misplaatste sterallures.
Als we met zijn allen rustig blijven (hoe moeilijk ook) gaan we met Steijn promoveren. Dit seizoen wordt moeilijk, kan nog, maar als Steijn zijn drie seizoenen bij ons volmaakt spelen we echt in de eredivisie. Tenminste, naar onze bescheiden mening dan.
Nu al een trainer en wederom, ontslaan brengt ons nog verder van huis, dan verdienen wij ook niet beter.

2    
SjorsNac

De trainer ontslaan is in mijn ogen geen oplossing, met volle verstand heeft hij een contract van 3 jaar gekregen. Laat hem dit seizoen afmaken. Ik ben ook woest na deze nederlaag en vooral de manier waarop. Simpelweg te weinig inzet.
Misschien volgende wedstrijd meteen starten met het spel van de laatste 10 min want waarom kunnen ze dan wel ineens oss onder druk zetten.

Ze missen nu echt de steun van het publiek ook.

-1    
Heksenketel

Wat een heerlijke reactie allemaal weer! Was gewoon een hele slechte wedstrijd van een elftal wat nog steeds in opbouw is. Dit soort wedstrijden gaan er nog wel vaker komen.

3    
Braze

Na een voorbereiding op - en 14 wedstrijden in de competitie staat er nog steeds geen elftal . Het is een voortdurend wisselen van spelers.
Onze TD/Trainer is daar verantwoordelijk voor. Hij heeft als TD spelers gehaald die hij als trainer niet aan het voetballen krijgt.
Als supporter haalt hij bij mij het laatste restje hoop dat het ooit nog eens wat wordt met mijn NAC weg.

16    
Nacbreda1989

Klasse doelman onze Olij, iemand die altijd uitstraalt te willen winnen. Wat me wel opvalt ( in het algemeen niet Olij) Als Mashart een verkeerde bal geeft, krijgt hij de wind van voren. Maar als de (oudjes) een k.t bal geven durft niemand iets te zeggen..Pak die gasten ook is aan, die moeten dit nac op sleeptouw nemen! En niet dat ze denken dat het zo wel goed is.

8    
Marti

Van mij mag olij de aanvoerdersband dragen , is de beste van alle elf in het veld , springt er letterlijk en figuurlijk met kop en schouders boven uit ,! En ik denk dat er dan ook op een verantwoorde manier gesproken word op de resultaten van medespelers onderling in het veld Het is tijd voor eenaanvoerder te hebben die meer durft te doen dan de scheidsrechter een handje te geven ,

2    
Real Robert

Het is nog maar ruim een half jaar te gaan voor Olij.

Dan tekent hij transfervrij een mooi contract, met

vette tekenpremie, bij een eredivisie-club (wellicht

AZ?).

Nog even volhouden. Nick!

NAC moet aan het einde van dit seizoen weer

helemaal opnieuw beginnen, dit na de complete

leegloop van een goeddeels transfervrij elftal.

Het geld van Van Hecke is dan al grotendeels

opgemaakt.

Manders/Steijn: een duo met visie!

Of topic: die sterke drank in de koelkast in Zundert

kan natuurlijk ook voor een van de assistent-

trainers bestemd zijn.

7    
Nonkel Frans

Absoluut een aanvoerder onze klasbak Olij.
Hij is terecht kwaad.
Krijgt zo n jongen ook wat te zeggen over de opstelling? Wie zou hij nu het liefst voor hem in de verdediging hebben staan?

-2    
Scheppioni

Van dordrecht winnen we echt wel zegt er hier boven inne ..... 🤨 dit nac niet nee, klootzakken zijn het het gros van de NAC spelers .... Haye nog geschorst !!!

5    
Nonkel Frans

@scheppioni aan prognoses doen we inderdaad nu maar liever even niet. Top Oss behoorde afgelopen week ook tot de makkies....
Maar om alle Nac spelers voor klootzakken uit te maken gaat wat ver. Het spel was klote dat is wat anders en dat is hoop ik wat je bedoelt.

0    
Maarten

Ga eens voetballen met een 4 mans middenveld met Dogan achter de spitsen

1    
Scheppioni

Met zo'n instelling nonkel frans ben je in vader schep zijn ogen vroeger van wie ik het NAC virus heb gekregen, stelletje klootzakken ! Plichtmatig het gras betreden van ach we zien wel ....gras gvd opvreten !!! Dan nog zo'n kut pingel !!!

2    
Scheppioni

Dat dordt tankt al aardig vertrouwen heren nac spelers !!

1    
Nonkel Frans

Dordt heeft Jong Ajax onder de duim en de keep vd schapenkoppen doet zijn stinkende best om dat zo te houden.
Niks makkie........Dordt vecht.

3-1 met radslag voor Dordt

Off topic Pa Schep was dus net zo'n scheldkanon @ scheppioni als jij. Ons Pa en de rest van de familie kozen hun woorden op de tribune anders......maar er was in die tijd nog geen internet forum waar alles zwart op wit staat.

1    
Scheppioni

Niks geen scheld kanon Frans, mits dat je arbeit verzaakt ..... dat kan nergens normaal gesproken ! Dus schelden nee , maar verzaken zeker nee !

0    
ome cor

Vader en zoon Schep zijn beiden enorm geschikt en gewaardeerd als prins carnaval, maar orakelend over voetbal scoren ze niet hoger als hofnar.

0    
scheppioni

@ ome cor
Wat een humor hahahaha, alleen scheppioni sr is niet meer onder ons !
Verder is bij ons verzaken in arbeit absoluut not done !
Dan zal er hoogstens het woord klootzak wel vallen ja maar meer niet jonguhhhhh
gr ex prins scheppioni 2011 (1967)

Laad alle berichten na dit bericht in