Wij gaan niet opzij

BSR TV: Moreno Rutten in aanloop naar NAC - De Graafschap

DeWeesJr

We kijken met Moreno Rutten vooruit op de kraker van zondag tussen NAC en De Graafschap. De thuisploeg heeft weinig verdedigers ter beschikking en dus was vooral de vraag of iedereen ongeschonden door de trainingsweek is gekomen.

Bron:
B-Side Rats
5 Reacties
32   4  
Vamos


Ik ben al het hele weekend zenuwachtig voor deze pot... Laat nou eens godverdomme een keertje NOAD zien, bloed aan de paal en het snot voor de ogen!!! HUP NAC

32   4  
Vamos


Ik ben al het hele weekend zenuwachtig voor deze pot... Laat nou eens godverdomme een keertje NOAD zien, bloed aan de paal en het snot voor de ogen!!! HUP NAC

1   0  
van Flieger

Immers voor 6 weken out, aanvoerder Malone wil persé reserve zitten tegen C landjes, Maria ook heel erg belangrijke dingen te doen tegen Saint Vincent, Adiléhou tegen Nigeria op de bank, waar gaat dit in godsnaam nog over? Wie van de directie heeft er gevochten als een leeuw om de sterkste 11 op het veld te krijgen voor de belangrijkste wedstrijd van het jaar? Hendriks en Rössler zijn veel te bleu voor een Seuntjens en co, dat gaat hem niet worden. En tot overmaat van ramp: Basje Naaihuis als fluitist. Hoe moet dit goed gaan?

8   3  
Scheppioni

Zo is't Vamos !!! Typisch steijn, nu al mauwen over maar vier verdedigers !?! Nogmaals de graafschap voetbalt met twee spitsen !!!

2   1  
RV

Hoop dat hij het morgen kan waarmaken. Is toch een speler waar je iets van verwacht maar daarentegen is hij (zeker als linksback) zeer wankel achterin.

Vooral ook mentaal, laat regelmatig zijn man lopen en sjokt er in een drafje achteraan in de hoop dat iemand anders het wel oplost.

Kom op Moreno, tandje bij!

1   1  
Pik

Sorry Moreno maar bent het hele jaar nog niet van waarde geweest!!!

Dus laat dat vanavond maar is zien en doe je voornaam eer aan.

Laad alle berichten na dit bericht in