Wij gaan niet opzij

BSR TV: Mounir El Allouchi na Almere City - NAC (2-0)

Italo

Mounir El Allouchi was eindelijk weer terug nadat hij flink ziek is geweest. Vandaag moest hij proberen dit sterk verzwakte NAC weer wat schwung te geven. Zelf is hij ook nog op de weg terug en kon met zijn aanwezigheid nog niet het verschil maken. We spraken hem na de wedstrijd.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
11 Reacties
54   5  
Kudeta

Misschien niet altijd de beste maar voor mij een klasbak

54   5  
Kudeta

Misschien niet altijd de beste maar voor mij een klasbak

10   36  
Scheppioni

Praat mooi, maar al genoeg over gezegd ........ het beeld van ons NAC, ondanks corona nu, zo wisselvallig as het weer, laat ik het netjes formuleren ...... op naar go ahead maar met geen verwachtingen !

26   7  
Hoge Vucht

Pfffffffft scheppioni. Wat een onzin zeg. Steun gewoon je club in deze moeilijke tijd.

7   21  
Wolfmanjack

Tikkie terug Jaap

21   9  
Tram

Ben blij dat Mounir terug is. Zonder hem zijn we altijd zwakker.

23   5  
geelzwartwit

@bsiderats
Kunnen we nu ophouden met woorden in mond leggen en de negatieve islag te hanteren???


Mounir zegt het zelf.

"ik denk dat we zonder aantal vaste krachten sterk genoeg moeten zijn

"de gedachte van niet spelen enz heerst helemaal niet bij de selectie"

"hij is juist blij dat ze maandag weer kunnen spelen"

"Een tijdje terug zat heel het elftal in quarantaine met zelftrain schema's. Dat is niet ideaal maar goed"

Kijk naar wat er wel is en wees daar kritisch op ipv de negatieve en suggestieve vraagstelling.

Thanks Mounir voor het ontzenuwen van al die aannames en excuses

6   2  
Stekkuh

@bsiderats,

Doe aub iets aan die mensen die alleen maar kunnen zeiken en afgeven op iedereen als er iets negatiefs is te melden.

Je blokkeert wel mensen die er iets meer kijk op hebben of begrijpen dat je na een tijdje inactief te zijn geweest je niet goed presteert.
Als je het interview met Thom bekijkt, daar staan de tranen in zijn ogen.
Hij deed dat met opzet gisteren, laat me niet lachen!!!

Wacht ik stop der mee.... alle supporters om
Me heen op de tribune komen hier nooit want die zeggen het gaat daar alleen over afzeiken als het niet goed gaat

5   0  
Nacdictive

Goede realistische speler en bovendien echt NAC er. Hopelijk gaat hij snel zijn oude vorm weer pakken net als de rest van de ploeg..

7   1  
F8Hipster (BSR)

@Stekkuh zoals ik je al één op één uit heb proberen te leggen zijn wij een open platform waar je je mening mag verkondigen, mits het binnen de fatsoensgrenzen blijft. Wij weten ook dat er helaas meer mensen reageren in negetieve situaties en dat er veel supporters zijn die de afgelopen twee wedstrijden aangrijpen om hun gelijk te halen over van alles en nog bij NAC zonder rekening te houden met de externe factoren die nu spelen.

Wij willen alleen geen reacties weghalen omdat wij het er niet mee eens zijn of dat het te kort door de bocht is. Het enige dat wij hopen is dat mensen die aangeven wel verstand van zaken te hebben, inhouderlijk reageren of een column schrijven zodat iedereen een beetje wijzer kan worden.

4   1  
Ernie

Moet wat mij betreft altijd in de basis staan!

0   0  
Diep Holland

Wat beleven we ? Welk verhaal gebruiken we voor de inkleuring van het lot.

Deze uit de hemel vallende mogelijkheid, waarin de oorlogspraktijken van het operationele team, de grond onder de voeten ontnomen is, is de mogelijkheid, om de in de schaduw van ‘ dit sterke team’ , gegeven spelers, hun kansen te geven, en aldus aan je verbreding te komen.

Ook goudlokje hooidonck , kon eerst pas herstellend schitteren doordat er iemand weg viel.

Zo , kan nu het pril schitteren van de in de schaduw , gestelden , tot sterdom komen.

Neemt niet weg, dat bovenstaande dan weliswaar een modus vivendi is, maar dat ondertussen de knvb , je dwingt tot figureren in hun gebrek aan zicht.

Ik stelde al, heel overzichtelijk, lijkt mij, naast ook ultiem consequent.

A. Afwezigheid van publiek op de tribunes.
B. Met daaraan toegevoegd , ( nu even opletten buiten de ontoereikendheid van het standaard geduimel ) afwezigheid van , de essentie van de sterren , waarop
het team-lichaam loopt.
Niet anders dan een lichaam dankzij de aanwezigheid van alle gezonde organen,
Milt, lever, hart, nieren, longen, maag, darmen, zenuwen , spieren, beenderstelsel , bloedsomloop, hersenen , en voeg maar toe .

Welnu , wanneer je een goed lopend team meemaakt, dat plotseling bezocht wordt door, de uitval, van hart, longen en hersenen, dan is er natuurlijk vanuit de gestelde eisen aan wedstrijd continuiteit - onderhoud, best nog wel wat redelijks in zo’ n bezocht lichaam te transplanteren, maar om ze dan bloot te stellen aan de twee sterkste teams tot dan toe, plaatst de Knvb, Nac, en het totale voetbal, buiten iedere competentie.
Het enige wat blijkt is dat een vreemd soort slavernij, en de er in gegeven machteloosheid, alleen in dat lege stadion, met niets dan het gezicht van deze ultieme leegte, heel andere competities , en daarvoor geselecteerde kwaliteiten - zoals de uitverkozen afwezigheid van competentie - laat heersen, inclusief het daaraan uitgeleverde recht !?

En zit er iemand te wachten op in feite ongehoorde oneigenlijke blootstelling, aan die competitie , die het spel, het voetbal, de animo , de vreugde, de inzet, weg speelt, omdat voetbalclubs die hier voor buigen, onderworpen zijn aan een heel ander spelletje.

Om dat in beeld te brengen, herhaal ik,
In dat lege stadion, zonder nog een oprecht aanwezig team, dus twee maal afwezigheid , rest nog slechts het weghalen van doelpalen en cornervlaggen,
En ter vervanging in een mist met een snijdende kilte, deze knvb incompetentie , voor paal zetten, en blootstellen aan hun afwezigheid van recht, zicht, kennis en wat hen slechts beweegt. Hen , zo alle hoeken van het veld laten zien, en wat er zich voltrekt, vanuit hun soort competitie-wetten.

Diep Holland


Laad alle berichten na dit bericht in