Wij gaan niet opzij

BSR TV: Mounir El Allouchi na FC Eindhoven - NAC (2-4)

DeWeesJr

Mounir el Allouchi liet de wedstrijd tegen Telstar schieten omdat hij trotse vader werd. Vandaag was hij er weer gewoon bij en had een prima wedstrijd in de benen. De middenvelder vroegen wij om een reactie na de gewonnen wedstrijd.

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Liveblog: FC Eindhoven - NAC 202 reacties
Terug naar overzicht
20 Reacties
123   34  
Moppernac

MOUNIR EL ALLOUCHI Blijft toch een van de betere bij NAC.
En voor de KKD een pluspunt

123   34  
Moppernac

MOUNIR EL ALLOUCHI Blijft toch een van de betere bij NAC.
En voor de KKD een pluspunt

66   12  
@....

Ik ben er kort over. Gouwe Gast.

39   3  
Scheppioni

Proficiat Mounir met Papa !! Veel geluk en gezondheid gewenst, voetbalde een redelijke pot !!
Toch wel een NAC rompertje BSR ?

25   22  
TvB

Mounier zou er goed aan doen wat meer risico te nemen en wat vaker vooruit te spelen; assist of schot op goal. Is voor zijn marktwaarde ook beter want zijn statistieken zijn niet goed natuurlijk voor een aanvallende middenvelder

24   42  
Wolfmanjack

Geen duelkracht en te vaak achteruit.

99   35  
Ouwe Spionkop

Samen met Haye de beste vandaag.
Ik maak me wel zorgen dat van aantal jongens contract afloopt en gratis de deur uit kunnen lopen.
Oa Olij en Mounir.
Mounir speelt al 6 jaar bij NAC en is al een echte Mr NAC aan t worden. Bied die jongen een contract aan voor nog 4 jaar. Je weet wat je aan hem hebt. Hij verzaakt nooit en werkt altijd hard.
Daarna assistent trainer of zo.
Mounir Mr NAC.

47   10  
JN

Ik word wel een beetje moe van de kritiek dat Mounir teveel achteruit of zijwaarts speelt. Alleen de spits en een vleugelspeler staan dieper dan hij. Hij zoekt vaak, maar er zijn niet veel opties. Wees blij dat er dan breedte wordt gezocht ipv een bal aan de tegenpartij wordt geschonken.

In mijn ogen zou hij wel wat doelgerichter mogen worden idd, maar een gouden gast voor NAC. Er zijn weinig KKD-spelers zo handig met een bal als hij. Ook wanneer Kaj fit is, houdt hij zijn basisplek wel denk ik.

37   6  
Dos

Topgast en voorbeeldprof, daarnaast onder de laatste 5 trainers onbetwist basisspeler. Zegt genoeg over zijn waarde voor het team.

12   11  
Chie

Idd samen met haye top de laatste weken. Dat gezanik over achteruit spelen en slechte statistiek. Laat die statistieken maar eens zien. El allouchi biedt zich permanent aan en is daardoor veel in balbezit. Daarbij wisselt hij vooruit en breed prima af op basis van potentie van de voortzetting. Niet lomp voorruit zoals Dogan vaak doet. Nac is gelukkig geen vv Cabauw. De statistieken wat betreft assists en goals zijn prima.

9   8  
Arie

Afwerking schiet af en toe flink tekort, maar loopt vaak goed vrij in positie en heeft oog voor het creeren van ruimtes. Vandaag erg sterk.

15   3  
RV

Vandaag weer bij de drie beste. Eigenlijk altijd. Zijn beste momenten altijd als hij vanuit het middenveld komt. Ga zo door Mounir! En gun hem eens de positie waar hij hoort Steijn!

19   5  
NAC bredaa

Teveel achteruit en geen risico? Ah dat is vast de reden dat hij 1 goal en 5 assists heeft in 12 wedstrijden

8   4  
ArieC

Qua techniek vind ik Mounir een bovengemiddelde speler, qua creativiteit vind ik het wat minder. Al denk ik als je er beter spelers omheen zou hebben, Mounir veel makkelijker gaat voetballen. Je ziet hem vaak zoeken maar kapt dan toch weer terug. Dat kan aan de medespelers liggen, maar toch ook aan eigen vermogen. Ben wel van mening dat al het gezeik op Mounir wel wat minder mag...

Vwb de wedstrijd van vandaag, de eerste 15 minuten dacht ik dat het hem totaal niet ging worden, maar toen brak er toch een redelijke fase aan, waarbij FCE er amper aan te pas kwam. Toch blijft het dan des NACs om zo’n tweede helft, buiten de kans direct na rust, weer te slapen te beginnen. De laatste 15 minuten had ik wel het idee dat er mogelijkheden zouden gaan komen. Blij met de overwinning bij deze lastige uitwedstrijd. Ik zeg zoveel mogelijk in het spoor proberen te blijven van Cambuur, De Graafschap en Almere, wie weet waar het je kan brengen aan het einde van de rit.

10   0  
TvB

https://www.youtube.com/watch?v=MlC5oxN2ZHQ&feature=share

In bovenstaand filmpje zie je wat goals uit de tijd dat mounir verhuurd was aan Helmond. Mooie ook waarvan enkele van meter of 25. Jammer dat hij nu niet wat vaker uithaalt! Hij kan het wel zie je!

10   4  
Belgische Naccer

Speelde vandaag een degelijke wedstrijd. Werkt altijd hard, en komt vaak aan de bal.

Nuttige speler voor NAC, maar geen speler die het verschil kan maken. Zoals Haye bijvoorbeeld.

Je kunt zijn contract verlengen als je dat wilt, tegen dezelfde voorwaarden.

Wat belangrijker is, is dat het contract van Olij op korte termijn opengebroken wordt. 4 jaar vastleggen nu het nog kan. Want die gaat veel geld opbrengen als je hem vastlegt. Anders loopt ie na dit seizoen gratis weg naar een clubje als WIllem 2 of Groningen of Sparta. Dat moet je niet willen als NAC.

Olij kan zomaar 2 miljoen opbrengen als je hem verlengd. Die komen ze echt wel ophalen.

18   2  
Cees

Het lijkt mij een speler die voor een goede sfeer zorgt. Sympathiek ogend, menselijk. Als voetballer is hij in mijn ogen, technisch begaafd en heeft slimmigheidjes. Hij is in het korte spel begaafd. In het spel over afstand is hij beduidend minder, ook zijn duelkracht is matig. Al probeert hij zoveel mogelijk uit de duels te blijven. Maar, al- met al een nuttige speler voor NAC. Die wat mij betreft, lekker in Breda moet blijven.

4   6  
Ibio

Was erg goed vandaag

5   13  
ome cor

Ik vond dat Mounir in Eindhoven minder dat laffe tikkie terug had, dus Steijn heeft met de vuist op tafel geslagen en Mounir heeft geluisterd.

Speelde verder een prima wedstrijd en is zeer zeker belangrijk voor NAC.

Diegene die hier een tijdje reageerde onder de naam nooit meer Dogan en El Allouchi zal nu wel veilig onder een andere naam meepraten hoe goed Mounir vandaag was.

1   1  
Heksenketel

Ik heb alleen de samenvatting gezien en op basis daarvan prima wedstrijd! Enne....goed interview!

6   2  
Willem 4,5

Heb nooit begrepen waarom Mounier ter discussie staat in het elftal. Behoort bijna elke week tot de betere, heeft een goede techniek en een goede voorzet, dus niet slap lullen over deze jongen maar hem koesteren .

Laad alle berichten na dit bericht in