Wij gaan niet opzij

BSR TV: Maurice Steijn na FC Eindhoven - NAC (2-4)

DeWeesJr

Maurice Steijn mag dubbel feest vieren. Gisteren blies hij 47 kaarsjes uit en vandaag wist hij zijn cadeau op te halen in Eindhoven in de vorm van drie punten. We spraken de trainer na de wedstrijd.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
25 Reacties
67   3  
Theoden King

Vandaag op karakter gewonnen, en dat is ook wel eens lekker. Het begint met mentaliteit, zeker in de kkd.

Mooi voetbal zullen we onder Steijn niet veel zien, en dat is prima zolang de punten binnenstromen.

41   1  
@....

Dus tweemaal proficiat trainer. 👍👍

21   5  
Scheppioni

Vat er mar inne of meer op Maurice !! Gelukkig een lekker weekend voor ons allen !! We staan erbij bovenin .....💛🖤

67   3  
Theoden King

Vandaag op karakter gewonnen, en dat is ook wel eens lekker. Het begint met mentaliteit, zeker in de kkd.

Mooi voetbal zullen we onder Steijn niet veel zien, en dat is prima zolang de punten binnenstromen.

7   26  
Plastieke annemieke

Het is moeilijk in te schatten hoezeer corona daadwerkelijke heeft toegeslagen.

Immers en malone zijn niet van het niveau van wat ze daarvoor hadden . Moeten in mijn opzich meer met hun ervaring doen want hun moeten zorgen voor de rust en balans.

Rutten terug zou ook een positieve werkingen hebben . Speelde uitstekend .


Kaj de rooij - bilate - dj buffonge/ el allouchi
Immers/ el allouchi
Haye malone
Mashart - reira- rosler- rutten
Olij

Dit is in mijn ogen de beste opstelling . Rutten misschien voor mashart en schouten rechtsback . Maar mashart speelt nu toch 3 redelijke wedstrijden en schouten speelde afgelopen weken ook als een krant.


Gelukkig hebben we het drukke programma achter ons


40   11  
Hugo

Venema maakt een goal. Wederom echter erg zwak, zoniet de zwakste schakel. Lijkt nog geen lantaarnpaal voorbij te komen . Benieuwd hoe jullie hier over denken. Prima winst. Lekker in de achtervolging. Alle vertrouwen in een goede afloop. Hup NAC

10   12  
Cool hand

Ik was verrast dat Immers in de basis stond. Ik was nog meer verrast dat hij bijna heel de wedstrijd mocht blijven staan. Je ziet bij hem dat zijn lichaam niet kan wat zijn hersenen willen. Zodra hij kort moet draaien of behendig moet zijn, lijdt hij balverlies. Gaat hij beter worden de komende tijd?

8   1  
Peerke

Duidelijke visie en laten we hem daar de tijd voor geven. Moet alleen niet aankomen van dat hij wil dat de spelers vooruit spelen. Dat klinkt als Advocaat die na de Robben wissel tegen Tsjechië aangaf dat hij zijn spelers niet gezegd had achteruit te lopen. Dat heeft alles te maken met de spelers die hij opstelt. Ook de opmerking dat hij niet kan fore-checken omdat de tegenstander meer rust aan de bal heeft moet hij bij zichzelf zoeken. Hij heeft gekozen voor het aantrekken van power en minder gekeken naar voetballend vermogen.

39   12  
Maarten

Om eerlijk te zijn vind ik t allemaal maar los zand. Als je een Cambuur ziet voetballen en een Almere dan is t meer herkenbaar en duidelijk. Bij NAC is t toeval voetbal.

21   1  
geelzwartwit

Je ziet dat als Haye en Immers dichter op de zestien komen ze met assists direct van waarde zijn. Je ziet ook dat Bilate handig is in de kaats en of een twee.

Ik zou daar echt op doortrainen. En daarmee Haye en Immers veel belangrijker maken in de voorlaatste linie. De spelers. Eromheen en erachter. Moeten dan maar wat meer puin ruimen. Ik vind het nog steeds jammer dat Immers vooral stofzuiger is.

6   1  
NAC4Ever

Heb een leuke wedstrijd gezien, maar er kan nog genoeg beter. Hoop vooral op (nog) meer controlen op de helft van de tegenstander.

Toch knap dat we tot nu toe van alle 'kleintjes' winnen. Lijkt misschien normaal, maar hoe vaak komt het wel niet voor dat een team bovenin de ranglijst punten verspilt tegen een 'minder team'. Volendam deed dit gisteren nog tegen Oss en wij hebben dit in het verleden ook te vaak gedaan.

Zou wel lekker als we ook een paar keer van concurrenten gaan winnen.

Steijn, nog gefeliciteerd met je verjaardag!

14   1  
geelzwartwit

Overigens ook fijn om van Steijn te horen dat ie ook vind dat er veel meer direct op de man gedekt moet worden en niet zoals bij die tegengoal waar vier spelers van NAC de tegenstander minimaal twee meter ruimte gaven.

Nog gefeliciteerd Maurice
Ook met de overwinning

18   7  
Moppernac

Na 1/3de van de competitie hebben we 27 punten als we dit volhouden hebben we op het einde 74 punten.
Dat moet toch genoeg zijn voor promotie?

8   2  
Belgische Naccer

Die eerste goal van Eindhoven was echt schandalig zwak verdedigd.

Er staat 5 man te kijken en te wijzen en niemand zet zijn voet eens tegen de bal. Ze geven de bal op hun gemak voor en ze schieten hem zo in.

Olij redt miraculeus en ook de rebound is niet voor NAC.

Dat heeft toch te maken met instelling, inzet en kort erop zitten. Dit was onder Hyballa perfect onder controle. Als Steijn er dat nog in kan krijgen dan zijn we kanshebber voor promotie.

Maar eerlijk is eerlijk de resultaten tegen de kleintjes zijn erg goed. En je scoort vandaag toch weer 3 veldgoals en ook de penalty was meedogenloos van Bilate.

Dus gewoon doortrainen en harder in de duels, en kort erop. Niks weggeven. Rutten als rechtsback en Schouten rechtsvoor ipv Venema zou het team echt beter maken.

5   4  
TvB

Ik hoop volgende week Rutten rechts back en Schouten rechtshalf/voor
Het is toch steeds zoeken naar mannetje rechts voor! Ik denk dat dit een ideale tandem kan zijn al vind ik Schouten de laatste wedstrijden wat matig.

17   9  
Reflektor

Wat voor cijfer had jij op school mopper nac

5   13  
Adriaan

Moppernac 3x27=81
Ja mensen lijkt me wel iets
Rutten rb en Schouten rh
Hij haalt tenminste de achterlijn
De ideale opstelling waarbij alle spelers het best tot hun recht komen is er m.i. nog niet
Weet niet of het goed is om vast te houden aan Malone en /of Immers
Venema speelde omdat Buffonge uitviel in de warm up

10   5  
Moppernac

Adriaan en Reflector @

Volgens mij hebben jullie helemaal geen school gehad want als je met 20 clubs speelt hoe kan je dan 39wedstrijden spelen. Er zijn nu 13 wedstrijden gespeeld en ik had ook bij 12 wedstrijden kunnen zeggen met 24punten en dan had je op 72 uitgekomen. Dus daarom had ik 74punten gezet omdat dat genoeg moet zijn voor promotie.
Ik had ook 75 of 76 of 77 kunnen zetten

Dus reflector 3x 13 wedstrijden is 39 en dat is er EEN TE VEEL

8   3  
Ad B uit Roosendaal

Allereerst de complimenten aan Ernie Brandts en zijn team. Eindhoven speelde met veel inzet en goed voetbal.

Opmerkelijk hoe de NAC defensie bij aanvang van de wedstrijd staat te prutsen, zodat je na 35 seconden al achter staat. Hoe kan dat toch bij een team dat wil promoveren? Dat zegt toch iets over de motivatie.

Daarnaast vond ik dat NAC in de gehele wedstrijd teveel duels verloor en teveel balverlies had. Vooral Venema mijdt elk duel en verliest daardoor snel de bal.

Toch heeft NAC verdiend gewonnen. NAC kreeg de meeste kansen en spits Bilate maakte op mij een goede indruk. Ook Mashart kwam vaak mee naar voren, meer dan in vorige duels, maar was verdedigend niet al te sterk. Schouten ontwikkelt zich goed en hij maakte een schitterend doelpunt. Ik hoop dat hij op die positie kan blijven staan.

Al bij al mogen we tevreden zijn. Het spel wordt beter en de 3 punten zijn weer binnen.

2   1  
Breda-Loyal

Op karakter gewonnen idd.

Nu gewoon deze basis elf laten staan zodat er automatismes in de ploeg gesleten kunnen worden

6   27  
Steven73

Wat is Immers slecht zeg. Waardeloos

18   2  
Scheppioni

Immers haalt dan nog niet zijn niveau, maar is zeker van groot belang voor deze groep, daar heeft Maurice zeker een punt !

3   4  
Ernie

Ik vind het voetbal nog steeds erg matig. Je wint dan wel maar overtuigend is het allemaal niet. Het niveau van Cambuur en de Graafschap is duidelijk hoger.

3   0  
Adriaan

Mopper nac
Sorry je hebt gelijk
Doorgerekend zou nac dan op 79 punten jomen en geen 81

8   1  
Ivo

Bilate kreeg een basisplaats en heeft precies dat gedaan waarvoor hij is neergezet. Duels winnen en anderen in stelling brengen. Moedig van Stijn want Sydney is populair.

Na de 2-1 zakte NaC onnodig in en de gelijkmaker zag je daardoor aankomen. Wat is dat toch, dat je na een voorsprong ineens gaat verdedigen ipv naar voren blijven drukken.

Daarna Malone in de verdediging ipv Riera ging ook goed. Opvallende zet die goed uitpakte.

Ik heb meer inzet en kansen gezien dan in de laatste wedstrijden bij elkaar. Fijne opsteker zo, de puzzelstukjes vallen op hun plaats

4   2  
Braze

Eindhoven speelde fanatieker, pakte gele kaarten en was voortdurend sneller in de duels.
NAC speelde hautain alsof ze stukken beter waren,
De penalty kwam op een goed moment voor NAC,veel scheidsrechters zouden hem niet geven.
Geluk mag maar NAC moet echt stukken beter, feller spelen.Werk voor Steyn.

Laad alle berichten na dit bericht in