Wij gaan niet opzij

BSR TV: Mounir El Allouchi na Heracles - NAC (1-0)

LarsW

Een vervelende nederlaag in Almelo, waar NAC lang stand hield. Middenvelder Mounir El Allouchi keerde na een schorsing terug in het elftal van Ruud Brood, waar hij ons na afloop van de wedstrijd met gemengde gevoelens te woord stond.

 

 

 

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Liveblog: Heracles Almelo - NAC 200 reacties
Terug naar overzicht
23 Reacties
0    
Pietjebel

Met hem creëer je 0.0 kaaaaanzuh tikkie terug

Ilic in zijn plaats
Kasteneer ook drama

0    
Ivo

Speelde een matige wedstrijd. Slordig in de passing en verloor te veel duels. Met Ilic kan je meer vooruit voetballen, dat zal tegen Emmen hard nodig zijn.

0    
Martin

Kunnen jullie nu niemand anders dan deze loser voor de camera halen?
Wat was die kerel slecht zeg, tel er Kasteneer bij op en je hebt gewoon met 9 man gestaan.
Wat ook Brood in deze loser ziet snap ik niet.
En al helemaal niet waarom er niet verder is gegaan op de puike partij in Rotterdam, waarom anders en waarom een winnend team wijzigen?
Allemaal om Elalouchi?

0    
Brecht

Stop nou eens met el Allouchi

0    
Schrikbarend

Ilic had deze wedstrijd moeten starten nu weet je niks van emmen thuis mounir of ilic en dan ook nog lundqist eraf halen...kastaneer en mounir hadde deze wedstrijd geslachtofferd moeten worde voor ilic kai kai wist je meer over start opstelling emmen of is verschueren weer fit wat doe je dan

0    
Arie

Het is toch vreemd te noemen van de trainer datie een speler die je door 2 oliedomme acties de ene wedstrijd benadeelt, de ander zonder hem positief speelt en wint en hem vervolgens weer laat aanklooien in de basis.

0    
Piet

Wat zien wij nou verkeerd, dat elke trainer deze lamlul opstelt.

0    
Beultje

Wat een slechte voetballer is dit zeg terwijl je Veel betere hebt op zijn positie.
Is al een heel jaar een van de zwakste schakels.
Ik begrijp niet dat ze hem blijven opstellen....

0    
Wolfmanjack

En ja hoor. Weer komt deze slapjanus voor de camera. Betaalt hij ervoor?

0    
scheppioni

Was idd veel minder dan tegen vvv, ook Kali was slordiger en wanneer je dit tegen een betere tegenstander hebt wordt het een lastig verhaal ! Tegen zo'n tegenstander as heracles was het tandem voor de verdediging Kali/Verschueren idealer geweest, dan had je ook met Ilic en Lundqvist kunnen spelen was ook weer beter voor Te Vrede geweest want die stond weer eens op een eiland !!!

0    
Henri

El A. heeft zich er bij Brood aardig ingedraaid. Hij is samen met Kali het tactisch verlengstuk van de trainer op het veld. Maar gewonnen duels, mooie steekpasses, goede voorzetten of schoten op doel zie ik helaas niet
van hem.

0    
Emar

El Allouchi, moet dat nu iedere keer jij voor de camera.
Weet je plaats nu eindelijk eens.

0    
RwE

Ik ga niet eens kijken wat hij te zeggen heeft. Onbegrijpelijk dat hij weer in de basis mag beginnen en de boel verkloot.

0    
Sjak

Hij speelde matig maar op die positie heb je volgend mij nu alleen maar Verschueren die er kan spelen.
De eerste helft deed Mounier het nog aardig, hij kon in de vrije ruimte een medestander vinden. De tweede helft was damatisch. Dat had te maken met de druk die Heracles gaf waardoor NAC naar achteren ging lopen. Daar heeft hij veel last van en gaat dan foute keuzes maken. Maar zullen we het dan ook eens hebben over onze cultheld, Leigh.. Die was ook dramatisch, maar daarvoor geldt ook we hebben niks beters..

0    
Jf

Wat een reacties weer, is het zo moeilijk te accepteren dat Heracles gewoon beter is.
Meteen weer een speler afzeiken triest volk.

Heracles heeft 15 thuiswedstrijden gewonnen. Nac had niks in te brengen tegen Kuwas en Peterson.

Vrijdag is belangrijk

0    
Nacman

Weet je wat het beste is wat el alaucchi kan doen voor nac is:zijn spullen en contract inleveren bij de amateurs gaan voetballen in de hoop dat hij daar het niveau aan kan.
Hij is totaal en helemaal veel te licht voor dit niveau.

0    
ome cor

Wat een ongelofelijke kut supporter ben je als je je eigen speler zo afzeikt.
Dat het niet jouw favoriete speler is of dat jij hem niet op zou stellen is jouw keuze, maar jij bent niet geschikt als coach betaald voetbal, anders had jij het wel mogen bepalen.

Dom wauwelen dat NAC aanvallender moet spelen.... Heracles is gewoon 3 klassen beter dan NAC. Een 0-0 was realistisch, winst zeker niet.
Dan moet je spelers scherp en fit houden voor Emmen vrijdag, niet alles op alles zetten met alle risico's van dien en vrijdag niks meer kunnen brengen.

El Allouchi speelde niet zijn beste wedstrijd, maar zo kun je er wel meer noemen hoor.
Maar lekker uitschelden, deze jongen. Als je zo je club wilt steunen ben je echt fokking debiel.

0    
rudy

El Allouchi speelt al heel lang geen beste wedstrijd ! Is geen speler voor dit niveau. Dit heeft helemaal niets met uitschelden te maken, maar met ieders eigen bevindingen.

0    
Gvd

Ome Cor, eindelijk eens een top reactie, Ivo enz het lijken wel kruiken.
T’is geen topper El A, maar dit gezever gaat ook mij te ver. Heeft tot nu toe ook het vertrouwen van Brood.
Ilic / Fernandez zijn blijkbaar te licht bevonden (ook door vd G). Laat Brood zijn werk doen.

0    
Des NAC's

Man man man wat een reacties zeg, lekker spelers uitschelden van achter je computertje. Manneke deed zijn best, kan momenteel niet beter. Was vorig jaar top in de dubbele tandem met Angelino en Garcia. Moet nu zelf naar de oplossingen zoeken maar dat zit niet in zijn spel. Wat zou je doen als je hem was, je basisplaats weigeren?

0    
Sp1

Vind ongeacht iemand zijn kwaliteiten dat je wel het respect mag hebben voor Mounir. Met Angelino speelde hij wekelijks een voldoende. In dit elftal komt hij gewoon niet in zijn spel. Hij moet het echt niet hebben van de kleine ruimte en de diepgang. Resulteert nu dus in balletjes terug en breed.
Niet de speler waar je voor naar het stadion komt en ook niet de speler die er steevast 4 a 6 in legt per seizoen. En dat mag je wel verwachten van een nummer 8....


Voor mij is de hetze tegen Mounir en het ophemelen van onze Servische Eminem de waan vd dag... Want zo goed speelt Illic nu ook weer niet.

0    
RV

Verdiend wel iets meer krediet maar we spelen wel Eredivisie en om degradatie.
Hij past nu even niet in dat plaatje, ook al denkt El Allouchi de leider te zijn van dit team.
Ik baal er ook van, je staat met El Allouchi en Kastaneer (die verdiend voor mij inmiddels geen krediet meer) zo vaak gewoon met 9 man.

0    
Johan Apeldoorn

El Allouchi, kan die niet naar Helmond Sport. Hij wil het liefst elke bal, maar hij weet zich vervolgens geen raad. Wat is hij slecht zeg. Net als Rosheuvel...wat een drama

Laad alle berichten na dit bericht in