Wij gaan niet opzij

BSR TV: Mounir El Allouchi na NAC-Almere City (4-0)

Italo

NAC won gisteren mede dankzij een prachtig doelpunt van Mounir El Allouchi met 4-0 van Almere City. Wij spraken de middenvelder na afloop.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
13 Reacties
58   9  
Spitfire

Ik heb het gebash op El Allouchi nooit begrepen. Is onder de laatste 4-5 trainers onbetwiste basisspeler, en verzaakt nooit.

De 'tikkie-breed, tikkie-terug' kritiek lijkt mij onrechtvaardig om toe te schrijven aan Mounir, die zal toch gewoon de opdrachten van de trainer(s) uitvoeren neem ik aan?

Maargoed, ik ben maar één van de 20.000 die het allemaal zoveel beter weten.....

16   17  
Willem 4,5

Goed gedaan Mounir!, hopelijk vind je een mooi eredivisieclub volgend seizoen. Je kunt het niveau bij een aantal clubs op een hoger
plan makkelijk aan.

22   22  
Henkie

Prachtige goal.

Vond hem verder niet goed spelen overigens.

38   11  
Moppernac

Mounier is gewoon een GOEDE basisspeler voor NAC in de KKD .
Niks meer en niks minder.

58   9  
Spitfire

Ik heb het gebash op El Allouchi nooit begrepen. Is onder de laatste 4-5 trainers onbetwiste basisspeler, en verzaakt nooit.

De 'tikkie-breed, tikkie-terug' kritiek lijkt mij onrechtvaardig om toe te schrijven aan Mounir, die zal toch gewoon de opdrachten van de trainer(s) uitvoeren neem ik aan?

Maargoed, ik ben maar één van de 20.000 die het allemaal zoveel beter weten.....

31   6  
Tip

Zie mijn reactie hiervoor bij interview Steijn. ElAl stevent af op een fameus getal betreffende goals en assists. We moeten die gast 100 procent steunen. Prima speler met een voorbeeldige mentaliteit. Een bal naar voren spelen is niks moeilijker dan breed als voorhoede spelers zich aanbieden of vrijlopen en de bal willen hebben.

19   1  
Ivo

Mounir is een beetje een a-typische NAC-speler. Net zoals Mats Seuntjens dat was. Soms wat flegmatiek, wat onbegrepen, ook een beetje een momentvoetballer, dan doet hij vanuit het niets ineens iets briljants.

Hij kan het ene moment een hele rare pass geven, recht in de voeten van de tegenstander, en het andere moment een schitterende bal op de stropdas geven. Hij kan zich vastbijten in een tegenstander, maar hem soms ook compleet laten lopen.

Geen een trainer heeft dat wisselvallige er uit gekregen. En dat is jammer, want als hij wat constanter wordt, dan kan hij zeker in de eredivisie mee.

10   18  
Johnnyboembastik

Goede pass op Bilate en prachtige goal....dat was het.

In een eerder stadium kunnen we ook zomaar tegen een goal tegen aanlopen, omdat Mounir eerst de bal verspeelt en vervolgens zijn man laat lopen.
Dat is een wederkerend iets.
Middelmatige speler die blij mag zijn dat hij uberhaupt bij NAC speelt.
Dus dat wijzen als een verkeersregelaar, vertragen , balletjes onder zijn voet....mee stoppen en dan kan hij prima mee bij ons.

Ik snap dat iedereen nu weer hosanna roept over hem vanwege die prachtige goal, maar 1 zwaluw.......

27   5  
Ome Cor

Natuurlijk is niet elk balcontact perfect bij Mounir.
Er zijn er maar weinig bij wie dat wel zo is.
Maar hij kaatst met Fiorini die vervolgens de assist kan geven op Bilate, geeft zelf een keer de assist en hij scoort.

Wat willen deze (zelf uiteraard uiterst perfecte) mensen dan nog meer dat hij doet ?


6   1  
scheppioni

Na zo'n goal mag je van mij het gras kussen .... ik blijf erbij dat op dit niveau zo'n speler zich vaker moet kunnen onderscheiden .... eens in de vele wedstrijden is wat mager, dus Mounir laat je in Velzen komend weekend ook van je beste kant zien ..... er zijn wat nieuwelingen dus maak Steijn het maar zo lastig mogelijk !

10   4  
Badeend

Er zijn er hier een paar die de wedstrijd niet gezien hebben gisteren, niet goed opgelet hebben in de afgelopen 6 jaar óf een vooringenomen standpunt met betrekking tot El Allouchi hebben, en daar weigeren vanaf te stappen.

Lekker tegendraads, dat wel... ;-)

El Allouchi is gewoon een prima speler voor NAC, op dit niveau én in de Eredivisie. Helaas is de kans groot dat hij vertrekt en het wordt erg interessant waar hij dan volgend seizoen speelt. Heeft misschien iets minder puur talent dan iemand als Kali, maar een 100% betere mentaliteit. Dat is voor iedere Eredivisieclub onder, zeg de Top 4, waardevol.

Waar is Beest trouwens? Ik heb al een paar nieuwsitems geen reactie van hem gezien?

5   3  
Judge M.

Mounir = NAC

2   0  
Tip

BEEST zit in zijn HOK @Badeend.
Geheel met je eens.

5   0  
Boom

#Mounir moet blijven!

Laad alle berichten na dit bericht in