Wij gaan niet opzij

BSR TV: Mounir El Allouchi na NAC - Roda JC (2-2)

Italo

Mounir El allouchi was vanavond met een doelpunt en een assist goed voor beide doelpunten. We komen weg met een punt na een zwakke wedstrijd maar de doelpunten kwamen beiden tot stand via mister NAC. We spraken hem na de wedstrijd.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
16 Reacties
46   9  
Scheppioni

Ik ben heel vaak kritisch op Mounir en ik denk terecht, maar nu eindelijk weer van groot belang voor ons NAC met een prima goal en een geweldig assist, daarbij ook normaal gedrag ..... sjappooo Mounir !👍

18   13  
Kudeta

Goeie goal en assist verder heel veel balverlies. Rendeert beter op de buitenkant

20   9  
Arie

Goeie goal, dito assist. Goed voor zn transferwaarde, gaat toch niet verlengen. Nu profiteren en voor februari verpatsen.

26   14  
Moppernac

Mounir blijft voor NAC een in de KKD een speler van waarde vind ik.
Maar niet voor de ere divisie zoals hij zelf naar toe wilt.

26   11  
NuFfNie

In een aanvallend NAC kan je discussiëren over Mounir, maar in een verdedigend NAC vind ik hem waardeloos.
Als je zijn assist en doelpunt buiten beschouwing laat, wat blijft er dan van zijn spel over?

17   9  
Nr. 20

De eredivisieclubs staan voor hem in de rij nu. Ik zeg ijzer smeden als het heet is! Meneer “ik speel een niveau te laag” bedankt en succes

20   9  
Fritske d'n Olifant

Mounir kan echt wel voetballen. Dat hebben we gisteren wel gezien. Die assist op Bilate was van wereldklasse. Mounir rendeert wel beter met betere voetballers om zich heen en en in een aanvallend team waarin hij zelf niet steeds het voortouw moet nemen zoals we zagen in het seizoen met Manu en Angeliño. Zou bij een club als Heracles of Sparta echt niet misstaan.

35   15  
Da Huge

Mounir zal het nooit goed kunnen doen. Is betrokken bij beide doelpunten en krijg toch nog gezeur.


Beschamend.

46   9  
Scheppioni

Ik ben heel vaak kritisch op Mounir en ik denk terecht, maar nu eindelijk weer van groot belang voor ons NAC met een prima goal en een geweldig assist, daarbij ook normaal gedrag ..... sjappooo Mounir !👍

12   2  
PatjeR

Zou wat balvaster mogen zijn maar wel weer belangrijk vandaag. En wat mij opvalt: bij teleurstellende potten mag hij en komt hij altijd naar de pers en gaat er staan. Dat vind ik dan wel weer stoer.

13   5  
Kisku

Mounir is een zaalvoetballer die aanvallend op kleine ruimtes goed doet.maar verdedigend ,loopvermogen en duels gewoon heeeel slecht is .je word iedere wedstrijd stront voor je ogen gespeeld omdat het middenveld net mounir in de as het niet kan belopen,waarom speelt hij altijd omdat de trainingen op een klein veld zijn dan blinkt hij uit,maar als de ruimte groter word word ie weggelopen

9   5  
Ad B uit Roosendaal

Mounir is belangrijk voor het elftal.

Hij speelde gisteren ook niet goed, zoals bijna het gehele elftal, maar toch weer een goal en assist.

20   9  
ome cor

In alle grootheidswaanzin vergeten sommige supporters de ware plek van NAC op de nationale voetbalkaart.

De geschiedenis is mooi, maar we moeten ons ook niet gaan gedragen alsof we een club als Ajax of Feyenoord zijn die per ongeluk gedegradeerd is.
Zet die geelzwarte bril eens af of vraag het aan een neutrale kijker....

Mounir el Allouchi is 100% het niveau NAC en dan zit hij nog aan de bovenkant.
In een beter elftal in de eredivisie zal zijn rol anders zijn dan bij NAC, maar ik zie hem bij een Sparta, Heracles of Groningen ook rustig mee doen met de beteren in het elftal. Zie bijv. Rai Vloet die hier in alle arrogantie als sukkel is afgeserveerd.
Hij speelt waar wij als supporter alleen maar van kunnen dromen.

En dat Mounir alle vrije ballen opeist, soms dramatisch slechte corners neemt....je kunt dat hem verwijten, maar wie bij NAC kan het beter ? En waarom doet hij het dan niet ?
Mounir doet het echt niet altijd goed, maar hij pakt de verantwoordelijkheid die anderen te makkelijk laten liggen.

11   1  
Willem 4,5

Zoals pas geleden voorspeld, dit gaat 'm niet worden dit seizoen.

NAC heeft geen voetbalplan, ze spelen niet aanvallend en counteren kunnen ze ook niet, dat kunnen we Steijn kwalijk nemen.

Verder was het beschamend om te zien dat RODA, JA RODA!!!, dus niet Real Madrid, onze boys bij tijd en wijlen alle hoeken van het veld lieten zien.

Nac heeft de meeste wedstrijden niet gewonnen door hun kwaliteit, maar door onkunde van de tegenstander.

Verder zou ik Mounir onmiddelijk op de tribune zetten, na zijn schandalige goal en zijn zéér slechte assist, hij kan er werkelijk helemaal niets van, zo goed? Mounir haters!

Tegen wie gaan we nu punten pakken tegen Cambuur of Almere?, laten we realistisch blijven, volgend jaar weer een jaartje kkd, het is een (te) lang leerproces.

0   0  
Heksenketel

Speelde een opvallende wedstrijd met natuurlijk een prachtige goal en een sublieme assist! Naar voren wat hij gisteren veel beter dan verdedigend.

4   4  
Belgische Naccer

Ik ben geen fan van Allouchi, want veel te vaak balverlies en verdedigend heb je niks aan hem. Gisteren ook weer niet.

Maar zijn assist op Bilate gisteren was van het niveau "Haye". Echt goed. De goal was ook prima.

Dus goed gedaan. Laat dit elke wedstrijd maar zien voortaan!

4   1  
Scheppioni

Veruit de hoogste begroting correke, dan mag je toch wel meer verwachten dan een laffe los zand ploeg die nauwelijks kansen creeeert !😉

Laad alle berichten na dit bericht in