Overal waar we komen

BSR TV: Mounir el Allouchi na NAC-RWDM (3-0)

Das Phantom

NAC sloot vandaag de oefencampagne af door met 3-0 te winnen van het Belgische RWDM. In het Rat Verlegh Stadion zagen ongeveer 2000 supporters een moeizame eerste en beter tweede helft. Mounir el Allouchi liet na afloop zijn licht over de wedstrijd schijnen.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
BSR TV: Ruud Brood na NAC - RWDM (3-0) 25 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Finn Stokkers na NAC-RWDM (3-0) 10 reacties
Terug naar overzicht
15 Reacties
48    
Des NAC's

Ik wil hier wel even een lans breken voor Mounir omdat ik vind dat hij te hard en op de persoon wordt aangepakt voor sommigen.

Sympathieke gast. Heeft zich meerdere keren teruggelokt in het elftal. Hij heeft altijd een verhaal voor de camera, werkt altijd hard en is zeker voor KKD begrippen een prima dienende speler. Hij is alleen wel afhankelijk van de kwaliteit en inzet van spelers om hem heen en erg gevoelig voor de sfeer in de selectie.

23    
Bash (BSR)

Jongen van de club, weet hoe het reilt en zeilt en kan de nieuwkomers wegwijs maken. Daarom juist jammer dat hij het bericht over het uitverkochte uitvak in Dordt niet heeft meegekregen. Toch wat vaker op Bsiderats kijken Mounir ?

36    
ome cor

Je kunt van hem houden of hem haten, maar niemand kan ontkennen dat Mounir erg veel van NAC houdt !

Hij heeft zich niet laten wegjagen door de club, ook niet door de negatieve supporters onder ons, maar is altijd blijven vechten.
Bij NAC, in zijn uitleenperiode en daarna weer bij NAC.
FC Barcelona zal hij nooit halen (zoals wel meer NAC-spelers) maar met alle mogelijkheden die hij heeft (hoe beperkt soms ook t.o.v. onze hoop, verwachtingen en wensen) hij doet wel z'n stinkende best voor NAC en dat mag best gewaardeerd worden.

Succes NAC, succes Mounir !

-37    
Briljante Belg

U bent zeer lovend over Mounir meneer ome Cor. Is hij uw buurman of is hij uw schoonzoon?

-17    
Cees

Ome Cor,

I.p.v. “negatieve supporters”, bedoelt u uiteraard kritische supporters.

6    
Ivo

Mounir is geen speler die iets forceert als het niet lekker loopt, ik vind het met Mashart op de linkerkant nog niet zo overtuigend. De opbouw moet sneller en scherper.

In de 2e helft speelde hij veel beter, er stond toen ook een beter middenveld en dan rendeert Mounir veel beter. De laatste 20-25 minuten speelde hij veel feller, doe dat dan de hele wedstrijd denk ik dan. Hetzelfde gold voor Mashart trouwens.

Snel een goede linksback halen, dan kan Mounir ook beter zijn spelletje spelen.

4    
Europa league

Levi opdam Psg2 transfervrij !! Talentvolle back weg omdat beloftenelftal stopt

-22    
Von Friedrichshafen

El Allouchi heeft een weerzinwekkend slecht seizoen achter de rug en is voor velen nog altijd de verpersoonlijking van de walgelijke degradatie. Hij komt zwaar tekort. Stoppen met die onzin. Kind van de club, schei uit zeg. Deze gast is er mede verantwoordelijk voor dat we nu op vrijdagen mogen spelen.

1    
Scheppioni

Hopelijk gaat hij dit seizoen de schroom van zich afgooien, dus meer nadrukkelijk aanwezig, zou voor hem en ons NAC in de kkd mogelijk moeten zijn om dus minder behoudend en meer effectief voor ons NAC te zijn !

0    
Snelle planga

Mounir is er dit seizoen weer bij dus sta ik er gewoon weer positief in.
En vorig seizoen zal echt niet makkelijk voor hem zijn geweest dus ik ga er van uit dat hij dit seizoen lekker gaat voetballen.

Ik hoop alleen wel dat wanneer het een keer niet lekker loopt hij zich wel gewoon inzet om zijn directe tegenstander het voetballen onmogelijk te maken.

Want dat was afgelopen seizoen vaak niet het geval.

2    
jvt

Sympathie is gewonnen. Maar dat Van Anholt met die oranje schoentjes zich als een vedette kleedt is misplaatst. Deze speler is niets in wat je zoekt als meedogenloze, opkomende back met winnaarsmentaliteit. Doe normaal man.

Damen te zwak en langzaam, geen kampioenspeler, met alle respect voor Damen. Kan voor zijn 'ontwikkeling' veel beter wekelijks spelen. Bovendien, als je te weinig kwaliteit hebt heb je er dus niets aan voor de kwantiteit. Dan wordt je met het inbrengen van je wisselspeler dus veel zwakker. De kwaliteit van de training moet omhoog en met spelers die blij zijn aan te mogen haken heb je op dat punt niets. Dan dien je daarmee je 'sterhouders' niet.

Corners nog steeds op heuphoogte, zelfs een vrije trap aan de zijlijn 10 meter dichterbij de goal gaat nog steeds kansloos op kniehoogte. Kan daar niet op getraind worden?

Op het middenveld is een echte bikkelaar nodig. Een Wouters type, een stofzuiger.

-2    
Baosje

Filmpjes zijn niet meer via internet op Samsung tv te zien...is dat iets tijdelijks?

2    
Eddie_V

ik zie verkeerde foto's boven dit artikel en die van Ruud brood

-1    
Arie

Het probleem met Mounir is niet zozeer zijn wil en toewijding naar de club maar meer, wat is nou eigenlijk zijn positie? Komt op de flanken snelheid, op 10 handelingssnelheid en op het middenveld loopvermogen tekort. Dan kun je nog zo'n goed hart of hoe je het wil noemen hebben, maar wat kan hij nou eigenlijk echt goed. En dat bedoel ik niet als iets negatiefs, maar iets realistisch.

-1    
Belgische Naccer

Vriendelijke mannetje, maar geen speler die NAC beter maakt. Hetzelfde geldt voor Damen. Hier zouden we nog 2 degelijke vervangers voor moeten hebben. Dan kan Allouchi op de bank en af en toe als impuls gebracht worden met zijn enthousiasme.

Verder zie ik helaas geen rol voor hem. Is gewoon te licht, mist duelkracht (atlijd balverlies tegen een serieuze tegenstander) en meeverdedigen kan of doet hij niet.

Laad alle berichten na dit bericht in