Overal waar we komen

BSR TV: Ruud Brood na NAC - RWDM (3-0)

Das Phantom

NAC sloot vandaag de oefencampagne af door met 3-0 te winnen van het Belgische RWDM. In het Rat Verlegh Stadion zagen ongeveer 2000 supporters een moeizame eerste en beter tweede helft. Trainer Ruud Brood verscheen na afloop voor onze camera.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
25 Reacties
26    
sjef de gevulde koek

Ik heb hier de laatste tijd wat afgegeven op el allouchi. Ik wil hier toch even wat over zeggen nog. Heb vanuit meerdere bronnen vernomen dat vorige jaar El allouchi door onze jongens kali.kasteneer etc buitengesloten werd omdat hij toch wat andere opvattingen had. Zoals wel alles geven voor je club en na de trainers luisteren. Dit resulteerde dus in geen team meer en zakte daardoor het niveau dramatisch ook het spel van El Allouchi. Hij schijnt nu weer helemaal op te leven omdat gelukkig al onze klaplopers opgeflikkerd zijn. Moet zeggen de laatste 2 wedstrijden speelde hij zeer goed. Dit verklaard dus een hoop. Zo zie je maar wat voor tyfus bende het was en dat Kali natuurlijk hierdoor nooit meer een NAC shirt draagt en dat de rest al is opgeflikkerd en El Allouchi gebleven is.

23    
Rat0162

De kwaliteiten van Damen. Tja ik ben misschien maar een supportertje, maar ik heb ze in al die wedstrijden nog niet kunnen ontdekken.
Benieuwd wat komende week ons gaat brengen.

13    
Rubenac

Zegt weinig gekke en of domme dingen.
Hoop zo dat dogan uit voorzorg niet speels en blessure mee valt.

8    
F7 Gekkelijke

Prima stap.

Vet jasje btw! Als ze die eens gaan verkopen.

Ps: komt de “onthoudt gebruikersnaam” functie terug?

3    
Chris W.M.

Kloppen de geruchten dat Dogan een gebroken neus heeft? Of is het toch iets anders? Zou toch fijn zijn als hier iets meer duidelijkheid over komt. Vanuit NAC komt dat uiteraard niet, maar iemand Dogan gezien? Schijnt op de tribune te hebben gezeten. Liep hij op krukken, arm in een mitella, toch die gebroken neus?

10    
Wijnkunst

Brood geeft impliciet aan dat Damen erbij is voor de kwantiteit. M.a.w. zijn aanwezigheid wordt verklaard door een nog onvolledige selectie. Fijn dat het nu duidelijk is.

0    
FVBreda

@Wijnkunst

Heeft Brood al eerder aangegeven. Zegt niets over of hij nou wel of niet een contract krijgt. Momenteel met Ivan Ilic een 2de centrale middenvelder erbij. Mocht er niets beters komen dan Damen verwacht ik dat hij een contract krijgt. Aangezien een 3de en of zelfs 4de spelers wel handig is.

5    
Pizzabakker

Prima en heldere uitleg. Brood straalt toch heel iets anders uit dan na die laatste wedstrijden van vorig seizoen. Heeft er duidelijk veel zin.
Ben wel erg benieuwd welke ontwikkelingen komende week nog volgen. Hij lijkt toch wel aan te geven dat ze nog lang niet klaar zijn met het samenstellen van de selectie.
Wel fijn dat er nu al een basiself staat, al is die mager, waarmee we met een gerust hart de competitie kunnen starten.

5    
Tombola Breda

Kreeg hij het nu even benauwd bij de vraag over Glenn Middleton? Verder prima interview waarin hij redelijk veel heeft verduidelijkt. Het verhaal over Damen heeft hij wel even voor de spiegel staan oefenen volgens mij. Maar prima, ik kan er wel inkomen.

En mocht Damen een bescheiden contractje krijgen wordt het geen basisspeler maar back up in het geval van uitvallers. Kan ik mee leven.

En nu een kaarsje aansteken voor Dogan en hopen dat het meevalt.

6    
B

Bij de vraag over Grad zie je hem met zijn ogen even wegdraaien. Hier spreekt hij niet volledig de waarheid.
In tegenstelling tot andere maakt het me weinig uit wat ze met Grad doen. Als reserve kan je hem er mijn inziens wel bij hebben.
Maar NAC moet keuzes maken. Je kan niet op de selectie blijven wijzen. Of je haalt iemand anders of geeft Grad een contract. Volgens mij zijn er geen andere smaken.

Voor de rest een prima interview. Hoopte altijd voordat Brood daadwerkelijk de trainer was van NAC dat hij zou komen en onze Wenger zou gaan worden. Rust en stabiliteit met een herkenbare smoel! Eigenlijk hoop ik dit nog steeds want er staat wel iemand nu.

Laat het seizoen maar snel beginnen met of zonder Damen!

-2    
Briljante Belg

Ik peins dat NAC op 1 september al 12 punten heeft.

-2    
Maestro

Dogan gebroken kaak

0    
Ivo

RWDM was vorig seizoen een middenmotor in klasse 1A, het 3e niveau van Belgie, zeg maar onze 2e divisie. Semiprofs dus.

Dan zie je toch dat je de 1e helft niet de klasse op het veld hebt staan om het verschil te maken. Je geeft dankzij Olij-Riera-Monsalve-Verschueren weinig weg, maar alleen Verschueren bracht een paar keer gevaar in het spel.

De backs pakken we de hele flank mee, maar maken de actie niet of geven de voorzet niet. Als dat in oefenwedstrijden al niet gedurfd wordt, dan in de echte potten waarschijnlijk ook niet. Wat een verademing was het dat Schouten op rechts in het veld kwam. Met Ilic is dat een goed duo.

Op het middenveld vond ik van der Gaag en Damen matig spelen. Ze voegen allebei niet veel toe, vertraagden het spel te veel. RWDM had er weinig moeite mee. Toen in de 2e helft met de Ilic broers het tempo omhoog ging zag je meteen het verschil.

Aanvallend vond ik Boris toch een beetje door het ijs zakken. En Filipovic heeft moeite op de flank, is eigenlijk een spits. El Allouchi kan zijn spel pas spelen als er goede voetballers om hem heen staan. Misschien leeft hij dit seizoen toch weer wat op. Vond ik ook in de 2e helft beter dan in de 1e helft.

Brood koos toch voor een 4-3-3, tegen een zwakkere tegenstander kan dat, maar ik moet nog zien of dat tegen Cambuur of NEC gaat werken.

2    
Grote Smurf Zonder Baard

Het is nu ook wel duidelijk dat we het de 1e wedstrijd met deze mannen moeten gaan doen. Brood kan wel zeggen/hopen dat er er nog iets bij gaat komen, maar die krijgt hij natuurlijk nooit meer voor vrijdag ingepast in het elftal. Dus lijkt me echt wel dat hij de basis 11 voor vrijdag al in zijn hoofd heeft zitten.

2    
Kedu

Mashart vond ik een prima wedstrijd spelen. Dekte paar keer goed door waaruit ook een doelpunt viel. Ging vooral sterker spelen nadat ilic voor hem kwam te staan.

26    
sjef de gevulde koek

Ik heb hier de laatste tijd wat afgegeven op el allouchi. Ik wil hier toch even wat over zeggen nog. Heb vanuit meerdere bronnen vernomen dat vorige jaar El allouchi door onze jongens kali.kasteneer etc buitengesloten werd omdat hij toch wat andere opvattingen had. Zoals wel alles geven voor je club en na de trainers luisteren. Dit resulteerde dus in geen team meer en zakte daardoor het niveau dramatisch ook het spel van El Allouchi. Hij schijnt nu weer helemaal op te leven omdat gelukkig al onze klaplopers opgeflikkerd zijn. Moet zeggen de laatste 2 wedstrijden speelde hij zeer goed. Dit verklaard dus een hoop. Zo zie je maar wat voor tyfus bende het was en dat Kali natuurlijk hierdoor nooit meer een NAC shirt draagt en dat de rest al is opgeflikkerd en El Allouchi gebleven is.

3    
Scheppioni

Ik blijf het een uiterst vreemd verhaal vinden tussen trainer en td ! Geen normale situatie, los van of Damen nu wel in de breedte een versterking is of niet, hopelijk wordt dit geen slepend storend geval voor ons NAC !!

3    
Marti

SJEF De Gevulde KOEK , dit bericht aan ons hierboven siert je klasse

5    
Henri

JJammer datBrood eigenbelangen c.q familiebelangen prefereert boven de NAC belangen. Erg onprofessioneel dat een AD/TD en RVC dit accepteren. Er is toch niets groter dan de club?

9    
Fred1

Ik heb niets tegen Damen persoonlijk , ik erger me wel groen en geel aan zijn passieve houding en gebrek aan werkethos, zo moet je geen contract af willen dwingen. Waar is je zelfrespect? Je kunt het wenden of keren zoals je wilt maar er is geen enkele voetbaltechnische reden te bedenken om Damen een contract aan te bieden laat staan zo lang te “ testen “ , terwijl andere betere spelers binnen één week afgetest werden. Dat kan je aan de achterban nooit met droge ogen verkopen.
Het neemt onderhand belachelijke vormen aan. Dat hij uit Breda komt zal velen van ons worst wezen want dat heeft in dit geval geen enkele meerwaarde, zou hij het spelletje wel beheersen dan is het feit dat je Bredanaar bent mooi meegenomen maar niet meer dan dat. Damen heeft niet één keer laten zien een vechter en een winnaar te zijn en heeft niet één keer de mouwen opgestroopt en loopt zelfs ietwat arrogant over het veld als ware hij een gearriveerde vedette.
Hij heeft door zijn houding en gebrek aan inzet zijn schoonvader in een moeilijke positie gebracht ,die man moet straks een keuze maken tegen zijn zin in waardoor hij de hoon van elke weldenkende supporter over zich heen krijgt. Want dat hij dat ventje een contract wilt bezorgen staat eigenlijk wel vast en elke euro die je daar aan uitheeft is weggegooid geld.
Het heeft een grauwe sluier over de voorbereiding gegooid , TVDA had dit never nooit toe moeten staan natuurlijk.
Weg is weg , was niet goed genoeg voor NAC en Cambuur, en dan is hij dat luttele weken later ook niet plots, niemand had verder belangstelling dus zeker als je kampioen wilt worden moet je er zo iemand niet eens bij willen . Het zegt genoeg dat er 0,0 interesse is in hem, het zegt eigenlijk alles en geeft meteen aan , niet doen , afwijzen.
Op naar de competitie en geen randgebeuren meer.

0    
Kipiani

Met even adequaat functionerende RvC en directie gebeuren zaken als met Grad. Heeft allemaal met leiding en management te maken. En laat je daar nu juist in ons geval betrokken en verstandige NAC mensen voor nodig hebben. Zeker geen Edelenbos. Anders vraag dat op het kantoor in het stadion maar na.

0    
Kipiani

Gebeuren NIET !!!! Sorry.

4    
Fred1

@ Kipiani, we zouden zo veel kunnen zeggen waarbij mensen de schellen van de ogen vallen, maar je kan nu eenmaal niet alles op straat gooien zonder dat je daar mensen mee in diskrediet brengt die je in vertrouwen nemen. Dus vaak is het mondje dicht en op zijn hoogst een tipje oplichten van de sluier, zodat een goede verstaander weet hoe de vork in de steel zit en zelf een optelsommetjes maakt.
Het gevalletje Damen is het meest illustratieve aangaande het amateurisme binnen de club en het zwaar onderschatten van de intelligentie van de gemiddelde supporter.
Ik zie een peuter voor me die helemaal onder de slagroom zit en tegen zijn moeder zegt dat hij niet aan de taart heeft gezeten.

0    
Henri

Til vertrekt bij AZ. Misschien Damen iets???

0    
Braze

De TD is de baas van Trainer Brood. Als Brood gaat vechten met de TD om zijn schoonzoon een contract te geven moet hij snel tot de orde geroepen worden.

Werk voor de TD en als die Brood niet op zijn plaats krijgt moet de Directeur ingrijpen.


Wat nu bij NAC gebeurt kan echt niet. Brood moet werken met de spelers die onder contract staan.

Damen heeft zijn kans gehad bij Helmond en wist niet te overtuigen. Cambuur zag het ook niet in hem. NAC is geen opvanghuis van net niet spelers.

0    
den hulk

ruud brood we hebben al tien middenvelders misschien kan je vrouw reserve keepster worden kan ze de ballen tegenhouden blijft toch in de familie succes

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja