Overal waar we komen

BSR TV: Nick Olij na NAC - Go Ahead Eagles (1-1)

Italo

NAC speelde vandaag gelijk tegen de ploeg uit Deventer. Nick Olij moest vaak handelend optreden. Wij spraken hem over deze wedstrijd.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
15 Reacties
42    
NACBREDA

Topkeeper! Pakt vanavond toch weer een puntje hoor.. Elke week weer een verademing na die slappe tosti van vorig jaar!

1    
Prins flieger van UT kielegat

Was weer belangrijk voor het team maar die uittrappen naar de zijkant
Ik dacht ff dat hij les bij karelse gehad had

42    
NACBREDA

Topkeeper! Pakt vanavond toch weer een puntje hoor.. Elke week weer een verademing na die slappe tosti van vorig jaar!

9    
Wolfmanjack

Goede keeper maar die uittrappen. Allemaal kansloos. Al ligt dat ook aan al die slapzakken voorin. Van Hooijdonk. Elke bal springt 3 meter van zijn schoen. Overal te laat. En hij komt nooit voor zijn man. Wat een armoe

5    
Rechtsback

Een van de weinigen die, ondanks paar matige spelhervattingen, wel n voldoende scoorde vandaag. Prima redding nog vlak voor tijd.
Staat n goeie kop op !
Zekerheidje op de goal.

13    
Jan Bril

Prima keeper sterke zelfreflectie en geen platgeslagen interviews. Hopelijk kunnen we hem nog veel jaren in Breda bewonderen.

-12    
Henri

Was wel schuldig aan de tegengoal. Stond verkeerd opgesteld. Veel te veel naar zijn linker paal.

6    
The Cosmic Gate

Olij is tot op heden toch echt de beste keeper in tijden ! Wat een enorm verschil met die paardenlul van vorig jaar . Het is de hopen dat hij nog een paar jaar wil / zal blijven , want op hem kun je bouwen . Is eerlijk naar zichzelf en niet arrogant of wat (vooral als je dan denk aan alleen die arrogante kop van die zakkenvuller(s) van vorig jaar.

Het is echt gewoon klote dat de Spaanse jongens nu geblesseerd zijn . Maar in godsnaam hoe kan het weer zo zijn dat dat dat die gast van Gae er niet af moest met bordeaux rood , toch "schopt" hij iemand uit de wedstrijd (waarin de reactie na het incident van Riera boekdelen sprak) .
Deze pot had je gewoon WEER moeten winnen daar is geen enkele discussie over lijkt me, en weer gebeurt het niet .
Waarom is het niet verschil toch zo groot t.o.v. dinsdag ? Zal dit toch komen door een voetballende tegenstander ipv beuken / schoppen enz ?

Zonde !!!!!!

1    
NACHouten

Prima keeper, daar niet van hoor. Maar als je na 2 keer met de bal in je handen waarbij je het spel snel kunt hervatten, wacht en de bal op de grond legt om hem dan vervolgens kansloos naar de zijlijn te trappen en dat daarna nog twee keer doet, dan leer je echt niet van wat er fout gaat en scoor je gewoon een onvoldoende.

2    
ome cor

Olij is zelf-kritisch te dat siert hem enorm.
Of de goal houdbaar was of niet is achteraf gepraat, even als een slappe tosti en een paardenlul hier boven die de keeper van vorig seizoen er bij halen.

John Karelse was gisteren de keeper waar ik aan moest denken bij de ballen van Nick die niet aankwamen.
Net als John toen is Nick bloedje fanatiek en zoals het een keeper betaamt: een beetje gek.

Een gouden greep van NAC om hem naar Breda te halen.
Ondanks een paar tegengoals te veel in de laatste wedstrijden, die niet perse op zijn conto komen, is dit een keeper die wel eens een hele mooie carrière tegemoet kan gaan.-1    
Scheppioni

Aan deze keeper ligt het niet, deze staf krijgt het met te veel zand in de motor niet geolied aan de praat ! Wanneer met alle respect een go ahead met hoog druk zetten ons NAC lam legt, dan zijn er grote zorgen binnen onze mooie club !! Een overtuigende staf gaat dan met drie overtuigende verdedigers voetballen en laat geen onder de maat voetballende verdediger staan zoals al zo vaak !!!!

-3    
Scheppioni

Met zijn woorden/uitleg een man naar mijn hart, of ik mezelf hoor !

0    
D'n Beuk

Vind Olij een prima keeper voor NAC, en een verademing ten opzichte van die juffrouw die vorig jaar in de goal stond, het is dan ook te hopen dat ie nog een paar jaartjes blijft!

Alleen die uittrappen van hen zijn echt wel schrikbarend slecht, drie keer een bal naar links waar van Aanholt staat die eigenlik rechtsback is en dan nog 3x over de zijlijn schieten ...... dat kan en mag gewoon echt niet, van mij had Brood hem toen ook gelijk mogen wisselen!

Ik stoor me eigen ook enorm aan het populaire gedrag van deze jongen na de wedstrijden als ze het rondje langs de tribunes lopen, altijd een aantal meter achter de rest van de ploeg om zo de aandacht op zichzelf te vestigen!

-5    
Tuffie

Nog bedankt dat ik tijdens de wedstrijd weer lekker in de rook moest zitten,sfeerverhogend noemen ze dat

1    
Los Pollos Hermanos

Beste aankoop van NAC in jaren, deze jongen. Helaas volgend jaar alweer weg. Prima eredivisie keeper dit..en daar spelen wij volgend jaar niet. Die wordt weggekaapt door zo'n nietszeggende schijt club als Heracles, Twente of Heerenveen. Zonde.

2    
NACBREDA

@ome cor,

ben het volledig met je eens! Zijn uittrappen/voortzettingen waren niet best vrijdag, terwijl dit mijns inziens juist normaal gesproken één van zijn sterke punten is. Wellicht een mooi puntje om de komende weken weer mee aan de slag te gaan!
Hup Nick, hup NAC!

Laad alle berichten na dit bericht in