Overal waar we komen

BSR TV: Nick Olij na TOP Oss-NAC (0-1)

Da Pope

Met een aantal cruciale reddingen was Nick Olij vanavond belangrijk. De doelman behoedde zijn team voor een nederlaag en zag hoe Andrija Filipovic aan de andere kant de beslissende maakte. Wij spraken hem na afloop.

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
BSR TV: Ruud Brood na TOP Oss-NAC (0-1) 39 reacties
Terug naar overzicht
30 Reacties
44    
dbare

top gast dit! Eindelijk weer een betrouwbaar keeper en eerlijke, leuke gast

37    
Jim

Held

44    
dbare

top gast dit! Eindelijk weer een betrouwbaar keeper en eerlijke, leuke gast

24    
Buurman

Ik vraag me af of we met deze keeper vorig seizoen waren gedegradeerd ? Eindelijk weer een goeie keeper. Aan de ranglijst kun je zien dat de eerste twee plaatsen tussen 5 ploegen gaat. En daar zit NAC bij. Mogelijk wordt ons enorme thuis voordeel beslissend.

13    
Rechtsback

Eens met reactie Buurman . Stel dat we vorig jaar deze vent op goal hadden gehad.
Dan nog was t taai geweest maar had ons absoluut extra punten opgeleverd.
Nog even afgezien van de goede sfeer binnen een elftal die zo'n gast met zich m meebrengt.

16    
Breda

“Ff lekker 3 punten weggesmokkeld”

:-)

24    
Tp27

Hij zegt dat dit de eerste wedstrijd is waar hij echt belangrijk is geweest.. lulkoek..!
Tegen jong AZ houden zijn twee hele goede reddingen ons echt in de wedstrijd en doet al het hele seizoen echt goede dingen. Toppert!

17    
Speciemepper

Wat een klasbak is het 💛🖤

1    
Bommetje

Echt een leuke gast dit zeg!
Stand is wel enigzins vertekend gezien wedstrijdbeeld en tegenstanders, maar met Dogan en Bohui doen we we gewoon mee!

-31    
Jan Bril

Als Olij zo doorgaat hoeven we bij promotie in ieder geval geen nieuwe keeper te halen. Maar als ik naar het vertoonde spel kijk dan gaat VDA het heel druk krijgen als we promoveren.

En als we niet promoveren dan beveel ik de beelden met die Mexicaan bij Roda van harte aan voor van Aalst, van Weelde en Burema. Ook een methode om duidelijk te maken dat we onze club terug willen en vlug un bietje.

8    
Steven73

@bommetje, ervan uitgaande dat jong Utrecht wint dan heb je 3 van de top 5 tegenstanders gehad dus hoezo als je kijkt naar de tegenstanders. We gaan gewoon goed. Dus alleen de graafschap nog niet. En je word kampioen tegen de kleintjes.

2    
Scheppioni

Goed gekeept, goeie gast ! Contact met Ronald Koeman zegt ie 🤣🤣🤣 zal toch de zoon zijn neem ik aan! Het had verder zeker gescheeld buurman.

3    
The Cosmic Gate

Wat genot om z'n keeper bij ons NAC te zien praten enz ! Wat hebben we dan afgelopen jaren toch echt allemaal voorgeschoteld gehad zeg ! Heerlijke gast en ook nog een behoorlijk potje kan keepen !

2    
Sp1

Geen gelul, hij houdt gewoon de nul!

4    
Dun Diëe

Ben het eens met Nick. Het is kwaliteit om dit soort wedstrijden over de streep te trekken. Maar er moet wel wat beter gespeeld gaan worden.

5    
1 van de 2

Heerlijk zo wakker worden, niet goed spelen en in de blessuretijd scoren en 3 punten. En vanaf nu neemt van SvH de vrije trappen, volgende keer( thuis) vliegt ie wel binnen

1    
Tonboo

@Scheppioni,
De zoon van Ronald Koeman heet ook Ronald.

1    
Joop

In een woord een topgozer dit is ie
Mand die punten pakt

2    
ome cor

Een keeper die vertrouwen uitstraalt, coacht en punten kan pakken voor het team.
Als je hem hoort praten hoor je een enthousiaste professional. Van Leer bijvoorbeeld klonk meer als een über aardige buurman met een kantoorbaantje. Niks mis mee als dat zo was geweest, maar geen uitstraling voor een keeper.

Mooi ook zijn sympathie voor de club en collega's waar hij vorig seizoen mee werkte. Dat maakt de jongen menselijk.
Heeft alleen nog wat moeite met het
"bij NAC" eh... "bij ons" verhaal.

Zoals Bril stelt...bij promotie hoeven we niet naar een nieuwe keeper te zoeken, hoewel TvdA er een flinke zak centen niet voor af zal wijzen, denk ik.
Dat is een deel van zijn werk: geld verdienen.
De rest van de post van Bril was trouwens dom gebral....as usual.

0    
Belgische Naccer

Belangrijkste man van het veld gisteren. En wat is het toch fijn en belangrijk om een goede keeper te hebben. Dit scheelt gewoon minimaal 20 a 25 punten per jaar, tov die koekenbakker van vorig jaar...

Zo ook gisteren. Hij houdt ze tegen en wij maken er eentje! Noem het geluk, maar het is ook een kwaliteit. Natuurlijk is het spel op het middenveld en voorin nog niet goed...het wachten is op een fitte Dogan, dan zal dit beter worden.

Maar achterin zijn de zaakjes op orde en dat scheelt echt de helft!

HUP NAC! Nu winnen van NEC vrijdag.

1    
Scheppioni

Oke Tonboo daar was ik even niet van op de hoogte, excuses.

0    
Van "taajlaand

Heerlijk om zo'n keeper te hebben, een verademing ook om zo iemand voor de microfoon te hebben staan!
Ome Cor beschrijft ook precies het gevoel wat ik heb als ik hem hoor.
No noncence, eerlijk/reëel en zie hem ook wel als motivator richting het hele team.
Spreekt gelukkig ook normaal positief over zijn vorige werkgever en oud teamgenoten.

Blij dat we na vorig jaar zo'n gast op doel hebben staan.

Ben ook benieuwd nu naar de (kritische) reactie van Fred1, neemt ook nooit een blad voor de mond in zijn mening.

1    
FCSP

Heerlijke gast en goede keeper. Mooi om naar te luisteren. En ja, met hem waren we er vorig jaar ruim ingebleven. Gast past 100% bij NAC. Contract voor het leven, Tommeke?

-3    
willem 4,5

De eerste keeper na jaren die bij Jelle in de buurt komt, complimenten!

-1    
ome cor

@Willem 4,5
Het lijkt mij dat een keeper wel in de buurt van zijn keeperstrainer komt anders is het lastig trainen, dus helemaal gelijk ! :-P

Olij kan zich nog heel leuk gaan ontwikkelen. Zo lang hij zich maar niet laat verleiden om voor een leuke zak geld de bank warm te houden als 2e of 3e keeper bij een topclub.

0    
Pedr0tje

Deze man verdient zn song. Ala hij heeft een snor hij heeft geen haar....

-5    
willem 4,5

@ ome cor. Onze reacties schijnen nogal dikwijls als negatief worden ervaren. Als je iemand een compliment geeft krijg je zelfs duimpjes omlaag. Een aantal droeftoeters die alleen maar kunnen schelden en negatief commentaar plaatsen hebben natuurlijk niets anders te doen dan duimpjes omlaag geven of een scheldpartij te beginnen. Ik kan natuurlijk niet voor jou spreken maar ik sta daar ver boven en ik hoop jij ook.

6    
DunErwt

@willem2 4,5

Als je er dan boven staat waarom geef je er dan aandacht aan?
Zoveelste onzin die je weer uitkraamt
Huilie huillie om duimpjes zo triest

5    
Buurman

Inderdaad zijn die duimpjes onbelangrijk. Stel ik schrijf een goed onderbouwde scherpe reactie. Een aantal mensen trekken dit op hun fatsoen. Twintig duimpjes omlaag. Echter een paar weldenkende mensen weten het wel op waarde te waarderen. Zes duimpjes omhoog. Ik heb in dit geval genoeg aan de support van die zes. Daartegenover is een populistische reactie schrijven die dertig plus oplevert niet moeilijk. Kortom ; het is een graadmeter die niets zegt over de kwaliteit van de reactie.

-3    
willem 4,5

@ buurman. Klopt, het gaat me ook in principe niet om de duimpjes, zal me een zorg zijn. snap alleen niet als je iemand succes wenst of een compliment geeft er dan een duimpje omlaag komt, vind dat negatief om negatief te doen, maar goed, een aantal weten niet beter. Neem bijvoorbeeld Erwtje, die kan alleen maar schelden en lulpraat uit slaan, ook altijd op mijn reacties en die van ome cor, ook een van z,n favoriete schrijvers. Het maakt niet uit wat ik zeg, maar ja, van iemand met een IQ van 3,5 kun je dat natuurlijk verwachten.

0    
Tiny

Nick Olijk😉

Laad alle berichten na dit bericht in