Overal waar we komen

BSR TV: Ruud Brood na TOP Oss-NAC (0-1)

Da Pope

Het kostte wat moeite, maar uiteindelijk pakte zijn team de volle buit. Ruud Brood was na afloop niet tevreden met het spel, maar wel met de uitslag.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
BSR TV: Nick Olij na TOP Oss-NAC (0-1) 30 reacties
Volgend bericht
Fotoalbum: Top Oss-NAC (0-1) 4 reacties
Terug naar overzicht
39 Reacties
42    
DunErwt

Dat zware baal en k*t gevoel na een zuur verlies in de laaste minuten, dat gevoel geven wij onze tegenstander tegenwoordig!

Trots op onze strijders!!

16    
NAC4Ever

Hoe maakt niet uit, dit zijn de lekkerste zo in de laatste minuut.
Volgende week de periode pakken!💪

32    
Ivo

Weer een gouden wissel. Brood grijpt liever te snel in dan niet, en dat is goed. Daarmee geef je ook een signaal aan je team.

We winnen nu een paar keer moeizaam, maar die punten tellen ook. Zou wel leuk zijn om weer eens een keer een wedstrijd wat makkelijker over de streep te trekken. Maar ook overschatting dreigt. Volgende week NEC thuis, dat gaat lastig worden, die hebben nog een rekening te vereffenen tegen ons.

9    
Des NAC's

Wat ook alweer over de wissels van Ruud Brood? ;-)

8    
Mo

Nu nog een killerspits erbij in de winterstop, Ruud en we worden kampioen.

Doet ons NAC dat niet, dan weet ik het zo zeker nog niet!

42    
DunErwt

Dat zware baal en k*t gevoel na een zuur verlies in de laaste minuten, dat gevoel geven wij onze tegenstander tegenwoordig!

Trots op onze strijders!!

8    
Van "taajlaand

Reële antwoorden, gouden hand van wisselen en daardoor misschien geluk afgedwongen.
Ziet ook dat het niet best was, en er nog vele fouten te verbeteren zijn.

Voorlopig kan ik Brood niets verwijten, want ik had eerlijk gezegd best wel twijffels met zijn aanstelling, en het vast blijven houden aan de verzakers van het vorige seizoen.
Maar de winnende trainer "heeft (voorlopig),altijd gelijk, en blijft hij met dit team steeds in de laatste minuut/seconde winnen, mag hij volgend jaar al een plaatsje naast Vreven in het NAC musuem krijgen.

Maar, laten we dit weekend vooral genieten van de stand, waarbij we de laatste minuten van Volendam uit absoluut niet mogen vergeten!

0    
Juupke

Seuntjens eruit bij de Graafschap, beterschap! Come on NAC volgende week volle bak en wij supporten jullie om in ieder geval een periodetitel binnen te halen!!

5    
Jan Bril

Opstellingen en wissels worden niet altijd begrepen. Hij denkt er goed over na en heeft het gelijk aan zijn kant. En hij erkent dat het spel nog stukken beter moet. Terecht want er wordt te vaak naar de verkeerde kleur gespeeld.

-18    
Reflektor

Durf het bijna niet te zeggen , maar doe het toch, muhren had een jaartje kkd moeten spelen bij NAC .... kan er naast zitten, maar oh oh wat hebben ze met stokkers in huis gehaald 🙈.

12    
Tegel

Heerlijk zo het weekend beginnen! Vorig seizoen waren de weekenden toch wat zwaarder ;)

-6    
Scheppioni

Niks ten nadele van onze backs ? Ruudje toch ! As je zo begint valt die goal voor ons NAC eerder en voetbal je makkelijker, maar een winnende coach .......

10    
YellowBlack

NAC en periodetitels......
Kan me nog wel herinneren dat het nooit lukte.
Maar NEC thuis moet je gewoon winnen en heb er het volste vertrouwen in!

8    
Ernie

Wat mogen we toch in onze handjes wrijven met deze trainer. Laat hem eerst maar eens een jaar of 3 zijn werk doen, en ik weet zeker dat het dan goed komt.

8    
7Hills

Enorm blij dat deze wedstrijd 3 punten heeft opgeleverd. Oss heeft zo’n stugge ploeg, en hun 5-3-2 systeem (of 3-5-2 in balbezit) wijkt zo af van de standaard dat het enorm moeilijk tegen te voetballen is. Naar het spel moet je deze wedstrijd in mijn ogen ook niet kijken, het heeft 3 punten opgeleverd; klaar. Volgende wedstrijd tegen NEC zal ook weer een lastige worden, geen enkele club op de Graafschap en Cambuur wellicht na komt naar Breda om te voetballen. Maar zolang ze geduldig blijven en blijven voetballen komen de gaatjes vanzelf. Elke wedstrijd weer.

-22    
van Flieger

Ha, verfrissend, Ruud Brood TV.

Natuurlijk ook hier aan de Costa gisteravond een bescheiden gekte na de niet meer verwachte 0-1. Wat was het weer slecht. Opnieuw zo'n eerste helft die nergebs over ging en in de tweede dan ietsje beter maar voor het zelfde geld loop je in het mes.

Bij puntverlies was de ellende overigens groot geweest want de MC voor deze wedstrijd, door van Flieg vooraf onthuld, was 0-2 (tegen de nummer 13 van de KKD). Betekent dat we in totaal nog altijd 1 puntje achterstaan op schema. Dat DGS er nu 2 achterstaat is overigens hun probleem.

Enfin, Sjokkers wordt met de week ondraaglijker. Van Flieg gaf tijdens de voorbereiding al aan dat hij niks speciaals heeft en als hij dan ook nog uit vorm raakt is het helemaal niks. Wie binnen NAC voelt zich echt verantwoordelijk voor zijn komst ?

10    
Sp1

Ik zie toch echt een trainer die logische wissels toepast, die backs van Oss waren idd een paar keer goed door.
En NAC had daar op dat moment geen antwoord op.

Jammer dat Sydney niet het geluk had met de vrije trap, dan zie je zo'n pot toch iets anders. Desalniettemin voelt een 3 punter in de laatste minuut ook lekker.

9    
FVBreda

@Reflektor

100x liever Stokkers uit vorm dan Muhren in vorm in dit NAC. By far de meest mislukte speler die ik in 13 jaar bij NAC heb zien rondlopen.

Zolang Stokkers keihard blijft werken is er niets aan de hand. Los van het vele balverlies (ver van de 16?) is de aanvoer ri Stokkers zeer schraal. Dit terwijl zijn loopacties er wel goed uit zien.

3    
Cees

Het moge inmiddels duidelijk zijn, goed voetbal is in de KKD-competitie niet perse nodig. Zorg dat je verdedigend telkens goed staat, en straf bij de tegenstander de fouten af, die op dit niveau elke wedstrijd onherroepelijk komen.

Blijf je dat structureel goed, doen, kom je erg ver. Anders krijg je ook tikken.

Wat ranglijstjournalistiek betreft zit NAC op koers, qua veldspel dik onvoldoende, maar je komt er mee weg, als je bovenstaande goed blijft doen.

Tja, blijf ten eerste bovenstaande doen, tracht wel het veldspel te verbeteren, want dat is dik onder de maat.

Ik vraag me wel af, zou je onverhoopt promoveren, wat met deze selectie te doen? Maar NAC kennende, dat zien we “dan” wel weer.

5    
sjef de gevulde koek

Goede morgen, na gister nu even relativeren. Het was weer niet best en moest uit de tenen komen. Dat dat gebeurt is natuurlijk geen toeval. Nac bleef gaan tot de laatste seconde en dat is te prijzen. Zo haal je veel seizoen veel punten binnen met deze instelling. Je ziet ook dat elke week wel iemand punten laat liggen. Verschil is allemaal niet zo groot. Ik dnek dat we 1 iemand in het speciaal ook moeten bedanken en dat is onze keeper. Die gewoon gister 3 punten pakt met 2 top reddingen anders verlies je gewoon die wedstrijd. Feit is dat we nog geen zware uitwedstrijd hebben gehad. en Exselsior Cambuur en volgende week NEC thuis hebben gehad. Als we zo spelen als gister en de laatste weken moet je eerlijk zijn en ga je uit bij die ploegen niet winnen. We missen nog 2 basis spelers. Buiten alles genieten en op na vrijdag weer waar we van NEC gaan winnen want thuis zullen we dit jaar weinig tot geen punten laten liggen.

-14    
Brabo F1

hoe speelde Boudsaid? Frapant detail. Hij komt erbij en NAC scoort. Waarom geen basisplaats? Te grote mond tegen staf?

15    
Chris W.M.

Kan me nog goed herinneren dat PSV 2 jaar geleden kampioen werd en dat seizoen bovengemiddeld vaak in de laatste minuten scoorde. Brood was toen assistent. Zal wel toeval zijn, maar opvallend is het wel.

-2    
[email protected]©

Met iets minder geluk in de laatste minuten hadden we nu een punt of 6 minder en zag de wereld en de positie van TvdA er een stuk anders uit.

Het scorend vermogen van het elftal is wel een probleem. Want ook tegen matige tegenstanders winnen we niet overtuigend met 4-0. We staan bovenaan, maar we zijn nog lang geen kampioen.

7    
Nr.20

Man wat kunnen sommige hier toch negatief zijn. Wat als Olij dit, wat als stokkers dat.......boeien man 3 punten is wat telt. Lekker hoor weer een overwinning na een week slap geouwehoer van sommige ‘kenners’ die zichzelf zo geweldig vinden. Man wat moet dat moeilijk zijn om je verhaal met
10x de zin erin ‘want ik zei het toch...’ niet te kunnen posten omdat NAC WEER WINT.

2    
Nachoreca1

Ben erg blij met de driepunter uiteraard maar uitwedstrijden tegen de top 5 in deze competitie redden we niet ben ik bang. Maar laat me graag verrassen. Vrijdag nec maar eens zien te verslaan...ook niet makkelijk. Maar desalniettemin weer een goed voetbal weekend! Come on nac

7    
Wanny

Als je dit soort wedstrijdjes bijna allemaal wint en thuis tegen de concurrenten ook, dan kun je je wel wat uitnederlagen permitteren.

12    
Stoep

Ik begin me toch af te vragen wat sommige toeschouwers nog bij NAC doen. Zoals jullie het omschrijven moet je een seizoenkaart van MC nemen. Daar zie de silva's, de bruine, etc. Dit is NAC in de KKD, dat zijn bijna altijd lelijke wedstrijden en moeizame overwinningen. Dit is een totaal nieuwe ploeg die zeker 1 jaar nodig heeft om automatismen op te bouwen. Dat jaar hebben ze niet, dus moet alles op inzet gebeuren. Dit kaliber spelers is niet van het niveau (uitzonderingen daargelaten) die automatisch inpassen in een elftal. Dat heeft tijd nodig. Dit is de beste start ever van NAC maar toch klagen. Ja, stokkers moet scoren maar werkt hard. Ja het elftal is niet altijd creatief, maar alle creatieve spelers zijn heel jong en dus wisselvallig. Keeper en cv's zijn heel goed en geven weinig weg. Middenveld is ok, hopelijk sluit azzagiri daar lopende seizoen aan (is denk ik ontbrekende schakel in omschakeling). Aanval hebben we veel opties. Zodra de juiste combi gevonden is waarin spelers vertrouwen hebben kan je wel eens een 2de seizoenhelft hebben die heel lekker is. Maar bovenal voetbal in de KKD blijft onvoorspelbaar. Je kan ook zomaar 4/5 worden, maar dit geldt ook voor excelsior en alle anderen. Paar blessures/mindere wedstrijden en je staat zo weer wat lager. Zeker uitwedstrijden win je niet zomaar aangezien de meeste elftallen tegen ons en de graafschap gewoon voor 1 punt gaan.

-3    
Signase

Ivo op 23.33:

"Zou wel leuk zijn om weer eens een keer een wedstrijd wat makkelijker over de streep te trekken."
Helemaal mee eens. Tuurlijk, ik vind het geweldig om te zien hoe NAC een paar wedstrijden in de laatste fase van de match beslist heeft. Maar dat was steeds na omzettingen. Nu kun je zeggen: Brood heeft er kijk op en heeft een goede hand van wisselen. En NAC heeft een brede selectie die meerdere systemen kan spelen. Dat is zeker na de jaren met Vreven en VDG een verademing. Aan de andere kant: als het steeds van die omzettingen moet komen, waar schort het dan in beginsel aan? Kwaliteit? Aan een tegenstander die niet 'voetbalt' en alles dichtgooit? Of is bovenstaande een gevolg van de kleine verschillen in de KKD?

Hoe dan ook: NAC staat bovenaan. Wat een lekker gevoel.

17    
Des NAC's

Ik zie hierboven een half jaar na dato nog steeds dat Muhren een topic is. In his defense, de man kwam uit een totaal verziekte situatie in een nóg verziekter team vorig jaar. Is ie blijkbaar gevoelig voor (net als anderen bv. El Al). Zullen we dat boek nu eens sluiten?

6    
ome cor

Een hele nieuwe groep, jonge gasten die nog veel moeten leren, kunstgras, meer dan 10k toeschouwers minder dan thuis (maar wel een enthousiast uitvak), teamspirit, geen aansprekend affiche in Bredase ogen, een groep zonder sterallures, slordigheid, een groep die weet waar de letters NOAD voor staan, nog in ontwikkeling, wilskracht, fouten maken, een trainer die durft te kiezen, een keeper met uitstraling......


Het mooiste is natuurlijk dat je club altijd goed en mooi voetbal speelt én wint. Maar dit is NAC en dat hebben we hier nog nooit gehad.
Dit NAC is zo'n verademing tov vorig seizoen.
Als het niet goed is en je wint toch dan sta je zo maar op de eerste plaats.
Hulde voor Ruud Brood die echt wel de juiste man voor dit NAC is !

3    
Steefl

Qua punten de beste competitiestart allertijden voor NAC maar sommigen leggen uit dat we achterlopen op schema.(dat andere ploegen nog verder achterlopen op dat fictieve schema is niet belangrijk, want dan heeft hij niets te klagen).
Hilarisch.

-13    
van Flieger

Jammer dat vandaag en ook gisteren weer allerlei lieden een last minute 0-1 bij de nummer 13 van Keukendivisie gebruiken om hun gram te halen en hun gevoelens van blanke haat jegens medesupporters de vrije loop menen te moeten geven. De schandalige degradatie van afgelopen seizoen, hun 2e binnen 4 jaar, heeft blijkbaar een enorme krater geslagen in hun persoonlijkheidjes: hun mislukte redderssyndroom.

Jachthaven baai Moraira, lunch.

6    
ome cor

Jammer dat sommige, so called supporters, altijd weer moeten melden waar hun lelijk tronie te bewonderen is op het moment van schrijven.

Jammer dat sommige mensen hun eeuwige gezaag en gezeur zoveel belangrijker vinden dan een keer iets positiefs over NAC te typen.

Jammer dat in de ene discussie kunstgras waardeloos is en slecht voor de spelers, dat voetballen in de eerste divisie lastiger is dan in de eredivisie en dat kleine clubs altijd extra gemotiveerd goed willen presteren tegen een grotere club..... en in een ander topic dan als lullige en veel te makkelijke conclusie komt dat we maar gewoon even hadden moeten winnen.

Jammer dat het bij andere clubs goed is wanneer ze zelfs met slechter voetbal toch de driepunters blijven noteren en dat het bij NAC het accent dan niet op de punten mag liggen maar op het voetbal wordt geplakt.

Je zou zo iemand z'n sigaar dwars in z'n......... enfin, u weet wat ik bedoel.

0    
Buurman

Als je nummer 1 staat gewoon ervan genieten. Kijk je naar de stand en het voetbal van NAC dan eindig je met wat geluk nummer 1 of 2. Gaat het wat tegen zitten dan word je nummer 5 en mag je aan de loterij meedoen. We hebben nu wel een selectie die graag werkt. En Ruudje Brood is zo’n gast die voor het geluk geboren is. Altijd uiteindelijk toch de wind in de rug en 95 procent van de mensen mag hem graag. Je hebt ook zoiets als een geluks- en gunfactor. Volgende week een mooi affiche , tegen NEC is een klassieker. Thuis zit een driepunter er in.

11    
leeuw

Flieger, waarom zou jij wel haatprediker mogen zijn jegens de 3 ? en waarom anderen niet zich mogen uiten jegens U die alleen maar zijn rancune uit middels eeuwig geklaag en gejammer dat hier wordt neergeplempt?

Maar is dat niet toevallig, ik ben nu ook in Moraira waar is veel kom om een hapje te doen bij het restaurant van een neefje van me.
Wil jij mij ontmoeten........?

7    
D’n Dijk

Dat winnen in de laatste minuten is geen geluk !

Alle keren was NAC de tegenstander al zo aan het kraken dat de goal wel moest vallen !

Gisteren had de vrije trap van van Hooijdonk er bijvoorbeeld normaal gesproken gewoon ingegaan .

In de andere wedstrijden waren er ook ballen op de paal en de lat.

Met alles als geluk af doen doe je deze ploeg zwaar tekort.

Natuurlijk valt er nog genoeg te verbeteren , maar dat is nou net het mooie .
Ondanks dat er genoeg beter kan staan we bovenaan , dus let wat er gaat gebeuren als we compleet zijn en iedereen nog beter op elkaar is ingespeeld !

Niet doemdenken want deze ploeg gaat nog mooie dingen doen !

1    
Atleet

Das praat D’n dijk ... volledig mee eens

1    
Man die niet van gezeik en van vliegers houdt

Lieve Flieger,

Help ons van je te blijven houden.
Gal op TD's, Aandeelhouders, Clubraden, Museum vrijwilligers, Gazonmaaiers, RvB's, Scorpions, Beleid, Depla en de rest van de wereld.
Maar laat de individuele spelers met rust. Daar moeten we het van hebben en van onderbuikkritiek wordt niemand beter.


-3    
van Flieger

Man etc - dat is een fair en redelijk verzoek. Gal spuwen op spelers is niet van Flieg's corebusiness, alhoewel van Flieg zich soms kapot kan ergeren aan spelers zoals de mug en de gehaalde spits. Van Flieg is verder prima te spreken over Ivan Ilic en Noblejas. De rest is overall toch erg bescheiden, maar dat heeft dan weer te maken met het te lage budget dat de aandeelhouders als sluitpost op de begroting hebben bepaald. Dat is een aanfluiting en je riskeert daarmee een terugkeer naar de ere, vandaar van Flieg's adagium: we hebben alleen Ruud Brood.

0    
Gvd

@D’n dijk, prima gesproken.
NAC blijkt het langer vol te Kinney houden dan de tegenstanders. Dat heeft een aantal gouden punten opgeleverd.

Laad alle berichten na dit bericht in