Wij gaan niet opzij

BSR TV: Othmane Boussaid na NAC - Excelsior (2-1)

LarsW

Othmane Boussaid begon vandaag op de bank, maar onderscheidde zich later door de assist te geven op matchwinner Sydney van Hooijdonk. We spraken de Belg na de wedstrijd over dat beslissende moment.

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Liveblog: NAC - Excelsior 84 reacties
21 Reacties
44   7  
Sjak

Eej Hansje Deelen, reageer hier eens op, herinner je nog aan een berichtje van je LUL:

van Flieger
20 September 2019, 12:48

Wat is dan de restwaarde van die van Utrecht gehuurde mug die niet steekt ??

Nou hij steekt genoeg, met afstand de beste van het veld. Sisney kan scoren door hem, niks meer en niks minder..

44   7  
Sjak

Eej Hansje Deelen, reageer hier eens op, herinner je nog aan een berichtje van je LUL:

van Flieger
20 September 2019, 12:48

Wat is dan de restwaarde van die van Utrecht gehuurde mug die niet steekt ??

Nou hij steekt genoeg, met afstand de beste van het veld. Sisney kan scoren door hem, niks meer en niks minder..

17   7  
ome cor

Ik zag net een sneue man met een sigaar bij de weekend apotheek staan.

Was zich helemaal aan het insmeren met de zojuist aangeschafte Autan.

6   2  
Johan o

Ik ben niet altijd positief over hem. Maar complimenten hij viel lekker in ..

32   2  
Breda

Ik snapte echt niks van die wissel. Riera er uit... maar wat heeft Brood gelijk gekregen.

En natuurlijk is 1 overwinning meer waard dan 2x gelijk. Ballen getoond.

Boussaid viel geweldig in. Ik had nooit Riera er uit gehaald. Gelukkig ben ik geen trainer.

23   1  
Bettiakumai

Haha nou dat was een kort interview. Vind Boussaidi wel een van de weinige met dreiging. Behendige Gozert en leuk om naar te kijken. Hoor op de bside alleen maar dat hij 54kg weegt, maar ik vond het een verrijking tov tikkie-terug-spelers. Hup NAC

13   1  
Cees

Ere wie ere toekomt, Boussaid gaf swung aan het aanvalsplan van NAC. Keurig gedaan. Een impuls die hard nodig was.

7   2  
David

Ja, hij is fysiek helemaal niks. Maar heerlijk wat een techniek, balgevoel en overzicht Boussaid heeft. En dan ook nog zoveel in gif in zijn spel! Hij is nog jong dus tuurlijk lukt niet alles maar dit is wel echt een speler waar ik van kan genieten

7   31  
Jan Bril

@kinderkaartje dat kun je niet maken.

Ik sprak vanavond Dutchbird, die is voor veel minder geband en is helemaal klaar met BSR. Hij was behoorlijk pissed op da Pope die blijkbaar vragen onbeantwoord laat. Na drie pils Werd hij weer wat milder en na 2-1 was Brood zijn held.

34   6  
Kinderkaartje

Beste Jan Bril

Tuurlijk kan ik dat maken. Als je de verhaaltjes van de afgelopen week van je vriendje Flieger terug leest snap je namelijk precies waar mijn zinnetjes vandaan komen.

En dan oproepen tot een ban? Come on, Hansje, euh sorry, Jantje. Dat zou jij toch nooit doen?

En al zou ik een ban krijgen, I could not care less. Ik reageer nauwelijks meer op deze site, omdat mijn plezier me een beetje ontnomen wordt door ene Flieger en zijn alter ego Jantje B.

Dus kan ik bij het neerzetten van een dergelijk fabeltje een glimlach niet onderdrukken.

Fijne avond. Geniet van de drie punten.

10   3  
Michel

Inderdaad komen Kinderkaartjes woorden rechtstreeks uit een denigrerende post van Van Flieger over Othmane, verzint ie zelf niet en nu is het opeens ‘not done’.

Othmane kan goed voetballen en voor zijn speelstijl heeft hij dit postuur nodig. Natuurlijk zijn er ook wedstrijden waarin ie niet de held zal zijn maar iedereen wil dreiging en voetbalvernuft toch? Anders kijk je maar naar darts als je dikke mannen wil zien ?

11   0  
Nonkel Frans

Chapeau voor Othmane - verdient net zo zeer een stadionbrede yell als de Sydney.

5   0  
Sp1

Voor dit soort spelers kom ik naar het stadion, heerlijke akties!

7   5  
Scheppioni

????? Kinderkaartje, kom niet meet bij ! Over Boussaid, hij viel geweldig in, tegen cambuur vond ik hem nog wat druistig maar nu zeer prima !!!! Goed speulerke !

6   4  
willem 4,5

@ Sjak, Inderdaad, onze zichzelf benoemde pseudo intellectueel lult maar een eind in de ruimte. Dit alleen om onrust te zaaien. Door zo'n uitspraak en nog honderden andere is hij verworden tot een tandloze tijger die het ene lulverhaal na het andere op deze site slingert , medelijden is het enige wat rest. Voor de rest niet de moeite waard om naar te kijken, onbenullen moet je met rust laten en hopen dat ze op een gegeven moment het 'licht' gaan zien en dan voorgoed verdwijnen!

2   3  
Balletje

Waarom moet elke voetballer 2 meter en een beer zijn? Genoten van deze jongen. El A geeft rust op t veld, volgende keer laten staan denk ik.

7   23  
van Flieger

Leugens verspreiden en onafhankelijke NACmensen proberen te beschadigen is niet opgevoerd in de lijst van deze site als "verbod". Dus mag het en gebeurt het. En altijd door dezelfde types, die zelf nooit iets bijdragen en waarschijnlijk ook geen NAC supporter zijn. Van Flieg is zo'n beetje de enige die niet anoniem zijn mening geeft. Dit soort types is blijkbaar ten diepste gekrenkt, verzuurd tot in de liezen en van blinde haat doordrenkt dat ze rond middernacht nog een tirade tegen van Flieg gaan lopen afsteken. Tegen de zelfde van Flieg die hier aan de Costa nog een mooie sigaar in de brand steekt na een rondje fietsen langs de middellandse zee.

Terug naar de mug, hij viel verdienstelijk in. Filipovic niet.

14   5  
Voske

@Fliegermans

Ik heb jouw post echt drie keer moeten lezen. Dit komt dus uit het toetsenbord van iemand die hier al jaren aan de lopende band mensen uitscheldt, beledigt en keer op keer met insinuaties komt die hooguit 1 op de 10 keer ook daadwerkelijk zo blijken te zijn. Dan ben je geen connaisseur, dan doe je maar een dotje. En ben je wel de laatste die mag bepalen wat wel en geen echte NAC-supporter is.

Maar mijn ogen verzwikte zich helemaal bij de opmerking over dat "mensen die nooit iets bijdragen". Jij bent ALTIJD negatief. Komt nooit met een alternatief voor dingen, alleen maar bashen. Dat noem ik niet bijdragen, dat noem ik afbreken.

Hier wel altijd om je heen schoppen maar als je een tikkie krijgt huilie huilie doen. Bahbah.

5   5  
willem 4,5

Hou je stuur recht en flikker niet in het water, er zitten veel kwallen daar in de zee.

5   5  
Van "taajlaand

Genoten van Boussaid, de doelpunten én vooral de overwinning!

Het voetbal is nog verre van goed, maar had van Excelsior ook meer verwacht.
Denk dat we nog vele van dit soort wedstrijden gaan krijgen, waarbij we mogen hopen dat we dankzij dit soort overwinningen bij de eerste twee blijven, of geraken op het eind.

De hetse tegen 'onze' Fliegermans loopt m.i. nu wél een beetje de spuigaten uit.
Valt veel in herhaling, kleineert inderdaat sommige mensen en komt arrogant over, maar blijft wél zijn mening geven, en geeft tegenwoordig al antwoordt op vragen of reacties richting hem.
Het commentaar op hem, of vragen om 'een ban' mag van mij iets genunaceerder.
Maar dat is dan weer mijn mening....

5   2  
Hugo

Het moet zijn Boussaid viel geweldig in. Kantelpunt in de wedstrijd. Filipovic deed het ook niet onaardig. Verdienstelijk. Ik kijk graag naar dit NAC. Vecht voor iedere meter, werkt voor elkaar en probeert een goal te maken. Ze zullen heus nog wel een keer op de bek gaan. Dat is dan zo. Hup NAC

1   3  
Belgische Naccer

Deze jongen heeft alles wat Allouchi niet heeft...

Een continue dreiging naar voren en kan zelf een man passeren...en heeft daar, zoals Allouchi, geen 3 andere spelers voor nodig...

Van mij mag hij in de basis ten koste van El Allouchi. En als Monsalve terug is, mag Anholt er ook uit van mij.

Ik vond Mashart gisteren beter dan Anholt. En ik denk dat Brood dit ook langzamerhand doorkrijgt. Hij wisselde Tikkie Terug, Tikkie Breed, Allouchi gisteren terecht!

Er wordt echt meer gevraagd dan dat. We hebben echt wel een paar leuke spelertjes. En godver wat ben ik blij met onze KEEPER! Die straalt rust uit, leiderschap, bravoure en wil iedere wedstrijd winnen. Dat hebben we ook lang niet gezien na 3 jaar angsthazen in het doel.

Het enige wat ik mis, is wat balvastheid op het middenveld. Een type Schreuder....dat zou het leven wat gemakkelijker maken voor dit NAC. Maar misschien dat Dogan die kan invullen als hij terug is, door hem achter de spitsen te zetten.

Maar zeer knappe overwinning hoor. Als ze dit volhouden moet de 2e plek haalbaar zijn.

Laad alle berichten na dit bericht in