Overal waar we komen

BSR TV: Sydney van Hooijdonk na NAC - Excelsior (2-1)

LarsW

Twee doelpunten tegen Jong AZ bezorgde NAC de winst, vier dagen later is Van Hooijdonk opnieuw matchwinner. Het zijn mooie dagen voor de jonge spits, die ons uitgebreid te woord stond na de wedstrijd tegen Excelsior.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
28 Reacties
56    
Geeltje

Jongensdroom, dat hij er vooral van mag genieten!

Doen wij ook!

20    
Molenschot Loco

Gun het je van harte...zeker omdat je het aan je opa opdraagt..

17    
Johan o

Mooi man... keep up the good work Sidney!

18    
Heksenketel

Sorry luitjes, ik zeg niks want ik ben mijn stem na vanavond kwijt...heb genoten! Wat een werklust!

26    
Hènkes

Door veel mensen bekritiseerd. Leuk en goed dat hij nu wederom belangrijk is.
Met kippenvel zie ik dan net staan op nostalgisch teletekst de naam van Hooijdonk. En dan gaan gelijk mijn gedachten terug maar begin jaren 90, waar zo vaak op het nostalgische teletekst die naam prijkte.

11    
ome cor

Jammer dat Stokkers nog niet kan brengen wat we van hem hoopte te zien. Hopelijk ontwikkelt hij zich snel.

Sydney heeft in elk geval zijn momenten gepakt. Hopelijk zet hij de stijgende lijn voort.

Lekker hoor, na zo'n gezapige eerste helft toch nog zoveel passie te zien die uiteindelijk NAC naar de winst heeft geleid.

25    
7Hills

Als we Seuntjens hadden gehad denk ik niet dat we zo hadden kunnen genieten van Sydney. Nu doortrekken!

8    
NAC4Ever

Het is hem gegund, geniet er van!
Hup NAC!

34    
Cees

Tot kort was mijn mening over Van Hooijdonk simpel, niet geschikt voor het betaald voetbal. Afgelopen week, uit AZ, tweede helft tegen Excelsior zet hij mij aan het denken.

De tweede goal bijv. was tezamen met Stokkers een goed uitgekiende loopactie, kijk de beelden maar eens na. Verder de bal op Ilic, ook is hij betreft de ruimtelijke kaats nuttig gebleken in deze duels. Betreft nuttige looplijnen met collega-spelers is mij nog niets opzichtigs opgevallen, maar?

Ik zou zeggen Sydney, ga zo door en laat in de toekomst zien dat ik er toch echt naast zat met mijn mening.

9    
GB

Mooie uitslag maar was qua spel af en toe niet best, balaannames, passing, er valt nog een hoop te winnen. Maar wel heerlijke punten!!! Ik wil toch ook noemen Othmanse Boussaid, wat een werklust, constant gevaarlijk en houdt veel mensen bezig, naast de gebroeders Ilic en van Hooijdonk een klasse apart en dat al meerdere keren. Stokkers brengt t nog niet, vaak te laat en geen goed spelinzicht, maar dat is mijn mening. Maar vooral Boussaid valt mij zeer op en mag wel eens wat meer in het voetlicht staat me dunkt. Denk dat we nog goed kunnen verbeteren, is ook nodig gezien de Graafschap. Das een voorbeeld qua spel, tactiek en vooral uitvoering. Maar voorlopig eerst maar s ff nagenieten, was toch een zespunter vanavond!

U zijt gegroet!

1    
Ad B uit Roosendaal

Een schitterende overwinning.

Prachtig voor Van Hooijdonk, voor NAC, voor ons en met heel veel dank aan invaller Boussaid. Een fantastische actie van hem met een perfecte voorzet.

Boussaid creëert kansen en daar ontbrak het van tevoren aan.

Ik vond de wissels ongelukkig, maar de punten zijn binnen.

0    
Brabo F1

Exelsior stond net als Cambuur beter. 1 ste helft was een draak en ik vroeg me af waar ik naar zat te kijken.
Ben blij met de overwinning maar zie geen kampioensteam. Dan moet het nauwkeuriger ( L. Ilic , Verschueren en Stokkers ) en iets directer naar voren.
Boussaid geweldig. Bracht wat NAC miste. Ook ons keepertje weer zeer belangrijk. Hield NAC een pazr keer in de wedstrijd.

6    
RV

Ik vond de tactische keuze van Brood wel goed om Stokkers wat meer op 10 te zetten en van Hooijdonk in de spits. Maar toch kom je met beide heren iets te weinig aan voetballen toe om gevaarlijk te zijn voor de goal. Sydney werkt en sleurt wel wat maar is (zeker tegen een Fischer) geen speler om de bal lekker in te spelen. Maar dat komt wel, hij is al best fysiek voor zijn leeftijd.

Sydney heeft als echte spits dan eerder het vermogen om een goal te maken dan Stokkers. Het is allemaal erg slap en lafjes, gaat geen kopduels aan, dat past niet binnen het huidige NAC. Het is niet dat hij zijn best niet doet maar het is hetzelfde als dat je gaat verlangen van Seuntjens of Vloet dat ze altijd maar die arbeid leveren, ze hebben dat gewoon niet in zich.

Ik zou zo graag Luka Ilic eens echt als nummer 10 zien als Dogan niet fit wordt. Gewoon een wedstrijd of 10 achter elkaar, dan gaat die ook veel beter renderen dan nu.

-3    
Jan Bril

Sidney snoert zijn criticasters de mond net zoals die van RBC afkomstige naamgenoot dat 30 jaar geleden deed.

11    
Nr. 20

Klasse Sydney. Is je gegund en jij bent NAC!! Echt knap wat je nu al laat zien. En mooi ook naar al die betweters hier!

3    
SjorsNAC

Het is hem van harte gegund, ik had het niet meer verwacht. Mooi die emotie en blijdschap. Hou dit vast.

3    
Prager

@ Jan Bril,

Ik geen geen Sidney van RBC die dertig jaar geleden bij NAC speelde? 🤔

1    
Scheppioni

Mooi man ! Ook voor vader Pi-air !!
Het blijft gewoon ook een jochie van de club ! Ga zo door !!!

8    
Sp1

Dit is gewoon 1 op 1 hoe zijn vader bij NAC begon... Vergruist en opgehemeld. Sydney laat zien dat je met Noad heel belangrijk kan zijn.

2    
Dos

Jan Bril

Laten we inderdaad hopen dat hij doet wat zijn vader ook deed. Weet ook nog goed toen Pierre van Hooydonk van RBC over kwam dat hij de eerste wedstrijden alles behalve populair was, tot dat hij ging scoren.. De rest is geschiedenis.

3    
SJOENK

Zo fucking trots op je boyke!!! Op karakter gewonnen, verdiend!!!

4    
Arie

Mooi ook dat je in zijn interviews de combinatie ziet van jongetje, man en supporter. Iedereen de mond snoeren.

5    
Judge M.

Die goal maakte een hoop goed. Eigenlijk hadden de verdedigers van Excelsior de hele wedstrijd geen kind aan hem met zijn slechte balaannames en veel verloren duels doordat de verdedigers hem slim blokten of met een klein duwtje uit balans brachten bij luchtduels.

Maar goed, hij doet nu eindelijk wat een spits moet doen: scoren! De overige slimmigheidjes die leert hij nog wel, hij is pas 19 per slot van rekening. De komst van Boussaid gaf een hoop extra scherpe passjes waar het in de eerste helft hopeloos was met de lange ballen. Dat kan nog een leuk koppel worden!

Daarnaast: aangenaam kennus gemaakt te hebben met ons aller Das Phantom en gevolg! Als we het over NOAD hebben..

-4    
van Flieger

Sydney en Seuntjens voorin mocht niet van VDA, die Brood en Maas nog even medeverantwoordelijk wilde maken. Nee, we moesten Sjokkers hebben. Man man man, niet om aan te zien. Ivan Ilic liet op de 1e training in Oudenbosch al zien de beste van het hele stel te zijn. Moet alleen oppassen dat het niet een keer rood wordt. Ivan I speelt overigens niet dankzij VDA bij NAC, laat dat duidelijk zijn.

Dan Nacho. Werd totaal niet gemist. Noblejas straalt in alles uit een centrale verdediger te zijn en geen back. Die vent is bruikbaar, maar liever niet als back.

Costa, Fussballbundesligakonferenz op Sky.

0    
Ernie

Gun het die jongen van harte. Is pas 19 dus kan alleen maar beter worden. Van mij mag meer eigen jeugd een kans krijgen.

0    
Ijpe;laar

SVH van harte, ik moet bekennen dat ik dit niet verwacht had! Gun het je niettemin van harte , geniet van dit moment, kul!
Geef jonge gasten de tijd en het voordeel van de twijfel. Wispelturigheid qua presteren hoort in deze fase van je voetbalcarriere! Hup NAC.
Kippevelmoment als ik je interactie zie met de Bside na afloop van de wedstrijd!

-1    
Brecht

Mooie goal van Sydney na knap werk van Boussaid. De rest van de wedstrijd was hij echter compleet onzichtbaar en vond hem eerlijk gezegd de slechtste van het veld. Stokkers wordt hier bekritiseerd maar buiten die ene bal die hij aan Filipovich had moeten afleggen, speelde toch echt wel een goede wedstrijd. Werkte ook als een paard.

2    
Robert Husson

Deze jongen doet me al veel aan zijn vader denken. Een lange slungel van 19 jaar oogt misschien wat traag en soms onbeholpen, maar hij toont aan gevoel voor positie te hebben i.c.m. een goede traptechniek. Sterker wordt hij nog wel. Als hij de mentaliteit, intelligentie en instelling van zijn vader heeft, dan gaan we nog heel veel plezier aan hem beleven. Gelukkig vakt de appel meestal niet ver van de boom. Er staat i.i.g. al een goeie kop op.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja